Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Arkadaslar Osman bey tam saat 1 de aradi.

Transferim 16:30 da kismetse

Icim bir garip ne bileyim
hem beebegime kavusacagim duygusu ile mutlu hemne hayal kirikligi yasarim diyede buruk
Hayirlisi olur insallah.

Hepinize desteginiz icin ayri ayri tesekkurler

Kızlar,daha erken biliyorum ama içi durmuyor insanın,bebek bakım setlerine bakar oldum,üç markayı beğendim,düşüncelertinizi öğrenmek istiyorum

Nivea da paraben varmış o yüzden vazgeçtim
Mustela çok pahalı ama diğerlertinden kat be kat üstünse alırız napalım
Chicco nun ürünlerini de beğendim
Sebamed i de çok övmüşler
Bir de Bübchen var

Fikri olanların yorumunu bekliyorum

Hiç olumsuz düşünme,pozitif ol ki vücudun da pozitif tepki versin,Allahın izniyle hayırlısı olacak,hayırlısı tutmasıysa bir bebek gelecek canım,dualarımız seninle

Bende bebek bakım setini ne alcam nasil alcam bilmiyrum ama marka olarak nette bir sebamed dir gidiyor

Bende bebek bakım setini ne alcam nasil alcam bilmiyrum ama marka olarak nette bir sebamed dir gidiyor

Evet şimdi araştırırken de paraben içermeyen tek bebek bakım markası sebamed miş öyle yazmış insanlar,diğer markaların her ürününde olmasa da paraben varmış,bir de şampuan ve pişik kremi dışında kozmetik ürün kullanımını ilk aylarda önermiyormuş doktorlar..

Canım benim şimdi okudum. On dakika var. Rabbim hayırlısıyla annesinin kuzusuyla buluşmasını ve sıkısıkı oraya tutunmasını sağsın. Allahım sana sığındık. Emekleri boşa çıkarma ya Rabbim.

feryalim kuzummm su dakikalarda embriyoların cozunuyor Allah´ın izniyle.cok tuhaf oldum ben de,Allah´ım ne olur olsun de guzel arkadaşımın bu sefer yuzu gulsun izin ver saglıcakla hamile kalsın ve sag saglim vakitlice alsın kuzusunu kucagına,onun da hepimizin de hakkında en hayırlısı yaz Allah´ım inşallah! Feryalim seni seviyorum,guzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum canım.Dualarım seninle

Oğlum yoğun bskımdayken sebamed şampuan ve bebe yağı kullanıyorlardı.
Bizde evde aynen kullandık. Başka hiç birşey kullanmadım. Alerjik yapısına rağmen ne pişik oldu nede başka birşey.
Ama her banyosundan sonra nemli iken tüm vücudunu bebe yağı ile yapılıyorduk. Tam 2,5 -3 yaşına kadar yağladık. 6 yaşına kadarda şampuan nını kullandı. Artık bizimkileri deniyor beyefendi.

n? Sabırsız
Canım bu sayfalarda ne kadar çok işimizi döktük. insan rahatlıyor yaz sık sık. yarın kaçta randevun? Sabırsızlıkla bekliyorum...

Canım eşinle aranı düzeltmeye çalış biraz kadınlık cilveleri filan... Erkekler de farklı olabiliyor bu dönemde. hem eşin zor şeyler atlattı ağır kayıplar yaşadı yanında olduğunu hissettir.

ben de içiyorum canım fazla değil çünkü bitiremiyor daha minik...

mutlaka yaptır kesinlikle. paşama vermediler serklaja rağmen doğum yapmıştı...

ben chicco aldım. nasıl bilmiyorum çantası güzel diye aldım...

eşimin elini çöp tenekesi çizdi kanadı memorialde serklaj için yattığımda hemen tetanoz yapıldı tek doz...

biz de bugün dr ye gittik medipole. bebeğin kafasında bir bölümde ekzama gibi bir şey gördüm. korktuk götürdük hem tsh sarılık baksınlar diye. dr demedi açtı bebek emzirip kan almaya gittik. meğer tok olmazmış 2 saat aç olmalıymış yarına kaldı. dr söylemeliydi ya... 110 tahlil 45 muayene. neredeyse memorial hesabına çıktı...

feryalim canım hemen beni aradıgın icin cok teşekkur ederim seninle klonustugumdan beri heyecanımı yenemiyorum sutu taşırdım sonra kavanozlara donekim derken heryeri sut yaptım sonra guldum halime 12 gun sonra verecegim haberde ne hale gelirim 9 ay sonrakindeyse sevincimden sute mi bulanırım bilmem,inşallah bu sefer hayırlısıyla olacak Allah´ım izin ver olsun!

canım transferin olmuştur... Allahım sağlıkla tutunup sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin...

