- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.281
Maşallah 700 nerde 1000 gram nerde,o 300 gr bebiş için çok iyi olmuş,kuveze ihtiyaç duymazsa fazla ne güzel işte,kuzular orada da çok stres yapıyorlarmış
Sanırım ben de genel anestezi isterim,çok korkağım ben,adamlar işlerini yapamaz beni susturup sakinleştirmekten
Şu ciğer geliştirici işini ben de sonraki randevumda sorucam Allah izin verirse 28 olucaz ozamana,yaren güzel bilgilendirdin demekki 30dan sonrası daha faydalı oluyormuş,ben bunu da satarım bizim doktora
Herkese merhaba daha once cok kez bu sayfayi okumama ragmen hic yazmadim benim hikayem soyle oldu ilk tup bebek denememde hamile kaldim hersey yolunda giderken 19. Haftadamda hic bir sikayetim yokken rutin servix boyu olcumum kisa ve hunilesme saptandi dr um osman develioglu, binlerce sukurler olsun ki drumun dikkati sayesinde kayip yasamadim. 20, haftadamda serklaj yApildi. Bende herkes gibi 4 ay evde mutlak yatak istirahTindeydim. O funler gercekten cok zor gecti heran kasilma oldu olacAk derlen mucize ilac. Nidilat sayesinde bebisimi 38. Haftdamda kucagİma aldim simdi hersey daha anlmali bu surEcte bu topigin bana Cok Faydasi oldu. Ayrica doktoruma da buradan binlerce tesekkur ederim ben osman hocqya cok guvenip her dedigini yaptim aranizda giden arkadslar var sanirim Umarim herkes Saglikli bir sekilde bebegine Kavusur
Ben serklaj icin ameliyathaneye girdiğimde cok korkmuştum cok heyecanlanmistim ben Ogün anladım epidural ameliyat olamam Ameliyathaneye girmeden odada narkoz verseler keskeMaşallah 700 nerde 1000 gram nerde,o 300 gr bebiş için çok iyi olmuş,kuveze ihtiyaç duymazsa fazla ne güzel işte,kuzular orada da çok stres yapıyorlarmış
Sanırım ben de genel anestezi isterim,çok korkağım ben,adamlar işlerini yapamaz beni susturup sakinleştirmekten
Şu ciğer geliştirici işini ben de sonraki randevumda sorucam Allah izin verirse 28 olucaz ozamana,yaren güzel bilgilendirdin demekki 30dan sonrası daha faydalı oluyormuş,ben bunu da satarım bizim doktora
Ben serklaj icin ameliyathaneye girdiğimde cok korkmuştum cok heyecanlanmistim ben Ogün anladım epidural ameliyat olamam Ameliyathaneye girmeden odada narkoz verseler keske
Bu arada bana annemin evinin yolu göründü karşıda üstelik tamda bu tarafta dogum düşündüğüm hastaneyi ayarlayacakken
K.valide eltimin yanına gidecek simdi esım ısrarla ayaklansın doner desede k,validemin konuşmalarından bebek kuvezden cikana kadar gelmiyecegni anlıyorum simdi bütün düzenim bozulcak
Ben serklaj icin ameliyathaneye girdiğimde cok korkmuştum cok heyecanlanmistim ben Ogün anladım epidural ameliyat olamam Ameliyathaneye girmeden odada narkoz verseler keske
Bu arada bana annemin evinin yolu göründü karşıda üstelik tamda bu tarafta dogum düşündüğüm hastaneyi ayarlayacakken
K.valide eltimin yanına gidecek simdi esım ısrarla ayaklansın doner desede k,validemin konuşmalarından bebek kuvezden cikana kadar gelmiyecegni anlıyorum simdi bütün düzenim bozulcak
hoşgeldim ardacık
canım rabbim analı bababalı büyütsün işşallah maşşallah pek saçlı rabbşm nazarlardan saklasın yavrumu içimi çeke çeke baktım inan
maşalalh arda bebeğe...yerim ben onu
canım çok şükür herşey yolundayış...doğumda aceleye gelsede olumsuz birşey yok...
hayırlısı olsun canım...rabbim yavruna sağlıklı uzun ömürler versin...
yüzünüz hep gülsün inş...
chnbcim bebişin çok tatlı maşallahAllah analı babalı, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, doğum hikayenden çok güzel olmuş, hastanenin ilgisi çok güzel ropörtaj çıkınca bizi bilgilendir çok merak ettim bende, kendine ve bebişe çok iyi bak fırsat buldukça yaz bizi ihmal etme özlüyoruz seni şimdiden..
