- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.841
Ağda tavsiye edilmiyormuş. Malesef ben ozanından beri jilet kullanıyorum.
Benim öyle bı derdim yok ama olsa Agdaya cesaret edemezdim bence riskli
canım benim 3 bebeğim de erkekti 3 ünü de 18 gibi hissettim göz seyirmesi gibiydi...kaybedilen haftada hepimiz yaşadık her gece kabuslar gördük o hafta geçince rahatlıyorsun biraz. ben 25. haftamda beşiz erken doğurduğumu görmüştün. kritik 24,28, 34. haftalar bu aşamalar geçtikçe rahatlıyorsun her aşamada hedef sonraki oluyor. bir hafta sonra da hissedebilirsin...bir iki hafta normal bence...
burada fadik arkadaşımız septum ameliyatı oldu ve 18 haftalık bebeğini kaybetti. sonrakinde serklajla bebeğine kavuştu 5 aylık oldu. burada bir liste var onlarca arkadaş kavuştu serklajla bebeğine. serklajlı olup sıkıntı yaşayan çok çok çok daha az. inşallah tüm isteyenler kavuşur yavrusuna. inşallah sizler de benim gibi doğum tarihi, burcu şu mu olsun diye düşünürsünüz...
İnşallahhhhh Yarabbim duysun seslerimizi dualarımızı....
Benim ilk bebegin kızdı 16. Haftada kaybettim kaybetmeden bı gün önce hissetmiştim hareketini
Bu hamileligimdede sanırım 18. Yada 19. Haftaydi ilk defa hissettim bazen dahada geç hissedilebiliyor ay topiklerinde bakıyorum 23-24 haftaya kadar hissetmeyenler var
Kendini kotu hissetmem normal kaybın oldug hafta biraz zor geçiyor hareketleri hissedmeyince acaba içerde ters giden biseymis var diye insan kuruyor kafasında bunları bende yasadım malesef vesveseden kurtulamıyoruz
Çok teşekkür ederim canım wallahi ne yalan söyleyim tamam doktoruma güveniyorum ama bazen sizler daha güvenilir olabiliyorsunuz yani eğer psikolojim iyiyse en azından yeni bir şey öğreniyorum ve kendim çok etkilenmeden doktoruma sorarak uyguluyorum, ben de ağda yapmaya korkuyorum zaten genede sorup nabız almak istedim , Rabbim sağlıkla bebeğine kavuştursun seni, az kaldı, senin için dua edicem, seninde oğluşun oluyor sanırım dimi? İsim ne düşündün ben erken daha ama çınar ismi ile özgür ismini. Düşünüyorum tabi daha 5 ay var kısmetse çok değişir benim:)
Yasa 34 den önce sevinmek yok muki. :))) hep diyorum ben de kendi kendime düşük yaptığım bu hafta geçsin rahatlarım diyorum ama sonra başka bir yazıda rahim ağzı yetmezliği 18-22 arası olabiliyor diye okuyunca ooo daha çok var rahatlamaya diyorum ama Allah korusun mesela kaçıncı hafta en geç çocuk düşse bile küvezde yaşama şansı var??? Öptüm bu arada inşallah haftaya ben Dr hissederim kımıldama:)
chnb canım rabbim gönlüne göre versn insaallah 40olmasada 38 olur bulantılam basladı cok kötüym hiçbirsey yapamıyorm varmı bu bulantrılara bir care yaaaaaaa
eylülgülü dermatoloji dahil demişim pakete dahil dedi. dermatoloji ürünü ne canım makyaj malzemesi mi?
burada hepimiz her şeyi konuşuyoruz dr lerimize soruyoruz dr lerimizin uygulamaları fikir veriyor bu açıdan güzel oluyor...
hem dr de biliyor ki bu hasta bilinçli açıklamalarda daha açıklayıcı olabiliyor...
çok şükür 2 haftam kaldı. benim oğlumun ismi dr min ismi olacak. eşimle öyle konuştuk. inşallah dr m gibi iyi bir dr olur kadın doğumcuAhmet Arda olacak inşallah... bak böyle yazınca aklıma geldi göbeğini çalıştığı kliniğin ya da hastanesinin bahçesine mi gömsem?
çınar da çok güzel. hem anlamlı çınar gibi uzun ömürlü olur inşallah...
34 ten sonra birçok bebek küveze girmeden yaşayabiliyor sorunsuz. 24 hafta yaşam sınırı haftası. 24 öncesi doğan bebeklere müdahale edilmiyor pek malesef. 28 den sonra yaşama şansı çoookkk yükseliyor.
hissedersin inşallah...
