- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.301
Maşallah canım ne guzel haberlerle donmussun kilosuda takvime göre normal görünüyorKızlar geldim, geldiiimmm :)))
Chnb nin yazdıklarını okudum gözlerim dolu dolu
Dünya tatlısı Ahmet Arda mizi da gördüm
Bugün bol bol konuşsak da chnb nin yazdıkları tüylerimi diken diken yapti
Fön ve resim olayı hoşuma gittti
Gelelim bana
Kızım gayet iyi, fazla kilo almamış gibi geldi bana 1700 olmuş
Tamamen iki buklumdu, ayakları yüzünü kapamış kafasının üstüne kadar çıkmış
Poz vermedi yani :)))
Rahim ağzı 2.7 cm
Arda bey iyi dedi
500 gr almısim sadece
Gecen günkü sancım sanırım gazmis, sen yinede idrar kültürü yaptir dedi
Elle de muayene etti, cok canım yandı
Bizde haberler böyle kızlar
gözün aydın canım iyi haberlerle gelmişsin, bende dün gittim kontrole benim kızımda 1727 olmuş, haftasına göre çok ideal dedi.. bizimkide fazla poz vermedi sürekli dikişime tekme atıyor ayakları o bölgenin üzerindeymiş o yüzden çok hissediyorsun dedi ama korkulacak bir durum yok dedi..Kızlar geldim, geldiiimmm :)))
Gelelim bana
Rahim ağzı 2.7 cm
Arda bey iyi dedi
500 gr almısim sadece
Yok canım kendi evimdeyim ama aynı apartmandayiz yanıma pek uğramaz ama yaptıgı aksam yemeklerinden nasipleniyordum esım getiriyordu annemde arada geliyor temizlig felan yapiyor ama gün icinde genelde yanlızim yine bisey olsa çağırsam iki dakkada gelir gidince tamamen yanlız kalicam birde iğneye doktora k.peder götürüyordu sagolsun o da gecen hafta Almanya'ya gitti
Chnb
Normal dogum düşündüğün zaman cok mantıklı bazen kendimi normal dogum yaparken hayal ediyorum sancıdan cok korkmuyorum evet zor ama dayanılmayacak gibi değil bebeğimi kaybederken çekmiştim o sancıları fakat kürtaj icin çatal yattığımda ki daha önce hiç çatala yatmamistim ondan mı bilmiyorum cok zor gelmişti bana ne bayılttilar ne uyusturdular herseyi hissettim cok kastım kendimi doktorlarda zorlandı bı ara müdahale edemediler sonra nasil gevşedim bilmiyorum ama cok zordu yine aynı seyleri yasamak korkutuyor beni o yüzden sezaryan tercihim ama bişeyler duydum ozel hastaneler artık isteg bagli sezaryan yapmiyolarmis önce normali deniyolarmis sansa bak yaa
Merhaba
Bugun sinemle konustuk.Sende bursada ve osman beyin hastasiymissin ve tedaviye basliycakmissin
hayirli olur insallah
melek öyle değilmi sende normal doğurmuştun desteklesene beni yine normal doğum istemezmisin?
merhaba ben de bursada yaşıyorum buraya henüz yeni taşındım iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum geçenlerde sühendam bendenliye gittim ama içime sinmeyen konuşmaları oldu şimdi yeni doktor arıyorum önerebileceğiniz doktor var mı sanırım serklaj olmuşsunuz biraz neden oldugunu ve hangi haftada yaptıkalrını aanlatırmısınız
gözün aydın canım iyi haberlerle gelmişsin, bende dün gittim kontrole benim kızımda 1727 olmuş, haftasına göre çok ideal dedi.. bizimkide fazla poz vermedi sürekli dikişime tekme atıyor ayakları o bölgenin üzerindeymiş o yüzden çok hissediyorsun dedi ama korkulacak bir durum yok dedi..
normal doğum çok ürkütücü geliyor ama aslında dayanılmayacak gibi değil ende karar verirken çok tereddüt ettim ama iyiki normal yapmışım gerçekten sonrası çok rahat oluyor bebek doğduktan sonra bütün ağrılar herşey uçup gidiyor sonrası daha rahat bir iki gün sadece dikiş yerinde biraz batma ve hissyat oluyor gerilir gibi oda minosetle bile geçiyor, ağrı ve sancıdan eser kalmıyor, heleki benim gibi birde doğumdan 15 ay sonra bir daha hamile kalırsanız şans eseri, iki yıl içinde iki kez kesilmiş olursunuzki sezeryan sonrası toparlanmak çok uzun ve vücudu yıpratıyor, cesaretinizi toplayın ve normal doğurun kızlar doktorda öneriyorsa, bebeğimize kavuşmak için nelere katlanıyoruz, beş altı saatlik ağrı nerdirki yanında..