1020gr doğdu suprz oldu kilosu 710grda yatmıştı hastaneye 1aydir hastanedeydi kilo almiyordu kuvez icin iyi bı kilo doktorlarda iyi demiş zaten yanlız anlamadığım 2 haftada kuvezden çıkar felan demişler bana cok erken geldi Burda okuyorum bu haftalarda doğan bebekler en az 2 ay kalıyor kuvezde
Chnb epidural sezaryanda acı hissetmemiş ama cok korkmuş çünkü ne yapildigni hissetmiş cok bağırmış tamamen cesaret ısı bende yapamam o yüzden demistim
Maşallah 700 nerde 1000 gram nerde,o 300 gr bebiş için çok iyi olmuş,kuveze ihtiyaç duymazsa fazla ne güzel işte,kuzular orada da çok stres yapıyorlarmış
canım arkadaşım gözün aydın...öncelikle bu kadar zorluktan sonra bu günleri gördüğün için binlerce şükür....ilk doğuma gitiğini duyduğumda gözlerim doldu kendim doğuma gitmiş gibi oldum...bebeğin inan çok şanslı böyle güçlü ne istedğini bilen bir annesi olduğu için.... herşey yolunda gitmiş hastanedende memnun kaldığına sevindim...şimdi herşeyin keyfini çıkar sen hakketin herşeyi...tekrardan geçmiş olsun...allah bebişinide analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...sen benim için ahmet ardayı öp bende seni çok öpüyorum canım arkadaşım
Allah sana ve isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallahh...
Çok şükür canım her şeyim gibi doğumum da maceralı oldu. her halde bu topikte serklajı alınamayan da benim tek sanırım:)) Ben de tuhaflık var ya...
canım normal doğur ya ağrısız normal doğur. kolidorda gezdiriyorlar orada nöbetçi dr de var. Ah dedim başbakanı onaylıyorum normal doğursun herkes çekilir dert değil... herkes güldü bana. çok ağladım ya... çok acıdı gaz sancım çok oldu...
kayınvaliden yoksa annen varmış vardır her işte bir hayır...
sağ ol canım söylerim. Arda bey şöyle hikayemi özetledi dedim cemil hoca koydu teşhisimi topikte zaten bir size bir de cemil hocaya giden çok istanbul gurubundan:))
maşallah canım Allah ömürlü olsun...
kız korkmayın doğurun normal:))
Amin canım sizlerde çok güçlüsünüz. Rabbim bu sefer nasip edecek inşallah ben çok inanıyorum...
Kızlar geldim, geldiiimmm :)))
Chnb nin yazdıklarını okudum gözlerim dolu dolu
Dünya tatlısı Ahmet Arda mizi da gördüm
Bugün bol bol konuşsak da chnb nin yazdıkları tüylerimi diken diken yapti
Fön ve resim olayı hoşuma gittti
Gelelim bana
Kızım gayet iyi, fazla kilo almamış gibi geldi bana 1700 olmuş
Tamamen iki buklumdu, ayakları yüzünü kapamış kafasının üstüne kadar çıkmış
Poz vermedi yani :)))
Rahim ağzı 2.7 cm
Arda bey iyi dedi
500 gr almısim sadece
Gecen günkü sancım sanırım gazmis, sen yinede idrar kültürü yaptir dedi
Elle de muayene etti, cok canım yandı
Bizde haberler böyle kızlar
Iyi maşallah hep böyle haberlerle dön inşallahKızlar geldim, geldiiimmm :)))
Gelelim bana
Rahim ağzı 2.7 cm
Arda bey iyi dedi
500 gr almısim sadece
Kızlar geldim, geldiiimmm :)))
Gelelim bana
Rahim ağzı 2.7 cm
Arda bey iyi dedi
500 gr almısim sadece
Yok canım kendi evimdeyim ama aynı apartmandayiz yanıma pek uğramaz ama yaptıgı aksam yemeklerinden nasipleniyordum esım getiriyordu annemde arada geliyor temizlig felan yapiyor ama gün icinde genelde yanlızim yine bisey olsa çağırsam iki dakkada gelir gidince tamamen yanlız kalicam birde iğneye doktora k.peder götürüyordu sagolsun o da gecen hafta Almanya'ya gittiAyy evet,kaybettiğim bebeğimde doğuma giderken sıtmaya tutulmuş gibi titriyordum,sakinleştirici verdiler o zaman dünya güzel olduydu,düşük mü yapıyorum falan farkında değildim
Sen kayınvalidenlerde mi kalıyordun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?