- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.621
Evet fiyatı düşünce dusunmeden aldım:)sende dusunuyorsan bekle mutlaka fiyatı tekrar düşer ben 58 aldım ama daha asagda dusbilirBen bunu bağlayamam ki
Fiyatı gerçekten uygunmuş 100 den aşağı hiç görmemiştim
Bende merak ediyorum birde yazlık kumasmi kislik kumasmiydi lohusashop da cok guzel modeller var yazlık modellerin hepsi indirimde hemde cok güzeller kıs diye almaya cesaret edemiyorumchnb , doğumda gecelik mi daha rahat oluyor yoksa pijama mı?
birde emzirme sütyeni yada atleti alsam hastane de giyiliyor mu? ben oğlanda ne yapmıştım hiç hatırlamıyorum
Bende merak ediyorum birde yazlık kumasmi kislik kumasmiydi lohusashop da cok guzel modeller var yazlık modellerin hepsi indirimde hemde cok güzeller kıs diye almaya cesaret edemiyorum
Ben kanguruyu sevmiyorum sanki bebek rahatsız oluyormuş gibi geliyor,ama port bebe gerekli anladığım kadarıyla
Sepet işini annem çok istemişti ama ben de gereksiz pahalı buluyorum,pierre cardşn in park yatağını beğendim,4 yaşına kadar kullanılıyor
Oda takımı düşünemiyorum,oturma odasındaki koltukları atamam daha kaç senelikler ki,zaten yeğenimden biliyorum hiç yatağında yatmadı sıpa,8 yaşına geldi daha yeni yeni odasında uyuyor
Sarılık mevzusunu hiç anlamıyorum,ama ğç kız kardeşiz bir tek ben sarılık olmamışım üstelik küçük doğmuşum,belki oğluşum da bana çeket
Gruppal - Pratik Ana Kucağı the Ezio Sling
Chnb canım burdan girebilirsin ben mavisini aldım
Sepetler banada pahalı geliyor sadece 4-5 ay yatacak ben bı arkadasdan Alicam sadece 40 cikana kadar kullanmış nasılsa oda takimi alcam diye sepet almıyorum ama bebegin odasını erken ayircam galiba sen ana kucagindami yatırıyorsun simdi?
idrar kültürüm içn hastaneyi aradım
üreme olmamış, temiz dediler
chnb , doğumda gecelik mi daha rahat oluyor yoksa pijama mı?
birde emzirme sütyeni yada atleti alsam hastane de giyiliyor mu? ben oğlanda ne yapmıştım hiç hatırlamıyorum
Yok canım bundan cocuk dusermi hiç ama cocuk oraya nasil girer çözemedim karışık geldi bana
Bende merak ediyorum birde yazlık kumasmi kislik kumasmiydi lohusashop da cok guzel modeller var yazlık modellerin hepsi indirimde hemde cok güzeller kıs diye almaya cesaret edemiyorum
ben yangınım
chnb ve sofikada gecelik demiş
en güzeli sanırım kısa kollu bir gecelik ve üstüne de sabahlık tarzı birşey
çorap da giyeriz
ayy ne çirkin oluruz
bilemicem canım ablamı oglu bir gece yatmıştı neyse ne ya zati kötü olsaydı çıkarmazdılar sıpamıSağ ol canım benim...
m
canım bilmiyorum referansı yazmıyor emiyor salık değil. değer iyi dedi...
mmery, melek18 canım
inşallah geçecek ben de çok sevindim burayı bulunca...
burası iyi geliyor gerçekten...
hidennisko eşim medela elektrikli almış 155 tl ye kadköyden. pratik bir şey...
metal nasılsın canım? kotrol ne zaman?
saftnç ayrıntılı yaz merak ettim...
duyaydın canım 40 gün çıkmam dedin ya topuk kanıydı kontroldü çıkılıyor netten aldım çok şeyi ben sen de 28 i geç al...
ben pijama dünyasından memnun kaldım gecelik sabahlık, pijama aldım ...
bebek şekeri sepeti filan nette var güzel ve uygunlar...
