- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.461
mrb arkadaşlar herkes iyidir umarım.
chnb az kaldı canım.nasılsın ?
yaren sen neler yapıyorsun arkadaşım kızın nasıl bebiş nasıl?
sofika sanırım kızın hastalanmış çok geçmiş olsun nasıl şimdi durumu?
canım rapor olunca 3 aylık veriyorlar. benim hataydaki drm bağladı rapora. rapor bölümünden. sgk geçen özel hastanede. şimdi eczane bilgisayarda görüyor ve hiç sormadan veriyor tabi 3 aydan 3 aya sağlık ocağında ya da başka hastanede yazdırıyorum sgk lı...
canım görümcem vaxıgrip marka almış. oğlana yaptır dedim eşime ilgileneceğini sanmıyorum...
simdi iyiyiz cnm tamamen atlatmadık gerci,yarın kontrolumuz var ailecek
evet eczaneden alıp saglık ocagında vurduruyorsun aşıyı
canım cok şukur ki bizim en buyuk avantajımız bebek kaybı olmadan serklaj olmamız gerektıgını bilmemiz ki bu cok buyuk bir nimet.Serklaja baglı olarak bizi diger r.a.y yasayanlardan ayıran bir sey yok yasadıgımız surec aynı,sadece diger arkadaşlar serklaj yapılmalı mı yapılmamalı mı konusunda kararsızlık yasıyorken biz en azından kesin yapılması gerektigini bilmenin rahatlıgını yaşıyoruz.Başka bir sıkıntı olmasıgı surece serklaj sayesinde gebeligimizi miadına erdirebiliyoruz.Bence işinin ehli uzmanlarla bu yola cıkmak cok muhim, ki Arda bey bu konuds kendini defalarca kanıtladı,inşallah sana da yardımcı olacaktır.
Kızlar, adetimin 37.günü ve hala adet olmadım...Yarın yani cuma günü 38. gün olacak...Geçen cumartesi yani adetimin 25.günü idrar testi yapmıştım..Negatif çıktı..Gölge bile çıkmadı yani..Acaba menapoz mu oldum diyorum :)) Hiç menapoz belirtim de yok gerçi...Sıcak basması falan yok..Hamilelik belirtilerim de yok..Uykuya eğilim,göğüslerde hassasiyet,akıntı falan da yok...1 hafta önce göğüslerde hassasiyet vardı ,geçti...27-28 günde bir döngüm...Adet düzensizliklerim başladığına göre menapoza yakınım sanırsam....Yumurtalık kisti de olabilir tabi..Kafamda bir sürü acaba var :)) Hamilelik olsa bu belirtilerden en az biri olurdu zaten....
canım istersen yeniden test yap. pat diye bu kadar aralanmaz menopoz olsa bence...
mrb arkadaşlar herkes iyidir umarım.
chnb az kaldı canım.nasılsın ?
yaren sen neler yapıyorsun arkadaşım kızın nasıl bebiş nasıl?
sofika sanırım kızın hastalanmış çok geçmiş olsun nasıl şimdi durumu?
1 hafta önce göğüslerde aşırı hassasiyet vardı..Adet olucam galiba dedim ama olmadım.O hassasiyet de geçti zaten...Sadece çok çişli oldum afedersiniz..Onu da havaların soğumasına bağlıyorum...Bir de çok gazlı oldum..Onu da Erikli marka suyun bana yaramamasına bağlıyorum..:)))
bu saydığın belirtiler benim hamilelik belirtilerim oluyordu canım.hadi hayırlısı inşallah:)
iyiyim canım çok şükür, gün sayıyorum bir an önce geçse diyorum bir sorun çıkmadan, kızımda iki büyüyor teyzesi, her geçen gün birşey öğreniyor, bizi şaşırtıyor, senin kızın nasıl sen nasılsın?
