Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
he, he, he... gel diye ne istersen veririm...

ben üsküdardayım... canım çarşambaya gel dedi o zaman muayene edecek tarih verecek...

ikize amin diyebilirim...

allah seni hacı etsin işşallah ne diyeyim ay ne güldüm yazdıgınabugün pazar gittik tek başımanede zevkliymiş ya istedigim kadar dolaştım durdum ellerimde agır olmasaydı iyi olucektide neysepazar arabasını götürmedim manyak gibi neyse gelelim mevzuya benim üsteki komşum vardı taşındı sen onu pazarda gör birde bakarım hamilekız dedim 3 yolda ilki ilk kocasından 2 kzı şimdiki kocasından ve bomba geliyor 3 erkek eşi korunuyomuş sen hamile bırakdediki kocaya güvenirsen olucegi buallahtan aldırmamış zaten öyle şeyede karşı seçilcim pazartesi beni çagırıyor gel diye kızımıda özledim görürüm biraz kafam dagılır yemeklerimi yaparım belkim oraya giderim arıyımda bakalım hep evde olmuyor biraz degişiklik lazım galibasizlerden ne haber bakalım

pasam de oyle demesinler kiminin parasi kiminin duasi demisler
ne belli olur zaten rahim zor birini tasiyo benim gorumcemin iki oglu
var insallah sizin ikiz olur ikiside kiz olur uzerinize hep iser diye dua ediyo
icinde bi sey yok ama ben korkuyordum ama tek bebek sukur :)
eylul gulu sagol canim evet icim rahatladi canim sukur rabbime darisi bekleyenlerin basina
insallah sen nasilsin nasil gidiyo

canım rabbim neyi nasip ederse onu versin allah bu hiç belli olmaz teki taşımayan rahim 2 tane taşıyormuşbende dedi öle 1 bebegi taşımıyor 2 bebegi nasıl taşısım dedim ama bana kızldılar yaradan bilir diye

Harbi bende siskoyum kızımda :))))
Vereceğim inşallah 30 kilo kadar sonra :))))
Bugün bizde biraz gezdik, oğlanı da doktora götürdük yorulmusum
Şimdi dinleneyim biraz

Gurbetçi seni tebrik ediyorum
İnşallah kucağına aldığın günleri de yazacaksın
Diğer arkadaslarımın da darısı basına

Arkadaslar size birsey danışmak istiyorum
Su an ne yapacağımı bilmediğim için üzüntüden ağlıyorum inanın
Bnim annem 1 aydır yanımda Allah razı olsun elinden geleni yapmaya çalışıyor, ben isten 7 ye doğru geldiğim için oğlanda 4.30 da okuldan çıktığı için gelmişti annem
Oglanla ilgilensin hem bana da destek olsun diye
Ama gelir gelmez hastalandı, 1 aydır da sürekli yeniliyor hastalığı
Bu hafta istanbula geldik ya doktor kontrolü için annemde teyzeme gitti biz kayınvalide de kalıyoruz
Biraz önce aradım, teyzem annemin gene ateslendigini söyledi
Hiç kusura bakma kızım ben anneni Pazartesi gondermeyecegim bu kadın zatürre bence dedi
Tüm tetkiklerini yaptıracağım, ciğer filmi çektireceğim dedi
Tabiki de dedim teyze
Bn şimdi ne yapayım , daha iznime 4 hafta var, alayım su raporu gitmeyeyim değil mı?kendi isimi kendim göreyim
Kimselere de yük olmayayım
Sonuçta bebek yaparken kimselere sormadık
Moralim bozuk, çocuklarımda basibos kalacak okulda

Canım çok geçmiş olsun,inşallah kısa sürede iyileşir annen,onlar da yaşları ileri olduğu için çocuklar gibi kolay iyileşemiyorlar maalesef
Aile hekiminden en kötü ihtimalle beşer gün beşer gün alabilirsin rapor,zaten ocakta 40gün rapor hakkın yeniden olacak

Canım öncelikle geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
İstersen dediğin gibi yap. Hem bu arada annede biraz dinlenir kendimi toplar. Olmadı yîne yardıma gelir

Okuldaki çocukların düşünmende çok güzel. Ama zaten 4 hafta sonrada aynısı olacak
Seni ne rahatlatacaksa onu yap canım. Bak bu zamana kadar geldin Allah'ın izniyle şimdi kendimi
Üzüp sıkıntıya sokma. Herşey yola girecektir.

Günaydın canlar

Sitemiz dün akşam bir gitti. Şimdi düzeldi. Anca geldi.
Gerçekten buraya uğramak alışkanlık olmuş. Nasıl garip hîssettim.

