- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.381
merhaba kızlarrr nasılsınız bakimmmm moreller iyidir umarımm..15 gündür yokum burayı özledimmm oooo baya sayfalar uzamış okuyana kadar...uzun zaman alır ama okucam vaktim oldukcasüprizzzzzsüprizzzzz
buranın güzel hamişleri umarım herşey iyidir korkuyoruz felan demişsinizz korkmayın kızlar her kötü şey bizim başımıza gelmicektir emin olun inaçlı olunki bizlerde hamile kaldığımız zaman sizlerden güç alalımm...:lepi:
ve hamile kalmak için sabırsızlıkla bekleyen kızlar sizler nasılsınız...allah en yakın zamanda bizlerinde yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yarencimden haberi olan varmı tadaviye başlamışmı...
merhaba arkasaşlar benim ishal geçmedi doktorumu aradım ishal olmak iyi değilmiş.şeftali ye dedi .bide nidilat hapına başlattı 4 saatte 1 gel demedi ama ben bu gün gidecğim.zaten 3 gün vardı kontrolüme erik falan yedim diyede kızdı.kabızlıkta çok zor napıcam ben ya nasıl dengede tutucam.bu zamana kadar gelmişken korkuyorum 30 haftaya gelsem içim rahat:Saruboceq:licak
sağol canım galiba bir cok insan böyle hissediyor normal bir durum yani.salihascım normal bazen bende aşağıda hissedebiliyordum
telaşlanma tatlım
canım sağol.sen naSILSIN rapor aldınmı.cok yorma kendini,evet canım normal bende sormuştum bu gittiğimde doktora ayakları aşağıda olduğu zaman baskı şeklinde kımıldamaları ilerki haftalarda daha çok hissedeceksin demişti. ben 19. haftada hissediyosam senin 32 haftanda bu şekilde hissetmen daha normaldir heralde.
tuğbacım ağrıların ishalden dolayı olabilr.birde izmir cok sıcak heryeri acarak yatıyorum sabah uyandığımda ağrılarım oluyor üşütmekten belki öyle bir durumdur canım.doktordan dönünce güzel haberlerini bekliyoruz.merhaba arkadaşlar karnımda ağrı var ishal sancısı gibi kabızdım kuru meyve çok yedim.ondanmıdır ya korkuyorum
merhaba arkasaşlar benim ishal geçmedi doktorumu aradım ishal olmak iyi değilmiş.şeftali ye dedi .bide nidilat hapına başlattı 4 saatte 1 gel demedi ama ben bu gün gidecğim.zaten 3 gün vardı kontrolüme erik falan yedim diyede kızdı.kabızlıkta çok zor napıcam ben ya nasıl dengede tutucam.bu zamana kadar gelmişken korkuyorum 30 haftaya gelsem içim rahat:Saruboceq:licak
çok teşekkürler kızlar dün doktora gittim.ishalim geçti çok şükür.iyiyim şimdi nidilatı bıraktırdı doktorum.bebeğim 950 gr olmuş.bundan sonra hep yatarım heralde en kritik zamanlar.
canım ishalinin geçmesine sevindim. gaz ağrısı hakkatten kötü oluyo bazen bende de oluyo korkutuyo beni. doktorun iyi haberler vermiştir inşallah sürekli yatmanımı söyledi. bebişin kilosuda maşallah. bugünleri gördünya sonunuda getireceksin inşallah. bence kritik günlerimiz önceki bebişlerimizi kaybettiğimiz haftalar olarak düşünüyorum. 21. 22.haftamı bende bi atlatıyım artık gerçekten 30 lu haftalara geleceğim konusunda dahaçok umutlanacam.
salihas iyiyim şimdilik canım. doktora gittiğimde rahim boyutum iyi olduğu için rapor vermedi 13 ağustosa kadar çalışcam. dahasonra tekrar kontrolüm var bakalım ozaman nediyecek. çalışırken çok tedirgin oluyrum raporlu olsam olmaz mı dedim dr oda sen tatile bile gidebilrsin dedi. çok şaşırdım doğrusu. ama ben yinede çok dikkatli olmaya çalışıyrum ayakta hiç kalmamaya çalışıyorum. fırsat buldukça ayaklarımı uzatıp oturuyorum. eve gidincecede sürekli istirahat ediyorum hiç bir iş yapmıyorum. sen sürekli yatıyosun demi canım. senin azkaldı bizde bi 30lu haftaları görsek hayırlısıyla.
canım ishalinin geçmesine sevindim. gaz ağrısı hakkatten kötü oluyo bazen bende de oluyo korkutuyo beni. doktorun iyi haberler vermiştir inşallah sürekli yatmanımı söyledi. bebişin kilosuda maşallah. bugünleri gördünya sonunuda getireceksin inşallah. bence kritik günlerimiz önceki bebişlerimizi kaybettiğimiz haftalar olarak düşünüyorum. 21. 22.haftamı bende bi atlatıyım artık gerçekten 30 lu haftalara geleceğim konusunda dahaçok umutlanacam.
salihas iyiyim şimdilik canım. doktora gittiğimde rahim boyutum iyi olduğu için rapor vermedi 13 ağustosa kadar çalışcam. dahasonra tekrar kontrolüm var bakalım ozaman nediyecek. çalışırken çok tedirgin oluyrum raporlu olsam olmaz mı dedim dr oda sen tatile bile gidebilrsin dedi. çok şaşırdım doğrusu. ama ben yinede çok dikkatli olmaya çalışıyrum ayakta hiç kalmamaya çalışıyorum. fırsat buldukça ayaklarımı uzatıp oturuyorum. eve gidincecede sürekli istirahat ediyorum hiç bir iş yapmıyorum. sen sürekli yatıyosun demi canım. senin azkaldı bizde bi 30lu haftaları görsek hayırlısıyla.
ya doktor benim rahim boyumu hiç ölçmüyo.bişey söylemiyo sadece akıntı ve kasılmalara karşı dikkatli ol bildir dedi o kadar.rahim ağzını kontrol etmiyo yani
yarencim erken olmasındansa en sağlıklı şekilde olacağını düşün canım sadece
geç olsun güç olmasın yani
zaman hızla geçip gidiyor zaten
tiwikscim maşallah çağana
nasıl pozlar vermiş öyle afacan :)
:çok üzgünüm:haklısın canım bende öyle düşünüyorum ama işte elimde değil.. yeniden annelik heyecanını yaşamaya o kadar hasretimki..mafoldumbenRabbim inşallah beni ve benim gibileri daha çok bekletmez..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bekletmez canımmmmmmmmmmmm
seni ben biliyorum senin kuzun gelecek sana ama naz yapıyor annesi.....
çok nazlı olacak o....
eeeeeeeee senin gibi narin duyarlı hassas mükemmel bir insana da böyle güzel hassas ve nazlı bir bebek yaraşır sibelim....
bebişine anlatırsın hikayeni Allah sağlıcakla aldırsan kucağına bebişini en mutlu kadın olasın yuvan neşeyle dolsun mutluluk dolsun taşsın o evinde canım arkadaşım ....:kedipuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?