- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.521
Önemli olan doktor canım memorialin fiyatı bukadar yüksek tutup hizmeti diğer ucuz hastanelerle aynı olması yada daha düşük olması enteresan benim serklaj hizmette yapıldı orada memorial ait ve ben hizmetinden hc memnun kalmadım hemşireler cok ilgisizdi tanponla gönderdiler beni eve ordada dogum 2000-3000 arası eşimde memoriala pek sıcak bakmıyor orası ekstra masraf çıkartır diyo medicalda dogum yapanlar cok memnun.. amannn bu gidişle devlette doğuracamcanım nil hanım iyi Arda bey de orada. mecburum oraya. hastane anlattım. özel hastanelerin çoğu böyle değil midir? Ama sen ücret vermeyeceksen gidebilirsin... ben ücreti fazla buluyorum yani çokkk özel bir durum yok ki. hastane işte...doğum doğal bir eylem çoğu için. normal hamile olsam kesinlikle sgk lı özele giderdim.
Önemli olan doktor canım memorialin fiyatı bukadar yüksek tutup hizmeti diğer ucuz hastanelerle aynı olması yada daha düşük olması enteresan benim serklaj hizmette yapıldı orada memorial ait ve ben hizmetinden hc memnun kalmadım hemşireler cok ilgisizdi tanponla gönderdiler beni eve ordada dogum 2000-3000 arası eşimde memoriala pek sıcak bakmıyor orası ekstra masraf çıkartır diyo medicalda dogum yapanlar cok memnun.. amannn bu gidişle devlette doğuracam
Chnbcim sen artık kontrole yürüyerek mi gidiyorsun?Evde sürekli yatmıyorsun sanırım.(Ütü falan diyorsun arada).Şuan nasıl davranıyosun canım.Evin içinde dolaştığın falan oluyormu?Merak ettimde.
Birde canım bişey daha sorucam..Arda bey serklajın mantığını anlattımı hiç?Yani rahim boynu dedikleri yer 4cm boyunda boru gibi bişey anladığım kadarıyla..Uzunluk kısaldığında kese o boruya girmeye çalışmıyormu?Neticede serklajı rahimin ulaşabildikleri noktasına atıyorlar..Aklım almıyor bir türlü...Yada acaba bebek büyüdükçe kese yukarımı çıkıyor..
Ya bana niye vermiyorlar sinir oldum,şimdi hemşiresi döndü,hastaneye gitsin demiş,sorgusuz sualsiz dayıycaklar magnezyumu preparı,muayene diye birşey yok,şeytan diyor al bi endol koy gitsin
Amin canım inşallah,dua ediyoruz,Allahım dualarımızı geri çevirmesin,banyo oturarak yasak,ayakta hızlıca yapıyorum,saçlarım kıvırcık olunca 15 dk da zor çıkıyorum,annem de hamile kadının saçı kesilmez deyince kesemiyorum da
Bendeeeeeeeeeeeeee.prenslerimmmmmmmmmmmm çok merak ettim seni nasılsın??????????????????
Canım prof erol tavmergene gidiyorum ben ama tavır hep böyle,işinin ehli diye dişimi sıkıyorum,eşime daha söylemedim bakalım telde sesimden anladı birşeylerin ters gittiğini ama benim eşim çok panik,gece bişey için uyandırsam yerinden zıplıyor resmen,benim ilk önce onu sakinleştirmem gerekiyor derdimi paylaşabilmek içinCanim sikintili bir aksam gecirmissin
gittigin dr u hatirlayamadim ama tavri hicte hos degil
Sen kendini daha iyi gozlemlersin ama ihmal etme istersen esin gelince bir hastaneye git icin rahat etmis olur.
Canım prof erol tavmergene gidiyorum ben ama tavır hep böyle,işinin ehli diye dişimi sıkıyorum,eşime daha söylemedim bakalım telde sesimden anladı birşeylerin ters gittiğini ama benim eşim çok panik,gece bişey için uyandırsam yerinden zıplıyor resmen,benim ilk önce onu sakinleştirmem gerekiyor derdimi paylaşabilmek için
Ablam kendi dr siyle konuşacaktı erol beyin yanında uzm dr olarak çalışıyor,kötü hissedersem gitmeyi düşünüyorum ama gece gece çoluk çocuğun elinde de kobay olmak istemiyorum,doktorum deseki hastaneye git ben de geliyorum hemen koşayım ama kim bilir kimlerin eline düşerim
Bu gece bakalım duruma göre..Anladim canim senin dr da ozel calisiyor anladigim kadariyla herhangi bir kurumla baglantisi yok benim dr gibi
ama ben en azindan 7/24 ulasabiliyordum tlf dan bu yani cok kotu
ne bileyim kasilma deyince endiselendim insallah onemli birsey degildir ama gec kalma riskide insani urkutuyor
ne bileyim belki hap yada endol.fitil verirler rahatlarsin ve tedbir olur
Ama en dogru karari sen verirsin
merakta birakma yaz emi
canım taksiyle gidiyorum. bu sefer inince, kata yürüdüm.beklerken hep nst odasında yatardım bu sefer yatmadım oturdum bekleme yerinde 10 dakikada sıram geldi. dönüşte ücreti konuşma yeri diğer bloktaymış uzak diye sandalyeyle gittim.
gün içinde wc ye gidiyorum suyumu çayımı alıyorum. yanımda kayınvalide var ikimize yemek ısıtıyorum. odadan bir şey lazımsa alıyorum. öun dışında yatıyorum çünkü 37 yi görelim ıstırahata devam dedi Arda bey. yani hiç dolaş filan demedi yaptıklarımı sıraladı yap diye...zaten canım kaslarım zayıfladı yap desede yapamam. hatta fizik tedavi önerdi sonra...
ütüyü de mecburen yaptım yoksa yapmıyorum... Ama tabi huzursuz değilim haftam gereği şükür...
yok canım ben hiç sormadım evet bende öyle boru gibi bir şey anlıyorum 4 cm. benim yapısal olarak o kısım kısaymış...herhalde dikişi o uzunluğun alt kısmına atıyorlardır yanlış mı düşünüyorum. dr ye de girince kısalmış dikişe dayanmış vs rahim boyu kalmamış buna göre deniyor sanırım...
kese bence çıkmıyordur yukarı da bence bebiş çıkıyordur tıbbi bilgi nedir bilmiyorum. senin lekeler devam mı? sigorta ne zaman dolacak?
Bu gece bakalım duruma göre..
Canım benim proftu ama 1000 tl dr,1000 tl de hastane tuttu ama hastaneyi özel sağlık sigortası karşıladı,bu istanbula özel galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?