- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.381
Burdayim.
Kismetse carsamba gunu transferim
Insallah iyi haberler verebilirim.
Hosgeldin canım uzun zamandır görünmüyordun sorunların çözülmesine sevindim bebeği ne zaman düşünüyorsun?
Bende beslenmeme hiç dikkat etmedim
Ama bu son gidişimde bebisimin gerilediğini görünce üzüldüm
Şimdi dikkat ediyorum
İyi olmana sevindim CNm,
Karı koca bir olursa halledilemeyecek sorun yoktur
Sizde asacaksınız bu günleri elbet
Herseyi abartmadan azar azar yemek gerekir tabi
hos geldin ragretecim rabbim sen ve esinin arasini daha iyi yapsin ..
benimda yavas yavas kalcamn agrisi geciyor lekelenmemde gecti gibi korkuyorum tekrar baslar diye ..
proluton gercekten iyi geldi..
kasar kabizmi yapiyor bende zayifim biraz dr iyi diyo ama ben simdiden yesem kilo alsam hem bebegede faydasi var ama kabiz yapiyormus
az az yiyim o zaman mide bulantim bu iki gundur azaldi gibi igneden mi acaba cunku lekelenmem yokkende azdi lekelenmem olunca artti..
gelinimizi aradim ne yaptin diye oda sali geliyimmi dedi bende tamam gel dedim insallah bana bakar ..
allah kimseyi kimseye muhtac ettirmesin cok zor cok..
Rabbim ağız tadınızı hiç bozmasın canım. Kayınpederine geçmiş olsun.
Herşey gönlünde olsun.
Regrete nerelerdesin canım..Çok şükür sorunlar çözülmüş.Allahım bir daha yaşatmasın.Allahın izniyle aynı dönemin hamişlerinden olcaz galiba:)
Burdayim.
Geceden beri keyifsizim
Hamd olsun ağrım yok fakat bebek çok aşağıda hareketleri
İdrar torbama baskı yapıyor. Birde kasılıp duruyorum. Özellikle kasılma sırasında
Nasıl tuvaletime sıkılmıştım gibi oluyor. Bir türlü ölçemrmiştin. Tam yirmi dakîkade bir oldu.
Endol yaptım. Rabbim şifa versin. İnşallah iyi gelecek. Ayrıca bu gün ilkbgeveliğimde hastaneye yattığım hafta ve gün.
Allah'ım sana sığındık. Hikmetini üzerimizden esirgeme.
ragretecim iyi dileklerin icin tesekkurler saol darisi sana ...
metalcim bol su ic ve sol tarafina yat bi tanede agizdan progestan al ceza evindeki kadin dogumcu oyle dedi bir ben ve sen cok dertliyiz bu kasilmalardan insallah bebeklerimiz bizi birakmaz ..
Allahim sana sigindik yarabbim ne eylersen sen guzel eylersin..
kizlar gunaydin sorunsuz bi hafta gecirmek dilegiyle..
kizlar ya aranizda probiyotik yogurt kullanan varmi hazimsizlik icin aktiv falan kullanan iyi geliyormu bebegini kaybeden yeni arkadaslarada sabir diliyorum bendede cok kasilma oluyor bu topikte bi metal var bi de ben erken haftalarda baslayan bende magnorm kullaniyorum suan ama dr bu tur ilaclarin duz kaslari gevsettigini suyluyor rahim kaslarina bi etkisi yokmus haximdizlik ve kabizlk icin kullaniyorum ..
bide proluton depotu vurundugumdan beri sag kalcam agiriyor sizdede oldumu ilk defa vurundum...
Canım kötüyü düşünme hep iyi düşün,bebek benim de öyle idrar keseme bi tekme atıyo ben kendimi wc de buluyorum,dr de olabilir dedi,benim de azıcık çişim gelse karnım kasılıyor yada kadılcak gibi oluyor,canım haftamız aynı diye söylüyorum dr bana sırtüstü yatma dedi,hatta brn sırtım çok ağrıyor yan yatınca dedim de illaki 90derece açıyla yan yatmak zorunda değilsin sırtını yastıkla destekle ne sırtüstü ne de yan yatmış gibi olur öyle yatabilirsin dedi,Geceden beri keyifsizim
İdrar torbama baskı yapıyor. Birde kasılıp duruyorum. Özellikle kasılma sırasında
Nasıl tuvaletime sıkılmıştım gibi oluyor. Bir türlü ölçemrmiştin. Tam yirmi dakîkade bir oldu.
