- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.501
Arkadaşlar biraz önce Ataşehir Memorial den aradılar serklaj fiyatı öğrenmek istemiştim tekrar bilgi aldım ve 9 bin 400 lira diyorlar.Arayıp sormak isteyen varsa bakalım size ne diyecekler.Yakın zamanda burada Arda beye serklaj yaptıran sigortası hastanede geçmeyen arkadaş var mı? N e kadara yaptırdı?
Arkadaşlar biraz önce Ataşehir Memorial den aradılar serklaj fiyatı öğrenmek istemiştim tekrar bilgi aldım ve 9 bin 400 lira diyorlar.Arayıp sormak isteyen varsa bakalım size ne diyecekler.Yakın zamanda burada Arda beye serklaj yaptıran sigortası hastanede geçmeyen arkadaş var mı? N e kadara yaptırdı?
Canım bu durum sendeki geçici bi durum değil,bende de benzer mutasyonlar var,iğne oluyorum,korkma,alışıyorsun,ben kendim yapıyorum,bu arada ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN çok sevindimmrb kızlar uzun bir aradan sonra arnızdayım cok şükür ki hamile kaldm 5hafta 6günlügüm kese göründü kalp atısı duyulmadı 10gün sonra tekrar gidecem aranıza döndm cokta mutluyum ama biraz içim buruk öncelikle chnb ye cok ama cok tesekkür etmek istiyorm kan testlerini onun sayesinde yaptırdm elbette koruyn rabbimdr ama önce sen elindn geleni yapacksn sonra tevekkül edecksn bugün kan tahlillerim elime gecti ben bu ay hamile kalmayı beklemiyordm yazın yaptırdıgım testler eylülde cıkmıstı ama bir türlü yolum sivasa düşmedi bende yarın arkadasımın dügününe gidecktm ankaraya sivasa ugrar sonuclarımı alır oradn binerm diyodm tabi evdeki hesap carsıya uymadı cokta güzel oldu bayramdn 2gün önce hamile kaldıgımı ögrendm sonra iş tahlilleri almaya geldi ben temiz cıkacagına inandıgımdn biraz rahat davrandm yolada cıkamzdm sivastaki bir arkadas alırmısın dedim sagolsun hastanede verirz diyince tahlilleri aldrdm 12tane testten 3tanesnde sorun cıkmıs şok oldum arastrdm kan pıhtılasması diyo doktor randevmde vardı gittim doktorda sasırdı igne yazdı hergün vurulackmıs korkuyorm ama bebegim için herseye deger şimdi arkadaslardn yardm istiyorm kan pıhtılasmasındn baska bişey yok dedi ama 2tane daha sorun var bilen varsa yazabilir mi bide hangi tür kan pıhtılasmasında aspirin kullanılıyo ben ignedn cok korkuyorm aspirn kullanamzmıyım tahliller sunlar
faktör V H1299R heterozigot mutasyon saptanmıstr
MTHFR A1298C heterozigot mustasyon saptanmıstr
ACE I/D Heterozigot mutasyon saptanmstr
sonuclar bu bilgisi olna arkadaslar yardm edebilir mi
bu sonuclar dogrudr dimi yan kan pıhtılasması srekli oln bir rahatszlik yani temmz ayında olupta bu ayda olmama gibi bir durumu olamz bende hep vardr dimi bunu şundn soruyorm bebeklerim düşük sebebi kan pıhtılasmasıda olabilir yani dimi
ben raporumu üniversite hastanesinden çıkarttım,ilacı sağlık ocağından yazdırıyorlar,sağolsun chnb söylemişyi bana daArkadasim ben gecen sefer celexsan i saglik ocagindan ayda uc kez yazdirarak ve Sanirim %20 sini oduyerek aliyordum.
her 10 gunde gidip yazdirmak zor oluyordu ve aylik bile yazsa eczaneden alamiyorduk.
Raporu nasil cikartiyorsunuz direk devlet hastanesinemi gidiyorsunuz yada sgk anlasmali bir hastaneden cikartiliyormu
Yazarsaniz sevinirim
Vaxigrip en önerilenikızlar bu grip aşılarının markası falan var mı?
chnb sen ne aldın?
oğluna yaptırdın mı?
