- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.401
HADİ hayırlı olsun cnm
şafak sayaçağız vee hayırlısıla pozitif sonuşşş
veee sonrasında 40. haftada yazacaksın
kızlar neden gelmiyor bebeğim gelsin artık
bir türlü gelmekte acele etmiyor diye sabırsızlanacaksın inşALLAH
Insallah arkadasim
Ama ne bileyim icim bir garip hem korku hem umut var
Karmakarisik yani
ne kendimi kaptirmak istiyorum nede umutsuz olmak
Tek gebelik sarti dond.emb transferindeki basari oranlari vs.
Ama tek siginagim rabbim ve sonsuz inancim
insallah bu sefer ol demistir
Ha bu arada senden ne haber
Ya sorma canım valla riskli haftaları dediğin gibi atlatsak bi oh çekicem,yok clexan bitince şu kadar hafta olcaz yok heyet rapoırum bitince bu kadar hafta olcaz,yok kan şekeri günlüğümde şu kadar sayfa kalıunca doğum olcak falan diye hesap yapıyorum deli gibi :) Allahım utandırmasın nasip etsin de yaptığım hesaplara sonra dönüp güleyim inşallah
kızlar bayadır gelememiştim okudum tüm geçmişi..
herkesler iyi şükür..
ama alıntıları yazdm gönderdim çıkış oldu..sonrada silinmiş
chnb Ardu liyi bende gördümçok güzel bir bebek..
dogum hikayendende cok duygulandım..
Allah ım isteyen her kuluna tattırsın anneliği
kizlar gunaydin sorunsuz bi hafta gecirmek dilegiyle..
kizlar ya aranizda probiyotik yogurt kullanan varmi hazimsizlik icin aktiv falan kullanan iyi geliyormu bebegini kaybeden yeni arkadaslarada sabir diliyorum bendede cok kasilma oluyor bu topikte bi metal var bi de ben erken haftalarda baslayan bende magnorm kullaniyorum suan ama dr bu tur ilaclarin duz kaslari gevsettigini suyluyor rahim kaslarina bi etkisi yokmus haximdizlik ve kabizlk icin kullaniyorum ..
bide proluton depotu vurundugumdan beri sag kalcam agiriyor sizdede oldumu ilk defa vurundum...
arısı başına inşallah....Canım benim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..Giderken üzüldüğünü fark edince içim sızladı ( eve gidene kadar seni düşündüm ..Loğusa olmak böyle bişey sanırım ..Azmine,inancına hayranlığım bir kere daha arttı ..Her türlü olumsuzluğa rağmen Allahın izniyle Ahmet Arda'yı kucağına aldın Darısı isteyen tüm arkadaşlarıma ..Canım seni ve Ahmet Arda'yı kocaman öpüyorum
Burdayim.
Kismetse carsamba gunu transferim
Insallah iyi haberler verebilirim.
slm kızlar hersey yolunda göörünüyor bulantılarm cok oldugundn pek giremiyorm herkezi merak ediyorm hamileligi benim gibi kücük olna bir arkadas var galiba gerisi hep 20lrde cok güzel ya baktıkca duygulanıyorm bende göreckmmiyim diye düşünüyorm bu arada eleviti doktoruma sordm ilerleyn haftalrda verilir dedi prolutonu düük tehlikesi olanlara veriyorz diyip kabul etmedi aslında kabul etmicegini tahmin ediyordm kayseride ki doktoruma soracm burada kac arkadas proluton vuruluyo chnb sagolsn söyledi ama kesinlikle kullanılmalı diyen kac arkadas var
Geceden beri keyifsizim
Hamd olsun ağrım yok fakat bebek çok aşağıda hareketleri
İdrar torbama baskı yapıyor. Birde kasılıp duruyorum. Özellikle kasılma sırasında
Nasıl tuvaletime sıkılmıştım gibi oluyor. Bir türlü ölçemrmiştin. Tam yirmi dakîkade bir oldu.
Endol yaptım. Rabbim şifa versin. İnşallah iyi gelecek. Ayrıca bu gün ilkbgeveliğimde hastaneye yattığım hafta ve gün.
Allah'ım sana sığındık. Hikmetini üzerimizden esirgeme.
