- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.581
Maşallah BarekAllah
Gözün Aydın canım. Rabin sağlıkla sıhhatle en güzel şekilde analı babalı yetiştirmeyi nasip eylesin.
Bu son ayrılışınız olsun.
Yoğun bakım süreci zordur. İnsanı çok yıpratıyor. Allah'ın izniyle onlar büyüdükçe sende kendini toplansın canım. Olmadı psikolojik destek Alman'ı tavsiye ederim ben ilk oğlumdan sonra başlamıştım. Yarım bıraktım öncelik o diye. Çok pişman oldum sonra.
Amin canım sağol.
Ben hamilelik öncesi sırası ve sonrasında doktorumla abla kardeş gibiydik.
Yaşadıklarımın en yakın takipçisi oldu.
Çocuklarım küvezdeyken çok sık aradı sağolsun.
Bugün kontrolüm vardı rahimim toparlanmış çok şükür.
Tedbir amaçlı smer ve idrar kültürü yaptırdım.
Şuan ki ruh halimden bahsettim oda psikoterapist arkadaşından bahsetti.
Dediğin gibi destek almamı söyledi.
Bana mantıklı geldi kabul ettim.
Haftaya başlıcam inşallah.
Bazı birikmişlerim vardı.
Gebelik ve lohusalıkla birleşince baya etkiledi beni.
Bende bana iyi geleceğini umud ediyorum.
İnşallah psikologla iyi iletişim kurabilirim.
Ben biraz ketumum da.
Çok iyi olmuş canım. Sakın yarım bırakma öncelikle hem ruhen hemde bedenden sağlıklı anne.
Canım bende İzmit de oturuyorum. Kimleri tavsiye etti. İsim verebilirmisiniz. Ben bu konuda çok araştırdım ama içime sinenin pek olmadı.
canım benim arkadaşımın ikizleri vardı dedi paşa igne olucek kız gelirmisin neyse gittik hastaneye bacagından yapıyolar igneyi nasıl aglıyor annecim acıyor diye ay ne agladım dayanamadım çıktım odadan arkadaşada dedim ne ruhsuz kadınsın o çocuk aglıyor sende tık yok dedi alıştım artım zevkimizden igneyi vurdurmuyoruzki dedi oda rahat dursaydı hasta olmasaydı dediBen oğlumda son ayda hp kustum
Bunda da başladı yavaş yavaş sanki
Ben en sonunda koluna su sürecekler dedim, öyle acmıştı
Eve gelinde bana diyor ki bana yalan söyledin
Cok etkilendim kızlar ya, gece gözümün önünden gitmedi kuzummm, uuyamadim, kalkıp kalkıp izledim, dua ettim, sen bu anıyı unuttur allahım ona diye
Gurbetçi arkadaşlarda yazmış
İcine vesvese verme, olmadı gönder usulüm sikilacagina
ogluşuma maşşallah canım sevindim sarılıgı ebegim çok çıkmış ya bizim ablamın çocugu 11 di yatırdılar hastaneye ama 18 sonrası riskli diye biliyorum neden yatırdılarki bizimkine:44::44:reflüden mi acaba? benim ondan oluyordu. Bebek hareket ediyor di mi? sorun yok o zaman...
İnşallah çıkar tayininiz canım...
Amin canım ne güzel yazmışsın...
canım ona sarıl konuş. eminim anlayacaktır. ben oğluma çok kötü davrandım 1. sınıfta hala benim iyiliğim için yaptın diyor ... kıyamam ya...
bu arada yine iyi not almış sınavdan:))
canım 2 cm ken ben doğuma dek yattım. sana niye rapor vermiyor dr?
biz de oğlanın testlerini yaptırdık...
senin kocanı ve hideskonun kocasını çok pis dövesim geldi heferyal transferin hayırlı olsun canım, inşallah güzel haberler alıcaz senden..
chnbcim bebişin kafasındaki konak olabilir hideniskonun dediği gibi egzama bu kadar küçük bebkte pek olmaz herhalde çok köütü değilse ilaca fazla yüklenme biraz kendini toplayınca zeytinyağı sürüp fırçalamak iyi gelir, en azından çok işe yarar ve bilindik bir teknik, sarılıkta inşallah çıkmaz canım, geçmiş olsun..
