- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.681
Canım evet ya kaslar iyice güçsüzleşti. İlk gebeliğim sonrası oğlumu kucağında tutup beslemek bile Çok zordu
İlk zamanlar spor da yasak. Sadece yürüş izin var. Ben oğlumda kendimi çok ihmal etmiştim. Asla eski ben olamadım. Hep ağrılı vucut ve güçsüz. Bu psikolojimide çok etkiliyordu. Dr da gittim belki fizik tedavi verir diye hamde yattığım hastanenin prof hocaydı geçmişimide biliyordu. Geçer dedi. Tabi öncelik bebek olunca ihmal de etim.
Bu gebeliğime kadar hala kaslarım güçsüzde zaten. Yaş ilerliyor. Birde romatizmal ağrılar güçsüz kaslarda hissediliyormuş. Doğum sezaryan olduğundan spor hocalarıda 11 ay geçmesini istiyorlarmış. Öncelikle yürüyüşle başlamalıymış.
Yüce mevlam hayırlısıyla yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Sonrasında da bizlerde bakarız artık.
chnb ve eylül gülü cok tesekkür ederm cvplar için ilaclar hamileligin seyrine göre degişiyor anladıgı kadaryla ama genel olark elevit ve prolutn kulanılıyo galiba elevit vitamin hapı anladıgım kadarylada diger hapı anlamadm kasılmalr için mi igne seklindemi ben ignedn korkuyorm kan sulandırıcıya alısmaya calısıyorm buda mı vurulack ilerleyn haftalrda verilmzse sizce doktoruma söylemelimiym bir sürü ilac yazılmıs size zahmet olmazsa olmaz bizim durumumzda mutlaka kullanılması gerekeni yazarmısınz her hamileligin seyri mtlaka degişiyodr ama rahim agzı yetmezliggi için bu sart dediginz hangisi
feryalllll tedavin ne aşamada? hiç yazmıyorsun...
Bilmem eski tasarımda değil site,benim bilgisayardan kaynaklanmıyordur herhalde alla alla anlamadım
alıntı yapmak zorlaştı ... başka anlamadım ben mi anlamadım?
Cok zor oldu böyle site. Tel den girdiğimden herşey karıştı. Daha öncede böyle olmuştu. Sonra eskisi gibi düzelmişti. Olmadı.
Yok benim tablette beğende var takvimde ama bı kaç gündür zor giriyorum arada site bakımda yazısı çıkıyorFarklı bir site haline gelmiş,beğenme butonu yok,hamilelik takvimleri yok sanki daha ilkel olmuş,tüm tabletlerde böyle mi arkadaşlar?belki pc ve laptoplarda eskisi gibidir
Bu arada eylulgulu canım crp enfeksiyonun varlığını göstertiyor kanda
Sitede bı sorun var kaç gündür zor giriyorum
Bisey sorcam crp neydi?
Farklı bir site haline gelmiş,beğenme butonu yok,hamilelik takvimleri yok sanki daha ilkel olmuş,tüm tabletlerde böyle mi arkadaşlar?belki pc ve laptoplarda eskisi gibidir
Bu arada eylulgulu canım crp enfeksiyonun varlığını göstertiyor kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?