- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.701
Ay yazık kadına ya, cok sinirleniyorum böyle seyleri duyunca
Chnb karısına dayak atan adam konuşmadan anlamaz bence
Sanane demese bile, bir kulağından girer digerinden çıkar
Bir güzel dövmeli o adamı
Tövbe estagfurullah
ben dönünce şayet olursa yine diyeceğim polisi ararım duyarsam böyle sesler... dıştan da nasıl efendi bir tip...
Metalcim şimdi keşfettim sayfanın en altında full site yazıyor ona tıkla sayfa eskiye döbnüyor,sanıyorum ki cep ve tabletler için ayrı bi arayüz yapmışlar ama beğenmedim,oh şükür eskiye döndüm
kızlar dün annemle konuştuğumda annem dedi hataydaki yan komşu hamileymiş. genç bir bayan. 3-4 yaşında oğlu vardı geçen sene bir oğlu daha oldu yaşında ancak. şu an 5 aylık hamileymiş. eşi de geçen sene 7 aylık hamileyken dövmüştü kadını. geçen gün yine çok kötü dövmüş annem diyor 3-4 yaşındaki çocuk nasıl ağlıyor baba vurma diye. Annem çok üzülmüş. Eşime desem mi adamla konuşsun. oralılar da... sanane deyip eşime bir şey der mi? kalabalık bir aile hem de. canım çok sıkıldı...
yarın 1230 da dr ye gidiyorum bakalım tarih için ne diyecek?:44:
Canım bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler (traycy hogg) kitabını okuyorum. kabızlık için diyor ki:
formül mama ile besleniyorsa 3 günü geçmişse kabızdır. diyorki günde 120 cc su verin.(hatta 90 cc su, 30 cc erik kurusu suyu)beslenme sonrası 1 saat sonra 30 cc verin.
sırf anne sütü alıyorsa daha az görülür. neredeyse her beslenme sonrası kaka yapar. kabız da olduysa mamadaki yöntem uygulanabilir...
Rabbimin bu günlerine binlerce şükürki 30. haftaya girdim..:92::119::124:hadi kızlar darısı sizlere..
kızlar merhaba ben bikaç gündür giremiyorum umarım herkes iyidir bizim gayet güzel gidiyor herşey pazartesi göz muaynemiz vardı iyi dedi dr 3hafta sonraya gün verdi sonra kendi doktorumuzla randevumuz vardı çok güzel dedi gelişimleri 2900 kilomuz boyumuz 46 cm bayağı büyüdük yani
cnm yazını şimdi okuyabildim kabızlık sorunumuzu bayağI ATLATTık sanırım psikolojik oluyormuş eve geldikten sonra şimdi düzelmeye başladı birde dr bize su vermeyin dedi ama çoğunluk mamayla besleniyORLAR İNŞ. SUSUZ KALMIYORLARDIR BİRDE KAKAMIZIN RENGİ ÇOK KOYU YEŞİL BU NORMALMİ ACABA YOKSA İLAÇLARDANMI BÖYLE OLUYOR
Rabbimin bu günlerine binlerce şükürki 30. haftaya girdim..:92::119::124:hadi kızlar darısı sizlere..
kızlar merhaba ben bikaç gündür giremiyorum umarım herkes iyidir bizim gayet güzel gidiyor herşey pazartesi göz muaynemiz vardı iyi dedi dr 3hafta sonraya gün verdi sonra kendi doktorumuzla randevumuz vardı çok güzel dedi gelişimleri 2900 kilomuz boyumuz 46 cm bayağı büyüdük yani
MaşallahRabbimin bu günlerine binlerce şükürki 30. haftaya girdim..:92::119::124:hadi kızlar darısı sizlere..
saol canım demekki kandaki enfeksiyonda suyu etkiliyormuş ben dün burdan bı doktora gittim suyu az ya dahada azalırsa diye endiseleniyordum dünki doktir ciddi bı azalma olmadigni söyledi cok şükürgeçmiş olsun canım önemli değil demiş dr n... evet sorun var bakımda oluyor ara ara....
laptopta öyle değil... ama alıntı zor ve bazen defalarca çıkıyor...
Laftan anlamaz böyle adamlar evire çevire döveceksin bunları yazık kadına üzüldüm bari ailesi sahip çıksakızlar dün annemle konuştuğumda annem dedi hataydaki yan komşu hamileymiş. genç bir bayan. 3-4 yaşında oğlu vardı geçen sene bir oğlu daha oldu yaşında ancak. şu an 5 aylık hamileymiş. eşi de geçen sene 7 aylık hamileyken dövmüştü kadını. geçen gün yine çok kötü dövmüş annem diyor 3-4 yaşındaki çocuk nasıl ağlıyor baba vurma diye. Annem çok üzülmüş. Eşime desem mi adamla konuşsun. oralılar da... sanane deyip eşime bir şey der mi? kalabalık bir aile hem de. canım
çok sıkıldı...
maşallah canım.ben hep biten haftadayı diyorum. bu daha sevindirici bir yol...
Ay maşallah... Artık abi, abla oldular...
canım dr ye sordun mu? büyük ihtimal ilaçtandır ama yine de sor. su konusunu bilmiyordum...mama alanlara verilir sanıyordum..
cnm yazını şimdi okuyabildim kabızlık sorunumuzu bayağI ATLATTık sanırım psikolojik oluyormuş eve geldikten sonra şimdi düzelmeye başladı birde dr bize su vermeyin dedi ama çoğunluk mamayla besleniyORLAR İNŞ. SUSUZ KALMIYORLARDIR BİRDE KAKAMIZIN RENGİ ÇOK KOYU YEŞİL BU NORMALMİ ACABA YOKSA İLAÇLARDANMI BÖYLE OLUYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?