- 15 Haziran 2009
- 129
- 25
- 118
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.481
uzulme canim insallah tedaviye gerek kalmadan hamilelik haberini aliriz canim ..
saol evet bi tehlike atlattik simdi iyiyim sukur ama bazan lekelenmem devam ediyor bu gunume binlerce kez sukur..
benim oncelikli dr ozgur deren sonrada doc.dr. ozgur ozyuncu sonrada aile drumuz doc.dr gorkem soy ismini hatirlamiyorum genelde telefon dr bi sey oldugunda hic cekinmeden ariyorum hic sorularimi geri cevirmiyor...
14 haftamda hrs de dikisim var 2000 lira tutar dedi ozgur deren hakkimizda hayirlisi insallah bu ay senin ve hamile kalmak isteyen herkesin guzel haberlerini aliriz...
Canım tetonoz asisi 10 sene koruyor sana 5 sene demişler belki 2 dozunu vurulduğun icin 5 sene yeter belki ikinci çocuğuda 5 sene icinde yaparsın
Canım bana tetonoz aşısı yapılmadı hamileliğimde..Riskli olduğu için durumum.Bu sebepten gene aynı şeyle karşılamayayım diye,hamile kalmadan yaptırayım dedim ama 5 doz olduğunu duyunca şaşırdım.Bu durumda illaki dozların biri denk gelir hamileliğime..En iyisi gidip sağlık ocağına sorayım diyorum.
Amin cnm İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. doc.dr. ozgur ozyuncu nerde çalışıyor cnm? Perinatolog mu? birdecnm dikiş için herşey dahil mi 2000 lira dedi özgür hoca?
Canım tetonoz asisi 10 sene koruyor sana 5 sene demişler belki 2 dozunu vurulduğun icin 5 sene yeter belki ikinci çocuğuda 5 sene icinde yaparsın
Canım bana tetonoz aşısı yapılmadı hamileliğimde..Riskli olduğu için durumum.Bu sebepten gene aynı şeyle karşılamayayım diye,hamile kalmadan yaptırayım dedim ama 5 doz olduğunu duyunca şaşırdım.Bu durumda illaki dozların biri denk gelir hamileliğime..En iyisi gidip sağlık ocağına sorayım diyorum.
Canım ilk gebeliğimde ben tetonoz olmadım. İki yıl önce olduğum için.
Bu gebeliğim öncesinde bir yıl önce gidip oldum. Niçin yaptırıyorsun dediler. Gebelik öncesi demedim. Benim çalıştığım yer metal Demir ve saç ürünleri vardı. Oyüzden vurulmak istiyorum dedim. Vurdular. Öyle iki üç doz demediler.
Belki gebelikte dozları az az vuruyorlardır. Hiçde sormadım. İyiki vurulmuşum. Şimdi gerek kalmadı.
ozgur ozyuncu hacettepede doc.
perinatolog iyi dr hem ucretsiz ama ona muayne olmak cok zor ben hamile kalmadan once gitmistim dr hamile kalinca gel dedi bende hamileligimi ogrenir ogrenmez gittim randevu vermedi dr gorustum verdiler randevu almak istersen dr gorus ama senin ozel sigortan var bence gerek yok ozgur deden daha iyi benim ona gitme nedenim acil bi sey olsa hastaneye yatmak icin canim cunku benim ozel saglik sigortam yok bilmiyordum bi sene oncesinden yapilmasi gerektigini evet canim ozgur deren soyledi ve hrs de sadece dogum ve amelyat yapiyo canim hakkimizda hayirlisi
metalcim bu gun hic sesin cikmadi canim..
Burdayım canım. Dün biraz sıkıntılı geçti. Kasılma idrar torbasına baskı ve de baş ağrısı. Bu gün Dr gittim. Kan İdrar tahlili ve kültürü verdim. Hamd olsun. Sonuçların bir kısmı çıktı. Şimdilik antibiyotik başlamayacağız.
Vajinanda ara ara yanma oluyordu. Daha önce Dr verdiği benim o zaman kullanmadığım gyno Canestan1 vajinal fitili kullan dedi.
Bugün ara ara girip okudun sma yazamadım. Ekrana bakamıyorduk yine baş ağrısı ve miğde bulantım vardı. Hamd olsun şimdi iyiyim.