Sürekli yatmsaktan,stresten,ilaçlardan,hamilelik hormonlarından,ben hala kısa kolluyum evde,dr ye giderken uzun kollu giydirdi annem,resmen kudurdum sıcaktan,menopozlular gibiyim :) geceleri pikeyle yatıyorum
slm kızlar hersey yolunda göörünüyor bulantılarm cok oldugundn pek giremiyorm herkezi merak ediyorm hamileligi benim gibi kücük olna bir arkadas var galiba gerisi hep 20lrde cok güzel ya baktıkca duygulanıyorm bende göreckmmiyim diye düşünüyorm bu arada eleviti doktoruma sordm ilerleyn haftalrda verilir dedi prolutonu düük tehlikesi olanlara veriyorz diyip kabul etmedi aslında kabul etmicegini tahmin ediyordm kayseride ki doktoruma soracm burada kac arkadas proluton vuruluyo chnb sagolsn söyledi ama kesinlikle kullanılmalı diyen kac arkadas var
evet canım..korunuyorum hoş öle hemencecik hamile kalacak bir yapım yok amasağ ol meryciğim senin de az kalıyor sigorta dolmasına. korunuyorsun di mi?
melekçiğim bence de ver kreşe ona da değişik olur. peki sen çalışacak mısın?
benim oğlan da anneanneye ben daha kilolu doğdum, ben daha şöylrydim di mi vb. sorup duruyormuş...
Insallah arkadasim
Ama ne bileyim icim bir garip hem korku hem umut var
Karmakarisik yani
ne kendimi kaptirmak istiyorum nede umutsuz olmak
Tek gebelik sarti dond.emb transferindeki basari oranlari vs.
Ama tek siginagim rabbim ve sonsuz inancim
insallah bu sefer ol demistir
Ha bu arada senden ne haber
cnm inan benden ne haber olduğunu bende bilemiyorum
yalçın bey üç hafta sonra bir testi tekrarla demişti
nerdeyse 2 ay olacak halen yaptırmadım
ne bileyim ne olacak heran yada çokkk uzaklarda da olabilir tedaviye başalamam
hayırlı kısmette ne varsa
Kızlar çok şükür kuzularım evimize döndü.
Tam 29 gün küvezdeydiler.
Zor günlerdi ama çok şükür geçti bitti.
Kuzularım sağlıcakla yanımdalar Rabbim'e binlerce kez şükürler olsun............................
merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza.20. haftamda ayrıntılı ultrasonda tesadüfen farketti doktorum rahim ağzında açılma varmış.hemen dikiş atıldı bir hafta oldu.sayfa baya kabarmış tamamını okuyamadım.şuan psikolojim bozuldu hiç bir belirti yokken bunları yaşadığım için şimdi hep tedirginim.bugünde kahverengi akıntım oldu.sizce normalmi.ya da duymlarınızda serklaj yapılıpta yinede erken doğum yapan varmı.
aynen canım..benimde gözüm sürekli takvimlerinde..Metalcim Allah yardımcın olsun canım.Her an takvimine bakıyorum seninde ,duyaydınında,diğer arkadaşlarında.Bir 28 olsanız rahatlayacağız.
çok şükür arkadasım..senin adına çok sevindim..
Kızlar çok şükür kuzularım evimize döndü.
Tam 29 gün küvezdeydiler.
Zor günlerdi ama çok şükür geçti bitti.
Kuzularım sağlıcakla yanımdalar Rabbim'e binlerce kez şükürler olsun............................
merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza.20. haftamda ayrıntılı ultrasonda tesadüfen farketti doktorum rahim ağzında açılma varmış.hemen dikiş atıldı bir hafta oldu.sayfa baya kabarmış tamamını okuyamadım.şuan psikolojim bozuldu hiç bir belirti yokken bunları yaşadığım için şimdi hep tedirginim.bugünde kahverengi akıntım oldu.sizce normalmi.ya da duymlarınızda serklaj yapılıpta yinede erken doğum yapan varmı.
ooohhh ne güzel senden mutlusu olamaz
hayırlı sağlıklı uzun ömürlü vvee çokkk mutlu olacağınız güzel günler sizinle olsun inş
aynen canım..benimde gözüm sürekli takvimlerinde..
aynısını söylüyorum bende kendi kendime su 28 sınırını bir gecseler bende oh diyecegim:)
çok şükür arkadasım..senin adına çok sevindim..
Allah sizi bir daha ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?