- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.541
gurbetçiiiiii güzel haberlerle gellllllll......
hidennisko, yaren 28 değil 38 dolduuuuuuuuu yazacaksınızzzzzzzzzzzzz
sağol arkadaşım verdiğin bilgiler için.Evet bende boynun sonuna atılıyor diye biliyorum.Doğum kontrol hapı kullandım ya adet oldum hapın bitmesine 4 gün kala.Doktorda(ismail bey) bırak hapı iyice artsın adetin dedi.Bıraktım.Bugün 5.günüm bitti bitecek.İnşallah bundan sonra lekelenme olmaz.Önümüzdeki hafta randevu alıcam prof.dr.osman develioğlundan...Araştırma ve tetkikler için .Hayırlısı olur inşallah...Bakalım o ne diyecek serklaj için..Sigortanın dolmasınada 2 ay var..Efulimin yazdığı testleri not ettim.Onlar haricinde başka test yaptırmam gerekirmi acaba..Birde o testleri dr den istemem yanlışmı olurki.Adam kendi verir belki bilemedim..
kizlar yarin dr gidicem insallah hersey yolundadir
sabah 11:30 da randevumuz bu gece banyo yapiyim
saclarim anca kuruyo cunku ...
bide kizlar benimde 20 haftalarda kasilmalarim basliyor
insallah bunda olmaz olsa bile insallah ilac verirler
:)
inşallahhhhhhh.. bende şimdi bakıyordum senin cetveline maşallah 35 olmuş, araba koltuğuna ihtiyaç varmış chnbcim aldın mı?
dualarım seninle canım...Metal41 eylülgülü hidennisko feryal cok sagolun cok şükür hamile kaldım kan pıhtılasması sorunda var artık ona göre önlemimi alacm insaallh hersey yoluda gider duanızı eksik etmeyn
ohh şimdi iyi olmana çok sevindim..Burdaki Dr kontrole gittim. Herşey normal dedi hamd olsun.
Tabi alttanmuayene yapmadı. Bende istemiyorum zaten. Ayda bir Arda bey e gidince o baksın yeter.
Dün endol alınca kasılmam da geçmişti.
Grip aşısı oldum. Şimdi bir ağırlık var üstümde kırgınlık başımda ağrıyor herhalde ondandir. Olmadı bir Minoset alırım.
Allahım sana sığındık. Bizleri ve yavrularımızı Koruu
Kizlaarrrr bugün 28 haftamız bitiyor Allahın izni ileeeeee
kızlar gece kuşunuz geldi..ya da topicin gece bekçisi mi deseydim
ben bugün geçen ay yapılan testlerimin sonuclarını almaya gittim.genetik bölümü sadece cuma günleri veriyormus sonucları öyle olunca gittim sonucları aldım ama doktora persembe randevum var.ancak o zaman göstereceğim..
bu arada topicte de çok geçmiş kan pıhtlaşması konusu ama henüz bilmedigim için bişe de anlayamadım
sizlere yazayım,bir cok arkadasımda bu sorun var bana bişeler derseniz sevinirim..
Taranan mutasyonlar
FACTOR V LEİDEN
FAKTOR II (PROTHROMBİN) G20210A
FACTOR XIII
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
APO B
VE bunların içinde sadece MTHFR A1298C geninde heterozigot mutasyon saptanmıştır...
diger genlerde mutasyon saptanmamıstır yazıyor..
ve de kan pıhtılaşması testlerimde protein S normal sınırlardayken
protein C degeri 70-130 arası olmalıyken bende 170 çıkmış.yani oldukça yüksek...
şimdi bende kan pıhtılaşmasıda mı var?
ama önceki gebeligimde 23 haftama kadar gelmiştik böle bir sorun yoktu...
olsa bebegim ozamana kadar sağlıklı yasarmıydı..
benim bebeğim yine yasıyordu suyu boşaldıgında bile duymustum kalp atıslarını
vallahi ben bişe anlamadım bu işten...1 hafta nasıl beklıcem bana yardım edin:26:
sağ ol canım. yok anacığım port bebe aldım zaten araba paramızı bu sene tüp bebek ve bu tedaviye verdik... taksiye bineceğiz.sonrada her yere yürüyeceğiz...
olsun canım sağlık olsun, bebişini kucağına alacaksın ya takside olsa farketmez, ben kızımda kışa geliyor kırkı falan derke fazla çıkmam diye birşey almadım arabayla her yere gidiyoruz diye battaniye ye sarıp gitmiştim, ama aşı, kontrol falan derken bayağı çıkılıyormuş bu sefer bende bir port bebe almayı düşünüyorum, banada araba koltukları yeni doğan bebekler için sanki rahat olmazmış gibi geldi bir arkadaşa sordum içi düz olsun diye battaniye koyuyorum diyor ama o zamanda bebek havada duruyor sanki düşer diye korkarım, sanki port bebe yedidoğanlar için daha kullanışlı ve içi daha muhafazalı geldi zaten üç dört aylık olduktan sonrada gerekmiyor birşeye..
