- 17 Eylül 2007
- 2.378
- 4
- 683
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.361
çok sevindim canım senin adına.bişey sorucam dr banyo yapma konusunda bişey dedimi benimki sık yapma demişti doğumu başlatıyormuş ama bu sıcaklarda ben yin ede yapıyorum 3 4 günde bir .
canım benim cok sağol.zor ama allahsabrını veriyor bir sekilde.yoksa insan kimin için aylarca yatarki annelik baska bir sey.bizde sizler gibi kucaklarız sağlıkla bebişlerimizi inşallah.allah hepınızı kurtarsın arkadaslar sizleri okudukca bızımde yasadıklarımz hep aklımızda
zor cok zor
çok sevindim canım senin adına.bişey sorucam dr banyo yapma konusunda bişey dedimi benimki sık yapma demişti doğumu başlatıyormuş ama bu sıcaklarda ben yin ede yapıyorum 3 4 günde bir .
canım benim cok sağol.zor ama allahsabrını veriyor bir sekilde.yoksa insan kimin için aylarca yatarki annelik baska bir sey.bizde sizler gibi kucaklarız sağlıkla bebişlerimizi inşallah.
dibircik senin yasadıklarını cok iyi hatırlıyorum bu topikle ilk tanıştığım dönemlerde senin yasadıklarını okurken ne cok duygulanmıştım.
kızlar ben bazen kızımın hareketlerini cok asağıda hissediyorum.bu dönemlerde normal olduğuğnu söyledi doktorum ama sizcede normalmi.bazen öye bir baskı hissediyorumki alt tarafa doğru .
Tiwikscim maşlalh yavrun büyümüş evt benimde bebeğim erkek inşallah sağlıkla alırız ben hala çok korkuyorum ama çevremdekiler anlamıyor beni yürü gez diyorlar ya
oturuyorum bahçede falan ev içinde yürüyorum sadece iş yapmıyorum bazxen bende aşağıda hissediyorum ayakları aşağıda olunca olurmuş ama rahim boyuda şuanda normal benim
aklıma takılan bu rahim boyuyla rahim açılmasının ne alakası var rahim sıfırlanıncamı açılır????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?