Endol yaptım. Rabbim şifa versin. İnşallah iyi gelecek. Ayrıca bu gün ilkbgeveliğimde hastaneye yattığım hafta ve gün.
Canım kötüyü düşünme hep iyi düşün,bebek benim de öyle idrar keseme bi tekme atıyo ben kendimi wc de buluyorum,dr de olabilir dedi,benim de azıcık çişim gelse karnım kasılıyor yada kadılcak gibi oluyor,canım haftamız aynı diye söylüyorum dr bana sırtüstü yatma dedi,hatta brn sırtım çok ağrıyor yan yatınca dedim de illaki 90derece açıyla yan yatmak zorunda değilsin sırtını yastıkla destekle ne sırtüstü ne de yan yatmış gibi olur öyle yatabilirsin dedi,
Bizim kızan da bazen göbek deliğinin oralara sağ sol kroşe çalışıyorbazen de dediğim gibi (sanıyorum ki ayakları) idrar kesesinin oralara yapıştırıyor
Canım unutmadan bir de idrar keseme vurduğunda böyle sanki sinirlerime dokunuyor gibi oluyordu,idrar yolu enfeksiyonu çıktı,idrar da baktırıyorsun dimi? ben bu ara çok çekiyorum bu idraryollarından((
ay kizlar bu sitrestende oluyor aslinda eger bazen misafirimiz gelenimiz gidenimiz olsa o kadar insan kafaya takmiyor ..
allah buyuk bizde bebeklerimizi alir dogunca gezerim ohhhhhhh ohhh ohhhh.....
birde ben prolutonu vurunmaya basladigimdan beri her uyudugumda terliyorum neden acaba ben sik terleyen biri degilim resmen suyum cikiyo o derece saat 1 gibi uyuyum dedim bi uyandim resmen suyum cikmis..
Burdayim.
Canım kötüyü düşünme hep iyi düşün,bebek benim de öyle idrar keseme bi tekme atıyo ben kendimi wc de buluyorum,dr de olabilir dedi,benim de azıcık çişim gelse karnım kasılıyor yada kadılcak gibi oluyor,canım haftamız aynı diye söylüyorum dr bana sırtüstü yatma dedi,hatta brn sırtım çok ağrıyor yan yatınca dedim de illaki 90derece açıyla yan yatmak zorunda değilsin sırtını yastıkla destekle ne sırtüstü ne de yan yatmış gibi olur öyle yatabilirsin dedi,
Bizim kızan da bazen göbek deliğinin oralara sağ sol kroşe çalışıyorbazen de dediğim gibi (sanıyorum ki ayakları) idrar kesesinin oralara yapıştırıyor
Canım unutmadan bir de idrar keseme vurduğunda böyle sanki sinirlerime dokunuyor gibi oluyordu,idrar yolu enfeksiyonu çıktı,idrar da baktırıyorsun dimi? ben bu ara çok çekiyorum bu idraryollarından((
Canım ben gecede 4-5 kere değiştiriyorum üstümü,saç diplerime kadar terliyorum,doktor normal dedi
hayırlı haberlerle gel canım inşallah
ay aynen, bende arda beye anlattım
sanki böyle bir nokta var oraya basıyor bebek
hafif bir acı hissi ve altıma kaçıracakmışım gibi oluyor
idrar kültürü yaptır dedi
sağlık ocağına gidicem yarın ama kültür yaparlar mı
yada idrar tahlili yaptırsam yeterli olur mu?
Burdayim.
Geceden beri keyifsizim
Sürekli yatmsaktan,stresten,ilaçlardan,hamilelik hormonlarından,ben hala kısa kolluyum evde,dr ye giderken uzun kollu giydirdi annem,resmen kudurdum sıcaktan,menopozlular gibiyim :) geceleri pikeyle yatıyorumsaol canim ya sukur ama benim igneden sonra oldu bende bi soruyum 1 aralikta randevum prolutonla bi alakasi varmi diye..
Sürekli yatmsaktan,stresten,ilaçlardan,hamilelik hormonlarından,ben hala kısa kolluyum evde,dr ye giderken uzun kollu giydirdi annem,resmen kudurdum sıcaktan,menopozlular gibiyim :) geceleri pikeyle yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?