- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.541
canım rabbim mayanı bek etsin işşallah güzel haberlerini alma dilegiyle ne zaman belli olucek sonuç:18::18::18:
allah razı olsun cümlemizinkini işşallah canım dualarım hepinizle
evlat canım ne yapıcen annelik böyle birşeycanını sıkma eşin senle neden gelmedi eşine çok pis dalasın geldi haberin ola
ocakta nüfüs patlaması olucem galiba
canım dertler ne içindir paylaşılmak için rabbim hepimize sabır versin şifa versin mutluluk versin işşallah
kızlar ben geldim ne var ne yok bakalım sıpalar ne alemde rahat duruyolarmı bakalım
Kıyamam ben o pamuk beyazı oğluşuna,paşam demişti ya şu kocaları biraz pataklamak lazım diye,hak vermemek elde değil
biz de bugün dr ye gittik medipole. bebeğin kafasında bir bölümde ekzama gibi bir şey gördüm. korktuk götürdük hem tsh sarılık baksınlar diye. dr demedi açtı bebek emzirip kan almaya gittik. meğer tok olmazmış 2 saat aç olmalıymış yarına kaldı. dr söylemeliydi ya... 110 tahlil 45 muayene. neredeyse memorial hesabına çıktı...
Transcerim yapildi
insallah hakkimda hayirlisi olur
Herkese tesekkurler
Sofika
Ilk seni aramak istedim
sesini duymak her zaman iyi geldi bana
iyiki varsin
Transcerim yapildi
insallah hakkimda hayirlisi olur
Herkese tesekkurler
Sofika
Ilk seni aramak istedim
sesini duymak her zaman iyi geldi bana
iyiki varsin
Bende bugün oğlanı okuldan erken alıp aşıya götürdüm
Hepatit b si tutmamış demişti doktor...
Koca gobegimle tek basıma götürdüm, anlattım guzelce oğluma , ağladı tepindi, tamam su sürecekler dedim
Zorla yaptirttim
Altına cisini yapti Korkudan kuzum
Saatlerce ağladı, hala icini cekiyor cocuğum,
Bana olan güveni yerle bir oldu, hem de cok üzüldü , cok korktu
O böyle uzulunce ben daha da bitiyorum
Karnıma da bir sürü dirsek yedim
Böyle olunca esime cok kızıyorum, hep ben halledeyim diye bekliyor
Su an o kadar üzgünüm ki
Cok kötüydü cok
varya bende bir kac gündür dalmamak için zor dayanıyorum
Bu aralar isleri cok yogun
N benle ne oglumla ne kizima ilgileniyor
İyice uzaklaştı, kızın odasını yapıyorum, alıyorum , utuluyorum, doktorlara gidip tahlil yaptırıyorum
Hiçbirinden haberi yok
Esim iyidir hostur amma biraz tembel sanırım
Yakında bir konuşma bizi bekliyor gibi
biz de bugün dr ye gittik medipole. bebeğin kafasında bir bölümde ekzama gibi bir şey gördüm. korktuk götürdük hem tsh sarılık baksınlar diye. dr demedi açtı bebek emzirip kan almaya gittik. meğer tok olmazmış 2 saat aç olmalıymış yarına kaldı. dr söylemeliydi ya... 110 tahlil 45 muayene. neredeyse memorial hesabına çıktı...
feryalcim hayirli ugurlu olsun uygun gunde guzel haberi alman dilegiyle..
chnbcim sanada ve oglusunada gecmis olsun cnm cok uzuldum kendinide uzme bebek anlar rabbim sifa versin ..
metalcim hidenisko canim inanin ben bu durumda olan eslere cok uzuluyorum benim esim gozumun icine bakinca kendimi suclu goruyorum bu gun bizim gelinde geldi sevindim ama bir yanda da uzuldum sanki benim icin gelmemesi daha iyiydi hic bi seyi istekli yapmiyor gibi yada bana oyle geldi ben buraya bana bakmasi icin getirdim ogle yemegimi hazirlamadi ben soyledim oyle hazirladi ogle yemegimi saat 4 te yedim meyve yiye yiye meyve olucam aksam yemegimide saat 7 de yedik esim geldigi icin bide basi kapali ama esimin yaninda acik ve daha kotusu dar bi esorfman giymis en sonunda dolayli yoldan giyecegin yoksa benimkilerden veriyim dedim oda yok valizde var dedi bende sustum bide kalcalari buyuk bide ben kiskancim esime guveniyorum ama bu dusunce beni yiyip bitirdi bu gun.
bende size icimi doktum kime denirki bu..
sarılık için illa kandan bakmıyorlar diye biliyorum
Göz bebeklerinden bile anlaşılıyor
Egzama değildir o Konak olabilir, oğlumda cok olmuştu
Mustelanin güzel bir kremi var onu için
Biraz da zeytinyağ surup yavaş yavaş yumusuak bir fırça ile fircaliorduk
İnşallah seninde en kısa zamanda güler
Hadi bakalım,hügüzrl haberlerini bekliyoruz öyleyse))
chnb canım senin bahsettiğin. Kırmızı ve mavili iki rengi olan bakım setli çanta mı? nasıl büyüklüğü? o kadar çeşit var ki aklım katıştı,en iyisi diyorum doğurup sonra gidip kendim alayım,zayten 40 güğn nereye gidicez soğuklarda
Ahmet ardaya nolmuş kuzuma,inşallah mühim birşeyi yoktur
Bende bugün oğlanı okuldan erken alıp aşıya götürdüm
Hepatit b si tutmamış demişti doktor...
