- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.401
opuyorumnanaktanmerhaba canımcım başladım başlamasına ama bugün 21. günüm rahim kalınlığım 8mm ölçtü doktor geçen sefer transferimde 7,5mm miş onunla tutmadığı için şimdi daha kalın olmasını bekliyoruz bir hafta on gün daha takip edilecek canım.. olmazsa bu ayda es geçicez.. çok canım sıkılıyor..:çok üzgünüm: eskiden tedavimde hiç böyle sorunum yoktu rahim kendi kendine kalınlaşıyordu ama şimdi doğumdan sonra dengem değişti sanki..inşalah istediği kadar kalınlaşırda transferimde hayırlısıyla olur haftaya yoksa 2 ay daha ertelenecek bebişime kavuşmam canım...mafoldumben
:uhm:sen neler yaptın başladın mı tedaviye..
canımm benim herşeyin akışına bırak bence hayacan yapma kafanı bulandırma..sürekli yaa kaydirigubbakcemile5 aceleci olma bu ay olmassa diğer ay taransferin olur şanslısınki yumuşların seni hazırda bekliyorlar zaten:kedi: ama sen iyi olki onlarda sana tutunsunlar...yapma böyle kavuşacaksın bebişlerine..ana bebişlerin dedimmm demekki ikiz olacak
ben tadaviye yarı buçuk başlıcamm..kasık ağrım çok bu ay adetimde gecikince kan ve idrar tahlileri verdim kanda gebelik nagatif çıkınca doktor farlutan verdi..idrardede intihap varmışş birde kistlerden dolayı bukadar çok ağrıyormuşşbenneyaptımki..benden bukadar...öptümmsenii yerencimmm
SALİHASCIM iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor..umarım bi sorun yoktur...
tadavim şu aralar kasıklarımdan şikayetciğim...bu aralar onunla ilgileniyorum...görüşmek üzere sen neler yapıyorsun...
çok teşekkürler kızlar dün doktora gittim.ishalim geçti çok şükür.iyiyim şimdi nidilatı bıraktırdı doktorum.bebeğim 950 gr olmuş.bundan sonra hep yatarım heralde en kritik zamanlar.
salihas canım ben hiç penisilin vurulmadım. ne için gerekiyo acaba. başka kullandığın ilaç varmı canım. ben progestan ve magnezi diasperal kullanıyorum. bide vitamin. başka bişey vermedi.
bizi bizden başka kimse anlamıyo arkadaşım çevremizdeki ler hep aynı benimde öyle. herkez bişey söylüyo. onlar bizim yaşadıklarımızı bilemezler oyüzden hiç birini takmıyorum. dediğin gibi önemli olan doktorumuzun söyledikleri. gerisini takma kafana. normal bi hamileymişiz gibi davranıp bu zamana kadar olan emeklerimiz boşamı gitsin değilmi.
Amin canım Allahım seninde yüzünü güldürsün ...tiwiks sen bizim önümüzde canlı bir örneksin. allah sana yaşattığı mutluluğu bizede yaşatsın.. inan bebek hasretiyle yanıyorumm.. akşam görümcemin ikizleri geldi izmitten, inan onları görünce tutamadım kendimi,Görümcemle beraber hamile kalmıştık....
:kedi:bunlar ne kadar güzel iltifatlar böyle :kedi:Allah sanada eşinle ve yavrunla yuvanda uzun uzun ömürler nasip etsin..herkesin yuvası mutlulukla dolsun taşsınopuyorumnanaktan..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..canım arkadaşım iyki varsın..opuyorumnanaktan ve diğer arkadaşlarda iyiki varsınız... opuyorumnanaktan
canım bana doktorum penisilinden hiç bahsetmedi. sende akıntı felan oluyomu ondan vermiş olabilir. bende çok akıntı olmuyo. biara olmuştu çok az şimdi oda yok. canım sık dişini senin az kaldı herşeyi problem etme artık. 35 haftalara yaklaştın sanırım değilmi. ne güzel Allah ın izniyle bebişini kavuşmana az kaldı. darısı bize inşallah ben daha yolun yarısındayım.ben vitamin kan hapı nidilat kullanıyorum canım.aman zaten kimsenin anlamasınıda beklememek lazım canım.ne yapalım.kendine ii bak canım.
kızlar serkilaj yapanlardan her ay penisilin kullaanan ya da düzenli antibyotik kullanan varmı????????doktorum enfeksiyon kapmamak için demişti.ama bakıyorumda her dr farklı uygulamada bulunuyor sanırım kimileri hiç birsey kullnmıyor benimde kafam karıştı.:uhm:
tiwiks sen bizim önümüzde canlı bir örneksin. allah sana yaşattığı mutluluğu bizede yaşatsın.. inan bebek hasretiyle yanıyorumm.. akşam görümcemin ikizleri geldi izmitten, inan onları görünce tutamadım kendimi,Görümcemle beraber hamile kalmıştık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?