Herkese güzel sağlıklı bir tatil günü diliyorum

Yüce mevlam hikmetini üzerimizden esirgemesin.allahım bizlere ve yavrularımızı Koruu.
Bu süreçte bizlere yardımcı olan eşimiz anneleriniz veya kardeşlerimizi büyüklerinize güç kuvvet ver.
Onlarında vucutlarına sağlık ver.
Sana sığındık.
Âmin

Cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin en doğrusunu yaparsın surda dogum iznine ne kaldı hemde dinlenmiş olursun

cok gecmiş olsun canım izinli olmana sevindm insaallah su gibi akıp gecer ne diyim bende daha yolun basındaym beni neeler bekliyo gercektn bilmiyorm bu yazdıgın hapların hiçbirini bilmiyorm ben bunlr sırf srklaj oldugun için mi verildi yani banada mı verilmesi lazım yoksa bunlar sana özel ilacclar mı baska rahatszlıgın mı var

İyiyim canım şimdilik bı sıkıntı yok haftaları sayıyorum :)

paşam allah yardmcn olsun ne diyim duada bulusalım bendede kan pıhtılasması varmıs artık daha dikkatli olacz sende kötüsünü düşünme dedigin gibi korkunun ecele faydası yok

paşam git tabi değişiklik olur sana da... maşallah komşuna da hızlıymış...

hidennisko canım dediğin gibi yap . zaten ne kaldı izne... sağlık önce gelir... her şey de hayır var belki biraz kısalman var diye bu da senin dinlenmen için vesiledir...

hidenisco Allah annene acil şifalar versin canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur, insan ne kadar yanındakilerden yardım beklesede senin yanında hasta olunca kendini suçlu hissediyor, eğer izin alma imkanın varsa al canım, hem kendinde biraz rahat edersin artık iyi olsanda yoruluyorsun ağılaşmaya başladık ben biraz fazla dolanınca evde bile hemen çatı kemiklerim ağrımaya başlıyor sende kendine dikkat et iyiyim diye kendini incitme farkında olmadan..

Arkadaşım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah tez zamanda.Kendini suçlu hissediyorsun ister istemez seni çok iyi anlıyorum.Bence izine çıkman en doğrusu..Yapacak başka bişey kalmıyor geriye..Hem sende biraz dinlenmiş olursun 2,8 düşmüş sanırım rahim ağzın.

Benimde annem 1 ay baktı bana..Temizlik,ütü,yemek..Bide kalkamıyordum wcyede..lazımlık getiriyordu annem..Çok zor bişey.Annemde kalp hastası..İnsan çok üzülüyor..Ben hastane de yattığım dönemde yanımdada kaldı.O ara vücudunda 2-3 sivilceye benzer bişey çıktı..ben doğum yapalı 4 ay oldu..Ve o lekeler şuanda vücudunu sardı...Cildiyeye gitti krem kullandı ama bir türlü geçmiyor..Annem troit hastası..Tsh ı 7 ye çıkmış..Acaba ondan olabilirmi..Kaşıntıdan duramıyor kadın.En son tomogrofi çekindi..rahimde 3,5cmlik kist çıkmış..smear almış oktor.Birde o cildinde çıkan şeylerden parça almışlar.Patolojiye gönderdiler..Çarşamba çıkacak sonuçları..Allah korusun aklıma getirmek istemiyorum ama kanser olmasın(Kendimi çok suçlu hissederim..Çünkü bana çok üzüldü..

Tsh yüksek çıkınca teforu azaltmasımı gerekiyor acaba?Kendi doktoru 15 gündür yurt dışında..Onada soramıyoruz troit hapı içne varsa bilir belki..

Cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin en doğrusunu yaparsın surda dogum iznine ne kaldı hemde dinlenmiş olursun

alıcam kızlar alıcam başka şansım yok,
tek düşüncem çocuklardı, çok keyifli gidiyordu dersler
ama belkide şimdi ayrılam onlar içinde daha iyi, biran önce yeni öğretmenleri gelir ona alışırlar
işin kötü tarafı bizim aile hekimimiz rapor vermiyor, çok sıkıntı yaratıyor
illaki bir tanıdık bulmam gerekecek
artık insanlardan rica etmeye de utanır oldum

Canım benim diyabetim ve haşimatom da var ama onlar için kullandığım ilaçları yazmadım,bu yazdıklarım sadece serklaj için,sadece sanıyorum ki penisilini diyabetim olduğu için enfeksiyona daha açığım diye vermiş olabilirler,ancak diğer ilaçları topikteki çoğu arkadaş kullanıyor
Canım çok geçmiş olsun,iyi düşün,iyi şeyler olsun

Canlar

Markofoni de Lansinoh ürünleri var fiyatlar çok iyi

Özellikle doğumu yakın arkadaşlar. Süt saklama poşetleri göğüs ped ler kremleri
Ayrıca kroveze emzirme sütyeni çok ucuz bir bakın isterseniz.
Benim için çok erken olduğu için alamadım.
Allahım bizede plardan almayı nasip eyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…