- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.741
Of kızlar,nedir çektiğim bu idrar yollarından(((((
pazartesi babam tahlile götürmüştü,çeşit çeşit basil bakteri bilmem bişiler çıkmış kimi dirençli kimi dirençsiz yazxıyormuş,zaten vajinal kaşıntım da var kullandığım fitil işe yaramaz oldu,dr ye faxlattık,bakalım napıcak,antibiyotik manyağı oldum,işe yarasalar bari(((((((((
chnbsenin de dr randevun varmış,hadi iyi haberlerle gel inşallah,tarih de belli olur sanıyorum
kızlar merhaba gecmiş yapamadım ve sanırım son 25 sayfayı okuyamadım fırsat olunca okuyacagım umarım hepiniz de iyisinizdir
biz iyiyiz cok sukur opuyorum
Hala hastanede canım son ana kadar tutacaklarına içerde nst si bozuk çıkıyormuş kalp atışları duzensiz yinede bekletiyolar bebeği neyi beklediklerini anlamadım ama vardır bir bildikleri
evet kızlar damla kullanıyoruz demir olanı kestik ama diğerlerindede varmış içinde demir ondan herhalde su konusunu dr ye sordum yaz olsa veriyoruz ama havlar serin gerek yok dedi bend ekorkuyorum susuz kalıcaklar die... offf şu gaz olayı bi bitse yavrum bi mama yerken kaç defa ağlıyor şuan bile hep sıkınıyor geçicek inş. bunlarda arda bayağı ilerledi ama bakışlarını bi görseniz sanki şimdi konuşucak gibi bakıyor biz konuşurken hep dinliyoır 1 aya kadar agulara başlarız herhalde beren biraz daha geri gidiyor dr de öyle dedi ama napalım sağlıklı olsunlarda yetişir kızımda paşamı
chnb sagol canım cvp için elevit ve prolutonu kullanmam gerek anladıgım kadaryl zamanla kasılma olursa ki insaallah olmaz kasılma içinde ilac kullanacm galiba doktoruma bu iki ilacı soracam elevit vitamin hapı ya yazmasa bile ben kendm alamazmıyım eczanedn kadının ne diyecegini pek bilmiyorm acıkcası kafama göre ilacta kullanmk istemiyorm prolutonuda diliş var zaten erken dogum olmaz diyip vermez gibi gelio benyinede bir soraym cok giremiyorm bulantılarm basladı şiddn ilacları soruyorm dikiş için gittigmde görüsemicz kardesimn neti yok şimidn tecrübeli arkadaslardn bilgi alaym dedim
Selam arkadaşlar nerdeyse 1 haftadır giremiyorum nete.. gündüz işyerinde yoğunluktan akşam evde ki işlerden.. artı kendimi de iyi hissetmiyorum ilk fırsatta hemen dinleniyorum.. 13. haftamdayım.. bugün doktora gittim. Pazartesi serklaj işlemimi yapacak Gökmen bey. Mc donald schirodkar yöntemini uygulayacakmış.. daha araştırma fırsatım bile olmadı.. haftada 1 proluton 500 mg vurulmaya devam.. elevit ve demir ilacı kullanıyorum..
sizler nasılsınız herkes iyi mi?
bu arada medical park ı daha önce telde arayıp sormuştum 900 lira demişlerdi.. Bugün bu işleme 1800 dediler.ama daha 10 gün önce böyle dediniz diyorum yanlış anlaşılma olmuştur diyorlar.. bu ne yaa 15 dk lık bir işlemin sonucu bu mudur?
kızlar ne almedesiniz bu aralar kırıklık var üzerimde benim ardamın annesi gelmedimi gurbet gzüelinin selamı var nete giremiyomuş haberiniz olsun hepinize selam etti ben çıkıyım uzanıcem hasta oldum ben bana bakan bile yoksonra görüşürz kızlar uzanıyım az ev işini bişle zor yaptım k.i.b
metal,hidenisko,chnb sagolun kizlar cevaplariniz icin,cefax diye bir antibiyotik vermis dr,bakalim insallah sifa olur,c vitamini iceren meyve yiyorum ama kizilcik hala var midir carsilarda esime soyliyim de bulursa alsin
chnb kiz niye yazmiyorsun dr randevun hakkinda catladik meraktan :)
minitom canım kısmet işte 380 gram yaşamış Arda bey dedi. kısmetse yaşıyor demek ki... Allah ömür versin arkadaşın bebişlere...
hidennisko 3 kalınıyor benim paket programda... o yüzden bir yetmez bence. çılgınlık yaptım görümcem hastane çıkışı işe gitti ben taksiyle civile... ama çok yoruldum oraya araba girişi yokmuş epey de yürüdüm kağnı gibi... dr sıkı yönetime devam dedi... Ama ben gevşettim bile...
chnb cim guzel haberlerle donmene cok sevindim,bi ara seni online gormeyince yoksam dogurdu mu dedim :) hadi boyle guzel haberlerin darisi basimiza,hayali bile guzeeeeeeeel :))))))
Bu da guzel bı gelişme en iyisi kontrole gitmek o zaman detaylı konuşurumeylülgülü normal haftasından önce doğanı ödüyorsa çok iyi... hem fark almıyorsa o da çok güzel... orada arkadaş oluş hanıma gidiyor doç sanırım çok memnun...
memorial haftasında doğar da yoğun bakıma girerse sgk veriyor ama pek vermek istemiyorlar demişti geçen sorduğumda... erken olursa vermez anladım ben...
hidennisko canım ben kalırım 3 gün. bebiş huysuzlanınca bakıyorlarmış hemşireler... baksınlar hem eğitim veriyorlarmış bakımla ilgili. 8 sene geçti unuttuklarımı tazelerim:))
eylülgülü uni baby, ıslak pamuk mendilmiş. dr ler de öneriyormuş...
Evet ben oğlumda kullandım
Cok hassas , bembeyaz bir cocuk olmasına rağmen hiç dokunmamıştı
Chnbcim her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım..Allahın izniyle bebeğine kavuşmana az kaldı..Ohh ne güzel gidip gezmişsin,fazlasıyla hak ettin.Allahım bizlerede göstersin inşallah bu mutlu günleri.
Bende cuma doktora gidiyorum..Randevumu aldım.Çok heyecanlıyım.İnşallah hayırlısı olur..
Bu arada kızlar günlük ped kullanan varmı..zararlı diye biliyorum ama pamuklu olanları varya onlardamı zararlı acaba..En azından gün içerisinde ıslaklık hissetmiyor insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?