Canım sorma yaa senle ikimiz kötü bi gün geçirmişiz,bende tüm gece kasıldım durdum,bi sağım sertleşti bi solum,çok korktum,bana endol filan da vermediler,sadece magnezyum içtim,ama sağa sola yatsam bile sertleşme oldu,şimdi dr yi aradım hemşiresi ileticek bana dönecek bakalım,bütün gece dua ettim daha çok erken diyeGünaydın canlar
Dün toplana toplana bir gün geçirdim. Dayanamadım endol aldım mecburen. Gerçi bugün Dr gideceğim için hiç istemedim ama. Hadi hayırlısı.
Dün burda olsa kesin gidedim.
Her Dr kontrolüne korkarak gidiyorum. Allahım hayırlı haberlerle gelmemizi nasip eyle.
Allahım Günümüzü Aydın. Vaktimizin su gibi akıp geçmesini sağla.
Şans sığındık. Hikmetini üzerimizden esirgeme.
Âmin.
canım ben iki düşük yaptm dedim bütün testleri kendileri yaptıklr sagolsnlar üniversite hastanesnda yaptrd söyleynce normalde kactane yapabiliyorsa hastane hepsini yapıyorlr benim 12tane gene bakmıslr doktorm bana kan tahlilide rahim filmide istemedi benim 2.bebegm canlı dogdugu ve sancısz dogum yaptıgım için direk rahim agzı yetmeligi dedi sagolsn chnb sayesnde yaptrdm rahim filmi cektremedm ama tavsiye ederm cektr tahliller sunlar canım
faktör V G 1691A
faktör VH 1299R
PROTROMBİN G 2021A
fibrinojen 455 GA
paı 1 4G-5G
GPIIIa L33P
MTHR C677T
MTHR A 1298 C
ACE
ApoB R3500Q
ApoE
BUNLAR CANIM TESTLER
Kizlaarrrr bugün 28 haftamız bitiyor Allahın izni ileeeeee
Kizlaarrrr bugün 28 haftamız bitiyor Allahın izni ileeeeee
Canım bu durum sendeki geçici bi durum değil,bende de benzer mutasyonlar var,iğne oluyorum,korkma,alışıyorsun,ben kendim yapıyorum,bu arada ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN çok sevindim
Canım sorma yaa senle ikimiz kötü bi gün geçirmişiz,bende tüm gece kasıldım durdum,bi sağım sertleşti bi solum,çok korktum,bana endol filan da vermediler,sadece magnezyum içtim,ama sağa sola yatsam bile sertleşme oldu,şimdi dr yi aradım hemşiresi ileticek bana dönecek bakalım,bütün gece dua ettim daha çok erken diye:18:
Ya bana niye vermiyorlar sinir oldum,şimdi hemşiresi döndü,hastaneye gitsin demiş,sorgusuz sualsiz dayıycaklar magnezyumu preparı,muayene diye birşey yok,şeytan diyor al bi endol koy gitsinduyaydin canim
dikkat et istersen dr soyle yazsin sanada endol gervekten
cok etkili dikkat et canim bende yarin dr gidicem bu grip asisini soracam
Amin canım inşallah,dua ediyoruz,Allahım dualarımızı geri çevirmesin,banyo oturarak yasak,ayakta hızlıca yapıyorum,saçlarım kıvırcık olunca 15 dk da zor çıkıyorum,annem de hamile kadının saçı kesilmez deyince kesemiyorum daDuyaydıncım aklına kötü şeyler getirmemeye çalış arkadaşım.Rabbim yardımcınız olsun inşallah önce 28 i sonra 40 görün.Sen elinden geleni yapıyorsun.Sürekli yatıyorsun.Banyo işini nasıl hallediyorsun oturarakmı?
