- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.441
melekçiğim bence de ver kreşe ona da değişik olur. peki sen çalışacak mısın?
benim oğlan da anneanneye ben daha kilolu doğdum, ben daha şöylrydim di mi vb. sorup duruyormuş...
chnbcim cnm vatana millete hayirli olsun :)
feryalcim insallah pozitif sonucunu alicaksin korkma..
ya benide ates basiyor hala kisa kol kapri bende pike ortunuyorum onu bile ortunmek istemiyorum esim ortuyor ben aciyorum sabaha kadar bu sekildeyim sabah kalkinca ustumu degistiriyorum evde gecelikle gezersem moralim kotu oluyor ama normal kiyafetlerimi giyersem daha pozitif oluyorum..
bide mide bulantilarim tamamen kesilse melekcim senin kesildimi..
merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza.20. haftamda ayrıntılı ultrasonda tesadüfen farketti doktorum rahim ağzında açılma varmış.hemen dikiş atıldı bir hafta oldu.sayfa baya kabarmış tamamını okuyamadım.şuan psikolojim bozuldu hiç bir belirti yokken bunları yaşadığım için şimdi hep tedirginim.bugünde kahverengi akıntım oldu.sizce normalmi.ya da duymlarınızda serklaj yapılıpta yinede erken doğum yapan varmı.
Canım monural şase isimli bir ilaç. Bardağa döküp su koyuo karıştırıyorsun. Gece yatmadan içip 4 saat kadar wc ye gitmiyorsun. Hamileyken de verdi... Bence git canım dr ye... Bir de canım sebamed intimle hastanede wc de teharetlenme yaptılar. Eve verdiler onu. Ona da başladım sanki iyi geldi biraz...
Eşinle de düzelir aran inşallah.
Canım benim, senin de zor bu sene. Hem 1. sınıf hem hamilelik. Oğlun da anladığım kadaıyla uyumlu bir çocuk...
Ahmet Ardam, şimdilik abisine göre daha sakin. Gününü tamamlayınca o da başlar mı bilmem... İnşallah sen de bu günlere geleceksin. İsim ne düşünüyorsn?
Canım sen de gelince yaz yoktur umarım enfeksiyon...Elma yağı almadım ama alayım şimdiden. Bir de süt makinası kullandın mı ben alacağım ne alayım bilmiyorum. Arkadaşlardan fikri olan var mı başka?
Hastanede çok terledim aşırı. Kesinlikle kısa kollu al canım yanına...
Sonda taktılar bana enfeksiyon ondan oldu bence. Serklajda da olmuştu...
Kızlar oğluşu çok hıçkırık tutuyor var mı çaresi?
bugün kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek çalışacakmıyım? şu an raporluyum halen.
yaaaa herkesi ateşbasıyor bir tek ben mi üşüyorum :)) benim bulantılar geçti ancak halen hamile kaldığımkiloya gelmedim.
geçmiş olsun..umarım sağlıcakla zamanındakucağına alırsın bebeğini.. Ben oğluma hamileyken serklajım yoktu.26.haftda rahim ağzı boyum hiç ölçülemiyordu doktor rahim ağzında demişti bu nedenle yatarak 36.haftaya kadar dayandı bebeğim..Şubat 2009 da doğdu oğlum.
2.hamileliğim 12.haftadayken rahim ağzı boyu 2cm olunca geçen hafta ben de serklaj oldum. evde raporluyum yarım saat sonrakontrolüm var... yavaş yavaş kalkayım ben..
