- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.921
DoktorU 15. Haftada dikiş atarız demiş 3. Hafta sonra kontrolü var yani 12. Haftadane demiş canım dr?
ıcroc sağ ol canım. sen nasılsın? var mı bir değişiklik?:))
minito anladım canım... ilacını içiyorsun di mi? canım sabır 3 ay geçsin kuzum. sabırsızsın anlıyorum seni. bak bu da ihtimal ya tutarsa ilk denemelerde. sıkıntı olursa sen garantiye al yaşın genç canım... bence...
iyim canım ne olsun kış geldi soğukla uğraşıyoruz. yok canım bende değişiklik aynı önümüzdeki yıla kadar düşünmüyorum. Mevlam neylerse güzel eyler hayırlısı artık kendimi biraz daha toparlamak istiyorum bu süre zarfında kiloda vermek istiyorum ayrıca epilasyona başladım yüzüm için bu ay kısmetse 2. seansa gidicem aralık ayında da tüm vücuduma yaptırmayı düşünüyorum. İlk seansa yaptırdım yüzümü tüyler halen çıkmadı vücuduma da yaptırırsam benim için hayırlı olur hamilelikde çok oluyor hastanede yatma işi olduğunda çabuk uzuyordu. İnşallah bu kıl sorununu çözeceğim tedaviye yeniden başladığımda da arda beye gidiceğim önce sonra bekleyen embriyomu artık transfer ettiririm herşeyi zamana bırakdım.
sen neler yapıyosun yardımcı olanın varmı sürekli seni düşündüm öyle inan mevlam nasip ettikten sonra olmaz denilenlere inat nasip ediyor. yavrucak nasıl doğum tarihin belllimi dikişlerini aldırdınmı
Chnbcim sorunun anlaşılmasına sevindim canım..Bencede öğretmenini değiştirseniz daha iyi olur gibi..tavrı hiç hoş değil gerçekten...
Efulim canım sana bişeyler sormuştum..
canım iyi yaptın epilasyon işini... gerçekten zor bu kıl tüy işi... canım lütfen özel sağlık sigortası yaptırın ben herkese diyorum çok zor diğer türlü. bence 1 sene düşünmüyorsan kesin yaptır şayet Arda bey diyorsan da femicalde geçen olsun. inan çok fazlasıyla kendini çıkarıyor ...
ben iyiyim şükür...görümcemler bakıyordu şimdi yemeği ısıtıyorum...çok şükür halimize... yok sezaryen olacak dikiş o zaman... 21 ya da 24 kasım inşallah...
icroc canım ev işi mantıklı inşallah hallolur. sigortaların çoğunda 1 yıl hamilelik yasak. şimdiden yaptır rahat et canım... iyi dr lerin fiyatları ve hastanelerin fiyatları çokk yüksek.... edirneyi çok özlüyorum...
canm benim 1de kimyasal gebeligim vardı..degerim önce yüksekti sonra 33e indi ordanda kanamam oldu..bitti.sağol arkadaşım cevabın için.bende düşünüyorum ama 2düşüğüm var dersem bir sürü soru sorarsa ne yaparım..elime yüzüme bulaştırırsam nasıl olcak..sen nasıl söyledin..doktor çok soru sordumu..birde en önemlisi kayıtlara geçtimi 2 düşüğün..özel sigorta açısından bir problem olurmu acaba..aslında doktorum uludağ ünv.de tıp fakültesinde doktor.ama ısrarla sende öyle bir problem yok dedi..ama burdan öğrendiğim kadarıyla olabiliyormuş işte.
ne korkuyosun kızım ya çekinemeseydim ben çekinemezdim delü korkma acımıyor ben kegfilim ben 4 üncede çekindim uzun hikaye korkudan degil hep bir pürüz çıktıda kendine gel silkelen hadi görüm seni gidiyosun çekiniyosun adetten sonra çekiniliyo adetin bitsin arasında 12 var çekindin çeknidin yoksa bir dahaki aya kalıyor
hoşgeldin canım...özlemiştim seni..kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimm
mmmeryyyyyyyyyyyyyy tatlımmmmmmmm rahim filmini ben anestezisiz çektirdim tabi hiç canım yanmadı diyemem ama dayanılmayacak gibi değil bazı kişilerin tüplerinde sorun olduğu için acı veriyormuş hissettiğin acıda kendini kasmanla ilgili sanırım dr. acıdımı dedi evet biraz dedim geldi elimi tuttu geçti mi dedi gerçekten geçtionun için rahat ol korkma
prenslerim 15 nde di mi doğum?
edirne canım soğuk yolunuz buraya düşerse görüşmek isterim inşallah
15inde canım, saat 10:30da inşallah. Perşembe sabah erkenden gidip yatış yapicaz, nst'ye bagliycklar doguma kadar, saati geldiginde de ameliyathaneye inicekmisiz...epidural olucak. Bugün kontrolum vardı, tansiyonum ilk kez 14-9 çıktı, hep 12-7 cikiyodu, günde iki kere olc 14-9 ve üzeri çıkarsa Genel anestezi yaparım dedi, inşallah bı terslik olmaz, kuzuların doğduğunu görürüm...senin ne zaman netlesicek?
Yaa aslında gönlümden ogune kadar kendiliğinden gelselerde sezeryan olmasam diye geçiyo, efeden dolayı hemen ayaklanmam gerekiyo benim, oda daha 3,5 basında bebek sayılır, tuvaleti, yemeği...herseyi icin yardım lazım, 3 çocukla sezeryan beni zorlyacak....annem yanımda ama oda 9 aydır benimle, efeyle, evle tek basına ugrasti, her yerinden sesler gelmeye basladi kadıncağızın, boyun fitigi ve omuzlarında yirtik var en son bı de sag el bileği çıktı, kollar artık çalışmıyor diyebiliriz...Allah yardimcimiz olsun valla ne diyim...
Selam arkadaşlar...
yarın serklajım yapılacak Medical Park Göztepe'de... Dikkat etmem gereken, yanımda götürmem gereken birşeyler var mı? Sizler serklaj sonrası ne kadar süre ne yaşadınız?
tşk.
Selam arkadaşlar...
yarın serklajım yapılacak Medical Park Göztepe'de... Dikkat etmem gereken, yanımda götürmem gereken birşeyler var mı? Sizler serklaj sonrası ne kadar süre ne yaşadınız?
tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?