olurmu dersinOlacak canım, inşallah hem yolunu gözleyeceksin , hem de dogunca yüreğin sızım sızım sızlayacak ona her baktığında
Oda dayapacaksin ciciler de alacaksın
Odasının resmini koyarım CNm tabi
Ama hafta sonu vakit bulurum sanırım
Hadi bakalım bol bol süt olsun :)))
canım hiç kullanışlı degil canım şöyle çıkarıceksinki keyifli keyifli emziricennkizlar emzirme sudyeni aldım fakat onu da bildiginiz normal sudyen gibi kullanıyorum,yani cıt cıt yerinden sokup takmaya ugrasana kadar sudyeni asagı kaydırıp dayıyorum memeyi,sadece eger misafir falan varsa ve baskalarının yanında emzirmem icab ederse belki gogsu daha az actıgı icin tercih edilebilir ama onu yapana kadar da gider baska odada emzirir gelirim.Hevesiniz olan herseyi alın ama bazen hevesini alacak kadar bile kullanılmıyopr aldıgımız urunler.Normal dogumda gecelik daha pratik sezeryanda nasıl daha kullanıslı olur bilemiyorum.Geceligi cepli alın normal dogum olursa cep telefonu yada mendil vs gibi koyarsınız sancı cekrken dolasırken vs ben cepli aldım ama benim sansıma suni sanci yuzunden beni hic kaldırmadılar hic kalkmadan 13 saat yatarak cektim sancımı.Yeri gelmişken normal mi sezeryan mı konusuna degineyim bende.İki kızımı da normal dogurabildim cok sukur gerci artık normal dogumlar da cok normal degilher iki,sinde de suni sancıyla dogum oldu.İlkinde adet sancısı kadar bile agrım olmadı ikincide cok afedersiniz bogure bogure sancı cektim.İlk genc kızlıgımdan beri hep hayalim normal dogum yapmak oldu,annemin anlattıkları dogum hikayeleri cok ilgimi cekti hep,hic olumsuz bir bakışım olmadı dogumdan yana o yuzden de cok mutluyum ikisi de normal oldu diye.fakat sezeryana da hic karsı degilim,gerekli olan durumlarda mutlaka tercih edilmei ama gerekli durumlar aslında sanılanın aksine cok cok nadir.Filiz kordonu hem govdesine hem de boynuna dolalı haldeydi dogum anında ve bu bile doktorumun dedigine gore sezeryan dogum sebebi degildi.Normal dogurmaktan korkmayın,ikincisi cok zor olmasına ragmen yine olsa yine normal dogurmak isterim,tabii bu sefer ozel bir hastanede ve uzman bir doktorun kontrolu altında,stajyerlerin saskın bakışları arasında degil.Cok da isterdim hersey normal gelişsin,sancım suyum zamanı gelince kendiliginden gelsin suni sancı epidural vs olmasın hersey dogal olsun ama olmadı,size kısmet olsun inşallah!
http://www.unnado.com/urun/detay/MTcyNDMz
bu nasıl acaba kızlar, vdeoda var, çocuk düşer mi içinden dersiniz
kizlar emzirme sudyeni aldım fakat onu da bildiginiz normal sudyen gibi kullanıyorum,yani cıt cıt yerinden sokup takmaya ugrasana kadar sudyeni asagı kaydırıp dayıyorum memeyi,sadece eger misafir falan varsa ve baskalarının yanında emzirmem icab ederse belki gogsu daha az actıgı icin tercih edilebilir ama onu yapana kadar da gider baska odada emzirir gelirim.Hevesiniz olan herseyi alın ama bazen hevesini alacak kadar bile kullanılmıyopr aldıgımız urunler.Normal dogumda gecelik daha pratik sezeryanda nasıl daha kullanıslı olur bilemiyorum.Geceligi cepli alın normal dogum olursa cep telefonu yada mendil vs gibi koyarsınız sancı cekrken dolasırken vs ben cepli aldım ama benim sansıma suni sanci yuzunden beni hic kaldırmadılar hic kalkmadan 13 saat yatarak cektim sancımı.Yeri gelmişken normal mi sezeryan mı konusuna degineyim bende.İki kızımı da normal dogurabildim cok sukur gerci artık normal dogumlar da cok normal degilher iki,sinde de suni sancıyla dogum oldu.İlkinde adet sancısı kadar bile agrım olmadı ikincide cok afedersiniz bogure bogure sancı cektim.İlk genc kızlıgımdan beri hep hayalim normal dogum yapmak oldu,annemin anlattıkları dogum hikayeleri cok ilgimi cekti hep,hic olumsuz bir bakışım olmadı dogumdan yana o yuzden de cok mutluyum ikisi de normal oldu diye.fakat sezeryana da hic karsı degilim,gerekli olan durumlarda mutlaka tercih edilmei ama gerekli durumlar aslında sanılanın aksine cok cok nadir.Filiz kordonu hem govdesine hem de boynuna dolalı haldeydi dogum anında ve bu bile doktorumun dedigine gore sezeryan dogum sebebi degildi.Normal dogurmaktan korkmayın,ikincisi cok zor olmasına ragmen yine olsa yine normal dogurmak isterim,tabii bu sefer ozel bir hastanede ve uzman bir doktorun kontrolu altında,stajyerlerin saskın bakışları arasında degil.Cok da isterdim hersey normal gelişsin,sancım suyum zamanı gelince kendiliginden gelsin suni sancı epidural vs olmasın hersey dogal olsun ama olmadı,size kısmet olsun inşallah!
Böyle dogum hikayeleri okuyunca normal dogurasim geliyor ama kotu hikayelerde var iste sofikaninda ikincisi zor olmustu sanırım birde bugün bı akrabamız yeni dogum yaptı normal dogum 25 tane dikiş atmışlar sancıdan bayılmış iginamamis of ya ne zorBende normal doğum yaptım ve yanıma 1 gecelik 1 pijama takımı almıştım. Pijama takımı ile daha rahat ettim altında pet oluyor falan.. Sezeryan olanlarda sanırım gecelik daha rahat olur dikiş yerine gelmiyor falan..