anladım canım benim bende dedim neden dogurmadı normalNe kadar güzel eşinin böyle becerikli olması
Benim esim kesinlikle yapamaz, kayınvalidem cok iyidir ama herseyi hazır alıştırmış hatta is buyurunca oğluna o yorgun falan der kalkar kendi yapar
Keske benim eşimde senin ki kadar bcerikli yetistirilseydi
Allah biliyor nasıl sefil olacağız, ondan yatırmıyor beni
Basın sagolsun
Öncelikle birçok test var yapılabilecek
Eski sayfalardan okursan faydalanırsın
Sonrasında ise kesinlikle riskli gebelik uzmanına godeceksin ve rahim ağzı uzunluğun düzenli ölçülecek
Bna kilo almak yasak, bal ceviz fındık fıstık yesem kesin şişerim hemen
Bnde biraz süt yoğurt et balık ağırlıklı besleneyim dedim
Umarım ise yarar,
Paşam oğlan sezeryandi benim, kızda ters suanda
Dönebilir dedi ama
Ksin bir dille sezeryan dedi Arda bey
Gerçi benim ilk sezeryanim saka gibiydi, sanki kesilen ben değil baskasiydi
Hemen ayağa kalktım
Neredeyse hiç ağrım olmadı
Ama ikinci daha zormus
canım benim annam 3.5 ay baktı rahimim dikildi evime dönmek zorunla kaldım klozet yoktu annemde hem eşimede zor oluyordu iş takımları vs evde oluyor çatıyı kapadım kilit vurudk malzemeleri çatıda paralı aletleride evde balkon doluCanım insanın icinden gelecek kus olmanda iyi değil mesafeli ol yeter Allah kimseye muhtaç etmesin zaten bı terslik olmazsa dikişden sonra 2-3hafta sıkı yatak istirahati yeterli sonrasında yavaş yavaş kalkıp yenegini hazırlarsın ama temizlik yapma en kotu ihtimalle evin pis olur o da bı kaç ay
Ben k.validemle uzun süredir mesafeliyim bu durumdan ikimizde memnunuz sag olsun en azından koyduğum mesafeye saygı duydu diğer türlü sinirlerim cok bozuluyordu eltime gitmesinede kızmıyorum gitmesi gerekiyor baska kinmse yok eltimin annesi memlekette nedenini tam bilmiyirum ama gelmiyor benim annem burda o bakar bana aslında bakimada ihtiyacım yok yavaş yavaş yaparım yemeklerimi esım olmaz diyor düzenimi bozmak istemiyorum ama benim icinde degisiklik olur hem daga rahat ederim hem de gelen giden oluyor yegenlerim var canım sıkılmaz burda bütün gün yanlızim tek korkum fazladan kilo almak
Dikişden sonra 1.5 ay kaldım annemde cok rahattim 4 kilo almıştım
canım ben vurundum hamileykende son dozu vurunucektim vazgeçtim dogumdan sonra vurundum ne olur ne olmaz erken dogum yaparım diye çok korktum hoş gene dogurdumya erken neyse yacanm ben ilkini 22 haftamda yaptırmıstım sonrada erken dogum olduu işte..ozaman tarih 13 eylüldü..
sonra birde gecenlerde gittim saglıkocagına hamilelik dosyamı kapattırdım ve durumu anlattım.
görevli bana 1 doz daha vurdu ve bunun beni 5 yıl koruyacagını,bir dahaki hamilelikte vurulmamam gerektigini söledi.
yani 2 doz 5 yıl koruyuor bunu anladım ama baska bilmiyorum
canım benim baktıgım bebegin adı selindei başak selin sarışım maviş gözlü ben derim kızın adını zümran koy anlamı çok güzelkızlar merhaba selin ismini herkes beğenmiş sevindim, içime sinmeye başladı, bende bugün nedense çok gergindim kızımada çok bağaıdı akşam üstü sonra çok suçluluk hissettim morlaim çok bozuk bu ara çok sinirleniyorum kendimi kontrol edemiyorum sonra sinirim geçince çok pişman oluyorum, akşam duş aldım kuran okudum biraz rahatladım ama şimdi yine sinirlenirsem diye çok endişeleniyorum ne yapsam yaa çok içim sıkılıyor..
chnbcim senin ve bebişin iyi olmanıza çok sevindim, isminizde resmileşmiş, Allah adıyla uzun uzun ömürler nasip etsin..
feryal transferin belli olmuş, hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin rabbim..
melek inşallah konrol iyi geçer, ilk kontrol heyecanlı olyor, oğluşunla sanada Allah kolaylık versin küçük çocuklarla bu dönemde uğraşmak çok zor..
canım al bendende okadar bende bazen sinir oluyorum bu adama ama seviyorum ben bu deliyi şu pc oyunlarınada bu kadar takılmasa
maşalalh ardamıza
canım bende idrar yollarından doğumdan berli dertliyim bir gidiyor bir geliyor...
ilaç kullanamam diye dr ada gitmedim bu monurol nasıl bir ilaç arda bey yazdığına göre emzirirken kullanabiliyor...
