Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
valla ben ağlamaktan soramadım attım kendimi dışarı aklımada gelmedi ordayken oda bişi demedi sadece klomen için erken ocakta başlayalım dedi bende tamam dedim

hayırlı geceler bayanlar

cümleten nasılsınız doğum yapmış olanlara mevlam hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin inşallah doğum yapacak olanlarada bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah

chnbcim maşallah az kalmış doğumuna mevlam yar ve yardımcın olsun inşallah

paşacım sen nasılsın çalışmalara başladınızmı :) uzun süredir girmiyordum siteye

tanıdık tanımadık bütün arkadaşlarımda iyidir inşallah mevlam bu uğurda savaş verenlerin emeğini inşallah hayırlısı ile nasip edecektir. BUNA İNANIYORUM.

ıcroc sağ ol canım. sen nasılsın? var mı bir değişiklik?:))

minito anladım canım... ilacını içiyorsun di mi? canım sabır 3 ay geçsin kuzum. sabırsızsın anlıyorum seni. bak bu da ihtimal ya tutarsa ilk denemelerde. sıkıntı olursa sen garantiye al yaşın genç canım... bence...

iyim canım ne olsun kış geldi soğukla uğraşıyoruz. yok canım bende değişiklik aynı önümüzdeki yıla kadar düşünmüyorum. Mevlam neylerse güzel eyler hayırlısı artık kendimi biraz daha toparlamak istiyorum bu süre zarfında kiloda vermek istiyorum ayrıca epilasyona başladım yüzüm için bu ay kısmetse 2. seansa gidicem aralık ayında da tüm vücuduma yaptırmayı düşünüyorum. İlk seansa yaptırdım yüzümü tüyler halen çıkmadı vücuduma da yaptırırsam benim için hayırlı olur hamilelikde çok oluyor hastanede yatma işi olduğunda çabuk uzuyordu. İnşallah bu kıl sorununu çözeceğim tedaviye yeniden başladığımda da arda beye gidiceğim önce sonra bekleyen embriyomu artık transfer ettiririm herşeyi zamana bırakdım.

sen neler yapıyosun yardımcı olanın varmı sürekli seni düşündüm öyle inan mevlam nasip ettikten sonra olmaz denilenlere inat nasip ediyor. yavrucak nasıl doğum tarihin belllimi dikişlerini aldırdınmı

Chnbcim sorunun anlaşılmasına sevindim canım..Bencede öğretmenini değiştirseniz daha iyi olur gibi..tavrı hiç hoş değil gerçekten...
Efulim canım sana bişeyler sormuştum..

canım iyi yaptın epilasyon işini... gerçekten zor bu kıl tüy işi... canım lütfen özel sağlık sigortası yaptırın ben herkese diyorum çok zor diğer türlü. bence 1 sene düşünmüyorsan kesin yaptır şayet Arda bey diyorsan da femicalde geçen olsun. inan çok fazlasıyla kendini çıkarıyor ...

ben iyiyim şükür...görümcemler bakıyordu şimdi yemeği ısıtıyorum...çok şükür halimize... yok sezaryen olacak dikiş o zaman... 21 ya da 24 kasım inşallah...

Chnbcim sorunun anlaşılmasına sevindim canım..Bencede öğretmenini değiştirseniz daha iyi olur gibi..tavrı hiç hoş değil gerçekten...
Efulim canım sana bişeyler sormuştum..

bakalım canım ben de sevmiyorum öğretmeni takmış ilaç kullanın diye...

sağlık sigortasını konuşmuşdum eşimle yaptırırız demişdi diğer türlü altından kalkamayız zaten hem evin borcu hem tüp bebek tedavisinin ücreti artı birde bu masraf olursa çok zor olur bizim için..

Allah razı olsun görümcenden mevlam kimseyi kimseye muhtaç etmesin ancak bu durumda ihtiyaç duyuyorsun bir çift ele az kalmış doğumuna maşallah sağ salim dünyaya gelir meleğin..

Epilasyondan hariç ev sorunumuz var ev 5.katta merdivenli asansör yok kredi borcumuz daha bitmedi 2 yılımız kaldı. Düşüncemiz aslında daha doğrusu benim düşüncem erkenden borcu kapatırsak bayağı düşürüyorlarmış borcu öyle söylüyordu eşim toplu para bulup borcu kapatmak ve evi satıp 1.-2. katlardan ev almak niyetindeyiz sonrada Allah izin verirse tedaviye başlamak istiyorum. Yani durumlar uzudıkça uzuyor evi ve tüy sorunu halletmeden aklımda bebek mevzusu yok anlıcan Mevlam hayırlısını nasip eylesin ne diyeyim

Son düzenleme:
icroc canım ev işi mantıklı inşallah hallolur. sigortaların çoğunda 1 yıl hamilelik yasak. şimdiden yaptır rahat et canım... iyi dr lerin fiyatları ve hastanelerin fiyatları çokk yüksek.... edirneyi çok özlüyorum...

edirne canım soğuk yolunuz buraya düşerse görüşmek isterim inşallah

canm benim 1de kimyasal gebeligim vardı..degerim önce yüksekti sonra 33e indi ordanda kanamam oldu..bitti.
ilk onu söledim birde 7.haftada kalp atısını duymaya gittigimde duyamadım düştü dedim..
nasıl düştü nerde düştü demediler..kayıt falan nerde güzelim:) elimize bir dosya verip bigiler onda yazıyor,dosyayı biz saklıyoruz.
doktora her gittigimde götürüorum dosyadan bakıyor bilgilerime,tahlil sonuclarıma v.s.

