Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Arkadaşım Allah sabır versin.çok geçmiş olsun..İnşallah bundan sonrası daha güzel olur.Bu topik insanı rahatlatıyor..Dertleşiyoruz bol bol.Gerçekten insanı aynı derdi çeken anlıyor..Burada samimi arkadaşlıklar,dostluklar var...En yakınından bile daha yakın oluyor bazen.Bu yüzden bırakma burayı..Omuz omuza verip zorlukları yenelim inaşallah..

Allahım yardımcın olsun,emeklerinin karşılığını versin.Dualarımız seninle..Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kısa zamanda büyük sorunlar atlatmışsın canım, inşallah bundan sonra daha kolay ve hayırlı olur, burda hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz, sende çekinmeden bizle paylaşabilirsin canım..

feryalcim inşallah yarın transferin sorunsuz geçecek, onbir gün sonra bize müjdeli haberler vericeksin,Allah emeklerini umutlarını boşa çıkarmasın, dört transfer deneyimi olan birisi olarak bu heyecanıda, umududa, mutluluğuda, hayal kırıklığınıda yaşadım hislerini çok iyi anlıyorum canım, inşallah herşey bundan sonra çok güzel olsun senin için, transferi yap unut on gün seni hiçbirşeyin üzmesine izin verme, stres yapma, kendini yorma, çok yorulmuşsun zaten, artık bir düş al, ılık bir süt yap kendine iyi uyumak için ve transfere kadar dinlen yorgun yorgun girme transfere..

canim icini dok seni bizlerden baskasi anlamaz rabbim rabbim sabir versin zor bi surec kolay degil yasadiklarin rabbim dagina gore kar yagdirir benim de esim yanliz var yanimda tekim kimsem yok burda
esimden allah razi olsun hakkini hic odiyemem..
caninin sikkin oldugu an yaz canim..

Sagol canim destegin icin
Rabbim yardimcimiz olsun ondan baska siginak yok
Insallah kismetimde vardir
evet sen beni bu konuda en rahat anlayabileceklerdensin
hikayeni bastan sona biliyorum hatta bir ara sofikaya sormustum ikiside ayni yarenmi diye
Insalllah seninde 38 haftaya geldigini goruruz
Geriye kalan sureyide sikintisiz atlatirsin insallah

arkadasım cok gecmiş olsun..seni öle ii anlarımki..
bende izmite gelin geldim su koca memlekette bir tanıdıgım yok..
bende dedm bir cocuk yapayım yalnızlıgımı anlamayayım ah işte her istedigimiz olmuyor.
bende de cıktı cesit cesit hastalık..

senin dedigin gibi neyseki melek gibi bir kocam var.
derdimle aglayan,bir gülüşüm için herseyi yapan

2yıllık tedaviden sonra hamile kalabildim tam dertlerim bitti artık şükür derken anladımki burda bitmemiş. hiçbir şikayetim yokken 23.haftamda aniden rahimagzım acılmıs ve erken dogum yaparak kızımı kaybettim.

2ayı gecti bu olay olalı ama henüz biz toparlanamadık..

diyecegim su ki insan basına ne gelecegini hiç bilemıyor,kimseye söleyemıyor..
bende burda moral buldum arkadaslarımla..burda herkes cok iyi,insanı anlıyor..
beni de cok dinlediler saolsunlar bende artık

bir dogum haberine sevinip,bir kötü habere üzülür oldum..
kendimi onların yerine koyarak geciyor zamanım...

feryal cim şimdi uyumadan önce bol bol dua edecegim sana...

Allah ım mucizeni göndersin biran önce inşallah

canım hamilelik dışı tetonoz aşısı farklı olur galiba...
yani belirli bir düzeni olmayabilir...
benim elimde iğne kırılıp kalmıştı o zamn da bu aşıyı yapmışlardı ama bir kere başkada önermmemişlerdi...
şimdide nasıl olur bilmem ama sağlık ocakları yapmaz diye düşünüyorum çünkü onların görevi hamileyken vurmak...öncesine mantıklı bakmazlar...

yok canım kıskançlık değil ama baya bir soğukluk var bu doğum sonrası değilde hamileyken oldu...
biliyorsun bizlerin hamilelikleri çok sorunlu birde annemde devamlı kaldım oraya da geliyordu ama insanın evi gibi değil...
kendi evimize geldikten sonrada pek birşey farkketmedi...
eğer çocuktan sonra olsaydı bende çocuğun sebeb olduğunu düşünecektim...
eşim neden böyle bilmiyorum ama benim nedenim artık ondan ilgi istemekten sıkıldım ve artık eymen var yanlız değilim onsuzda yapabiliyorum...
bugüne kadar bir kötü sözünü bile duymadım ama 8 yıl boyunca çok üstüne düşmüşüm çok fazla sevmişim...
bunu ta baştan berli biliyordum ama kendime engel olamıyordum...tartışmış olsak 3 gün kızsam 4. günü sarılmadan yatamazdım...şimdi aylardır yatıyorum...işin en tuaf yanı oda neden böyle davranıyorsun demiyor bile...
neyse canım boşver uzadıkça uzuyor rabbim hayırlısını versin...