20 haftadan sonra bir ay arayla iki doz 6 ay sonra bir doz,sonrakide bir sene sonra olmak üzere 4 doz etti son doz ne zaman onuda ben bilmiyorum...
sen sıpamı bana yolla ben hemen çaresine bakarımCanım monural şase isimli bir ilaç. Bardağa döküp su koyuo karıştırıyorsun. Gece yatmadan içip 4 saat kadar wc ye gitmiyorsun. Hamileyken de verdi... Bence git canım dr ye... Bir de canım sebamed intimle hastanede wc de teharetlenme yaptılar. Eve verdiler onu. Ona da başladım sanki iyi geldi biraz...
Canım benim, senin de zor bu sene. Hem 1. sınıf hem hamilelik. Oğlun da anladığım kadaıyla uyumlu bir çocuk...
Ahmet Ardam, şimdilik abisine göre daha sakin. Gününü tamamlayınca o da başlar mı bilmem... İnşallah sen de bu günlere geleceksin. İsim ne düşünüyorsn?
Canım sen de gelince yaz yoktur umarım enfeksiyon...Elma yağı almadım ama alayım şimdiden. Bir de süt makinası kullandın mı ben alacağım ne alayım bilmiyorum. Arkadaşlardan fikri olan var mı başka?
canım senin adına çok sevindim rabbim analı babalı büyüsün işşallah ne güzel birini bırak birisev 2 bebek amanın tutmayım beni
Kızlar çok şükür kuzularım evimize döndü.
Tam 29 gün küvezdeydiler.
Zor günlerdi ama çok şükür geçti bitti.
Kuzularım sağlıcakla yanımdalar Rabbim'e binlerce kez şükürler olsun............................
sen çok şanlı bir insansın bunu bil önce benim öle bir şansım olmadı malesefmerhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza.20. haftamda ayrıntılı ultrasonda tesadüfen farketti doktorum rahim ağzında açılma varmış.hemen dikiş atıldı bir hafta oldu.sayfa baya kabarmış tamamını okuyamadım.şuan psikolojim bozuldu hiç bir belirti yokken bunları yaşadığım için şimdi hep tedirginim.bugünde kahverengi akıntım oldu.sizce normalmi.ya da duymlarınızda serklaj yapılıpta yinede erken doğum yapan varmı.
Canım 2-3 gün sonra çıkıyor kültür,idrarı bekletiyorlar ki üreme var mı yok mu bakıyorlarbende sabah oğlanı bıraktıktan sonra gittim hastaneye, idrar kültürü verdim
cuma günü çıkacakmış
normal mi bu kadar geç çıkması ??
Sofika canım,çok teşekkür ederim :))..Bizim sorunlarımızın da bu kadar uzamasında eşimin ailesiyle yaşadığım bazı sorunlarda etkili oldu ...Açıkcası önce inanılmaz üzüldüm sonra takmamaya karar verdim ve takmayınca herşey daha iyi oldu..Canım inşallah sizde kısa sürede toparlarsınız sorunları ...Benim moraller çok kötü olduğu için giremedim şimdi oldukça iyiyim çok şükür ..Bebek çalışması şu sıra hiç doğru olmaz biraz zamana ihtiyacımız var.. Yaşımda ilerliyor ama kısmet işte( İnşallah istediğim zaman Allah nasip eder..Bundan sonra fırsat buldukça yazarım canım Seni ve kızları kocaman öpüyorum :))
Sofika canım,çok teşekkür ederim :))..Bizim sorunlarımızın da bu kadar uzamasında eşimin ailesiyle yaşadığım bazı sorunlarda etkili oldu ...Açıkcası önce inanılmaz üzüldüm sonra takmamaya karar verdim ve takmayınca herşey daha iyi oldu..Canım inşallah sizde kısa sürede toparlarsınız sorunları ...Benim moraller çok kötü olduğu için giremedim şimdi oldukça iyiyim çok şükür ..Bebek çalışması şu sıra hiç doğru olmaz biraz zamana ihtiyacımız var.. Yaşımda ilerliyor ama kısmet işte( İnşallah istediğim zaman Allah nasip eder..Bundan sonra fırsat buldukça yazarım canım Seni ve kızları kocaman öpüyorum :))
ooooooooookimleri görüyorum hoş geldiniz hanım efendi
sana eylemin şarkısını armagan ediyorm bebem aman unut herşeyi aman salla gitsin
bu arada çok fena hapsuruyorum girp oldum ben:2::2:
duyaydın naber bebişim
Benim adım.............Kızımın da ilk adı........
