Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canımm benim herşeyin akışına bırak bence hayacan yapma kafanı bulandırma..sürekli yaa kaydirigubbakcemile5 aceleci olma bu ay olmassa diğer ay taransferin olur şanslısınki yumuşların seni hazırda bekliyorlar zaten:kedi: ama sen iyi olki onlarda sana tutunsunlar...yapma böyle kavuşacaksın bebişlerine..ana bebişlerin dedimmm demekki ikiz olacak
ben tadaviye yarı buçuk başlıcamm..kasık ağrım çok bu ay adetimde gecikince kan ve idrar tahlileri verdim kanda gebelik nagatif çıkınca doktor farlutan verdi..idrardede intihap varmışş birde kistlerden dolayı bukadar çok ağrıyormuşşbenneyaptımki..benden bukadar...öptümmsenii yerencimmm

SALİHASCIM iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor..umarım bi sorun yoktur...
tadavim şu aralar kasıklarımdan şikayetciğim...bu aralar onunla ilgileniyorum...görüşmek üzere sen neler yapıyorsun...

:kedi:güzel desteğin için çok çok teşekkürler canım benim Allah seninde güzel gönlüne göre güzel güzel bebişler nasip etsin inşallah..kendine de çok dikkat et canım tedavini aksatma..kocaman opuyorumnanaktanseniiiiiŞeniz

tiwiks sen bizim önümüzde canlı bir örneksin. allah sana yaşattığı mutluluğu bizede yaşatsın.. inan bebek hasretiyle yanıyorumm.. akşam görümcemin ikizleri geldi izmitten, inan onları görünce tutamadım kendimi,Görümcemle beraber hamile kalmıştık....

ben vitamin kan hapı nidilat kullanıyorum canım.aman zaten kimsenin anlamasınıda beklememek lazım canım.ne yapalım.kendine ii bak canım.

kızlar serkilaj yapanlardan her ay penisilin kullaanan ya da düzenli antibyotik kullanan varmı????????doktorum enfeksiyon kapmamak için demişti.ama bakıyorumda her dr farklı uygulamada bulunuyor sanırım kimileri hiç birsey kullnmıyor benimde kafam karıştı.:uhm:

toprakcım cok sağol .umarım seninde kasık ağrıların bir an önce düzelir canım.geçmişolsun.gelişmelerden haberdaret .

Amin canım Allahım seninde yüzünü güldürsün ...
biliyor musun kaybettiğimiz bebeklerimi hiç unutamıyorum ben hala ağlıyorum onlar için akranları da var çevremizde ama tekrar anne olursan ki inşallah bu en kısa zaman da olur acın bir nebze olsa da azalacak emin ol

bu kelimeler az bile sana gönlün o kadar geniş ki herşey sana layık bunu da bil arkadaşım yakın zamanda drumuzu ziyarete gideceğim senin muaneye gittiğin vakite ayarlayacağım seni de göreceğim hoş seni görmek için o günü beklemekte istemiyorum ama ne yaparsın bazen şartlar uymuyor

selam kızlar maşllahh şuanda herkes iyi
bende cumartesi gittim bugün itibari ile sata göre 27 hafta 3 günlüğüz fakat dr geriden geliyoruz dedi biraz buna sıkıldım ama sorun değil dedi % 90 genetik dedi zaten en başından beri 2 gün geriydik şimdide 4 yada 5 gün farkediyor
benim için 1 gün 1 saat bile önemli karnımda taşımam için umarımm sorunsuz gelirim fizer tuğba ve ben 30 lu haftalara
salihascım maşallahh az kaldı darısı bize o haftaları görmeye
tiwikcimmm senin oo kuzunu yerim ben maşallahhh
yarencimmm en kısaaa zamanda aramızdasın hiç merak etme Rabbim yardımcımız bizim sınanıyoruz bir şekilde

yağmurcan güzel hislerin ve dileklerin için çok sağol.. inşallah sende sağlıcakla ve vaktinde yavrunu kucağına alıcaksın bende bütün kalbimle hissediyorum canım..:))
tiwikscim bende seni çok özledim.. benim bu cumartesi saat 2'de randevum var canım.. ayarlayabilirsen görüşebilmeyi çok isterim canım..:seni ve oğluşunuda çok çok öptüm canım, kendine iyi bak..))

herkezin kadili mübarek olsun arkadaşlar. bu mübarek günde hepiniz duaları kabul olur inşlah.

canım bana doktorum penisilinden hiç bahsetmedi. sende akıntı felan oluyomu ondan vermiş olabilir. bende çok akıntı olmuyo. biara olmuştu çok az şimdi oda yok. canım sık dişini senin az kaldı herşeyi problem etme artık. 35 haftalara yaklaştın sanırım değilmi. ne güzel Allah ın izniyle bebişini kavuşmana az kaldı. darısı bize inşallah ben daha yolun yarısındayım.

Son düzenleme:

samyeli canım Allah ın izniyle senin de bebiş hasretin dinecek. hamile kalmadan önce bende senin gibiydim. hamile kadın görmeye bile dayanamıyordum. şimdi hamileyim ama kesinlikle önceki bebişimi unutmuyorum. hatta bazen oturup ağlıyorum neden biliymusun ona hamileyken çok bilinçsizmişim ona özülüyorum. kendime hiç dikkat etmiyordum ama şimdi öylemi nekadar pimpirikli oldum bilsen. ama Allahıma şükürler olsun bana yeniden hamilelik duygusunu yaşattığı için. darısı sen ve diğer hamile kalmayı bekleyen arkadaşlara hepiniz için bu akşam duaetcem arkadaşlar. hepimiz Allahın izniyle bebişlerimizi kucağımıza alacağız ve tiwilks ve diğer zafere ulaşan arkadaşlar gibi burda paylaşacağız kendi zaferimizi.

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız.hamile olanlar sağlıklı bir şekilde zamanında hamileliğimizi tamamlarız.anne olanlar bebeklerini sağlıcakla büyütürler bu mübarek günde dualarımızı kabul et yarabbim

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine herkesin duaları kabul olsun.. bebek isteyenlere tez zamanda hamile kalmayı, hamilelere hayırlı doğumlar.. bebişi olan annelerede yavrularıyla uzun uzun ömürler nasip etsin yarabbim..Amiiinnnnnnnn.....

aayy kızlar kandili kutlamada geç kaldımm..ama olsun yinede hepinizin geçmiş kandili mübarek olsunvereliniortak
evladı olanlar mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirmesi dileğiylea.s.
hamişlerimiz günlerinde sağlıklı evlatlar dünyaya getirmesi dileyiğlea.s.
ve bizim gibi hamiş kalmayı bekleyen evlat hasretiyle yanıp tuttuşan bütün kadınlara hayırlı sağlıklı bebekler vermesi dileyiyleeea.s.

ve bütün iyi dilekleriniz için aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummm hepinizee:1hug::1hug::1hug:

benden de canı gönülden aminnnnnnnnnnn

bütün arkadaşların hepsi için herkez için aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba kızlar.... sayfamız kaç gündür sessiz kalmış...
çok şükürki transfer günüm belli oldu kızlar.. cumartesi Allahın izniyle transferim yapılacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…