- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.641
Yok canım benim adım bade değil...Ama eşim kızımızın adını bade koymak istemişti...Kısmet olmadı.
Sendedemi polikistik over var canım..Glukofajı o yüzdenmi içiyorsun?Bende başlıycam ama drye gidicem sonra başlıym dedim.
Canım toplanma gibi olmuyor bebek hareketi,bebek bildiğin içerden vuruyor ya da sanki bi yerden bi yere kayıyor,benim kasılmalarım şöyle oluyor: karnımın göbek deliğinin alt kısmı sağda ya da solda sertleşiyor hatta o kısım biraz daha tümsek oluyor ve diğer taraf gevşek oluyor,bu olduğunda bebeğ.n hareketini hissetmiyorum,ama gazdan da şöyle olabiklir sanki içerden sıkıştırıyorlar gibi olup gaz çıkarıp rahatladığımı biliyorum ya da az da olsa çişim geldi mi sertleşmeye başlıcak gibi oluyor,öyle olduğunda bi kalk wc ye git,benim öyle düzeliyor,bi de günde üçe çıkardım magnezyumu iyi geldi maşallahDuyaydın
Benim bu gün sabahtan beri bebek cok hareket ediyor.
Hiç yan yatamıyorum Ne zaman yan yatsam toplanıyor.
Kasılma mı acaba ya. Çünkü eskiden kasılmalarda gerilir geçerdi
Şimdi peşine bebekte çok yoğun hareket ediyor. Peşinde bir gaz çıkıyor
Endol almadım
Sendede oluyorum böyle.
Canım toplanma gibi olmuyor bebek hareketi,bebek bildiğin içerden vuruyor ya da sanki bi yerden bi yere kayıyor,benim kasılmalarım şöyle oluyor: karnımın göbek deliğinin alt kısmı sağda ya da solda sertleşiyor hatta o kısım biraz daha tümsek oluyor ve diğer taraf gevşek oluyor,bu olduğunda bebeğ.n hareketini hissetmiyorum,ama gazdan da şöyle olabiklir sanki içerden sıkıştırıyorlar gibi olup gaz çıkarıp rahatladığımı biliyorum ya da az da olsa çişim geldi mi sertleşmeye başlıcak gibi oluyor,öyle olduğunda bi kalk wc ye git,benim öyle düzeliyor,bi de günde üçe çıkardım magnezyumu iyi geldi maşallah
Bi de benim genelde sırtüstü yatınca toplanıyor,yan yatmaktan sırtım ağrıyor artık
Allahım bi atlataydık şu haftaları,28 olsak biz de bi oh çekicez,ha gayret az kaldı,kan sulandırıcıları sayıyorum onlar bittiğinde 28 olcam,ölçüye bak
Magnorm 365mg içiyorum canım suda eriyen birşeyHaklısın canım benim ki kasılma. Sana yazdıktan sonra şiddetli Bitane oldu endol koydum.
Bebek hareketlerine gelince dünden beri kaymalar fazla bir orda bir diğer tarafta.
Senin magnrzyumun neydi adı. Kaç gr lık.
Allahım sana sığındık. Bizlere yardımcı ol. Hikmetini esirgeme.
Bizlere rahatlık ver.
Magnorm 365mg içiyorum canım suda eriyen birşey
Ben de yeni birşey öğrendim sen endol deyince aklıma geldi,endolün uzun süreli kullanımı amniyon sıvısında azalma yapıyormuş ya,aynı şey diğer ağrı kesiciler için de geçerliymiş,migren tuttuğunda günde 2-3 tane içiyorum ben parol falan,acaba birşey olmuş mudur yaaaa
CNm hiç kendini suçlama, analık öyle birsey ki her türlü fedakarlığı yaptırıyor insana
Hepimizin anneleri kendinden me ödünler veriyor
İnşallah sonucları iyi çıkar annenin
Bu arada senin adın bade mi
Yok canım benim adım bade değil...Ama eşim kızımızın adını bade koymak istemişti...Kısmet olmadı.
İnşallah bebişinize istediğiniz isimleri koymayı nasip eder Allah
Mmery, chnb sagol arkadasim
Bugün ilk gunüm zaman nasıl,gecti anlamadım , dinlendim , yavaş yavaş toparladım evimi cok güzel oldu.
(( bizde kızımIZA Duru ismini koyacaktık..
eşim duru kızım duru kızım diye severdi ama koymak kısmet olmadı
evet canım bende de var pko...
glukofeni pko için içiyorum canım..doktorum vermişti..850mg sabah-aksam içiyorum.
adetlerin düzenlimi canım?ilk hamileligine nekadr sürede hamile kaldın birde kendiliginden mi?
Bir de Femicalden hastaneye gitmek daha mantıklı. Dr nin de ücrette belli takdiri oluyor galiba...
Kısmet arkadaşım..İnşallah bizlerde kucağımıza alacağız..Hala rüya gibi insan inanamıyor yaşadıklarına..Aklımın ucundan geçmezdi sonumuzun böyle olacağı..
Bana da ilk doktorum pko dedi..Son gittiğim %100pkosun diyemem dedi..Hafif bir durum bence seninki dedi.Kilom yok.adet düzensizliğim yok.Sadece lh fsh tan yüksekti..6ay kalamayınca drye gittim ve klomen hapıyla yumurtlama takibi yapıldı.2.ayda kaldım..
Aaaaa Fadik gelmiş hoş geldin..... nasılsın?
çok teşekkür ederi canım bizlere cok faydalı bilgiler veriyorsun..
sizlerden ögrendigim ve tavsiyen üzerine bende allianz sigortalı oldum hatta bugün ilk ayımı doldurdum..
anlayacagınız 5 ayım kaldı korunmada şafak sayayım bari
Femical den hastaneye gitmek mantıklı demişsinya ama Femical de bizim sigortamız hiç geçmiyor degil mi?
ozaman Allianz lılara bir faydası oluyor mu..
yoksa ilk gidişi femical de yapıp tam muayene ücreti verip sonra gecincemi mantıklı demek istedin?
bana ilk giderkende yapmam gerekenleri anlatırsan sevinirim
ah seni hep sorularımla yoruyorum..ama öle meraklı ve de tecrübesizimki ayrıntısına kadar ögrenmeliyim.
şimdiden teşekkür ederim Ardulunin annesi
(minito nun kulakları cınlasın)
Sağol canım,iyi gidiyor şimdilik,arada kasılmalar canımı sıksa da yavaş yavaş günler geçiyor,biran önce 30 ları görsem rahatlıycamduyaydın canım seni görüyorum altta...nasılsız hamilelik nasıl gidiyor...herşey yolundadır inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?