hidenisko geçmiş olsun oğluşuna inşallah tez zamanda atlatır bu durumu sen ona moral olucak birşeyler yap istediği bir oyuncağı al yada bir oyun alanına falan götürsün babası erkekler hep böyle canım, geçen bende birkaç parça şey aldım eve geldim kız uyuyunca bakıyorum kendi alırkende ordaydı ilgilenmedi, evde de bakarken bak güzelmi falan diyorum hiç pc den kafası çeviripte bakamıyor, bende kızdım ne ilgisiz zevksizsin ya diyorum çocuğa aldığımız tek şey bunlar ona bile bakmaya tenezül etmiyosun sanki, cevap gereği bile duymuyor..
Varya okudukça ben yoruldum sanki,
Evde olmak dinlenmek hamile bir kadın için cok önemli bence
Aferin yakışıklı abiye , arada hepimizin birşeyleri kötü yada yanlış yaptıgı oluyor
Sen de hemen üzme kötü bir not aldığı zaman yada öğretmeni olumsuz birsey söylediği zaman
Bak oglusun istediği zaman yapıyor
Aralık bitince sifirlanmiyor mu raporların, Ocak ayında yeniden başlaması gerekiyor diye biliyorum
Ama sadece memurlukta mı öyle acaba
Evet tatlım, dün gidelim oyuncak alalım cok cesurdun annecik dedim,
Cok yorgunum anne, her yerim ağrıyor dedi
O kadar sıktık ki tutalım derken cocugU, birde ağladı hirpalandi
Bugün okuldan aldıktan sonrA götüreceğim kuzumu
Benim esim bebeğimizin kız olduğunu öğrendiğinde hastanede az kalsın ağlayacaktı,
Dedim rezil etme beni
Allahıma şükür, sana da cok teşekkür ederim dedi, biz nasıl bir sevap işledik yaradan bize böyle güzel hediye verdi dedi.
Ama gel gelelim odasını hazırladım, dekoratif eşyalar aldım, kıyafetler,banyo malzemeleri,doğduğunda dağıtacağım keseleri aldım, süslüyorum,poşetleri falan görüyor, ama hiç sormuyor,bu konular da hiç heveslenmiyor
Bn her gece oğluma bakıp onu okuduktan sonra kızımın odasına giriyorum, mobilyaları seviyorum, okuyup çıkıyorum
Sanırım bu kadınlara ozel birsey
İnşallah bende çok umutluyum.
Kocaeli tıp ta Elif Hare Uysal varmış yeni gelmiş sanırım.
Ben Konak hastanesindekine giderim diyordum ama tanımıyorum doktoru.
Bana yakın diye öyle düşünmüştüm.
Ama Kocaeli tıp ta uzak sayılmaz.
Duydun mu canım doktorun ismini?
Ah canım benim benim ne kadar zormuş.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Yaşattıklarına da sabır versin.Seni çok iyi anlıyorumBen de aynı şeyleri yaşıyorum.Benim kızım melek olalı dört ay oldu.Ama içimdeki sızı azalacağına hep ertıyor.Bu site bana da iyi geldi.Beni anlayan insanlar burada.Yaşamayan bilmiyor.Takıldın kaldın unut artık diyor.Nasıl unutayım meleğimi ben.Okuyorum ve okudukça bu dert yalnız ben de değil deyip teselli buluyorum.
Canım test sonuçlarınızı güzel çıkmasına sevindim. Rabbîm hep sağlıkla büyütsün Arda mızı.
Emmesi de çok güzel maşallah BarekAllah
mogluşuma maşşallah canım sevindim sarılıgı ebegim çok çıkmış ya bizim ablamın çocugu 11 di yatırdılar hastaneye ama 18 sonrası riskli diye biliyorum neden yatırdılarki bizimkine:44::44:
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...benim 2 ayı eni geçti senin 4 oldu demek
bende aynı seyi yasıyorum acım azalmıyor artıyorderdim gitgide büyüyor.
unutamayız arkadasım,unutamayız..ancak yeni meleklerimizle acısı diner azda olsa..
korunmayı ne zaman bırakacaksın?herhangi bir saglık sorunun varmn ı yeniden baslıyacakmısın çalısmalara?