Geçmiş olsun canım,iyiyim Allaha çok şükür,hadi iyileş de şuraya bulantılarım var falan yaz artık
Selamlar.. akşam geçmişi okudum..sonra sofra hazırlayacağım diye yazamadan kalktım eşim gelince..
Ben artık 2 gündür özellikle normal hayatıma döndüm..Dönmek de durumundayım zaten beni bir sürü iş güç bekliyor.
Kontrol iyiydi..doktor sordu var mı bir şikayetin yok dedim..sadece ameliyat sonrasındaki gün biraz ağrım oldu dedim..normal o kadar dikiş atıldı sonuçta dedi.. biraz gezince oturunca kasıklarımda baskı ağrı hiissediorum biraz dedim.. onu her hamile hissediyor dedi..
rahat bir doktorum var yani... rahim ağzı boyunu korumaya çalışacağız..normal hayatına dön yavaş yavaş dedi..bebek iyiymiş..15 haftalık..haftası ile uyumlu..Proluton devam, elevit devam, ferrum devam.. başka birşey yazmadı..1 ay sonra randevu.
Heee tabi bir de doktor sordu ilki neydi dedi.Erkek dedim..bu Kız dedi.. sağlıkcakla gelsinde..
Yarın işe gidecemçooooook iişim varr.. çamaşırlar toplanacak.. bulaşıklar dizilecek.. yarına ıspanak yapılacak...çoçuğun odasını da biraz toplamam lazımmmmmm...
eylülgülü bende bacak ağrısı hiç olmadı ara ara hideniskonun dediği gibi pelkiv bölgemde ağrı olmuştu ama çok fazla değil ona doktor magnezyum gece kullan demiş ya bende gece kullanıyorum ama ben kabızlık için içmezsem tuvalete çıkamıyorum belki senin ağrılarına faydası olur istersen sende kullan..
melekcim seninde kontrol iyi geçmiş sevindim bebişte kızmış hadi hayırlısı olsun, hazırlıklara erkenden başlamaya gerek yok zaten herşeyi gidip biryerden alıyorsun bir günde halloluyor artık, bebişin sağlıklı zamanında doğsunda gerisi boş..
chnbcim kimyonu bende duymuştum tvde yemeklerine kullanabildiğince atmaya çalış bir dene, birde bebeğin gazı senin ince giyinmenden kaynaklanabilir, sen ne kadar terlesende hava soğuk ve yeni doğum yaptın vücudun açıldı sende gazlısın, ince giyinmekte seni rahatlatır ama farkında olmadan da üşütürsün, buda sütüne geçip bebeğe gaz yapar, ayağına çorap ve terlik eksik etme, en azında ince giyiyorsanda sırtına yelek falan giy sırtını göğsünü soğuk tutma..
Selamlar.. akşam geçmişi okudum..sonra sofra hazırlayacağım diye yazamadan kalktım eşim gelince..
Ben artık 2 gündür özellikle normal hayatıma döndüm..Dönmek de durumundayım zaten beni bir sürü iş güç bekliyor.
Kontrol iyiydi..doktor sordu var mı bir şikayetin yok dedim..sadece ameliyat sonrasındaki gün biraz ağrım oldu dedim..normal o kadar dikiş atıldı sonuçta dedi.. biraz gezince oturunca kasıklarımda baskı ağrı hiissediorum biraz dedim.. onu her hamile hissediyor dedi..
rahat bir doktorum var yani... rahim ağzı boyunu korumaya çalışacağız..normal hayatına dön yavaş yavaş dedi..bebek iyiymiş..15 haftalık..haftası ile uyumlu..Proluton devam, elevit devam, ferrum devam.. başka birşey yazmadı..1 ay sonra randevu.
Heee tabi bir de doktor sordu ilki neydi dedi.Erkek dedim..bu Kız dedi.. sağlıkcakla gelsinde..
Yarın işe gidecemçooooook iişim varr.. çamaşırlar toplanacak.. bulaşıklar dizilecek.. yarına ıspanak yapılacak...çoçuğun odasını da biraz toplamam lazımmmmmm...
feryalcim tahminimce yarin transferin vardi hayirlisi olur insallah canim..
of canım giyersem de ter su içinde kalıyorum hasta olacağım daha çok(
canım hayırlısıyla doğsun kızın... fazla yorma kendini eşine iş düşüyor...
feryal balık hafızalı oldum transfer tam ne gündü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?