- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.661
Magnorm 365mg içiyorum canım suda eriyen birşey
Ben de yeni birşey öğrendim sen endol deyince aklıma geldi,endolün uzun süreli kullanımı amniyon sıvısında azalma yapıyormuş ya,aynı şey diğer ağrı kesiciler için de geçerliymiş,migren tuttuğunda günde 2-3 tane içiyorum ben parol falan,acaba birşey olmuş mudur yaaaa
inş alacaksın canım az kaldı zaten...Amin Fadikçiğim. Maşallah size de kocaman olmuş delikanlı...
Ben de senin gibi inşallah sağlıkla alacağım kuzumu... Bebiş olunca fırsat bulamam bu kadar girmeye. özlerim... şimdi bol bol yazıyorum...
Sağol canım,iyi gidiyor şimdilik,arada kasılmalar canımı sıksa da yavaş yavaş günler geçiyor,biran önce 30 ları görsem rahatlıycam
Sen napıyorsun,bebiş büyüdü,gülücükler atıyor mu
fadik çok sağ ol. senin işin de keyifli ... Allah sağlık versin tatlı yorgunluklar... emiyor di mi? ek gıdaya 6 da mı geçeceksin?
dr n var mı aile hekimi yeterli mi?
canım Arduliyi yerim ben çok sevdim Arduliyi...
canım evet geçmiyor femicalde. ben sigorta yaptırmadan femicale gitmiştim. sigorta yapınca ataşehire gittim orada allianz geçiyor diye...
ilk gidişi femical de yapıp tam muayene ücreti verip sonra geçmek de olabilir ya da Ataşehire gideceksen bence femicali arayıp durumu oraya söyleyip ataşehire gitmek de olabilir...
bir de canım bence hamile kalmadan gitmek daha mantıklı çünkü tahlillere göre hamilelik öncesi kullanılan ilaçlar değişiyor hatta 2 ay öncesi kullanmak gerekebiliyor en az. bana pıhtılaşma için apicobal vermişti mesela...
bir husus da 100 lük sunum dosyası alıp tüm tahlillerimi ona sıralamıştım bebeğe ait her şeyi doğum epikrizini vs... cemil beye de arda beye de onu gösterdim iyi oldu zaman kaybı olmadı. tüm sorularımı yazdım... sordum...
yok canım ne yorması. oradaki dr ni de bırakma bir ilaç yazdırırken rapora bağlatırken sgk lı bir yer elinin altında olsun... ben tüm rapor ve ilaç işlerini hataydan hallettim...hem acil bir sorun olsa oraya gidersin...
Canım ben hastanede yatarken günde üç kere içiyordum ama ishalden kırılmıştım o yüzden dozunu düşürdük,şimdi korkudan eski doza döndüm,tek yan etkisi ishal...Olmamıştır canım.
Senin kontrolün ne zaman ne sıklıkta gidiyorsun.
Bende endol ü o yüzden yapmak istemiyorum ama mecburen yaptım. Allah'ın sana sığındım
Cuma günü buradaki Dr su yü konusunda birşey demedi herşey normal dedi
Haftaya salı Arda bey e gideceğin inşallah bakalım o neler diyecek.
Arda bey magnezyum vermedi bana buradaki Dr verdi günde bir adet diosporal 250 gr suda eriyen.
Bende ikiye mi çıkartsam.
Yanlış birşey yapmaktanda korkuyorum.
Allahım bizlere doğru kararlar verdir.
evet naım maşallah emiyor sütüm çok bol olmasada biraz yememe içmeme dikket ederek yetiriyoruz işte...
ek gıdayı 6. aydan sonra düşünüyorum ama artık yavaş yavaş bazı şeylerinde tadını tatsın alışsın istiyorum...
dün ağzına topluiğne başı kadar peynir koydum yüzünü bir ekşitti ama yutmayada çalıştı çıkarmadı çok şükür...
bugünde nar yiyordum tadını tatsın dedim dudaklarına az sürdüm emmeye çalışıyor ama yüz ifadesi hiç memnun değil:)
yeğenim maşallah herşeyi yiyor inş. eymende seçmez...
canım maşalllah şimdiye kadar bir rahatsızlığımız olmadı diğer gelişimler içinde aile hekimi yeterli oldu...anlayacağın özel dr umuz yok...
hemşiremizde çok iyi sağolsun çok yardımcı oluyor...
çarşambaya aşıya gideceğiz bakalım herşey yolundamı...kilo alımı falan iyi mi?
evet haklısın..benim korunma sürem mart ta bitiyor..yılbaşından sonra gidip bir görüneyim en azından..
belki bana da ilaç verip öneriler de bulunabilir..
evet ben de tahlillerimi eskı hamileligimdeki her seyi dosyaladım..onuda götüreyim.
gecen ay ünv hastanesinden cıkan tahlillerimi de dimi?
bir de suunu merak edıyırum Arda bey e gitmeden en fazla ne kadar zamanda tüm tahlillerimi yenileteyim?
onları burda halledeymde bir de oralarda ugrasmayayım diye düşünüorum..
bir de bu kanpıhtılaşması olsun,genetik testleri olsun onlarıda troid gibi 2ayda falan yeniletmem gerekmıyor dmi?
yani bu sonuclar ilerleyen zamanlarda degişmez?
benim doğum epikrizim yok..kimse vermedi..şimdi nasıl alacağım?
sen cemil bey e dmi gittin? sonra neden bırakıp Arda beyden devam ettin?unutmusum onu ben..
Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun...Bende geçirdim ama ünv.teye hazırlanırken..Terasta halı yıkadık annemle hava çok sıcaktı ben terlemişim..Ceryanda da kalınca malum olay gerçekleşti..aynaya bir baktım ağzım kaymış..nasıl korktuk anlatamam..Hastaneye gittim göz damlası verdi(çünkü uyurken gözüm kapanmıyordu).Yüzümün sol tarafı felç olmuş..sonra ilaç tedavisi..yanında fizik tedavi..15 günde iyileştim..Islık çalamıyorsan yüz felci geçiriyorsun..sakız çiğne..Bunu özellikle istemişti doktor..Birde hareketler var hergün yapman gereken..Birde ütü masajı..havluyu yüzüne koyup ütüyü üstünde gezdir demişti..Endişelenme arkadaşım..İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin..kendini çok iyi koru bu süre zarfında..cama bile çıkmak yasaktı bana..Saçların kesinlikle ıslak kalmasın..terleyince üstünü değiştir..
Diğer arkadaşlara da bilgi olsun;ozaman doktorum yüz felci olmak çok kolay demişti..saçların,yüzün ıslakken koridorun başından sonuna kadar yürürken yüzüne gelen rüzgar bile yapabilirmiş..Ama insanlarımız hiç dikkat etmez demişti..
çok teşekkür ederi canım bizlere cok faydalı bilgiler veriyorsun..
sizlerden ögrendigim ve tavsiyen üzerine bende allianz sigortalı oldum hatta bugün ilk ayımı doldurdum..
anlayacagınız 5 ayım kaldı korunmada şafak sayayım bari
Femical den hastaneye gitmek mantıklı demişsinya ama Femical de bizim sigortamız hiç geçmiyor degil mi?
ozaman Allianz lılara bir faydası oluyor mu..
yoksa ilk gidişi femical de yapıp tam muayene ücreti verip sonra gecincemi mantıklı demek istedin?
bana ilk giderkende yapmam gerekenleri anlatırsan sevinirim
ah seni hep sorularımla yoruyorum..ama öle meraklı ve de tecrübesizimki ayrıntısına kadar ögrenmeliyim.
şimdiden teşekkür ederim Ardulunin annesi
(minito nun kulakları cınlasın)
Olmamıştır canım.
Senin kontrolün ne zaman ne sıklıkta gidiyorsun.
Bende endol ü o yüzden yapmak istemiyorum ama mecburen yaptım. Allah'ın sana sığındım
Cuma günü buradaki Dr su yü konusunda birşey demedi herşey normal dedi
Haftaya salı Arda bey e gideceğin inşallah bakalım o neler diyecek.
Arda bey magnezyum vermedi bana buradaki Dr verdi günde bir adet diosporal 250 gr suda eriyen.
Bende ikiye mi çıkartsam.
Yanlış birşey yapmaktanda korkuyorum.
Allahım bizlere doğru kararlar verdir.
Sevgili arkadaşlar sizleri ve gebeliklerinizi gün gün takip ediyorum,daha bir bebişim olmadığı için size bilgi vermiyorum.Bu ay Arda beye gidicem kontrol öncesi aralıkta tüp bebek denemesi yapacaz.Sevgili chnb doğum yaklaşıyor,bizler buradayız ve sen istanbul da misafirsin istediğin dilediğin bir şey varsa çekinme söyle içinde kalmasın doğumun ve bebeğin için elimden geleni yapmak isterim.Sevgilerimle..
Sevgili arkadaşlar sizleri ve gebeliklerinizi gün gün takip ediyorum,daha bir bebişim olmadığı için size bilgi vermiyorum.Bu ay Arda beye gidicem kontrol öncesi aralıkta tüp bebek denemesi yapacaz.Sevgili chnb doğum yaklaşıyor,bizler buradayız ve sen istanbul da misafirsin istediğin dilediğin bir şey varsa çekinme söyle içinde kalmasın doğumun ve bebeğin için elimden geleni yapmak isterim.Sevgilerimle..
evet aynen senn anlatığın gibi oldu bende akşam yatmadan önce banyo yaptım ve ıslak saçlarla soğuk odada durdumsonra o ıslak saçlarlada yattım ama allaha şükür benm suratım kaymadı önce dilmde tat kaybı vardı yediklerimin tadını almıyordum sonra bi baktım yüzümün sağ tarafı uyuşmuş ve gözümü kapatamıyorum şu an yüzümün sağ tarafı tamamen uyuşuk
O zaman korka korka bi soru soruyorum,metalcim demiş duş olayını
Banyo yaparken kasılma oldu ben de su tuttum,su da ılıktan biraz da sıcaktı ve iyi geldi sanki,ama yanlış mı yaptım dedim sonra,bir bilginiz var mı kızlar
sağ ol canım. düşünmen yeter... çok şükür çoğu şeyi hallettim. dua edin yeter sağlıkla dünyaya gelsin oğlum...sizler hep dualarımdasınız...
duyaydın bilgim yok canım ama çok sıcak iyi değil sanırım...
metal sevindim rahatlamana... sorma ben sünnet çocuğu gibi yürüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?