- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.421
Canım biziö burda sadece idrar tahlili yapıyorlar,onu da böyleidrara stik bişey batırıyor onun renk değişimine göre yazıyor sonucu biraz ilkel,o yüzden dışarıda yaptırıyorum ben,mutlaka kültür yaptır,bakteri varsa o bakterinin ismine göre antibiyotik veriyorlar
Bizim burda saglik ocağı tam tesekkullu
Her türlü kan testlerini, seker yüklemesi vs.. Gibi tüm tetkikleri yapıyorlar
Bn gene de yarın gidip bir sorayım diyorum eve cok yakın zaten
Olmazsa dahiliyeden mı alıyoruz randevu ?
Direk idrar tahlili istiyorum desem yaparlar mı acaba?
Sürekli yatmsaktan,stresten,ilaçlardan,hamilelik hormonlarından,ben hala kısa kolluyum evde,dr ye giderken uzun kollu giydirdi annem,resmen kudurdum sıcaktan,menopozlular gibiyim :) geceleri pikeyle yatıyorum
Ay bende yanıyorum resmen
Hala atlet giymiyorum, ayaklarım çıplak geziyorum
Bana kızıyorlar sen böyle gezersen her türlü enfeksiyonu olursun tabi diye
Hiddenisko nerde oturuyorsun? Sağlık ocağında kültür yapacaklarını zannetmiyorum. En azından bizim burada yapmıyorlar..
Benimde kontrolüm yarın..Umarım herşey yolunda gider..Bugün parka gittim oğlumla babaannesiyle biraz hava alırım diye.. Oğlumun pek yaşıtı kalmamış parkta yarın doktor kontrolü sonrası kreşe vereceğim oğlumu. Maddi olarak iyice zorlayacak fakat bir de seneye nasıl olsa okula gidecek.. kardeşi gelince bebek geldide beni o yüzden gönderdiler hiissine kapılsın istemiyorum. Bebek gelmeden büyük oğlumun düzeni oturmalı ki kendini dışlanmış hissetmesin. Offf şimdi bir de abinin psikolojisini etkilememeye çalışıyoruz. Daha kardeşi olacağını da söylemedik. Yarın anlatacağız bakalım.
Bn sakaryadayim CNm
Bakalım yarın bir şansımı deneyeceğim olmazsa hemen hastaneye giderim
İkisi de evime yürüme mesafesinde
Senin oglusun okula git,ek istiyor mu
Bazı cocuklar cok istekli olur
Öyle olursa vermen en iyisi bence de
Az kaldı canım... bende de vardı asker gibi şafak saydım:))
sağ ol meryciğim senin de az kalıyor sigorta dolmasına. korunuyorsun di mi?
benim ne hikmetse proluton canımı çok yakmıyordu. cleksan yakıyordu. Ama genelde şikayet konusu proluton...
arısı başına inşallah....
çok sağ ol canım d
Az kaldı senin de canım. burada hamilelik müjdesini de duyacağız inşallah...
canım kullan kesinlikle....
canım bu haftan geçsin psikolojin de düzelecek inşallah...
canım sorma ben de öyleyim... hele şu an hasta oldum öksürüyorum terlemekten...
kızlar bizim de oğluşun ve benim kontrol vardı.
oğlumuz iyi. dr çok beğendi. emmeyi seviyor. ilk kontrol ücretsiz. Ama tahliller 250 tl. 2 si sağlık ocağında ücretsiz. yaptırmadık yarın yaptıracağız...
ben de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım Arda bey monural verdi. Oğluşun ismi resmen nüfusa geçti bugün...
Belliydi senin sessinden hasta olacain
Allah şifa versin en kısa zmaanda
Kızlar çok şükür kuzularım evimize döndü.
Tam 29 gün küvezdeydiler.
Zor günlerdi ama çok şükür geçti bitti.
Kuzularım sağlıcakla yanımdalar Rabbim'e binlerce kez şükürler olsun............................[/I][/B]
Kuzularına uzuuuun sağlıklı ömürler versin Allah
Tebrik ederim sizi
merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza.20. haftamda ayrıntılı ultrasonda tesadüfen farketti doktorum rahim ağzında açılma varmış.hemen dikiş atıldı bir hafta oldu.sayfa baya kabarmış tamamını okuyamadım.şuan psikolojim bozuldu hiç bir belirti yokken bunları yaşadığım için şimdi hep tedirginim. kahverengi akıntım oldu.sizce normalmi.ya da duymlarınızda serklaj yapılıpta yinede erken doğum yapan varmı.
Kahverengi lekelenmeler oluyor serklaj sonrası
Bol bol dinlen, burda birçok arkadas istirahat ederek bebeklerini zamanında aldılar kucaklarına
Dikişe rağmen erken dogum yapanda oldu
Ben ilk bebeğimi serklaj ile dünyaya getirdim, şimdi 31 haftadayim ve hala dikiş yok mesela
Hakeketlerimde de kısıtlama yapmadım
İnşallah zamanında gelir kuzular
Son düzenleme: