- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.761
Chnb cim maşallahBu gidişle 40. Haftayı doldurcaksin
Ben memorial düşünüyorum ama esım pek sıcak bakmıyor bugün yeditepe hastanesine gitmiş o hastaneyi hep beğenir kendisi doguma Prof. Doc. Farkı alinmiyorms hastanenin SSK anlaşması yok fakat kuvezde yogun bakım oldug icin SSK karşılıyormuş ama önce biz ödüyormuşuz parayı hastane bı kağıt veriyormuş SSK dan alınıyormuş bu para memorial sana böle bisey söyledi mı?ordada böyle bisey varsa kararımı netlestircem
birde ıslak mendiller kimyasal varya bana pek sağlıklı gelmiyor yegenlerim doğduğunda evde kaynamış su hazırlıyorduk normal peceteyi islatip temizliyordum altini tabi dışarda bunu yapamazsın
chnbcim maşallah normal hamileler gibi 38 den sonra doğrum yapacaksın.. alışverişte keyifili geçmiş ne güzel artık bundan sonra korkulu günlerin geride kaldı hamileliğin keyfini çıkarma günleri..içinden ne geliyorsa yap canım sen bunu fazlasıyla hak ettin..
Chnb
Canım maşallah ne güzel anlatmışsın. Yüce mevlam hepimize bu haftalara gelmeyi nasip eylesin.
Ben sen tel. Konuştuktan sonra fena oldum. Demiştim ya ağrım var diye.
Dayanamadım fitil yaptım. Zaten bu gün biraz garib dim. Miğdemde tam bir taş oturmuş.
Annemler yemek yapmaya gelindiler. Geçen geldiklerinde canım birşey çekti mi diye sormuşlardı bende hamur kızartması çekmişti bir ara demiştim. Dediler bu öğle yemeğin bu. Yaptılar yedim. Akşamda et yiyince ben fena oldum. Basım kazan gibi oldu. İçime bir fenalık geldi. Yastıkta gözlerimi kapatıyorum dalamıyorum Sığmadım hiç biryere. Tansiyonumu ölçtüm. Hep 9-9,5 a4,5-5 arası çıkar. Bu sefer 10 a 6 çıktı. Çok yüksek değil. Şekerim ikinci saattede108 oda normal limitlerde. Gerçi benim hep 96 çıkardı. Ellerim içi yanıyor. Fakat ateşim yok. Kesin diyeti bozunda oldu. Birdaha asla yapmayacsgım böyle. Tüm vücudum dökülüyor resmen. Bir iki saat dalmışşım şimdi kalktım. İnşallah uyuyabilirim.
Allah'ım sana sığındık. Bizlere rahatlık ver. Yardımını esirgeme. Yavrularımızı ve bizleri kOru.
Chnb cim süpersin..Demek 30 gün kaldı...Bu arada ben 40. gün adet oldum.Demek ki 26. gün yumurtlamışım....
Maşallah canımKızlar merhaba, haftaya Perşembe ayın 15inde dogum var haberiniz olsun:)) bugün kontrolum vardı, gunümüzü keinlestirdik cok sukur, aslında hatırlarsanız ben kendi dogum günümde 16 Kasım'da olsun istiyodum ama dr'um müsait değilmiş herseyde vardır bı hayır deyip 15i icin okaylestik. Bende kolestazdan sonra karaciğer enzimleride yükselmeye basladi, sarılık başlamadan bitiricez inşallah, zaten kolestazdan sonra 37+ imkansiz olmuştu, böylece gidebileceğim son noktaya ulaşmış olucam inşallah yani 36+6.
Emrenin dopleri sınıra dayandi, inşallah 2 kiloyu gecmis olur, dr'um azda olsa bı süre yogun bakıma girebilir diyor...erdem iyiydi cok sukur, o direkt yanıma gelebilirmiş. Bugünlere geldik cok sukur, mutlu sona az kaldi inşallah:)
Gecmisi tam okuyamadım ama chnbcim seninde 38 sonunda bitiyor yolculuğun anlaşılan, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah allahım, saglikla kavuş kuzuna canım:)
Maşallah canımSağlıkla dünyaya gelsinler
prenslerim niye yazmıyorsun?
Allah sana da nasip etsin az kaldı senin de. Ah canım şu görümceler olmasa... onların yanında gevşeme aynen devam diyor. kafama göre nerde... bir de sitem işittim onca... of of... bana kalsa sıkmam kendimi...
canım niye o kadar düşük tansiyon hep halsizlik olmuyor mu? inşallah geçer bu sıkıntılar. dr ne diyor bu tansiyona? uykuyu sorma ben de uyuyamıyorum...
Artık evin içinde gezebiliyorsun değil mi ?
Kızlar merhaba, haftaya Perşembe ayın 15inde dogum var haberiniz olsun:)) bugün kontrolum vardı, gunümüzü keinlestirdik cok sukur, aslında hatırlarsanız ben kendi dogum günümde 16 Kasım'da olsun istiyodum ama dr'um müsait değilmiş herseyde vardır bı hayır deyip 15i icin okaylestik. Bende kolestazdan sonra karaciğer enzimleride yükselmeye basladi, sarılık başlamadan bitiricez inşallah, zaten kolestazdan sonra 37+ imkansiz olmuştu, böylece gidebileceğim son noktaya ulaşmış olucam inşallah yani 36+6.