Canım proluton u dikişden sonra kullan benceslm kızlar hersey yolunda göörünüyor bulantılarm cok oldugundn pek giremiyorm herkezi merak ediyorm hamileligi benim gibi kücük olna bir arkadas var galiba gerisi hep 20lrde cok güzel ya baktıkca duygulanıyorm bende göreckmmiyim diye düşünüyorm bu arada eleviti doktoruma sordm ilerleyn haftalrda verilir dedi prolutonu düük tehlikesi olanlara veriyorz diyip kabul etmedi aslında kabul etmicegini tahmin ediyordm kayseride ki doktoruma soracm burada kac arkadas proluton vuruluyo chnb sagolsn söyledi ama kesinlikle kullanılmalı diyen kac arkadas var
İdral kültürü geç çıkıyor diye biliyorumbende sabah oğlanı bıraktıktan sonra gittim hastaneye, idrar kültürü verdim
cuma günü çıkacakmış
normal mi bu kadar geç çıkması ??
Canım monural şase isimli bir ilaç. Bardağa döküp su koyuo karıştırıyorsun. Gece yatmadan içip 4 saat kadar wc ye gitmiyorsun. Hamileyken de verdi... Bence git canım dr ye... Bir de canım sebamed intimle hastanede wc de teharetlenme yaptılar. Eve verdiler onu. Ona da başladım sanki iyi geldi biraz...
İlk adımı atıyorsun hayırlı olsun ben kürtajdan 1 ay sonra gittim doktora rahimagzinda yetersizlik var demişti ölçü söylemedi benimde aklıma sormak gelmedi hamile kaldıktan sonra Cemil beye gittim o da teşhisi koyarken hamile kalmadan oncede ölçüm yapılması gerekirdi demişti ama bazı doktorlar hamilelik oncesi ölçümü ciddiye almıyor sanırım Arda beyde böyle düşünüyorduArkadaşlar merhaba perşembe günü Femicale gideceğim .Arda beyden randevu aldım.Ocakta tüp bebeğe başlayacağız o yüzden bebek olmadan bir kontrol olayım diyorum .Bir sene önce konizasyon ameliyatı olmuştum. Gebelik oluşmadan önce rahim ağzı uzunluğu yapılıyor diye biliyorum daha önce yaptırmıştım ama doktor bu konuda Arda bey kadar uzman değildi.Gebelik oluşmadan önce kontrole gidip rahim ağzı uzunluğu ölçtüren var mı? Birde neler sorsam acaba ? Bu arada Cem Demirellede tüp bebek konusunda görüşcem Acıbademde yaptırmayı düşünüyordum Cem beyin methinide çok duydum ablamında bir arkadaşı Cem beyin hastası illa Cem beye git diyorlar.
İlk adımı atıyorsun hayırlı olsun ben kürtajdan 1 ay sonra gittim doktora rahimagzinda yetersizlik var demişti ölçü söylemedi benimde aklıma sormak gelmedi hamile kaldıktan sonra Cemil beye gittim o da teşhisi koyarken hamile kalmadan oncede ölçüm yapılması gerekirdi demişti ama bazı doktorlar hamilelik oncesi ölçümü ciddiye almıyor sanırım Arda beyde böyle düşünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?