Canım nette baktım cilt hastalıkları yazıyor acaba cilt bakimindanmi bahsediyolar oyleysede fark etmez eksik olsunpakete dahil değilmiş. 2 seferdir dahil yazdım. dahil mi olacak diye diye...:))
şimdiki erkek canım kızda hareketlerini hissetmeden önce usgde bakarken yerinde durmazdi hoplayip ziplayip bize show yapıyordu resmen ama bunda bu hafta oldu usgde böyle artistlik hareketlerini grmedim ama hissediyorum bazen coşuyor bu haftayı atlat rahatlarsın ben 16. Haftadan sonra evde ayaklandim dikkat ederek rahat rahat hareket ediyordum takı 22. Haftada kan gelinceye kadar sonra sıkı yatak istirahatine geçtim gerçi 1-2 haftadır yine gevsettim Allah sonu hayretsinEylülllll ay nasıl rahatladım şimdi peki bebeğin erkek mi kız mı şu an? Erkek bebekler daha geç ve az hareket ediyorlarmış genelgesi doğru mu acaba? İnşallah kayıp haftası yani bu haftayı. Anlatırsam sevinçten ağlıcam
Canım nette baktım cilt hastalıkları yazıyor acaba cilt bakimindanmi bahsediyolar oyleysede fark etmez eksik olsun
şimdiki erkek canım kızda hareketlerini hissetmeden önce usgde bakarken yerinde durmazdi hoplayip ziplayip bize show yapıyordu resmen ama bunda bu hafta oldu usgde böyle artistlik hareketlerini grmedim ama hissediyorum bazen coşuyor bu haftayı atlat rahatlarsın ben 16. Haftadan sonra evde ayaklandim dikkat ederek rahat rahat hareket ediyordum takı 22. Haftada kan gelinceye kadar sonra sıkı yatak istirahatine geçtim gerçi 1-2 haftadır yine gevsettim Allah sonu hayretsin
Saatini ayarlarsın canım planlı sezaryan Olcag icin sabah alırlar makyaj deyince aklıma geldi yengem dogum girmeden ince konuşmuştuk ben malzemeleri götürcem doğumdan sonra makyaj yapacaktık ben malzemeleri götürdüm ama o malzemeleri grmek bile istemedi acep doğumdan önce mı yapacaklar makyajı ayy cok merak ediyorum heyecanla senin doğumunu bekliyorum:)canım sabah 9-11 olursa yükseleni oğlak bari onu ayarlayayım da oğlak olsun...24 kasım daha hoşuma gitti durur inşallah.
tüm gerçeğiyle yazacağım canım. ekstraları, lohusa şerbetinin tadını bile...kuaför becerikli mi bunu da yazarım. he makyaj malzemeni kendin götürüyorsun dermatoloji ürünleri dahil dedi. ne demekse o makyaj malzemesi mi?:44: Ben 2 hemşireyi çok sevmiştim özellikle umarım denk gelir özellikle özden ve şerefnur hemşireler...
canım benim 3 bebeğim de erkekti 3 ünü de 18 gibi hissettim göz seyirmesi gibiydi...kaybedilen haftada hepimiz yaşadık her gece kabuslar gördük o hafta geçince rahatlıyorsun biraz. ben 25. haftamda beşiz erken doğurduğumu görmüştün. kritik 24,28, 34. haftalar bu aşamalar geçtikçe rahatlıyorsun her aşamada hedef sonraki oluyor. bir hafta sonra da hissedebilirsin...bir iki hafta normal bence...
Yapsın bekliyorum:)doktorum ara ara öyle olabilcegni söyledi kanama durmazsa tehlikelymis benimki akıcı bı kan degildi bı iki damla birde kasilma ve sertleşmem yoktu bana ilk bunları soruyordu kanın dikişden gelebilcegni soylemsti birde kan sulandirici hap alıyorum o da yapar dedi birdaha kan gelirse hapı dgistirelim demiştiO artistliğini çıkınca yapacak size annesi :) sen de Serklaj var mı? Ben genelde yatıyorum nadiren ayaktayım yemeklerimi şükür masada yiyiyorum bir haftadır hafif hafif doktor bilgisinde evde dolaşıyorum , kan gelince nasıl bir tedavi uygulandı canım, nedeni ne ne dedi? Rabbim sağlıkla korkutmadan kansız, ağrısız gebeliğini devam etmeyi nasip ettirsin...
hayırlı cumalar arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah biri kucağımda biri eteğimde ağlıyor darısı başınıza :)) uyuyunca çoook sevimli oluyorlar:)) ağlayınca dünyam şaşıyor.. incim 13 ayı bititriyor artık elini bırakıp yürümeye çalışıyor malesef emmedi tekrar bende muhammedden artan sütü daha doğrusu diğer gögsüm hep akar emzirirken bir çay bardağına aktırıp inciye içiriyorum hala çok zayıf belki 9,5 kilo vardır.. muhammed 50 günlük sadece emiyor emzik bile almadı o 5,5 olmuştur hem boğazlı hemde başlanğıç kilosu 3.300 fena sayılmaz:))
2. kız la başım dertte bebeleri geçti 1 e başladı acaip ilgi istiyor...bitmezzz yanii Allah bitirmesin...
hepinize sevgiler...
İsmiyle uzun ve sağlıkla yaşasın insallah , ismi çok güzel, âmin inşallah çınar istedim sağlam dik uzun ömürlü bir oğul olsun diye, özgür de ben ona hamileyken tutsak yaşıyorum o hiç tutsak olmasın diye, insallah nasip olur ....
Peki bir şey sorcam canım, sen de Serklaj vardı dimi? 36.haftandasın , haftaya alınacak mı serklajın? Bir de normal doğum diyor mu doktorun?
Canım nette baktım cilt hastalıkları yazıyor acaba cilt bakimindanmi bahsediyolar oyleysede fark etmez eksik olsun
şimdiki erkek canım kızda hareketlerini hissetmeden önce usgde bakarken yerinde durmazdi hoplayip ziplayip bize show yapıyordu resmen ama bunda bu hafta oldu usgde böyle artistlik hareketlerini grmedim ama hissediyorum bazen coşuyor bu haftayı atlat rahatlarsın ben 16. Haftadan sonra evde ayaklandim dikkat ederek rahat rahat hareket ediyordum takı 22. Haftada kan gelinceye kadar sonra sıkı yatak istirahatine geçtim gerçi 1-2 haftadır yine gevsettim Allah sonu hayretsin
Yapsın bekliyorum:)doktorum ara ara öyle olabilcegni söyledi kanama durmazsa tehlikelymis benimki akıcı bı kan degildi bı iki damla birde kasilma ve sertleşmem yoktu bana ilk bunları soruyordu kanın dikişden gelebilcegni soylemsti birde kan sulandirici hap alıyorum o da yapar dedi birdaha kan gelirse hapı dgistirelim demişti
Serklajim 14. Haftada atıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?