- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.621
Günaydın canlar
Yüce mevlam hayırlı sağlıklı su gibi geçen bir hafta nasip eylesi bizlere
Dün gece 1,5 da bir ağrı ile uyandım. Belli bağırsak ağrısı sma uykudan uyandırıncs acaba adet adet ağrısı gibi mi nedir. Eyvah be yapacagım Dr mı gitsek. Oğlanı kime bırakacağız bu saatte nereye gideceğiz. Gibi vesveseler kafam büyü bide miğde bulantısı. Eşimi uyandırdım okudu. Ben okuya okuya uyumaya çalıştım. Arada kasılmalarım oldu. Ve karışık kabus rüyalar. Erken doğuyorlar çünkü ikizlermiş. Yoğun bakım yok. Garip bahçe gibi biryerde yatıyorlar. Bütün sülale orada Bayram günü mü ne imiş. Herkez kendi derdinde. İnanın çok yorgun kalktım. Chnb sen bu haftalarda bahsettiğini hatırlıyorum bu rüyalardan.
Allahım sen büyüksün bizlere yardımcı ol. Emeklerimizi boş çevirme. Bizi vesveseden uzak tut. İçimizi ferah eyle. Günümüzü Aydın su gibi geçmesini sağla. Sana sığındık.
Âmin
arkadaşlar merhaba bana yardımcı olun 3 gündür yüz fellci geçiriyorum acaba duydunuzmu böyle hamileykn yüz felci geçirenleri doğum doktorum bizi kulakburunboğaza gönderdi orda muayane oldum bana ilaç yazdı doğum doktoruna gösterdik ilaçların zararı olmaz dedi ama ben yinede çok korkuyorum ilaçları korka korka içiyorum napcam bilmiyorum mahvoldum kaç gündür. bide göz damlası göz kremi kullanıyorum.
arkadaşlar merhaba bana yardımcı olun 3 gündür yüz fellci geçiriyorum acaba duydunuzmu böyle hamileykn yüz felci geçirenleri doğum doktorum bizi kulakburunboğaza gönderdi orda muayane oldum bana ilaç yazdı doğum doktoruna gösterdik ilaçların zararı olmaz dedi ama ben yinede çok korkuyorum ilaçları korka korka içiyorum napcam bilmiyorum mahvoldum kaç gündür. bide göz damlası göz kremi kullanıyorum.
Günaydın canlar
Dün gece 1,5 da bir ağrı ile uyandım. Belli bağırsak ağrısı sma uykudan uyandırıncs acaba adet adet ağrısı gibi mi nedir. Eyvah be yapacagım Dr mı gitsek. Oğlanı kime bırakacağız bu saatte nereye gideceğiz. Gibi vesveseler kafam büyü bide miğde bulantısı. Eşimi uyandırdım okudu. Ben okuya okuya uyumaya çalıştım. Arada kasılmalarım oldu. Ve karışık kabus rüyalar. Erken doğuyorlar çünkü ikizlermiş. Yoğun bakım yok. Garip bahçe gibi biryerde yatıyorlar. Bütün sülale orada Bayram günü mü ne imiş. Herkez kendi derdinde. İnanın çok yorgun kalktım. Chnb sen bu haftalarda bahsettiğini hatırlıyorum bu rüyalardan.
Allahım sen büyüksün bizlere yardımcı ol. Emeklerimizi boş çevirme. Bizi vesveseden uzak tut. İçimizi ferah eyle. Günümüzü Aydın su gibi geçmesini sağla. Sana sığındık.