özel hastanelerdeki gibi bilgisayar falan yokki önlerinde..

ohh bee paşama bak..korkmuyorum artık canımmmmm
randevu almaya yolladı doktor beni ordaki kadın dediki adetiniz bitince arayın diger ay adet bitimine randevu yazalım,adetin3-5günleri arası yapılıyormus sadece...

sen ne demek istedin anlamadımki adetim bitsin aradında 12 var nedir?
hemen 12 saattemi yapılmalı? acaba benmi kızı yanlış anladım..
hoşgeldin canım...özlemiştim seni..
artık daha cok gelsene(

bende çektirecegim korkmuyorum artık saolun...
sanırım bana çekecek olan doktorda gelip elimi tutmaz çünkü daha onu hiç tanımıyorum

prenslerim 15 nde di mi doğum?

15inde canım, saat 10:30da inşallah. Perşembe sabah erkenden gidip yatış yapicaz, nst'ye bagliycklar doguma kadar, saati geldiginde de ameliyathaneye inicekmisiz...epidural olucak. Bugün kontrolum vardı, tansiyonum ilk kez 14-9 çıktı, hep 12-7 cikiyodu, günde iki kere olc 14-9 ve üzeri çıkarsa Genel anestezi yaparım dedi, inşallah bı terslik olmaz, kuzuların doğduğunu görürüm...senin ne zaman netlesicek?

Yaa aslında gönlümden ogune kadar kendiliğinden gelselerde sezeryan olmasam diye geçiyo, efeden dolayı hemen ayaklanmam gerekiyo benim, oda daha 3,5 basında bebek sayılır, tuvaleti, yemeği...herseyi icin yardım lazım, 3 çocukla sezeryan beni zorlyacak....annem yanımda ama oda 9 aydır benimle, efeyle, evle tek basına ugrasti, her yerinden sesler gelmeye basladi kadıncağızın, boyun fitigi ve omuzlarında yirtik var en son bı de sag el bileği çıktı, kollar artık çalışmıyor diyebiliriz...Allah yardimcimiz olsun valla ne diyim...

edirne canım soğuk yolunuz buraya düşerse görüşmek isterim inşallah

inşallah:))

canım sezaryende ben 2. gün kalkmıştım en geç bir haftada kalkarsın. inşallah her şey gönlüne göre olur. dr, 38 olsun istiyor ama iri bebek diye korkuyor. 24 kasım 38. hafta ben de aslında öyle istiyorum bu çarşamba tekrar bakar kısalmaya göre netleşir...

bizi habersiz bırakma...

Selam arkadaşlar...

yarın serklajım yapılacak Medical Park Göztepe'de... Dikkat etmem gereken, yanımda götürmem gereken birşeyler var mı? Sizler serklaj sonrası ne kadar süre ne yaşadınız?

tşk.

Selam arkadaşlar...

yarın serklajım yapılacak Medical Park Göztepe'de... Dikkat etmem gereken, yanımda götürmem gereken birşeyler var mı? Sizler serklaj sonrası ne kadar süre ne yaşadınız?

tşk.

şimdiden hayırlı olsun. 2 gecelik al. pijama zor olur. ped al. terlik tarak diş fırça macun.

benim farklı idii o yüzden seninle aynı olmaz yaşadıklarım...

gurbetçi selam söyledi bu arada herkese...

Selam arkadaşlar...

tşk.

Rabbim kolaylıkla geçmesini nasip eylesin.
Canım benimce de gecelik iyi oluyor.
Rahat çorap da unutma. Allah'ın izniyle olsun ve bitsin.

melekcim hayırlısı olsun
inşallah çok güzel geçer operasyon
vallahi ben serklajı herhalde pek ciddiye almadan gitmiştim oğlanda, hemen hemen hiç birşey hatırlamıyorum ne yaptıgım ile ilgili
ama hastane kalmamıştım
bu yüzden çok özel bir hazırlık yapmamışştım
sanırım eşofman götürmüştüm

kızlar sabahtan beri içimde bir hüzün, bir üzüntü iç sıkıntısı var
Allah hayırlara çıkarsın inşallah!
eşime de oğluma da çok ters davranıyorum
eşimde aldı oğlanı alışveriş merkezine gitti benim suratımı çekmektense

mmeryyyyyyyyy gelirim tabi ben sizi çok seviyorum zaten

o zaman bende doktorumla pek tanışmıyordum belli olmaz o insanlığına kalmış birazda sanırım sen çalışmalara ne aman başlayacaksın merak ediyorum :44:

melek inş operasyonun güzel geçer bende pek önemsemeden gittim 2 saat sonra falan çıktım hemen ağrım sancım yoktu

hidennisko ara ara olur öyle üzülme bebişini de üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…