Allah ım bu acıyı yasatmasın kimseye
canım benim arkadaşımın ikizleri vardı dedi paşa igne olucek kız gelirmisin neyse gittik hastaneye bacagından yapıyolar igneyi nasıl aglıyor annecim acıyor diye ay ne agladım dayanamadım çıktım odadan arkadaşada dedim ne ruhsuz kadınsın o çocuk aglıyor sende tık yok dedi alıştım artım zevkimizden igneyi vurdurmuyoruzki dedi oda rahat dursaydı hasta olmasaydı dedidedimki allahım benim bebegim olsa bebek aglsa doktorun saçını başını kesin yolarım
ogluşuma maşşallah canım sevindim sarılıgı ebegim çok çıkmış ya bizim ablamın çocugu 11 di yatırdılar hastaneye ama 18 sonrası riskli diye biliyorum neden yatırdılarki bizimkine:44::44:
senin kocanı ve hideskonun kocasını çok pis dövesim geldi hemaynaklar ne olucek zati stresliyim bu aralar iyi gelir birirlerini dövmek
okadar duygulandımki anlatamam canım demek bebegin odasına girip okuyum dokunuyosun mobilyalarına he nede gzüel şey evladının yolunu beklemek bende çok istedim yavrumu ama olmadı odasında oturuyorum şimdi eşim odasında otrusan daha kolay atarsın acını dedi bazen duvarlara bakıyorum diyorum ah ömürüm güzel kızım senin odan olucekti bembeyaz mobilyalarla döşücektim diye sana zahmet odasının resimlerini çekip koyarmısın benim için ne olur çok isterim görmek
Sağ ol canım benim...
m
canım bilmiyorum referansı yazmıyor emiyor salık değil. değer iyi dedi...
mmery, melek18 canım
inşallah geçecek ben de çok sevindim burayı bulunca...
burası iyi geliyor gerçekten...
hidennisko eşim medela elektrikli almış 155 tl ye kadköyden. pratik bir şey...
metal nasılsın canım? kotrol ne zaman?
saftnç ayrıntılı yaz merak ettim...
duyaydın canım 40 gün çıkmam dedin ya topuk kanıydı kontroldü çıkılıyor netten aldım çok şeyi ben sen de 28 i geç al...
ben pijama dünyasından memnun kaldım gecelik sabahlık, pijama aldım ...
bebek şekeri sepeti filan nette var güzel ve uygunlar...
Benim de içim durmuyor zaten,annemle netten yatak baktık,ablam öğle tatillerinde yeğeni için gezip araştırıyor birşeyler,netten ben de daha ufak şeyleri alırım ditorum,port bebe konusunda kararsızım,şu bebek arabasdına da takılan aynı zamanda oto koltuğu gibi kullanılanlRdan mı alsam acabaSağ ol canım benim...
m
canım bilmiyorum referansı yazmıyor emiyor salık değil. değer iyi dedi...
mmery, melek18 canım
inşallah geçecek ben de çok sevindim burayı bulunca...
burası iyi geliyor gerçekten...
hidennisko eşim medela elektrikli almış 155 tl ye kadköyden. pratik bir şey...
metal nasılsın canım? kotrol ne zaman?
saftnç ayrıntılı yaz merak ettim...
duyaydın canım 40 gün çıkmam dedin ya topuk kanıydı kontroldü çıkılıyor netten aldım çok şeyi ben sen de 28 i geç al...
ben pijama dünyasından memnun kaldım gecelik sabahlık, pijama aldım ...
bebek şekeri sepeti filan nette var güzel ve uygunlar...