Koca gobegimle tek basıma götürdüm, anlattım guzelce oğluma , ağladı tepindi, tamam su sürecekler dedim
Zorla yaptirttim
Altına cisini yapti Korkudan kuzum
Saatlerce ağladı, hala icini cekiyor cocuğum,
Bana olan güveni yerle bir oldu, hem de cok üzüldü , cok korktu
O böyle uzulunce ben daha da bitiyorum
Karnıma da bir sürü dirsek yedim
Böyle olunca esime cok kızıyorum, hep ben halledeyim diye bekliyor
Su an o kadar üzgünüm ki
Cok kötüydü cok
Yavrum kıyamam. Geçmiş olsun canım
Yarın ileriniz rast gitsin inşallah.
Ya kıyamıyorum bu kuzulara ben ya.
Benim oğlumda sabahtan beri kırık. Geniz akıntısı var. Yorgun hissediyorum diyor. Hiç okula gitsin istemedim. Yavrum Yinede gitmek istedi. Akşam geldi aynı. Ders yapmakta zorlanıyor. Babasının korkusundan yavrun gıkı çıkmıyor. Eşim yorgun artık. Zaten asebiydi oğluna karşı. Buğün hiç çektmiyorum. Çocuk hasta rahat bırak desem daha da sinirlenecek. Takmış ev çok doluymuş. Tam altı aydır ben evle ilgilenemyince dolaptan çıkan ortada kaldı. Onun yeri şurası deyincede suç oluyor. Sonrada ortalıkta oluncada ev çok dolu diye kızıyor. Girişimiş oyuncakları ayırıyor patır kütür. Dedim yorma kendini. Bu akşam oğlanın ateşi çıkabilir. Sık seni kaldırabilir dedim. Hak verdi şimdi sakinledi anca.
Tabi alışmış adam 8 sene boyunca eve gelince herşey mum gibi. Çalışam da o geç geliyor. Ogelinceye kadar herşey sofra bile hazır.
Bu da onun imtihanı. Rabbim kolaylık versin hepimize. Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini.
Canım korkulcak bisey yoktur insallah kotu olmuş iki kere git gel medipolde az değilmiş
feryalcim hayirli ugurlu olsun uygun gunde guzel haberi alman dilegiyle..
chnbcim sanada ve oglusunada gecmis olsun cnm cok uzuldum kendinide uzme bebek anlar rabbim sifa versin ..
metalcim hidenisko canim inanin ben bu durumda olan eslere cok uzuluyorum benim esim gozumun icine bakinca kendimi suclu goruyorum bu gun bizim gelinde geldi sevindim ama bir yanda da uzuldum sanki benim icin gelmemesi daha iyiydi hic bi seyi istekli yapmiyor gibi yada bana oyle geldi ben buraya bana bakmasi icin getirdim ogle yemegimi hazirlamadi ben soyledim oyle hazirladi ogle yemegimi saat 4 te yedim meyve yiye yiye meyve olucam aksam yemegimide saat 7 de yedik esim geldigi icin bide basi kapali ama esimin yaninda acik ve daha kotusu dar bi esorfman giymis en sonunda dolayli yoldan giyecegin yoksa benimkilerden veriyim dedim oda yok valizde var dedi bende sustum bide kalcalari buyuk bide ben kiskancim esime guveniyorum ama bu dusunce beni yiyip bitirdi bu gun.
bende size icimi doktum kime denirki bu..
feryalcim hayirli ugurlu olsun uygun zamanda bebek haberini bekliyoruz
chnbcim gecmis olsun..uzme kendini bebede etkilenir..
herkese iyi akşamlaarr..
chnb canım maaşallh size.. oğluşunun resmini gördüm 41 kere maaşalah rbbim nazarlardan saklasın..
darısı bizlere tüm bekleyen arkadaşlara inşallah..
hıçkırık konusu geçmiş yapar mısın bilmem ama ben yine de söyleyim arkadaşımın bebişi de sürekli hıçkırıyordu öylesine doktoruna sormuş kontrole gittiğinde.
bebeğin doktoru da bir iki damla limon suyu ver ağzına geçer demiş o da ağzına bir damla damaltmış yavrum yüzünü gözünü buruşturmuş ama hıçkırığı da geçmiş..
doktor söylediği için bende yazayım dedim canım denemk istersen..
QUOTE]
Canım büyük oğlanda yapıyordum da limon da gaz yapar... biraz büyüsün veririm...
Sağolun arkadaşlar Allah hepinizden de razı olsun hakkınızı ödeyemem paylaşımınızın ve desteğinizin tarifi hiçbir şeyle ölçülemez.Sizleri seviyorum :) Chnb canım yarın 4 te Arda beyle randevum var 5 te de Cem beyle görüşcem :) Yarın eve geç gelicem Kadıköyde tiyatro çalışmam var ama geçte olsa bütün ayrıntılarını sizlerle paylaşacağım,Sizlere bebişlerinize eşlerinize sağlık ve huzur diliyorum gönlünüzde koynunuzda kollarınızda boş kalmasın inşallah :)
Ayrıntılarıyla bekliyoruz canım...
Canım sana magnezyumu Cemil beymi verdi baba vermedi gerçi o zaman böle şikayetlerim yoktu magnezyumu her hamile kullanabiliyor bende kullanayım bı sakıncası olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?