dün gece 2 di yattıgımdaeve perişan bir halde geldim eşim sag olsun yatırdı beni okadar yorulmuşumki yürüyüşe bile gidemedim birazdanda kız tarafına gidilicek karşıya yemek var allah var ordan kaçta gelirin gene 2 geçer yatmam dügün yemegi var allah bilir ne kadar yorulucem pazarada gidemedim artık marketten alıcam ne yapayım sizlere diyeyimde çıkayım dedim yarında dügün var dün koca bir tepsi ıspanaklı börek yapttım eşim istedi diye eşimin halası kızları geldi onları doyurdum eşimi doyurdum kınaya gittik çurcuna şamatayla geçti amcamın ogluda kınadaydı damat hep oynadı millet dedi eski köye yeni adet getiriyolar ne işi var o çocugun burda dediler yavrum birde yakışılıklı olmuştu hep der anacım 2 ci annemde sensin diye yengesinin birtanesi pazar günüde dügün var anam millette gelicek doyurucez anacum ben nepicam hayırlısıyla şu pazar gününüde bir geçirseydim kendinize iyi bakın bugün ve yarın yürümicem pazartesi yürüyüşe devam yürüyüşe gidince işşallah aletlerede binicem kendimi aştım okadar ugraştım kaçamak yapmadım 77 göremedim inanın kendimi aştım ben sonra görüşürz evleri temizlemem lazım yemek yapıcem ne olur ne olmaz yarın dügün telaşı yüzünden yapamam regli olucem karnım göbegim topilik olmuş inanın wc çıkamayınca sonuç bu ben kaçtım kendinize iyi bakın sıpalarımada iyi bakın pazartesi işşallah bol bol yazışırız kavuşmamıza az kaldı
Sağol canımduyaydın geçmş olsun canım .dr ulaşamıyorsan mutlaka ikinci bir dr bul kendine güzelim bizim gibi hamileliklerde dra ulaşmak çok önemli,
Çok şüküriyiyim şimdi,gerçekten zor geçiyor günler..su gibi aksa geçse keşke..duyaydın canım sagol insaallah hersey yolunda gider sende rahatszlanmısın üüldm insaallah bir sıkıntı olmaz hersey hamile kalmaklada olmuyor işte sonrasıda sıkıntı anne olmk ne zormus annemin degerini hergecen gün daha iyi anlıyorm bizler kadar sıkıntı cekmedigi hlde
canım benim sana ve diger calısn arkadaslara sorum olack serklajdn önc ve sonra hep yattınz mı sonucta okula gidiyorsnz izin almadınz benim bildigim kadaryla ben şimdidn dikkat ediyorm eşim her işimmi yapıyor ama bende biraz hiper aktiflik var ben sürekli yatamıyorm ayaga kalkma ve dolasma istegi oluyo hep ama hiç bir iş yapmıyorm bide ben kan sulandırıcı ignedn baska bide herkezn kullandıgı folbiol kullanıyorm okadar senin baska rahatszıgında var ondn kullanıyosndr ama hamilelik ve serklajla ilgili kullandıgınz özel bir hap var mı arada okuyorm sasırrıyorm cünkü benim doktorm yazdıgınz hiçbir ilacı yazmadı bana bilgi verirsenz cok mutlu olurm
dualarım seninle canım...
sen de bizlere dua et..Korunma süremiz bitince hemencecik bizde hamile olalım:)
bu arada sana bir sorum olacak ilk hamileliginde kan pıhtılaşması yokmuydu?
yoksa testler yeni yapılınca mı cıktı?
ohh şimdi iyi olmana çok sevindim..
senin sıkıntını iiçimde hiissedıyorum,dua ediyorum.
canım Arda bey e ayda bir gidiyomussun,peki diger zamanlarda İzmit te kime gidiyordun?
bende ögreneyim şimdiden bunları:)
darısı 37 lere inşallah
gurbetçiiiiii güzel haberlerle gellllllll......
hidennisko, yaren 28 değil 38 dolduuuuuuuuu yazacaksınızzzzzzzzzzzzz
inşallah kızlar, cok sagolun
Bizde bademizi gördük geldik
Güzelde bir foto aldık, ağzı kulaklarında gülümsüyordu kızım
1400 gr olmuş, hala ters, muhtemelen 12 Ocak dogum tarihimiz ve sezeryan gibi görünüyor
Rahim ağzım 2.8 düşmüş :18:
Ben hemen endişe etsem de Arda bey 2.5 üstü olduğu için bizim için önemli değil, sorun yok dedi
Caalismaya devam
Grip aşısını eczaneden aldirip hemen vurdurdu
Bizde haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?