Âmin
Canım gecmis olsun bende gecen hafta gaz sancisiyla uyandım gece dogum sancısı gibiydi bende korktum yataktan tek basima bile kalkamadim Wc gidince gecti sancım ama neydi öyle ilk bebeğimi kaybettigim günde gece karin agriiyla uyanmıştım o aklıma gelince daha cok korktum insallah öyle böyle geçecek bu günlerGünaydın canlar
Âmin
Okadar cok olumsuz düşünüyoruz ve korkuyoruz ki
Böyle rüyalar görmemi normal
Mesela ben 28 olunca rüyalarda bitti, stresimde
Bence kesinlikle bizim düşünce tarzimizla alakalı
Rahat olmak gerek, çünkü hersey olacağına varıyor arkadasim
Allahın izini ile sende alacaksın kuzunu kucağına sag salim
Canım gecmis olsun bende gecen hafta gaz sancisiyla uyandım gece dogum sancısı gibiydi bende korktum yataktan tek basima bile kalkamadim Wc gidince gecti sancım ama neydi öyle ilk bebeğimi kaybettigim günde gece karin agriiyla uyanmıştım o aklıma gelince daha cok korktum insallah öyle böyle geçecek bu günler
Kabusları hepimiz görüyoruz sanırım korku filmi gibi hepsi en son seriyi dün gece gördüm
yaren canım sana bir şey soracağım:
sen de ilkinde hep yattın. serklaj alınıca gezmeye başladın 37 de mi alınmıştı? peki yürüyebildin mi? ben yürümekte çok zorlanıyorum kaslarım zayıfladı sen nasıl yürüdün ? bana Arda bey fizik tedaviye git dedi sonra(
melek sen 36 da doğum yatın bebiş kaç kiloydu ve hiçbir sorun oldu mu? mesela erken olunca sarılık daha ağır geçermiş...
CNm hiç kendini suçlama, analık öyle birsey ki her türlü fedakarlığı yaptırıyor insana
Hepimizin anneleri kendinden me ödünler veriyor
İnşallah sonucları iyi çıkar annenin
Bu arada senin adın bade mi
Yok canım benim adım bade değil...Ama eşim kızımızın adını bade koymak istemişti...Kısmet olmadı.
serklaj deneyimini kendine sorarak sorgulayabilirim sadece dimi
çokta rastlanan bir durum değil ki eşe dosta sorulup bulunsun ben Gölcük te yasıyorum..küçük bir ilçe ve doktorum burdaki tek özel hastanenin en iyi dr.u..yani burda adını kime sölesem biliyor..ama bu serklaj deneyimini sorarak ögrenilmez..
demek folikasit erken doğuma da faydalı...cuma günü bende eczaneden glucofane ve folbiol alarak çalısmalara ilaç yönünden de olsa basladım:))
folbiol da folikasit,sen kullandın mı hiç?
sen üzülme sen saglıklıca dogur ben seni diyete sokarımHarbi bende siskoyum kızımda :))))
Vereceğim inşallah 30 kilo kadar sonra :))))
Bugün bizde biraz gezdik, oğlanı da doktora götürdük yorulmusum
Şimdi dinleneyim biraz
ah canım ian yakın olsan seve seve yavruna bakardım inan rabbim yardımcın olsun işşallah canınıda sıkma herşey olucagına varıyor malesef sen istesende istemesendeArkadaslar size birsey danışmak istiyorum
Su an ne yapacağımı bilmediğim için üzüntüden ağlıyorum inanın
Bnim annem 1 aydır yanımda Allah razı olsun elinden geleni yapmaya çalışıyor, ben isten 7 ye doğru geldiğim için oğlanda 4.30 da okuldan çıktığı için gelmişti annem
Oglanla ilgilensin hem bana da destek olsun diye
Ama gelir gelmez hastalandı, 1 aydır da sürekli yeniliyor hastalığı
Bu hafta istanbula geldik ya doktor kontrolü için annemde teyzeme gitti biz kayınvalide de kalıyoruz
Biraz önce aradım, teyzem annemin gene ateslendigini söyledi
Hiç kusura bakma kızım ben anneni Pazartesi gondermeyecegim bu kadın zatürre bence dedi
Tüm tetkiklerini yaptıracağım, ciğer filmi çektireceğim dedi
Tabiki de dedim teyze
Bn şimdi ne yapayım , daha iznime 4 hafta var, alayım su raporu gitmeyeyim değil mı?kendi isimi kendim göreyim
Kimselere de yük olmayayım
Sonuçta bebek yaparken kimselere sormadık
Moralim bozuk, çocuklarımda basibos kalacak okulda
canım bugün gdicektim olmadı damat annesine gelicek çok işim var evde evi boşladım dügün telaşesi yüzünden yemek vs yapıcem evi toplucem çamaşır yıkıcem ütü anam aglıcek bu arada ama saglık olsun yrüyüşüme gitim geldim çok şükürpaşam git tabi değişiklik olur sana da... maşallah komşuna da hızlıymış...
