- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.801
sağ ol canım. 24 kasım bana da mantıklı geldi dayanırsa Arduli...
Sizlerin de göreceğiz bu günlerini inşallah...
canım ya... seninki daha fenaymış. sağ olsunlar benimkiler çok evhamlı, insanlara güvenmez, her şeyin kötüsünü düşünürler, streslidirler ama bana çok baktılar sağ olsunlar... bu daha iyi dediğin gibi... bizimkiler 9 kardeş her birini ayrı merak ederler ama fazlasıyla. (3 ü bekar 2 evli. 1 evlinin çocuğu yok. bu yüzden 4 ünün tek derdi kardeşleri. saat takmazlar zırt pırt ararlar... namüsait zamanlarda dahe biri bizimle balayımıza da gelmişti. )
kızın ismi ne olacak?
paşam inşallah canım.. Dualarımdasın canım. doğum yapayım boynumdaki duayı sana vereceğim canım...
merhaba kızlar
prenslerim tarih belirlenmiş
hadi bakalım sağlıcakla al kuzularını kucağına
bende bugun gene cok gezdim
kurutma makğinesi almak istiyordum, gezdim begendim aldım
eve geldim az önce saat 11 de cıkmıstım
ben bu cocugu yollarda doğuracam kesin ( Allah'ım koru rabbimm)
bir yandan kızın odası geldi onu silip silip duruyorum
kokmaz boya dediler ama kokuyor resmen mobilya mobilya
Allahım isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin, sağ salim kucaklarına alsınlar bebişlerini inşallah!!!!
chnb cim mesaj kutun dolu
Gecmis olsun canım bende migren yok ama bu hamileliimde bı ara hergun basım ağrıyordu turk kahvesi cok iyi geliyorduHerkese iyi akşamlar.
Ekrana bakamıyorum arkadaşlar.
Öğleden saat 6 kadar acildetdim.
GöZlerimi açmıyordum. Müthiş bir baş ağrısı ve baş dönmesi
Miğren olabilir dedi doktor. Serum ve ağrı kesici yedim. Ayrıca kansa ve idrarda lekosit görüldü. İdrar kültürü vefim
Sonuca göre antibiyotik verilecek. Cok zor yazdım ya nasıl oldu kimbilir.
Gecmis olsun aynı haftalarda serklaj atılan var diye hatırlıyorum riskli haftalari atlatmana az kalmış benim 23 hafta rahimagzi 2cm dendi istirahat ve ilaclarla atlatirsin insallahUmarım herkes iyidir ve güzel haberler paylaşılmıştır. Geçmişi okuyamadım. Ben de dün acil kararla serklaj oldum. 22+6' da. Rahim ağzı 25-26 mm ölçülünce serklaj yapalım dedi hoca. Benim haftalarımda serklaj olan var mıydı aranızda arkadaşlar?
Chnb senin oğlan akrepler oğlak burcu olmak arsında kalmış hayırlısı ben akrep burcunu daha cok severim eşimde akrep :)sağ ol canım. 24 kasım bana da mantıklı geldi dayanırsa Arduli...
Sizlerin de göreceğiz bu günlerini inşallah...
Gördüm canım maşallahkızlar hayırlı cumalar canlarımfaceye resimlerimi koydum eski ve yeni resimlerime bakın farkını siz görün böyle gözleriniz pörtlücek ben bile inanamıyorum ya zayıf olunce bu akadarmı bir insan degişir ay yeni halimi çok sevdim sevmesinede eşimin cebine zarar bu arada ben harikayım az daha var vericegim kilo işşallah azim edip onlarıda vericem bu hafta reglimin gazabına ugradım artıda çıktım ama haftaya reglim yok ozaman görün siz kilomu paşamla köpügm uyandı ikiside inci gibi klevyemin üstüne dizildiler birbirleriyle öpüşüyolar ay ne ka şirin oluyolar birde bebekleri olsa bir babanne olamadım ya oglum olursa aliş koyucem kızım olursa düşünmedim hele bri olsun düşünürüz
Yarencim selin,pelin,aylin benim önerebileceğim isimler ayrıca ekin ismini çok seviyorum kızım olsa idi koymayı düşünüyordum
Kızlar kızlar,kan tahlili sonuçlarımı aldı bizimkiler alp,trigliserit ve kolesterol biraz yüksek albumin ve total protein de biraz düşük çıkmış,dr ye pzt gitçem ondan nette biraz baktım gebelikte alp, trgliserit, kolesterol yükselirken albumin ve total protein düşermiş öyle yazıyor ama sizde de böyle sonuıç alan var mı?