Transcerim yapildi
insallah hakkimda hayirlisi olur
Herkese tesekkurler

Sofika

Ilk seni aramak istedim
sesini duymak her zaman iyi geldi bana
iyiki varsin

Feryalim hadi bakalım, transferin olmuştur
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
Sende inancını moralini hep yuksek tut kuzum

Ben oğlanda ilk aylar hep mustela kullandım
Hala daha bazı ürünlerini kullanırım,
Kizada daha gecen gün mustela ürünlerini aldım
Eczanemizde.com da daha uygun oradan aldım ben

sarılık için illa kandan bakmıyorlar diye biliyorum
Göz bebeklerinden bile anlaşılıyor
Egzama değildir o Konak olabilir, oğlumda cok olmuştu
Mustelanin güzel bir kremi var onu için
Biraz da zeytinyağ surup yavaş yavaş yumusuak bir fırça ile fircaliorduk

Saftunc yazdıklarını okuyunca duygulandim
Zor günler yasamissin
Gurbet deyince benim de icim sızlar
Hala daha cogu isimi kendim görürüm
Kaya gibi oldum, bazen bağırıp çağırıp ağladım gelir
Allahtan evlatlardan yüzüm güldü
İnşallah seninde en kısa zamanda güler

Transcerim yapildi
insallah hakkimda hayirlisi olur
Herkese tesekkurler

Sofika

Ilk seni aramak istedim
sesini duymak her zaman iyi geldi bana
iyiki varsin

Hadi bakalım,hügüzrl haberlerini bekliyoruz öyleyse ))

chnb canım senin bahsettiğin. Kırmızı ve mavili iki rengi olan bakım setli çanta mı? nasıl büyüklüğü? o kadar çeşit var ki aklım katıştı,en iyisi diyorum doğurup sonra gidip kendim alayım,zayten 40 güğn nereye gidicez soğuklarda

Ahmet ardaya nolmuş kuzuma,inşallah mühim birşeyi yoktur

Bende bugün oğlanı okuldan erken alıp aşıya götürdüm
Hepatit b si tutmamış demişti doktor...

Koca gobegimle tek basıma götürdüm, anlattım guzelce oğluma , ağladı tepindi, tamam su sürecekler dedim
Zorla yaptirttim
Altına cisini yapti Korkudan kuzum
Saatlerce ağladı, hala icini cekiyor cocuğum,
Bana olan güveni yerle bir oldu, hem de cok üzüldü , cok korktu
O böyle uzulunce ben daha da bitiyorum
Karnıma da bir sürü dirsek yedim
Böyle olunca esime cok kızıyorum, hep ben halledeyim diye bekliyor
Su an o kadar üzgünüm ki
Cok kötüydü cok

canım rabbim mayanı bek etsin işşallah güzel haberlerini alma dilegiyle ne zaman belli olucek sonuç:18::18::18:
allah razı olsun cümlemizinkini işşallah canım dualarım hepinizle
evlat canım ne yapıcen annelik böyle birşey canını sıkma eşin senle neden gelmedi eşine çok pis dalasın geldi haberin ola
ocakta nüfüs patlaması olucem galiba

canım dertler ne içindir paylaşılmak için rabbim hepimize sabır versin şifa versin mutluluk versin işşallah

kızlar ben geldim ne var ne yok bakalım sıpalar ne alemde rahat duruyolarmı bakalım

Kıyamam ben o pamuk beyazı oğluşuna,paşam demişti ya şu kocaları biraz pataklamak lazım diye,hak vermemek elde değil

Kıyamam ben o pamuk beyazı oğluşuna,paşam demişti ya şu kocaları biraz pataklamak lazım diye,hak vermemek elde değil

diyorum çaylarına uyku ilacı koyalım sonra tekme tokat girelim nasıl olsa uyudukları için canları acımazallah var eşim hamile kalınca elim ayagım oluyo çokfena oluyorum ban hizmet edince dün uyuya kaldım geldi başıma canım ilaçlarını iç dedi içtim sonra uykusu emesei kalktım wc ye dedim ilaçları içmedim içttin dedi ana içtigimi unutmuşum uykuda oluncehamilelelikelrimde bile uykuda süt içiridi sevmemde sütü normalde sabah bakardım süt bardagımın içinde su var ne alem yawseviyorum ben bu adamı rabbim eksikliklerini göstermesin işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…