hidennisko canım dediğin gibi yap . zaten ne kaldı izne... sağlık önce gelir... her şey de hayır var belki biraz kısalman var diye bu da senin dinlenmen için vesiledir...
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin tez zamanda işşalah strese girme dayımın kızıda yüz felci geçirdi acaba rüzgardamı kaldın ilk defa duydum hamilelikte geçirendearkadaşlar merhaba bana yardımcı olun 3 gündür yüz fellci geçiriyorum acaba duydunuzmu böyle hamileykn yüz felci geçirenleri doğum doktorum bizi kulakburunboğaza gönderdi orda muayane oldum bana ilaç yazdı doğum doktoruna gösterdik ilaçların zararı olmaz dedi ama ben yinede çok korkuyorum ilaçları korka korka içiyorum napcam bilmiyorum mahvoldum kaç gündür. bide göz damlası göz kremi kullanıyorum.
Sanada geçmiş olsun canım.
Daha önce okumuştum sizlerden zaten uyanında hemen o geldi aklıma. Ondan vesveseye kapıldım sanırım.
duyaydın canım agol cvbn için bende bunu merak ediyordm serklaj için verilen ilacları yanı ben kan sulandırıcıdn aska ilac kullanmıyorm şimdi sizlerdn ricam serklajdan önce önlem amaclı ve serklajdn sonra kullndıgınz ilcları yazarsannz sevinirm doktor yazmazsa soracm şimdi erknse serklajdn sonra yazazsa yazmasını isticm ilacları ve neden verildigini yazarsanz cok sevinirm kızlar
bu arada mıde bulantılarm basladı kusma yok ama kötüym canımda hiçbir sey istemiyo bir önerisi oolan varsa sevinirm
damdan düşeni damdan düşen anlarmış birbirimizi çok iyi anladığımız için burası hepimiz için özel
çok saol cnm desteğin için
serklaj deneyimini kendine sorarak sorgulayabilirim sadece dimi
çokta rastlanan bir durum değil ki eşe dosta sorulup bulunsun ben Gölcük te yasıyorum..küçük bir ilçe ve doktorum burdaki tek özel hastanenin en iyi dr.u..yani burda adını kime sölesem biliyor..ama bu serklaj deneyimini sorarak ögrenilmez..
demek folikasit erken doğuma da faydalı...cuma günü bende eczaneden glucofane ve folbiol alarak çalısmalara ilaç yönünden de olsa basladım:))
folbiol da folikasit,sen kullandın mı hiç?
Günaydın canlar
Âmin
Gebrlikte yüz felci. Alıntı
Hamilelik döneminde ödem artışı ve bağışıklık sisteminin düşük olması nedeni ile, virusun (Herpes Simplex-Uçuk virusune benzer!) yüz siniri kanalı içinde ödem oluşturması ve yüz kaslarını olumsuz etkilemesi, yüz felci olma ihtimalini 2 ya da 3 kez arttırır. Genellikle yüzün bir yarısındaki kasların çalışmaması söz konusudur, yüz çizgileri silinir, göz tam kapanamaz, ağız kenarında çarpıklık vardır. Özellikle gebeliğin son ayları, yüz felcinin görülme ihtimalinin yüksek olduğu dönemdir. Klinik şikayetler ile karşılaşıldığında uygun tedavi (steroid-kortizon) uzman doktor tarafından başlatılmalıdır. Tedavi sonrası, 3 hafta içinde bulguların hemen hepsi düzelir.
