Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hayırlı haberlerle gel canım. Herşey gönlüne göre olsun.

sağ ol canım...

kız ne izni. tabiki geleceksin burada olursannnn. ha ben darılırım bir de böyle şeylere. burada ama bak gelmedi derim... Ancak geçerli mazeretin olursa gelemedi derim...

Çok sevindim canım insan her şeye üzülüyor. inşallah hep böyle güzel haberler gelir... görümcende değişiklik var mı? yatıyor mu hastanede?

chnb sein takvimine göre ben bugün doğum yaptım..maşallah beni geçiyosun hadi

çok şükür canım. ben büyük oğlumda 35 te bir kalktım tut tutabilirsen her işimi gördüm gezdim veee 4 cm açıkla gezdim... şimdi de acaba ayaklansam mı? görümceler olmasa kesin gezerdim...

kızında bir sıkıntı olmadı sanırım...

ben çıkıyorum kızlar...

Of kızlar,nedir çektiğim bu idrar yollarından (((((
pazartesi babam tahlile götürmüştü,çeşit çeşit basil bakteri bilmem bişiler çıkmış kimi dirençli kimi dirençsiz yazxıyormuş,zaten vajinal kaşıntım da var kullandığım fitil işe yaramaz oldu,dr ye faxlattık,bakalım napıcak,antibiyotik manyağı oldum,işe yarasalar bari (((((((((

chnbsenin de dr randevun varmış,hadi iyi haberlerle gel inşallah,tarih de belli olur sanıyorum

Son düzenleme:

Masallah canım, sen bol bol su icmeye devam et

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

CNm, sen de bol bol su iç
Ve vajinal temizliğini yapınca cok iyi kurula, ama bastırmadan tahris etmeden
Umarım en kısa zamanda toparlarsın

kızlar merhaba gecmiş yapamadım ve sanırım son 25 sayfayı okuyamadım fırsat olunca okuyacagım umarım hepiniz de iyisinizdir
biz iyiyiz cok sukur opuyorum

Içmez miyim içiyorum çok da dikkat ediyorum sanki dikkat ettikçe daha çok oluyor,enfeksiyon çok korkutuyor beni (((

Hala hastanede canım son ana kadar tutacaklarına içerde nst si bozuk çıkıyormuş kalp atışları duzensiz yinede bekletiyolar bebeği neyi beklediklerini anlamadım ama vardır bir bildikleri

evet kızlar damla kullanıyoruz demir olanı kestik ama diğerlerindede varmış içinde demir ondan herhalde su konusunu dr ye sordum yaz olsa veriyoruz ama havlar serin gerek yok dedi bend ekorkuyorum susuz kalıcaklar die... offf şu gaz olayı bi bitse yavrum bi mama yerken kaç defa ağlıyor şuan bile hep sıkınıyor geçicek inş. bunlarda arda bayağı ilerledi ama bakışlarını bi görseniz sanki şimdi konuşucak gibi bakıyor biz konuşurken hep dinliyoır 1 aya kadar agulara başlarız herhalde beren biraz daha geri gidiyor dr de öyle dedi ama napalım sağlıklı olsunlarda yetişir kızımda paşamı

Canım ya.
Rabbim acil şifalar versin canım.
Belki basit bakterilerdir Üzme kendimi Dr bi cevap gelsin.
Allah'ın izniyle Buda geçecek. Bol suya devam.
Allahım sana sığındık. Hikmetini esirgeme.

Hala hastanede canım son ana kadar tutacaklarına içerde nst si bozuk çıkıyormuş kalp atışları duzensiz yinede bekletiyolar bebeği neyi beklediklerini anlamadım ama vardır bir bildikleri

Allah yardımcıları olsun canım. Derlerya hep anne karnındaki bir gün kuvözdeki 3 güne bedel diye.
Hayırlısıyla sağlıkla kucaklasınlar yavrularını.

chnb sagol canım cvp için elevit ve prolutonu kullanmam gerek anladıgım kadaryl zamanla kasılma olursa ki insaallah olmaz kasılma içinde ilac kullanacm galiba doktoruma bu iki ilacı soracam elevit vitamin hapı ya yazmasa bile ben kendm alamazmıyım eczanedn kadının ne diyecegini pek bilmiyorm acıkcası kafama göre ilacta kullanmk istemiyorm prolutonuda diliş var zaten erken dogum olmaz diyip vermez gibi gelio benyinede bir soraym cok giremiyorm bulantılarm basladı şiddn ilacları soruyorm dikiş için gittigmde görüsemicz kardesimn neti yok şimidn tecrübeli arkadaslardn bilgi alaym dedim

Canım elevt normal hamilelik ilacı doktir vakti geldimi verir kafana göre kullanma bence proloton dikişden sonra genelde veriliyor ama bazı doktorların görüşü farklı dün mesela başka doktora gittim progestan ve proloton bitmişti yazdırdım ama doktor gerek yok bu ilaçlara dedi

Demek son ana dek bekliyorlar,acil bi durumda alacaklar herhalde,metalinde dediği gibi az da beslense anne karnı gibisi olmaz dışarısı tabi,mutlu son olur inşallah

Selam arkadaşlar nerdeyse 1 haftadır giremiyorum nete.. gündüz işyerinde yoğunluktan akşam evde ki işlerden.. artı kendimi de iyi hissetmiyorum ilk fırsatta hemen dinleniyorum.. 13. haftamdayım.. bugün doktora gittim. Pazartesi serklaj işlemimi yapacak Gökmen bey. Mc donald schirodkar yöntemini uygulayacakmış.. daha araştırma fırsatım bile olmadı.. haftada 1 proluton 500 mg vurulmaya devam.. elevit ve demir ilacı kullanıyorum..
sizler nasılsınız herkes iyi mi?

bu arada medical park ı daha önce telde arayıp sormuştum 900 lira demişlerdi.. Bugün bu işleme 1800 dediler. ama daha 10 gün önce böyle dediniz diyorum yanlış anlaşılma olmuştur diyorlar.. bu ne yaa 15 dk lık bir işlemin sonucu bu mudur?

kızlar ne almedesiniz bu aralar kırıklık var üzerimde benim ardamın annesi gelmedimi gurbet gzüelinin selamı var nete giremiyomuş haberiniz olsun hepinize selam etti ben çıkıyım uzanıcem hasta oldum ben bana bakan bile yok sonra görüşürz kızlar uzanıyım az ev işini bişle zor yaptım k.i.b

CNm memorial 9500 diyormuş
Onun yanında bana 1800 ucuz geldi
Bende 4 sene önce 2500-3000 gibi bir para vermiştim

Gecmis olsun kuzucuk
İyi bak kendine bakiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…