Bu arada ayrı bi mutluyum hba1c 5,7 çıkmış,6,5 ile hamile kalmıştım,son üç aylık şeker ortalamamı gösteriyor bu değert ve normal şeker hastası olmayan bireylerde 4-6 arasdı oluyor,ben de normal oldumeyy bebeğim analık böyle birşey demekki,8 senelik şeker hastalığım boyunca 6nın altına hiç düşmemiştim,herşey senin için......
Gecmis olsun canım bende migren yok ama bu hamileliimde bı ara hergun basım ağrıyordu turk kahvesi cok iyi geliyordu
Gecmis olsun aynı haftalarda serklaj atılan var diye hatırlıyorum riskli haftalari atlatmana az kalmış benim 23 hafta rahimagzi 2cm dendi istirahat ve ilaclarla atlatirsin insallah
Chnb senin oğlan akrepler oğlak burcu olmak arsında kalmış hayırlısı ben akrep burcunu daha cok severim eşimde akrep :)
Gördüm canım maşallahazmin herhalinden belli biz kadınların evlatları icin yapamiacagi sey yok
canım öncelikle geçmiş olsun benimde 2 oglumda kolestrolüm yüksekti doktora sordugumda bana gebelikte olur paşam dedi oglumda 9 kilo verdim düşün zararlı yiyecekler yemedim evladıma zararı olmasın diye biliyosunki gebelikte vucud sapıotıyor içini ferah tutbu arada tarçını bol tüket şekeri düşürüyo rahmetli babam çok kullanırdı tatlı yeme yeşillik ye inan ocaktan beri diyetteyimde korkuyorum içimde yeşillik tarlası çıkıcek diye artık yeşillige para vermezsizniz bende bol bol toplarsınız ben dün birşey sorudm burda kimse cevap vermedi niden
şimdi bir daha soruyorum regli olunca kan sulandrıcı kulladıgım için kanamam çok oluyor halsiz oluyorum reglide kesiyimmi sulandırıcoyı söyleyin bakem
maşşallah bu arada chnbcim sana36 gördük elhamdurillah siz igne kullananlar ban yollayın kalırsa kan sulandırıcıyı proluton depont ignelerini maksat boşa gitmesin işime yarasın fazla degil canım bir 9 aylık igne lazım ayda ignelere raporlu olsak kaç tl veriyoduk bilen varsa desin bana bekliyom
Soz konusu bebek olunca hersey yapıyoruz bende tatlıya cok düşkünüm asla bırakamam derdim simdi aylardır ağzıma sürmüyorum esın bile şaşırıyor insallah emeklerimizin karşılığım alırızbana biri deseydiki kilo vericen veremezdim galiba iş bebek olunca annelik olucek böle oluyor işşallah emeklerimin karşılıgını alırım kızlar arkadaşım dogum etti benim facede var resimleri arda bey girdi dogumuna elinde bebek oglumu gördükçe içim gitti ardacık çok ugraştı arkadaşa yoksa çoktan geliyodu sıpam maşşallah çok tatlı bir bebek işşallah hediyemi alıyım gidicem yanına nasip bakalım ne zamana nasip olur
Şimdi ben şahsi fikrimi söyliycem paşam,sen yine de dr ye danış,bi kere kanamanı tabiki de kan sulandırıcı arttırır,ancak afet kanamasını çok olması da seni anemik yani kansız yapar,bence adet zamanı kan sulandırıcıya ara verilebilir ama dediğim gibi dr ye danışmak lazım
Canım senin otçul yaşam bende de sürüyor ne tatlısı,pilav makarna dahi yemiyorum,hatta baklagiller de şekeri oynatıyor,herşeyi kısıtlı tüketiyorum,marul serbest
eşime diyorum zengin ediyorum ben yeşillilçileriŞimdi ben şahsi fikrimi söyliycem paşam,sen yine de dr ye danış,bi kere kanamanı tabiki de kan sulandırıcı arttırır,ancak afet kanamasını çok olması da seni anemik yani kansız yapar,bence adet zamanı kan sulandırıcıya ara verilebilir ama dediğim gibi dr ye danışmak lazım
