- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.781
Hidennisko canım boşalttım.
güle güle kullan eşyalarını...
bugün su tanesinin serklajı vardı laparoskopik... şu an devam da ediyor olabilir. hamile değil şu an. inşallah bu kez her şey iyi olsun. Amin...
canım ya... seninki daha fenaymış. sağ olsunlar benimkiler çok evhamlı, insanlara güvenmez, her şeyin kötüsünü düşünürler, streslidirler ama bana çok baktılar sağ olsunlar... bu daha iyi dediğin gibi... bizimkiler 9 kardeş her birini ayrı merak ederler ama fazlasıyla. (3 ü bekar 2 evli. 1 evlinin çocuğu yok. bu yüzden 4 ünün tek derdi kardeşleri. saat takmazlar zırt pırt ararlar... namüsait zamanlarda dahe biri bizimle balayımıza da gelmişti. )
kızın ismi ne olacak?
paşam inşallah canım.. Dualarımdasın canım. doğum yapayım boynumdaki duayı sana vereceğim canım...
merhaba kızlar
prenslerim tarih belirlenmiş
hadi bakalım sağlıcakla al kuzularını kucağına
bende bugun gene cok gezdim
kurutma makğinesi almak istiyordum, gezdim begendim aldım
eve geldim az önce saat 11 de cıkmıstım
ben bu cocugu yollarda doğuracam kesin ( Allah'ım koru rabbimm)
bir yandan kızın odası geldi onu silip silip duruyorum
kokmaz boya dediler ama kokuyor resmen mobilya mobilya
Allahım isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin, sağ salim kucaklarına alsınlar bebişlerini inşallah!!!!
chnb cim mesaj kutun dolu
canım 2 adet muskam var 1 adet kilidim var senkiyle 4 olur temem bu iş eksik olan bebek onuda eşime söylüyüm bari
kız ne yolladın özeline merak ettim hep ona yolluyonuz ban yollayan yok
ben üveymiyim süle çabuk üvey evlat muamelesi yapmayın len banasonra psikopata baglarım he
ocakta adet oluyum bitiyim işşallah korunmayı bırakıcem canım belkim dahada erken olabilirTamam oldu bu iş...hemen de eşine ...
canım hastane ile ilgili teferruatlar...
kızlar su tanesinin serklajı bitmiş. 2.5 saat sürmüş. Annesiyle görüştüm daha kendine gelememişti. Rabbim bu yolda mücade eden tüm kullarına yardım etsin. Amin...
ocakta adet oluyum bitiyim işşallah korunmayı bırakıcem canım belkim dahada erken olabilirnasip bakalım
canım hamileyken neden dikilmedi anlamış degilim :44:geçmiş olsun bu arada kaç tl verdi acaba ardamı yaptı
hayırlısı olsun canım. Aslında abdominal olanlar gebelik öncesi daha iyi bak benim suyum geldi daha riskli...
Arda bey yaptı... ücret de sağlık sigortasına göre değişiyordur bilemiyorum...
Herkese iyi akşamlar.
Ekrana bakamıyorum arkadaşlar.
Öğleden saat 6 kadar acildetdim.
GöZlerimi açmıyordum. Müthiş bir baş ağrısı ve baş dönmesi
Miğren olabilir dedi doktor. Serum ve ağrı kesici yedim. Ayrıca kansa ve idrarda lekosit görüldü. İdrar kültürü vefim
Sonuca göre antibiyotik verilecek. Cok zor yazdım ya nasıl oldu kimbilir.
bana gerek görseydi derdi demi abdominal serklajı ya
Herkese iyi akşamlar.
Ekrana bakamıyorum arkadaşlar.
Öğleden saat 6 kadar acildetdim.
GöZlerimi açmıyordum. Müthiş bir baş ağrısı ve baş dönmesi
Miğren olabilir dedi doktor. Serum ve ağrı kesici yedim. Ayrıca kansa ve idrarda lekosit görüldü. İdrar kültürü vefim
Sonuca göre antibiyotik verilecek. Cok zor yazdım ya nasıl oldu kimbilir.
Umarım herkes iyidir ve güzel haberler paylaşılmıştır. Geçmişi okuyamadım. Ben de dün acil kararla serklaj oldum. 22+6' da. Rahim ağzı 25-26 mm ölçülünce serklaj yapalım dedi hoca. Benim haftalarımda serklaj olan var mıydı aranızda arkadaşlar?
merhaba arkadaslar şu cuma gecesinde tüm dualarım sizlerle...
Allah ım hamile arkadaslarıma dayanma gücü,iyilik zamanlı doğumlar nasip etsin..
benim gibi meleğini kaybedip yeni hayallerde olanlara hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
Metal geçmiş olsun arkadasım
Hİdennisko bebek odanız geldi demek ah ne güzel..hayırlı olsun
Su tanesi de serklajını sağsalim olmuş demek çok sevindim..
chnb senin de doktor kontrolun iyi geçmiş ne güzel..
doğum tarihleri de konusulmuş Arduli Bey in gelmesine az kaldı demek..
hani ikinci bir doğum tarihi olarak 24 kasım belirlenmiş..
ögretmenler gününde de olabilir demek..senin için daha da değerlenir o gün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?