Gecmis olsun insallah tekrarlamaz guzel haberlerle gel hastaneden benim bı magnezyumum bile yok aniden kasilmalar başlasa ne yapcam bilmiyorumYa bana niye vermiyorlar sinir oldum,şimdi hemşiresi döndü,hastaneye gitsin demiş,sorgusuz sualsiz dayıycaklar magnezyumu preparı,muayene diye birşey yok,şeytan diyor al bi endol koy gitsin
Amin canım inşallah,dua ediyoruz,Allahım dualarımızı geri çevirmesin,banyo oturarak yasak,ayakta hızlıca yapıyorum,saçlarım kıvırcık olunca 15 dk da zor çıkıyorum,annem de hamile kadının saçı kesilmez deyince kesemiyorum da
Gecmis olsun insallah tekrarlamaz guzel haberlerle gel hastaneden benim bı magnezyumum bile yok aniden kasilmalar başlasa ne yapcam bilmiyorum
Haklısın bde onumuz hafta sonu bugün 4 den sonra uzman doktor bulamazsın tekrarlamaz insallahOfff gidip gitmemek konusunda tereddütteyim bugün cuma yarın cumartesi,dr lerin hepsi ya asistan ya pratisyen,ne anlarlar,kendi doktorum geliyorum dese gideyim ama,geceyi bekliycem şimdi bi sıkıntım yok,zaten eşim gelmeden bu merdivenlerden de inemem :26:
Yazık günah yaaa okadar para alıyorlar ama karsilig yok bende dogumu düşünüyorum orda ama dusunmesem mı ki kafamdaki tek soru işareti kuvezdi ordaki doktorları iyidir diye düşünüyorum eşimde medicalpark diyor orayida ben istemiyorum pufffsaftunç fiyata çok şaşırdım. ne bu fiyat anlamış değilim. acaba serklaj ipi altından mıymış? bence bu normal serklaj fiyatı değildir...
bu arada hastanede süper bir hastane değil. dr ye verilen ücret neyse fiyatı hastane çoğaltıyorsa acırım o paraya. ben hatayda 20 gün kaldım 1800 tl ödeddim. memorialden farkı odada saç kurutma makinası yoktu...zaten banyoda monteliydi işime de yaramadı( yemekleri de güzel değildi hele muhallebi diye getirilen şeyi hiç yemedik (kompostoları bal tadında yapıyorlardı her gün uyardığım halde.
valla sinir oldum şimdi. bir de netlik yok geçen sorduğumda yenidoğan yoğun bakım 1500-3000 demiştiler bu sefer 500-1500 dediler. ben anlamadım. Arda bey olmasa kesinlikle doğum yapmazdım açıkçası ücret konusunda ekstra çıkarırlar diye düşünüyorum...
hastanede ultrasonda cd de görüntüler 5 saniyelik. medipolde bile 10 dakikalık kaydını verdiler ya...
Ben hala inanamıyorum bu fiyata bende gecen sene medicalpark gidiyorum dogum icin satin almayız konuşmuştum baa sezaryana 3500dedi yılbaşı sonrası %40 zam demişti kulaklarımla duydum bu sene esim görüştü sezaryana3000-3500tl diyolarArkadaşlar biraz önce Ataşehir Memorial den aradılar serklaj fiyatı öğrenmek istemiştim tekrar bilgi aldım ve 9 bin 400 lira diyorlar.Arayıp sormak isteyen varsa bakalım size ne diyecekler.Yakın zamanda burada Arda beye serklaj yaptıran sigortası hastanede geçmeyen arkadaş var mı? N e kadara yaptırdı?
Canım bu durum sendeki geçici bi durum değil,bende de benzer mutasyonlar var,iğne oluyorum,korkma,alışıyorsun,ben kendim yapıyorum,bu arada ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN çok sevindim
ben raporumu üniversite hastanesinden çıkarttım,ilacı sağlık ocağından yazdırıyorlar,sağolsun chnb söylemişyi bana da
Vaxigrip en önerileni
Canım sorma yaa senle ikimiz kötü bi gün geçirmişiz,bende tüm gece kasıldım durdum,bi sağım sertleşti bi solum,çok korktum,bana endol filan da vermediler,sadece magnezyum içtim,ama sağa sola yatsam bile sertleşme oldu,şimdi dr yi aradım hemşiresi ileticek bana dönecek bakalım,bütün gece dua ettim daha çok erken diye:18:
Yazık günah yaaa okadar para alıyorlar ama karsilig yok bende dogumu düşünüyorum orda ama dusunmesem mı ki kafamdaki tek soru işareti kuvezdi ordaki doktorları iyidir diye düşünüyorum eşimde medicalpark diyor orayida ben istemiyorum pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?