Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hidennisko canım boşalttım.
güle güle kullan eşyalarını...

bugün su tanesinin serklajı vardı laparoskopik... şu an devam da ediyor olabilir. hamile değil şu an. inşallah bu kez her şey iyi olsun. Amin...

sağol cnm, sutanesi de iyi haberlerle gelecek inşallah

Hidennisko filmin adı doktor t ve kadınlar... netten buldum adını unutmuştum...

canım 2 adet muskam var 1 adet kilidim var senkiyle 4 olur temem bu işeksik olan bebek onuda eşime söylüyüm bari

kız ne yolladın özeline merak ettim hep ona yolluyonuz ban yollayan yok
ben üveymiyim süle çabuk üvey evlat muamelesi yapmayın len banasonra psikopata baglarım he

Tamam oldu bu iş... hemen de eşine ...

canım hastane ile ilgili teferruatlar...

kızlar su tanesinin serklajı bitmiş. 2.5 saat sürmüş. Annesiyle görüştüm daha kendine gelememişti. Rabbim bu yolda mücade eden tüm kullarına yardım etsin. Amin...

Tamam oldu bu iş... hemen de eşine ...

canım hastane ile ilgili teferruatlar...
ocakta adet oluyum bitiyim işşallah korunmayı bırakıcem canım belkim dahada erken olabilirnasip bakalım
kızlar su tanesinin serklajı bitmiş. 2.5 saat sürmüş. Annesiyle görüştüm daha kendine gelememişti. Rabbim bu yolda mücade eden tüm kullarına yardım etsin. Amin...

canım hamileyken neden dikilmedi anlamış degilim :44:geçmiş olsun bu arada kaç tl verdi acaba ardamı yaptı

hayırlısı olsun canım. Aslında abdominal olanlar gebelik öncesi daha iyi bak benim suyum geldi daha riskli...
Arda bey yaptı... ücret de sağlık sigortasına göre değişiyordur bilemiyorum...

hayırlısı olsun canım. Aslında abdominal olanlar gebelik öncesi daha iyi bak benim suyum geldi daha riskli...
Arda bey yaptı... ücret de sağlık sigortasına göre değişiyordur bilemiyorum...

bana gerek görseydi derdi demi abdominal serklajı ya

Herkese iyi akşamlar.
Ekrana bakamıyorum arkadaşlar.
Öğleden saat 6 kadar acildetdim.
GöZlerimi açmıyordum. Müthiş bir baş ağrısı ve baş dönmesi
Miğren olabilir dedi doktor. Serum ve ağrı kesici yedim. Ayrıca kansa ve idrarda lekosit görüldü. İdrar kültürü vefim
Sonuca göre antibiyotik verilecek. Cok zor yazdım ya nasıl oldu kimbilir.

Canım çok geçmiş olsun,seni en iyi ben anlarım,zaten migren genelde gebelikte ortaya çıkıyor,öncesinde varsa da gebelikte resmen azıyor,Allah kolaylık versin,biberiye yağını tavsiye ederim kokusu rahatlatıyor

bana gerek görseydi derdi demi abdominal serklajı ya

Derdi canım. Benim çok kısaydı ondan yaptı. sutanesinin de önceki serklajda çok deformasyon olmuş... istersen femicale mail at sor kafama takıldı diye...

canım çokkkk geçmiş olsun. iç ilaçlarını inşallah düzelir hemen...

Umarım herkes iyidir ve güzel haberler paylaşılmıştır. Geçmişi okuyamadım. Ben de dün acil kararla serklaj oldum. 22+6' da. Rahim ağzı 25-26 mm ölçülünce serklaj yapalım dedi hoca. Benim haftalarımda serklaj olan var mıydı aranızda arkadaşlar?

geçmiş olsun canım. raporlu olursun artık dinlenirsin. listeye bilgilerini ver canım seni de görelim listede...

geçmişten nery vardı 25 te olmuştu 29 da tatlişoğlum oldu. metal da senin hftandan az fazlaydı sanırım...şu an hatırladığım bunlar...

merhaba arkadaslar şu cuma gecesinde tüm dualarım sizlerle...

Allah ım hamile arkadaslarıma dayanma gücü,iyilik zamanlı doğumlar nasip etsin..

benim gibi meleğini kaybedip yeni hayallerde olanlara hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

Metal geçmiş olsun arkadasım

Hİdennisko bebek odanız geldi demek ah ne güzel..hayırlı olsun

Su tanesi de serklajını sağsalim olmuş demek çok sevindim..

chnb senin de doktor kontrolun iyi geçmiş ne güzel..

doğum tarihleri de konusulmuş Arduli Bey in gelmesine az kaldı demek..
hani ikinci bir doğum tarihi olarak 24 kasım belirlenmiş..

ögretmenler gününde de olabilir demek..senin için daha da değerlenir o gün:)

Metalcim seni o kadar iyi anlarım ki, bende kac ay cok ağır bir migren tedavisi geçirdim
Allahıma şükür hamilelikte o şiddette olmadı henüz
Dikkat et kendine, ateş yaptın son zamanlarda o da tetiklemiş olabilir

Sagol CNm
Allah sana da en kısa zamanda güzel bebisli günler göstersin inşallah

sağ ol canım. 24 kasım bana da mantıklı geldi dayanırsa Arduli...

Sizlerin de göreceğiz bu günlerini inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…