- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.901
Mumudihabacığım, dediklerine katılıyorum önce kendi doktorumuz olmalıyız...Allahım sana da en tez zamanda nasip eder inşallah...
Mmery ciğim canım ben çektirdim hatayda, anestezili sonra rahimde dolgunluk hissi oldu. sağlık sigorta indirimli ecomarda regrete çektirdi. anestezisiz pek acı hissetmemişti...
Bade canım belki de dr nin dediği gibi hiçbir şey çıkmayacak ama çıkmadığını bilmek içini rahatlatır...
Metal yorma canım kendini...inşallah geçecek bu haftalar...
Sinem çok üzüldüm gerçekten elbet vardır sebebi. Ama çok acı bir olay...
Efulim değil bitki canım. bir ilaç. dayanamayacak gibi değilsen içme... ben istanbulda doğum yapacağım kısmetse 2 hafta sonra...
kızlar ben de üzgünüm hatta ağladım epey.
öğretmen eşimi aramış oğlunuz başarısız sınavda bir soru yapmış ilaç başlayın demiş. eşim diyor dün 4 test yaptım süre verdim. 2 sini full yaptı biri 90, birinde 70 aldı. Geçen sene psikatra götürdük az dikkat eksikliği dendi. ilaç da kullandık hiç fark etmedi bıraktık. eşim de kullanmak istemiyor.
disleksi denen bir okuma güçlüğü sorunu var hala b-d seslerini bir iki sesi karıştırıyor. Aslında çok da zeki kimsenin kuramayacağı cümleler kuruyor okuduğunu, seyrettiğini anafikrini rahatça buluyor. öğretmen bize yazın her çocuk özeldir isimli film tavsiye etti. seyrettik orada model bir öğretmen vardı ve sorunu çözdü... bizim öğretmen seyrettiği halde hiçbir çaba sarfetmedi tüm çaba bizde. canım çok sıkkın. içimden arayıp öğretmeni paylamak geliyor zor tutuyorum kendimi...
2 yıldır psikolojimi bozdu zaten neler yaşadık bir de öğretmenden çekiyorum. Çocuğum da dediği gibi olsa tamam diyeceğim... Eksiklerini biliyoruz sırf eleştiriyor ya....
oy oy kıyamam ben sıpamnın annesineMumudihabacığım, dediklerine katılıyorum önce kendi doktorumuz olmalıyız...Allahım sana da en tez zamanda nasip eder inşallah...
Mmery ciğim canım ben çektirdim hatayda, anestezili sonra rahimde dolgunluk hissi oldu. sağlık sigorta indirimli ecomarda regrete çektirdi. anestezisiz pek acı hissetmemişti...
Bade canım belki de dr nin dediği gibi hiçbir şey çıkmayacak ama çıkmadığını bilmek içini rahatlatır...
Metal yorma canım kendini...inşallah geçecek bu haftalar...
Sinem çok üzüldüm gerçekten elbet vardır sebebi. Ama çok acı bir olay...
Efulim değil bitki canım. bir ilaç. dayanamayacak gibi değilsen içme... ben istanbulda doğum yapacağım kısmetse 2 hafta sonra...
kızlar ben de üzgünüm hatta ağladım epey.
öğretmen eşimi aramış oğlunuz başarısız sınavda bir soru yapmış ilaç başlayın demiş. eşim diyor dün 4 test yaptım süre verdim. 2 sini full yaptı biri 90, birinde 70 aldı. Geçen sene psikatra götürdük az dikkat eksikliği dendi. ilaç da kullandık hiç fark etmedi bıraktık. eşim de kullanmak istemiyor.
disleksi denen bir okuma güçlüğü sorunu var hala b-d seslerini bir iki sesi karıştırıyor. Aslında çok da zeki kimsenin kuramayacağı cümleler kuruyor okuduğunu, seyrettiğini anafikrini rahatça buluyor. öğretmen bize yazın her çocuk özeldir isimli film tavsiye etti. seyrettik orada model bir öğretmen vardı ve sorunu çözdü... bizim öğretmen seyrettiği halde hiçbir çaba sarfetmedi tüm çaba bizde. canım çok sıkkın. içimden arayıp öğretmeni paylamak geliyor zor tutuyorum kendimi...