canım büyük geçmiş olsun sana ama ben senın kadar şanslı olamadım.hiçbişey yokken gayet herşey yolunda giderken 1gun onceden doktor kontrolunden gecmıs ve cok ıyı gidiyoruz derken 1 gun sonnrası yarım saat ıcınde rahım acılmıs buyuk bır sancı ıle gıttım hastaneye yatıs yaptılar 3 gun serum ılaclarla sancıyı durdurmaya calıstılar ama nafıle bebeklerım yasıyordu kesem patlamamıstı ama patlamak uzereydı mecburen normal doğumla bebeklerımı canlı aldılar yasama olasılıkları hiç yoktu daha 20 gun oldu ıcım acıyor sabrım üstesinden gelırsın dıyor rabbime sığınıyorum ama bazen cok sert vuruyor göz yaslarım hayaller yerle yeksan oldu 5 sene sonra gelen mutluluk ve anne olma sevıncı yarıda kaldı bebeklerımın biri kız biri erkekti görmek istedim dokundum sevdim.kısada olsa guzeldı 20 haftam
Kızlar, adetimin 37.günü ve hala adet olmadım...Yarın yani cuma günü 38. gün olacak...Geçen cumartesi yani adetimin 25.günü idrar testi yapmıştım..Negatif çıktı..Gölge bile çıkmadı yani..Acaba menapoz mu oldum diyorum :)) Hiç menapoz belirtim de yok gerçi...Sıcak basması falan yok..Hamilelik belirtilerim de yok..Uykuya eğilim,göğüslerde hassasiyet,akıntı falan da yok...1 hafta önce göğüslerde hassasiyet vardı ,geçti...27-28 günde bir döngüm...Adet düzensizliklerim başladığına göre menapoza yakınım sanırsam....Yumurtalık kisti de olabilir tabi..Kafamda bir sürü acaba var :)) Hamilelik olsa bu belirtilerden en az biri olurdu zaten....
Cumartesi testi tekrarlayayım o zaman....
Bu arada cetvelin 35.haftada..Süperrrr ,maşallah canım..
hiç belli olmaz canım, her hamilelik farklı oluyor, ben iki kez idrar tahlili yaptım birşey çıkmadı onbeş gün sonra ultrasonda kese var dediler.. bende hiçbir belirti yoktu 8. haftaya kadar..istersen kanda baktır canım, belki vardır değerin çok düşüktür görünmüyordur idrarda, en azından kafanda soru işareti kalmaz, yada doktora git bakalım hangi tahminin çıkacak?
canım öncelikle tebrik ederim. hem sonuçlar da çıkmış. canım coraspin iğnenin yerini tutmaz. evet bu test aydan aya farketmez ne zaman yapsan o zaman aynı çıkar. ben 3 artı 4 te öğrendim hamileliğimi ve o zamandan beri clexan 0.6 iğne oluyorum her gün. bazen malesef kayıplarda tek bir neden olmuyor. bende olduğu gibi. benim pıhtılaşma, eşimin genetik sorunu, r.a. yetmezliği 3 neden var muhtemelen üç kaybımda farklı nedenden oldu. hemen iyi bir dr bul iğneni rapora bağlat çok pahalı bu iğne yoksa. şimdi bir de katkı payı almaya başladılar. eğer ben clexanın muadilini alırsam sanırım pay alınmıyormuş. dr ye sor muadili olur dese boşa para verme öyle başla.
canım kayıp nedeni bu da olabilir ayrıca r.a.y de. bence iğneni ol serklajını da zamanında yaptır sen hangi ildeydin listemize bak oradan tecrübeli bir dr de olabilir. ya da yakın ilde iyi bir dr ye yaptır.... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
iyi aksamlar kizlar
yeni hamis gelmis holeyyyyy rabbim tamamina erdirsin
hayirli ugurlu olsun hamilelik haftalarimiz yakin canim bendede pihtilasma var canim benim
sonucumda soyle
B-FİBRİNOJEN(-455 G>A)HETEREZİGOT MUTASYON
MTHFR(C677T) HETEREZİGOT MUTASYON
*MTHFR(A1298C)HETEREZİGOT MUTASYON
canim seninle yildiz koydugum bolum yanliz ayni canim drum bana sende ileri derece bi pihtilasma
yok dedi aspirinde kullanabilirsin dedi ama ben igne istedim cunku yatiyoruzda igne daha iyi bende 0,4 luk kullaniyorum sabredicez artik basa gelen cekilir yapacak bi sey yok rabbim bunlarin mukafatini versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?