Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kizlar gunaydin sorunsuz bi hafta gecirmek dilegiyle..
kizlar ya aranizda probiyotik yogurt kullanan varmi hazimsizlik icin aktiv falan kullanan iyi geliyormu bebegini kaybeden yeni arkadaslarada sabir diliyorum bendede cok kasilma oluyor bu topikte bi metal var bi de ben erken haftalarda baslayan bende magnorm kullaniyorum suan ama dr bu tur ilaclarin duz kaslari gevsettigini suyluyor rahim kaslarina bi etkisi yokmus haximdizlik ve kabizlk icin kullaniyorum ..
bide proluton depotu vurundugumdan beri sag kalcam agiriyor sizdede oldumu ilk defa vurundum...

Yaren
Selin ismi bence de cok güzel

Kızlar anne karnındaki bebeğe en cok kilo aldiran besinler icinde kasar peyniri varmış
Haberiniz ola :))))

Âmin
Canım ben hergün bir adet probiyotik yoğurt tüketiyorum.
İlk gebeliğimde hastanede yatarken Wc sorunu yaşadığımdan orda
Günde 2-3 adet veriyorlardı.
İğne bazen ağrı yapıyor. 2 gün içinde geçiyor.

bende aliyim o zaman ama bizim nurada buyuk market yok sen hangi marketten aliyorsun hidonisko canim bundan boyle kasar peynire devam o zaman bu hamileligimde hic yemedim hele haslanmis yumurta onu hic yiyemiyorum rabbim bebeklerimizi bize bagislasin..

Canım benim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ..Giderken üzüldüğünü fark edince içim sızladı ( eve gidene kadar seni düşündüm ..Loğusa olmak böyle bişey sanırım ..Azmine,inancına hayranlığım bir kere daha arttı ..Her türlü olumsuzluğa rağmen Allahın izniyle Ahmet Arda'yı kucağına aldın Darısı isteyen tüm arkadaşlarıma ..Canım seni ve Ahmet Arda'yı kocaman öpüyorum

Oluyor canım hatta bazen morariyor Allahtan haftada bir hamileliğim ilk haftalarında kullandığım igne her gündü ne yürüyebildim ne otuabildim kalçamın iki tarafida çürümüş gibi morarmisti bide bunun icin genel cerraha gittim apseden şüphelendiler ama değilmiş
Wc problemin varsa incir ise yarıyor bağırsakları çalıştırıyor kalsiyum orani yükselmiş yani faydalı günde 1-2 tane tuketebilirsin

Canım yalnız kaşar peyniri de kabızlık yapar,bi yeri yapatken bi yerden olma

Kızlar selam, uzunca bir süredir siteye giremedim ...Kayınpederimin rahatsızlığı ve malesef ardından eşimle yaşadığımız sıkıntılı süreç (..Problemlerimizin çözülmesi oldukça uzun sürdü hatta bir ara yolun sonuna geldik diye düşündüm ..Ama şimdi aramızdaki sorunlar çözüldü sayılır aramız iyi ..Moralim çok bozuk olduğu buraya yazamadım ama hepinizi hem chnb ya hem paşama sordum Güzel habeler aldıkça çok sevindim Hepinizi kocaman öpüyorum

Hosgeldin canım uzun zamandır görünmüyordun sorunların çözülmesine sevindim bebeği ne zaman düşünüyorsun?

Bende beslenmeme hiç dikkat etmedim
Ama bu son gidişimde bebisimin gerilediğini görünce üzüldüm
Şimdi dikkat ediyorum

Canım yalnız kaşar peyniri de kabızlık yapar,bi yeri yapatken bi yerden olma

Benim hiç kabizlik sorunum olmaz, o yüzden farkedemedim
Yazman iyi olmuş sıkıntısı olan arkaslar dikkat edin

İyi olmana sevindim CNm,
Karı koca bir olursa halledilemeyecek sorun yoktur
Sizde asacaksınız bu günleri elbet

Bende tüketiyordum kasarı doktor kilo almamı yasaklayinca kestim anneyede kilo aldırıyor diye ama hafta 1-2kere kaçamak yapılabilir

Herseyi abartmadan azar azar yemek gerekir tabi

hos geldin ragretecim rabbim sen ve esinin arasini daha iyi yapsin ..
benimda yavas yavas kalcamn agrisi geciyor lekelenmemde gecti gibi korkuyorum tekrar baslar diye ..
proluton gercekten iyi geldi..
kasar kabizmi yapiyor bende zayifim biraz dr iyi diyo ama ben simdiden yesem kilo alsam hem bebegede faydasi var ama kabiz yapiyormus
az az yiyim o zaman mide bulantim bu iki gundur azaldi gibi igneden mi acaba cunku lekelenmem yokkende azdi lekelenmem olunca artti..
gelinimizi aradim ne yaptin diye oda sali geliyimmi dedi bende tamam gel dedim insallah bana bakar ..
allah kimseyi kimseye muhtac ettirmesin cok zor cok..

Allahım güle güle,sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin.Bizlerede nasip etsin inşallah.

Rabbim ağız tadınızı hiç bozmasın canım. Kayınpederine geçmiş olsun.
Herşey gönlünde olsun.

Regrete nerelerdesin canım..Çok şükür sorunlar çözülmüş.Allahım bir daha yaşatmasın.Allahın izniyle aynı dönemin hamişlerinden olcaz galiba:)

Sen de bendensin tam tersi ben ishal olup dururum,ben de ablamdan biliyorum o çok çekiyor kabızlık,gevrek,kaşar ve muzu öldür yediremezsin ona,daha fena oluyorum der hep

Canım ilk üç ay zaten bi kilo alımı olmayacak bebektee,o hep senden besleneck,2. üç ayda bile o kadar değil son üç ayda coşuyor bu bebeler :)

proluton feci bi iğne,yakıyo,komple o bacak yanıyo,benim bu aralar yanmıyo fdazla acaba ters birşey mi var diyorum alışmış kudurmuştan beterdir hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…