2 yıldır psikolojimi bozdu zaten neler yaşadık bir de öğretmenden çekiyorum. Çocuğum da dediği gibi olsa tamam diyeceğim... Eksiklerini biliyoruz sırf eleştiriyor ya....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimm
chnb öğretmeninize çok gıcık oldum o nasıl bi yaklaşım tarzıdır
sinem cnm başınız sağolsun
paşam görüşemiyoruz artık unuttun beni
mmmeryyyyyyyyyyyyyy tatlımmmmmmmm rahim filmini ben anestezisiz çektirdim tabi hiç canım yanmadı diyemem ama dayanılmayacak gibi değil bazı kişilerin tüplerinde sorun olduğu için acı veriyormuş hissettiğin acıda kendini kasmanla ilgili sanırım dr. acıdımı dedi evet biraz dedim geldi elimi tuttu geçti mi dedi gerçekten geçtionun için rahat ol korkma
chnbmmmmmmmmmmmmm iyiyim işte iş güç karıştım yine bugun bi kadın doğumcuya gittim doç. oda ocakta gel dedi kendi doktoruma mı gitsem ona mı gitsem bilemedim kafam karıştı :) sen daha iyi bilirsin gerçide babamda öğretmen olduğu için söylüyorum eşinin yaptığı davranış mükemmellllll
paşammmmmmmmmmmmm inanmıyorum gördüm fotolarıda tanıyamadımmmmmmmmmmm karşı komşunun kızı zannettim evlenecek olan41,5 kere maşşallahh evden çıkmada nazar değmesin sanaaaa
kendi doktorumu çek seviyorum ona ihanet ediyo musum gibi hissettim tuhaf bi duygudoktor sakindi dinledi beni ben ağladım :2: gebelikte başına gelebilecek herşey gelmiş çok kötü günler geçirmişsin dedi daha çok ağladım direk tüp bebk ya da aşılama yapmak yerine önce ilaç verelim sana dedi 1,5 ay sonra gel dedi rahim filmini getir bi daha çekmeyelim dedi çok kararsızım bu doktorun hastanesi çok güzel ama benım doktorumu çok seviyorum kafam karıştı kaldı karar veremiyorum bir tuhaf hallerdeyim
Kızlar gurbetçi siteye giremiyor söylememi rica etti kendisi iyi face'den gorusuyoruz
o his bende de olmuştu. hataydaki dr mden başka dr ye gittiğimde. sonra bunu kendisine söylemiştim her zaman ona da gittim başkasına da. Arda beye de o yönlendirdi. Ben dr nde aslında yanlış olduğu durumlar gördüm bana düşmez belki ama ... o kadar yumurta ile bence aşılama yapmamalıydı sana bu ihtimal vardı... mesela ben 3 embriyoya da karşıyım tüp bebekte. nitekim tutma ihtimali var ve tutuyor sonra redüksiyon vs... sana tüp bebekle 2 embriyo deneyebilirdi. tabi ben dıştan gördüklerimi diyorum...
gebeliğin yedizden ikize kendiliğinden düşmesi Allahın lütfu olmuş bence... sonra serklaj yapması gerekir miydi tartışılabilir. hadi onu da evet diyelim bence o kadar uzun yola çıkma demeliydi...
insan duygusal bir bağ kuruyor tabi. bir de şu var bu hatalarını görüp yeni gebelikte daha farklı politika da izleyebilir...
chnb gaza geldimen azından 3 4 ay yeni doktoru deneyeceğim hamile kalamazsam doktoruma dönerim ben zaten en fazla 2 emb. koydururum öyle düşünüyorum şu anda karar verdim değişebilir hem yeni doktorun hastanesi daha güzel ve yüzde almıyor yani hepsi beleş ya kendi doktorum tüm olabilecekleri anlattı biz kabul ettik herşeyi söylemişti olabilir diye ben tüm dedikleri olmaz herhalde ihtimalleri sayıyo dedim ama dediği herşey oldu en azından olacakları biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?