Bende raporumun 5 gunünü aldım sonunda
Hftaya da 5 gün alınca tamamdir
Chnb cim ben 35 gün yattım..Wcyede kalkmadım..Ama doktor kontrollerine giderken inanırmısın zor doğrulup yatağın dibinden sandalyeye zor biniyordum.Hiç ayakta duramıyordum.Başım çok dönüyordu..Birde ayaklarım uyuşuktu..Doğumdan sonrada 1 hafta balon gibi şişti her yerim..Merdiven çıkamadım.Çünkü denge sorunum vardı..Sen en azından su almaya falan kalkıyorsun..Allahın izniyle dikişin alındıktan sonra yavaş yavaş ayakta dolaşırsın belki..insanın kasları zayıflıyor..Ayaklarım büsbütün soyulmuştu benim..nasır bile çıktı hayret ettim..Demekki kullanılmaya kullanılmaya paslanıyor her yerimiz.
duyaydın canım agol cvbn için bende bunu merak ediyordm serklaj için verilen ilacları yanı ben kan sulandırıcıdn aska ilac kullanmıyorm şimdi sizlerdn ricam serklajdan önce önlem amaclı ve serklajdn sonra kullndıgınz ilcları yazarsannz sevinirm doktor yazmazsa soracm şimdi erknse serklajdn sonra yazazsa yazmasını isticm ilacları ve neden verildigini yazarsanz cok sevinirm kızlar
bu arada mıde bulantılarm basladı kusma yok ama kötüym canımda hiçbir sey istemiyo bir önerisi oolan varsa sevinirm
Aynen öyle canım. Rica ederim...damdan düşeni damdan düşen anlarmış birbirimizi çok iyi anladığımız için burası hepimiz için özel çok saol cnm desteğin için
canım ben epey samimiyet kurmuştum sormuştum . daha önce serklaj yaptınız mı diye. yaptığını söyledi bir kere yaptığı hastalardan birinin suyu gelmiş.serklaj deneyimini kendine sorarak sorgulayabilirim sadece dimiçokta rastlanan bir durum değil ki eşe dosta sorulup bulunsun ben Gölcük te yasıyorum..küçük bir ilçe ve doktorum burdaki tek özel hastanenin en iyi dr.u..yani burda adını kime sölesem biliyor..ama bu serklaj deneyimini sorarak ögrenilmez.. demek folikasit erken doğuma da faydalı...cuma günü bende eczaneden glucofane ve folbiol alarak çalısmalara ilaç yönünden de olsa basladım:)) folbiol da folikasit,sen kullandın mı hiç?
geçmiş olsun...arkadaşlar merhaba bana yardımcı olun 3 gündür yüz fellci geçiriyorum acaba duydunuzmu böyle hamileykn yüz felci geçirenleri doğum doktorum bizi kulakburunboğaza gönderdi orda muayane oldum bana ilaç yazdı doğum doktoruna gösterdik ilaçların zararı olmaz dedi ama ben yinede çok korkuyorum ilaçları korka korka içiyorum napcam bilmiyorum mahvoldum kaç gündür. bide göz damlası göz kremi kullanıyorum.
