Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ay yazık kadına ya, cok sinirleniyorum böyle seyleri duyunca
Chnb karısına dayak atan adam konuşmadan anlamaz bence
Sanane demese bile, bir kulağından girer digerinden çıkar

ben dönünce şayet olursa yine diyeceğim polisi ararım duyarsam böyle sesler... dıştan da nasıl efendi bir tip...

Sağolasın canım ama bu buton yeni konmuş sabahtan beri orada 3 adet seçenek vardı.

yarın 1230 da dr ye gidiyorum bakalım tarih için ne diyecek?:44:

ne vahşi insanlar var yaa.. böyleleriyle konuşulmazki canım laftan anlamazlar, birde kalkar seni suçlu tutarlar akıl vermeye kalkınca, en iyisi bir daha döverse direk polise şikayet etmek lazım..

kızlar merhaba ben bikaç gündür giremiyorum umarım herkes iyidir bizim gayet güzel gidiyor herşey pazartesi göz muaynemiz vardı iyi dedi dr 3hafta sonraya gün verdi sonra kendi doktorumuzla randevumuz vardı çok güzel dedi gelişimleri 2900 kilomuz boyumuz 46 cm bayağı büyüdük yani

cnm yazını şimdi okuyabildim kabızlık sorunumuzu bayağI ATLATTık sanırım psikolojik oluyormuş eve geldikten sonra şimdi düzelmeye başladı birde dr bize su vermeyin dedi ama çoğunluk mamayla besleniyORLAR İNŞ. SUSUZ KALMIYORLARDIR BİRDE KAKAMIZIN RENGİ ÇOK KOYU YEŞİL BU NORMALMİ ACABA YOKSA İLAÇLARDANMI BÖYLE OLUYOR

Rabbimin bu günlerine binlerce şükürki 30. haftaya girdim..:92::119::124:hadi kızlar darısı sizlere..

maşallah canım.ben hep biten haftadayı diyorum. bu daha sevindirici bir yol...

Ay maşallah... Artık abi, abla oldular...

canım dr ye sordun mu? büyük ihtimal ilaçtandır ama yine de sor. su konusunu bilmiyordum...mama alanlara verilir sanıyordum..

41kere Maşallah BarekAllah

Vitamin veriyorsan canım içinde ki Demir kaka rengini öyle yapıyordu. Yinede Dr sor canım için rahat etsin.

yarın 1230 da dr ye gidiyorum bakalım tarih için ne diyecek?:44:

Ay chnb cim
Cok heyecanlandim ya
Doğumda istanbulda olursam kesin damlarım yanına haberin olsun
Hiç izin istemek falan yok bak bende :))))
Haftaya Cumartesi kontrolum var, belki ozaman olur

Rabbimin bu günlerine binlerce şükürki 30. haftaya girdim..:92::119::124:hadi kızlar darısı sizlere..

Her zamanki gibi takipteyim :))))))

Sabah aklimdaydiniz
Hatta dedim girip sorayım kızlardan haber alan var mı diye
Cok sevindim kuzularına
Annesi iyi bakmış masallah

MaşallahHaftalar ilerledikçe heyecan artıyor
geçmiş olsun canım önemli değil demiş dr n... evet sorun var bakımda oluyor ara ara....

laptopta öyle değil... ama alıntı zor ve bazen defalarca çıkıyor...
saol canım demekki kandaki enfeksiyonda suyu etkiliyormuş ben dün burdan bı doktora gittim suyu az ya dahada azalırsa diye endiseleniyordum dünki doktir ciddi bı azalma olmadigni söyledi cok şükür

Laftan anlamaz böyle adamlar evire çevire döveceksin bunları yazık kadına üzüldüm bari ailesi sahip çıksa

chnb sein takvimine göre ben bugün doğum yaptım..maşallah beni geçiyosun hadi

canım demir damla kullanıyosanız o renk gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…