Emrenin dopleri sınıra dayandi, inşallah 2 kiloyu gecmis olur, dr'um azda olsa bı süre yogun bakıma girebilir diyor...erdem iyiydi cok sukur, o direkt yanıma gelebilirmiş. Bugünlere geldik cok sukur, mutlu sona az kaldi inşallah:)
Gecmisi tam okuyamadım ama chnbcim seninde 38 sonunda bitiyor yolculuğun anlaşılan, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah allahım, saglikla kavuş kuzuna canım:)
Canım benım tansiyonum hep düşüktür. Dedem ve babam halam da öyle. Fakat 10-11 çıkınca herkes normal Derya benim için ozaman yüksek oluyor. Dr çok üstünde durmuyorlar. Zaten Dr yanında heyecandan hep 10-6 falan çıkıyor.
Birde bende bir haftadır hafif miğde bulantısı var. Hafif hafif. Kaynana değil. Başımda ağrıyor. Omadı Arda bey e gidince bir soracağım. Birde daha önceki testlerimde 24 saat idrarında protein fazladı. İlerki katralarda risk demişler Di. Onu bir hatırlatayım.
Canım kızartma ağır gelmiştir belki,bana da bazen yemekler çok şişkinlik yapıyor kuzuları yemiş kurt gibi oluyorum :) et de midemi bulandırıyor da zorla yiyoruz işte,mesela yoğurttan sonra midem lıngır lıngır oluyor,sürekli yatmanın da etkisi var,hazmedemiyoruz o da insanın kalbine bile vuruyor,seni çok iyi anlıyorum,çoğu gitti azı kaldı diyelim,ha gayret..Chnb
Canım maşallah ne güzel anlatmışsın. Yüce mevlam hepimize bu haftalara gelmeyi nasip eylesin.
Ben sen tel. Konuştuktan sonra fena oldum. Demiştim ya ağrım var diye.
Dayanamadım fitil yaptım. Zaten bu gün biraz garib dim. Miğdemde tam bir taş oturmuş.
Annemler yemek yapmaya gelindiler. Geçen geldiklerinde canım birşey çekti mi diye sormuşlardı bende hamur kızartması çekmişti bir ara demiştim. Dediler bu öğle yemeğin bu. Yaptılar yedim. Akşamda et yiyince ben fena oldum. Basım kazan gibi oldu. İçime bir fenalık geldi. Yastıkta gözlerimi kapatıyorum dalamıyorum Sığmadım hiç biryere. Tansiyonumu ölçtüm. Hep 9-9,5 a4,5-5 arası çıkar. Bu sefer 10 a 6 çıktı. Çok yüksek değil. Şekerim ikinci saattede108 oda normal limitlerde. Gerçi benim hep 96 çıkardı. Ellerim içi yanıyor. Fakat ateşim yok. Kesin diyeti bozunda oldu. Birdaha asla yapmayacsgım böyle. Tüm vücudum dökülüyor resmen. Bir iki saat dalmışşım şimdi kalktım. İnşallah uyuyabilirim.
Allah'ım sana sığındık. Bizlere rahatlık ver. Yardımını esirgeme. Yavrularımızı ve bizleri kOru.
Maşallah doğum için hele ikizler için çok iyi bir hafta,hadi bakalım gelsin bebişler sağlıkla,ferah tut içini,bak az kaldı,rahatlıycaksınKızlar merhaba, haftaya Perşembe ayın 15inde dogum var haberiniz olsun:)) bugün kontrolum vardı, gunümüzü keinlestirdik cok sukur, aslında hatırlarsanız ben kendi dogum günümde 16 Kasım'da olsun istiyodum ama dr'um müsait değilmiş herseyde vardır bı hayır deyip 15i icin okaylestik. Bende kolestazdan sonra karaciğer enzimleride yükselmeye basladi, sarılık başlamadan bitiricez inşallah, zaten kolestazdan sonra 37+ imkansiz olmuştu, böylece gidebileceğim son noktaya ulaşmış olucam inşallah yani 36+6.
eylülgülü ve chnb cok sagolun cvplar için pazartesi ilaclari doktoruma sorayım yazacagını pek sanmıyorm acıkcası ama dikiş için gittigim doktor yazar diye ümit ediyorm tabi ozamana kadar
chnb herseyin yolunda olmasına cok sevindm ben uzun süre girememstm dikiş attırdıgın günleri hatırlıyormda ne zor günlerdi cok şükür gecti bu gidişle 40ıda görecksn insaallah bende bu zor günleri atlatr sizler gibi 25 35 40ı görürm insaallah suanki kullandıgımz internettende pek memnun degilim acıkcası vınn ı arastrdm cok iyi eyler duymadm sen memnun musunn canım kac tl ödüyosn ne kadar kullanıyosn bazen cekmiyo diyolr kota asımı falan oldumu mesela 40tl ödeyecksnya kotayı asınca 100tl geldi diolr kafam karıstı benimde cepte net kullanmk istiyormonada emin olamıyorm benim nete ihtiyacm olack herhalukarda eşimdn ayrı olack 8ay onu görmedn duramam oda beni görmk isteyeck arayıs içindeym anlayacagn
Allah sana da nasip etsin az kaldı senin de. Ah canım şu görümceler olmasa... onların yanında gevşeme aynen devam diyor. kafama göre nerde... bir de sitem işittim onca... of of... bana kalsa sıkmam kendimi...
canım niye o kadar düşük tansiyon hep halsizlik olmuyor mu? inşallah geçer bu sıkıntılar. dr ne diyor bu tansiyona? uykuyu sorma ben de uyuyamıyorum...
senin görümcen en azından senin veya bebek için endişe ediyorda konuşuyor, benimkisi ölsek umrunda olmaz..iki bebeğimde de serklaj için hastaneye yattığımda bırak yanıma gelmeyi veya aramayı, eve gelince geçmiş olsun bile demedi..görümce sendromu böyle oluyor işte ya konuşucak birşey bulurlar sırf vıdı vıdı olsun diye, yada yanında ölsen kılını bile kıpırdatmazlar, nede olsa elin kızısın işte gözlerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?