evet canım ben o haftalarda her gece kabus görüyordum. beşiz bile doğum yaptımGünaydın canlar Yüce mevlam hayırlı sağlıklı su gibi geçen bir hafta nasip eylesi bizlere Dün gece 1,5 da bir ağrı ile uyandım. Belli bağırsak ağrısı sma uykudan uyandırıncs acaba adet adet ağrısı gibi mi nedir. Eyvah be yapacagım Dr mı gitsek. Oğlanı kime bırakacağız bu saatte nereye gideceğiz. Gibi vesveseler kafam büyü bide miğde bulantısı. Eşimi uyandırdım okudu. Ben okuya okuya uyumaya çalıştım. Arada kasılmalarım oldu. Ve karışık kabus rüyalar. Erken doğuyorlar çünkü ikizlermiş. Yoğun bakım yok. Garip bahçe gibi biryerde yatıyorlar. Bütün sülale orada Bayram günü mü ne imiş. Herkez kendi derdinde. İnanın çok yorgun kalktım. Chnb sen bu haftalarda bahsettiğini hatırlıyorum bu rüyalardan. Allahım sen büyüksün bizlere yardımcı ol. Emeklerimizi boş çevirme. Bizi vesveseden uzak tut. İçimizi ferah eyle. Günümüzü Aydın su gibi geçmesini sağla. Sana sığındık. Âmin
herpes dedin de... geçen seyrettiğim Arda beyin programında herpes virüsü vajinada varsa sezaryeni tavsiye etmişti telefondaki bayana...Gebrlikte yüz felci. Alıntı Hamilelik döneminde ödem artışı ve bağışıklık sisteminin düşük olması nedeni ile, virusun (Herpes Simplex-Uçuk virusune benzer!) yüz siniri kanalı içinde ödem oluşturması ve yüz kaslarını olumsuz etkilemesi, yüz felci olma ihtimalini 2 ya da 3 kez arttırır. Genellikle yüzün bir yarısındaki kasların çalışmaması söz konusudur, yüz çizgileri silinir, göz tam kapanamaz, ağız kenarında çarpıklık vardır. Özellikle gebeliğin son ayları, yüz felcinin görülme ihtimalinin yüksek olduğu dönemdir. Klinik şikayetler ile karşılaşıldığında uygun tedavi (steroid-kortizon) uzman doktor tarafından başlatılmalıdır. Tedavi sonrası, 3 hafta içinde bulguların hemen hepsi düzelir.
hadi gözün aydın...Bende raporumun 5 gunünü aldım sonunda Hftaya da 5 gün alınca tamamdir
sağ ol canım. benim dikiş doğumda alınacak. sezaryen esnasında...Chnb cim ben 35 gün yattım..Wcyede kalkmadım..Ama doktor kontrollerine giderken inanırmısın zor doğrulup yatağın dibinden sandalyeye zor biniyordum.Hiç ayakta duramıyordum.Başım çok dönüyordu..Birde ayaklarım uyuşuktu..Doğumdan sonrada 1 hafta balon gibi şişti her yerim..Merdiven çıkamadım.Çünkü denge sorunum vardı..Sen en azından su almaya falan kalkıyorsun..Allahın izniyle dikişin alındıktan sonra yavaş yavaş ayakta dolaşırsın belki..insanın kasları zayıflıyor..Ayaklarım büsbütün soyulmuştu benim..nasır bile çıktı hayret ettim..Demekki kullanılmaya kullanılmaya paslanıyor her yerimiz.
canım ben de yazmıştım 5-6 sayfa önce tüm kullandıklarımı. burçim sormuştu bulabilir miyim bakayım...duyaydın canım agol cvbn için bende bunu merak ediyordm serklaj için verilen ilacları yanı ben kan sulandırıcıdn aska ilac kullanmıyorm şimdi sizlerdn ricam serklajdan önce önlem amaclı ve serklajdn sonra kullndıgınz ilcları yazarsannz sevinirm doktor yazmazsa soracm şimdi erknse serklajdn sonra yazazsa yazmasını isticm ilacları ve neden verildigini yazarsanz cok sevinirm kızlar bu arada mıde bulantılarm basladı kusma yok ama kötüym canımda hiçbir sey istemiyo bir önerisi oolan varsa sevinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?