Canım kıs bebeği olacag icin port bebe daha iyi olur bence ben öyle almayı düşünüyorum 3 tane yeginim var 3 de kis bebeg onlardan tecrubeliyim ilk yeğenime oto koltug almıştık ilk aylarda kullanamamisti bebek arabası alırken oto koltuğa uygun olanından alabilirsinBenim de içim durmuyor zaten,annemle netten yatak baktık,ablam öğle tatillerinde yeğeni için gezip araştırıyor birşeyler,netten ben de daha ufak şeyleri alırım ditorum,port bebe konusunda kararsızım,şu bebek arabasdına da takılan aynı zamanda oto koltuğu gibi kullanılanlRdan mı alsam acaba
Çok heyecanlıyım bi geçsrk 28 i,karnım bütüdükçe daha bi zevkleniyorumAllahım tamamına erdirse inşallah,iki ablam da pek hevesli benim bişey almama gerek kalmayacak gibi
ben 2.yi olunca oradaki doktor bunlar seni 5 yıl koruyacak bir dahaki hamileligini rahat geçir demişti..Arkadaşlar ben bugün sağlık ocağına gittim.Aşı olayını netleştirmek için.Aile hekimine durumu anlattım.Dedim ben 2.hamilelik düşünüyorum aşı yaptırmak istiyorum.Tamam dedi hemen.Ne zaman istersen o zaman olabilirsin.Zamanı farketmezmiş.Sonra aşı odasına gidince çizelgede yazıyordu.Hemşirede anlattı.
1.dozun koruyuculuğu yokmuş
2.doz 1.den 1 ay sonra yapılıyormuş ...3yıl koruyuculuğu varmış
3.doz 2.den 6 ay sonra yapılıyormuş.... 5 yıl koruyuculuğu varmış
4.doz sanırım 1 sene sonra .....10 yıl koruyuculuğu varmış
5.dozu hatırlayamadım şimdi..
Yani ikinci dozu olan arkadaşlarım varsa bence devamınıda getirsinler.2.hamilelikte aşı derdi kalmaz
Ben şimdi kısmetse 1.oldum...2. yi 1 ay sonra
3.yü olabilirmiyim kısmet.Hamile falan kalırsam allahın izniyle.doktor izin verirse olurum.
Birde arkadaşlar ben fakülteden randevuyu aldım.Ama nasıl yalan söyliycem doktora bilmiyorum.Resmen korkuyorum ya başıma bi iş açılırsa diye..
2 düşüğüm var demeden yapmayacaklar tahlilleri onuda biliyorum..Aslında sadece koagulasyon testleri yapılsa yeter..genetik araştırmaya gerek varmıki.
sizce 1.düşük doğumdan öncemi oldu diyeyim..Birde kaç haftalık demek lazım bilemedim.Evde yaptım diycem ya..gebelik testi yaptıktan bir kaç gün sonramı oldu desem ne desem..
chnb bende sizleri buldugum için çok seviniyorum
hidennisko,paşam gibi bende bebegininodasını merak edıyordum..
şimdi görecegm sanırım,sevindim..
geceleri girip bakıp dualar okumana bile imrendim..
çünkü ben cok hevesliydim dogum oldugu aksam bile elimde kataloglar bebek odası seçiyordum.
dogumdan sonra da sürekli daha dün gece bebekodası seçiyordum daha dün gece diyip durmusum ebeler bile aglamıs benle beraber..
anlayacagın hevesim kaldı içimde..inşallah bir dahakine banada kısmet olur
bade canım ilki ilk evlendiğimizde ilk aydı gebelik testinde çıktı 3-4 gün sonra kanama oldu dersin. Dr ye gittiğimde kese filan yoktu özel muayeneye gitmiştim dersin.
Bence 2. düşüğüm de kimyasal oldu kanda çıktı kese filan görülmedi de.
duyaydın ben başka kullanmadım bilmiyorum port bebe büyük oğlumda da kullandım. memnunum. 5 li set aldım derili port bebe 89 tl ydi. kanguru, alt açma, ana kucağı, port bebe, kol çantası var.hem de izmirden geldi ürün...
chnb bende sizleri buldugum için çok seviniyorum
hidennisko,paşam gibi bende bebegininodasını merak edıyordum..
şimdi görecegm sanırım,sevindim..
geceleri girip bakıp dualar okumana bile imrendim..
çünkü ben cok hevesliydim dogum oldugu aksam bile elimde kataloglar bebek odası seçiyordum.
dogumdan sonra da sürekli daha dün gece bebekodası seçiyordum daha dün gece diyip durmusum ebeler bile aglamıs benle beraber..
anlayacagın hevesim kaldı içimde..inşallah bir dahakine banada kısmet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?