Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
chnb ve eylül gülü cok tesekkür ederm cvplar için ilaclar hamileligin seyrine göre degişiyor anladıgı kadaryla ama genel olark elevit ve prolutn kulanılıyo galiba elevit vitamin hapı anladıgım kadarylada diger hapı anlamadm kasılmalr için mi igne seklindemi ben ignedn korkuyorm kan sulandırıcıya alısmaya calısıyorm buda mı vurulack ilerleyn haftalrda verilmzse sizce doktoruma söylemelimiym bir sürü ilac yazılmıs size zahmet olmazsa olmaz bizim durumumzda mutlaka kullanılması gerekeni yazarmısınz her hamileligin seyri mtlaka degişiyodr ama rahim agzı yetmezliggi için bu sart dediginz hangisi

fadik canım tesekkür edeerm evet cok şükürhamileym ama yolun daha basındayım kafam karısık zor günler eni bekliyor burada bir cok kişi artık mtlu sona cok yakın herseyi benden daha iyi biliyorlr ben biraz tedirginm insaallah senin gibi mutlu sona ulasırz bebeginde büyüyor maaşallah darısı basımıza

Amin canım o zaman düşünürüz artık:))

Evet hamileliğin seyrine, yaşadıklarına göre değişiyor... elevit vitamin ama ihmal etme... prolutonu da hemen hemen hepimiz kullanıyoruz yeni yaklaşıma göre erken doğumu engellediği söyleniyor... kasılma varsa şayet amniyo sıvısı ile ilgili sorun varsa birçok dr de kasılma olunca endol fitil veriyr, mağnezyum verebiliyor. biraz dr nin yaklaşımı da önemli... mesela eskiden yazan arkadaşlar kasılma olsun olmasın düzenli nidilat, prepar kullanıyorlarmış. Şu aralar yazan arkadaşlarda hatırladığım kadarıyla kullanan yok...

merhaba kızlar.. bende 2. tetenoz aşımı vuruldumda geldim.

sağlık ocagında önden hamileler sonra ben işte..
bu 2aşı beni 5 yıl koruyacakmış..
sanırım okadar zamanda doğum yaparım

birde şu var eşim niyeti bozdu..bu ayın 15.de 2 ayımız bitiyor dogum olalı..
oda vucudun toparlamıstır korunmayı bırakalım diyor...

e sigorta yaptırdık dşyorum.gerçi öle hemen hamile kalırmıyım bilmiyorumda..
kaldıgımı düşünğrsek sigortamız ne olacak diyorum
eşimde 4-5ay gbi bir süre beklemek istemıyor kafam karısık

ne değişti canım.? benim epeydir alıntıla tıkına basınca bazen birden alıntılar küçülüyor bozuluyor ve cevap yazılmıyor... sizde de oluyor mu?

Bilmem eski tasarımda değil site,benim bilgisayardan kaynaklanmıyordur herhalde alla alla anlamadım

Farklı bir site haline gelmiş,beğenme butonu yok,hamilelik takvimleri yok sanki daha ilkel olmuş,tüm tabletlerde böyle mi arkadaşlar?belki pc ve laptoplarda eskisi gibidir

Bu arada eylulgulu canım crp enfeksiyonun varlığını göstertiyor kanda

Metalcim şimdi keşfettim sayfanın en altında full site yazıyor ona tıkla sayfa eskiye döbnüyor,sanıyorum ki cep ve tabletler için ayrı bi arayüz yapmışlar ama beğenmedim,oh şükür eskiye döndüm

Yok benim tablette beğende var takvimde ama bı kaç gündür zor giriyorum arada site bakımda yazısı çıkıyor
Crp benim sınırda çıkmış gerçi doktor önemli bisey değil demiş

Sitede bı sorun var kaç gündür zor giriyorum
Bisey sorcam crp neydi?

geçmiş olsun canım önemli değil demiş dr n... evet sorun var bakımda oluyor ara ara....

laptopta öyle değil... ama alıntı zor ve bazen defalarca çıkıyor...

kızlar dün annemle konuştuğumda annem dedi hataydaki yan komşu hamileymiş. genç bir bayan. 3-4 yaşında oğlu vardı geçen sene bir oğlu daha oldu yaşında ancak. şu an 5 aylık hamileymiş. eşi de geçen sene 7 aylık hamileyken dövmüştü kadını. geçen gün yine çok kötü dövmüş annem diyor 3-4 yaşındaki çocuk nasıl ağlıyor baba vurma diye. Annem çok üzülmüş. Eşime desem mi adamla konuşsun. oralılar da... sanane deyip eşime bir şey der mi? kalabalık bir aile hem de. canım çok sıkıldı...

Ay yazık kadına ya, cok sinirleniyorum böyle seyleri duyunca
Chnb karısına dayak atan adam konuşmadan anlamaz bence
Sanane demese bile, bir kulağından girer digerinden çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…