çok üzüldüm umarım hakkınızda en hayırlısı olur
benim kalp şeklinde bölünmüş rahmim var ilk hamileliğimim 26şubatta öğrendim 5haftalıktı 13temmuzda 24 haftalıkken bebeğim karnımda öldüğü için normak doğum yaptım
hamilelğim boyunca sürekli kanamam oldu bir kaç kez doğumda gelen su ve kanana kadar kanamam olmuştu hep yatak istihareti verdi doktor bunları van da yaşamıştım temmuzda doğum yaptım ama lohusalığım da normal sürmedi 120 gün sürdü süt gelmemesi için hap kullanmama rağmen 20 gün sürekli akan sütüm oldu sonra zamanla azaldı
bana ziya çetini önerdiler aslında bir sıkıntı olmadıgı bebeğin eşinin rahim ağzına tutundugu için bu sıkıntıları yaşadıgımı söylediler ağer kanamam kesilmiş olsaydı hamileyken serklaj yapacakalrdı ama olmadı benim hakeyemde böyle üzerinden bir yl geçti şimdi yeniden anne olmak istiyorum ama doktoruma güvenebileceğim birini arıyorum
aslında alttan muayeneden ve özelliklede spekulle bakılmasından o kadar bıktım ki bana ne yaparlarsa yapsınlar kan iğne serum ama o spekule dayanamıyorum acıdan değil hamileyken hep onla bakıyorlardı kanama başlayınca psikolojik olarak geriliyorum
senin doktorun hangisi bilgilerini yazarmısın özelde olunca tahllillerini sonuçlarını nasıl yaptıryıorsun peki
Yok canım kendi evimdeyim ama aynı apartmandayiz yanıma pek uğramaz ama yaptıgı aksam yemeklerinden nasipleniyordum esım getiriyordu annemde arada geliyor temizlig felan yapiyor ama gün icinde genelde yanlızim yine bisey olsa çağırsam iki dakkada gelir gidince tamamen yanlız kalicam birde iğneye doktora k.peder götürüyordu sagolsun o da gecen hafta Almanya'ya gitti
Chnb
Normal dogum düşündüğün zaman cok mantıklı bazen kendimi normal dogum yaparken hayal ediyorum sancıdan cok korkmuyorum evet zor ama dayanılmayacak gibi değil bebeğimi kaybederken çekmiştim o sancıları fakat kürtaj icin çatal yattığımda ki daha önce hiç çatala yatmamistim ondan mı bilmiyorum cok zor gelmişti bana ne bayılttilar ne uyusturdular herseyi hissettim cok kastım kendimi doktorlarda zorlandı bı ara müdahale edemediler sonra nasil gevşedim bilmiyorum ama cok zordu yine aynı seyleri yasamak korkutuyor beni o yüzden sezaryan tercihim ama bişeyler duydum ozel hastaneler artık isteg bagli sezaryan yapmiyolarmis önce normali deniyolarmis sansa bak yaa
Kızlar geldim, geldiiimmm :)))
Gelelim bana
Rahim ağzı 2.7 cm
Arda bey iyi dedi
500 gr almısim sadece
amin işşallah canım rabbim ne eylerse gzüel eyler demişlerAllah sana ve isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallahh...
Çok şükür canım her şeyim gibi doğumum da maceralı oldu. her halde bu topikte serklajı alınamayan da benim tek sanırım:)) Ben de tuhaflık var ya...
canım normal doğur ya ağrısız normal doğur. kolidorda gezdiriyorlar orada nöbetçi dr de var. Ah dedim başbakanı onaylıyorum normal doğursun herkes çekilir dert değil... herkes güldü bana. çok ağladım ya... çok acıdı gaz sancım çok oldu...
kayınvaliden yoksa annen varmış vardır her işte bir hayır...
sağ ol canım söylerim. Arda bey şöyle hikayemi özetledi dedim cemil hoca koydu teşhisimi topikte zaten bir size bir de cemil hocaya giden çok istanbul gurubundan:))
maşallah canım Allah ömürlü olsun...
kız korkmayın doğurun normal:))
Amin canım sizlerde çok güçlüsünüz. Rabbim bu sefer nasip edecek inşallah ben çok inanıyorum...
Kızlar geldim, geldiiimmm :)))
Gelelim bana
Rahim ağzı 2.7 cm
Arda bey iyi dedi
500 gr almısim sadece
ah eylülüm neden insanlar bu akadar acımasız anlamıyorum biz elizya ondanmı istemiyolar bizleriYok canım kendi evimdeyim ama aynı apartmandayiz yanıma pek uğramaz ama yaptıgı aksam yemeklerinden nasipleniyordum esım getiriyordu annemde arada geliyor temizlig felan yapiyor ama gün icinde genelde yanlızim yine bisey olsa çağırsam iki dakkada gelir gidince tamamen yanlız kalicam birde iğneye doktora k.peder götürüyordu sagolsun o da gecen hafta Almanya'ya gitti
Chnb
metalcim profilindeki resim senin oglanmi seninse masallah ona cok tatli..
:))
bide sana kim bakiyor hic kalkmiyorsun degilmi..
Herkese merhaba daha once cok kez bu sayfayi okumama ragmen hic yazmadim benim hikayem soyle oldu ilk tup bebek denememde hamile kaldim hersey yolunda giderken 19. Haftadamda hic bir sikayetim yokken rutin servix boyu olcumum kisa ve hunilesme saptandi dr um osman develioglu, binlerce sukurler olsun ki drumun dikkati sayesinde kayip yasamadim. 20, haftadamda serklaj yApildi. Bende herkes gibi 4 ay evde mutlak yatak istirahTindeydim. O funler gercekten cok zor gecti heran kasilma oldu olacAk derlen mucize ilac. Nidilat sayesinde bebisimi 38. Haftdamda kucagİma aldim simdi hersey daha anlmali bu surEcte bu topigin bana Cok Faydasi oldu. Ayrica doktoruma da buradan binlerce tesekkur ederim ben osman hocqya cok guvenip her dedigini yaptim aranizda giden arkadslar var sanirim Umarim herkes Saglikli bir sekilde bebegine Kavusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?