Canım senin otçul yaşam bende de sürüyor ne tatlısı,pilav makarna dahi yemiyorum,hatta baklagiller de şekeri oynatıyor,herşeyi kısıtlı tüketiyorum,marul serbest
Soz konusu bebek olunca hersey yapıyoruz bende tatlıya cok düşkünüm asla bırakamam derdim simdi aylardır ağzıma sürmüyorum esın bile şaşırıyor insallah emeklerimizin karşılığım alırız
Arkadasın bebeğiniz gördüm maşallahHeyecanlandim Allah bizede nasip eder insallah o günleri
Şu başında kral tacı olan bebe dimi,maşallah,ben de dün eşime gösteriyordum
Kızlar sabah oğlanı okula hazırlama telasindayken evin içindeki merdivenlerden düştüm , ayağımda puf gibi olan ayakkabılar olur ya evde giyilen onlardan vardı , altı kaydı .. Neredeyse 9-10 basamak düştüm
Düşme sesime annem uyandı, kendimi yavaşlatmak için kenarliklara tutundum Allah'tan ama sol omzun feci acıyor
Kızım hareket ediyor , kanama falanda olmadı
Birsey olmaz değil mı kızlar
hidenisko benimde kızımın beşiği ve şifonyeri beyaz mobilyaydı kokmaz dediler ama geldikten sonra çok kokmuştu özellikle ilk on gün resmen tiner kokuyordu sürekli odanın kapısını açık tuttuk hatta can bir süre örtük kalınca koku eve vuruyordu annem iki günde bir sürekli çamaşır suyuyla sildi ve odayı bir ay hergün uzun uzun havalandırdık, birde çekmecelere ve dolap içlerine kalıp sabun koy oda alıyor kokuyu ama ne yapsan da en az iki üç hafta kadar koku devam ediyor..
Gecmis olsun canım bende migren yok ama bu hamileliimde bı ara hergun basım ağrıyordu turk kahvesi cok iyi geliyordu
Gecmis olsun aynı haftalarda serklaj atılan var diye hatırlıyorum riskli haftalari atlatmana az kalmış benim 23 hafta rahimagzi 2cm dendi istirahat ve ilaclarla atlatirsin insallah
Chnb senin oğlan akrepler oğlak burcu olmak arsında kalmış hayırlısı ben akrep burcunu daha cok severim eşimde akrep :)
Gördüm canım maşallahazmin herhalinden belli biz kadınların evlatları icin yapamiacagi sey yok
Canım gecmis olsun insallah bisey olmamıştır yakınında bı hastane varsa baktir istersenKızlar sabah oğlanı okula hazırlama telasindayken evin içindeki merdivenlerden düştüm , ayağımda puf gibi olan ayakkabılar olur ya evde giyilen onlardan vardı , altı kaydı .. Neredeyse 9-10 basamak düştüm
Düşme sesime annem uyandı, kendimi yavaşlatmak için kenarliklara tutundum Allah'tan ama sol omzun feci acıyor
Kızım hareket ediyor , kanama falanda olmadı
Birsey olmaz değil mı kızlar
Canım gecmis olsun insallah bisey olmamıştır yakınında bı hastane varsa baktir istersen
Mobilyanın kokusu çıkmadıysa yerleştirme kıyafetlere sınır istersen yıka utule başka bı dolaba koy kökü gidince yerleştirirsin hemde aceleye gelmemiş olur
Turk kahvesi fazla içilirse zararlı diye biliyorum ben sadece basın ağrıdıg zaman iciyorum o da sutlu ama o da ayrı bı keyif
Canım çok geçmiş olsun,seni en iyi ben anlarım,zaten migren genelde gebelikte ortaya çıkıyor,öncesinde varsa da gebelikte resmen azıyor,Allah kolaylık versin,biberiye yağını tavsiye ederim kokusu rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?