feryalcım bebişin yarın seni hiç bırakmaz ve 9 ay sonrada sağlıcakla kucağına alırsın inş...
allah yardımcınız olsun...

chnb canım hıçkırığa çare yok malesef bazı yerlerde bebeği dik tutmak işe yarayabilir yazıyordu ama bize oda fayda etmezki...
ilk zamanlar çok sık olurdu ama zamn geçtikçe aralandı...
şimdi maşallah çok seyrek oluyor...bizde büyükler midesi büyüdüğü için olur derle ama ne kadar doğru bilmem...
bende medela ile avert duymuştum ama avert baya tuzlu galiba sen yine medela düşün tabi elektrikli olsun menual çok zormuş...
canım gaz olayı 2-3 haftadan sonra daha çoğalıyor inş çok gazınız olmaz...
ben doğumdan itibaren rezene çayı içiyorum...
ilk başlarda günde 3 kere sonra 2 şimdide bir kere içiyorum...
aktardan normal rezene aıp demliorum...
hem süt yapıyormuş hemde gaza baya faydalı...
kimyonuda yemeklerde bol kullanmaya çalışmıştım gaz yapıcı bir yemek yediğimde bazen kimyonda demleyip içmiştim...
birde kendini sıcak tutman gerçekten çok önemli hem bebek hemde senin için...

kızlar hekese hayırlı geceler çok geç oldu hepinize cevap yazamadım kusuruma bakmayın ne olur....

Âmin
Allah razı olsun canım. Rabbim tüm dualarını kabul eylesin.
Rabb'ime binlerce kez hamd olsun bugünlerime. İyiki varsınız.........

Allah razı olsun canım. Geçmiş olsun sanada. Rabbim sağlıkla zamanında yavrunu kucağına Alman'ı ve yetiştirmeyi nasip etsin.
Allahım sana sığındık.

Canım güzel haberlerine sevindim.
Maşallah kızın olacakmış ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Çok yorma canım kendini. Yavaş yavaş olur herşey. Bırak biraz dağınık kalsın.

Yüce Mevlam tez zaman da nasip etsin canım. Doğru erkek senesi.

Görüşmenin güzel geçmesine sevindim canım. Hagi bakalım Allah'ın izniyle tez zamanda güzel haberlerini vermeni bekliyoruz.

Kısa zamanda birçok badire atlatmışsın canım. Büyük geçmiş olsun. Rabbim eşini başından eksik etmesin güç kuvvet versin her ikinizede.

Canım rabbim kolaylık versin. herşey yolunda gitsin. İyi haberlerini bekliyoruz
Saat kaçta transferin. Birde selati tefriciye okuyordun bittirebildinmi.

cnm kendini yalnız hissetme bak buradaki arkadaşların hepimizin hikayesi farklı tevekkül etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok

RABBİMİZ NEYLERSE GÜZEL EYLER İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN BÜTÜN GÜZELLİKLER BİZİMLE OLACAKTIR BUNA YÜREKTEN İNANIYORUM

RABBİM SAĞLIK VERSİN HEPİMİZE

OOOOO kızlar ocağa ne kaldı hayırlısıyla inş

dr kontrolun iyi gecmesine sevindim cnm

cnm dualarımdasın bugün hep seni düşüneceğim hayırlı haberlerle gel

veee bugün bebeğin seninle evine döneceksin

chnb duyaydn canım cok sagollun demekki yaptrmam lazım bu igneyi herhallde haftada birmiş neyse azmıs korkmama gerek yok buradaki doktorn kabul etmiyecegini tahmin ediyordm kayserideki daha tecrübeli bir doktor umarım o kabul eder
melek18 canım ben sivasta turuyorm kayseride sadece2doktor biliyorm erciyesteler cetin ve zeki hatta zeki daha iyi bir doktor ama ben cetine gidecem kısmetse cünnkü benim ilk kaybımda rahim agzı yetmezligi teshisini koydu ama sagosn diger doktorl inkar etti sonucta2.bebegimi göz göre göre kaybettim beni uyarmıstm onun için cok güveniyorm normalde cok soguk biri cokta ilgili diyemem özel hastane doktoruna göre ama beni bilgisi ilgilendiriyor dedgin doktorları hiç duymadm canım

Canım sana magnezyumu Cemil beymi verdi baba vermedi gerçi o zaman böle şikayetlerim yoktu magnezyumu her hamile kullanabiliyor bende kullanayım bı sakıncası olmaz

Canım,burada içimizi döküyoruz doğru ve birbirşmizi doktorlardan daha iyi yönlendiriyoruz,Allah kısa zamanda senin de kucağına sağlıkla bir bebek versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…