Benim doğumum normal kendi sancımla epiduralsiz yani tamamen doğal oldu.. umarım bu doğumum da zamanında ve normal olur..
Heee bu arada sancı gelene kadar dolaştım ancak sancı geldikten sonra hiç kalkmadım yerimden :))) hatta aralarda uyuyarak kestirdim bile..
Akşam 6 da hastaneye yattım. Gece 12 ye kadar gezindim çünkü suyum gelmiş ancak hiç sancım olmamıştı..Gece 12 den sonra sancım gelmeye ve artmaya başladı..12 ile 3 arası aralarda uyuyabilecek kadar sancı çektim. Ammaaa gece 3 den sonra gelen sancı çok fazlaydı..ve 4 bucukta dogumhaneye girdim..4:51 de oglumgeldi..
yani dogumumun kolay olmasını aralarda dinlenmeme de bağlıyorum.
Evet canım birde doğumdan sonra kabiz olmuş dikişleri açılmış ne fena z.kâmilde doğurmuş belkide asistanların eline düştü herkes böyle doğurmuyorneeeeeeee 25 mi.. offf Allahım sabır versin...geçmiş olsun valla.
İkinci doğumlar daha zor oluyormuş..kişiye duruma göre değişir ancak çok kişiden duydum bende..
İlkinde hiç düşünmezdim bile ay nasıl olacak ne olacak diye..sadece herşey normal olur inşallah diyordum.. hamilelik süresince çok düşünmedim yanii son anda belli oluyor durumlar zaten.. düşünüp stres olmaya da gerek yok boşuna..
eee yaptık birşeyler madem :)) öyle de doğuracaz böyle de doğuracaz :))
ben yangınım
chnb ve sofikada gecelik demiş
en güzeli sanırım kısa kollu bir gecelik ve üstüne de sabahlık tarzı birşey
çorap da giyeriz
ayy ne çirkin oluruz
selam milleett...:)))
ohhh keyifler yerinde maaşallah..
bebek hazırlıkları falan düşünülüyor çokk güzeeellll....
bende chnb gibi beşli set aldım deri sanırım happy baby ürünüydü nette de vardı ben buradan 85e aldım belki de aynı settir chnb:))
chnb canım birde bebek şekeri sepeti demişsin
bende araştırıyorum da sen hangi siteden sipariş verdin memnun kaldın mı ürün iyi miydi
malatyada satılan bir yer yok zaten ben mecburen netten alacağım insnlara hatıra kalması açısından çokk istiyorum
magnet falan diyorlar o nasıl oluyor hangisi iyi oluyor bilgisi olan var mı kızlar..
O çorapların altına önü açık terlikde giydikmi bizden çirkini olmaz
saftunc gorusmelerin guzel gecmiş sevindim,bundan sonra hersey gonlunce olacak inşallah
Her iki dr lada gorusmen olumlu gecmis cok sevindim.
Insallah rabbim kendiliginden bir evlat nasip eder
Ve ilk dr gorusmen bebegini gormek icin olur
Hersey gonlunce olsun ve yasadigin sikintilar gecmiste kalsin insallah.
Görüşmen güzel geçmiş canım. Rabbim yüzünü hep güldürsün. Yüce mevlam tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin.
gunaydin kizlar
saftunc canim gorusmen cok hos gecmis istedigin cevaplari almissin belli her iki dr memnun kalmana sevindim..
rabbim tez zaman da guzel haberler vermeyi nasip etsin canim ...
cnm, bana çevremde hep bekle bekle dediler
oğlumda hiç beklememiştim
kızda dikiş yok ne olur ne olmaz diye biraz bekledim ama gene de yaptım
Allahım ne yazdıysa o oluyor
düşünsenie doğuma giderken karnında bebeğin öldügünü öğrenen anneler var
yada doğumda bebeğini kaybediyor
rabbim hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın
burdaki bebek için yanıp tutuşan tüm arkadaşlarıma hayırlısı ile versin bebişlerini
sen de en güzelini yapacaksın kısmetse
ben oğlumda oto koltugu tipi olan ana kucağı kullandım, oldukça rahat ettim, hastaneden çıkarken bile ona koyup çıkarmıştım
ama bu bızdıklar kış bebeği olacak daha korumalı birşeye ihtiyaç duyabiliriz
sling kanguruyu bende düşündüm ama sanki bebek nefessiz kalıp sıkışıyormuş gibi geliyor bana
eline geçtimi aldıgın şey
deneme yaptın mı hiç?
çok zor yaşaıkların, inşallah zevkle döşeyeceğin bir oda yapacaksın ve bebeğin içinde büyüyecek
allah bizim de odamızı boş koymasın, kızımın sesiyle şenlensin inşallah
resimleri de koyacagım inşallah kısmetse
cnm, çok sevindim güzel haberlerle gelmene
sen de çok pozitif bir insansın bence ve herşeyin yolunda gidecek inşallah
ben de yıllar sonra buraya girdigimde en başta chnb sonra tüm arkadaşlar bana o kadar sıcak ve yakın davrandılar ki
hatta chnb bana teşekkür mesajı atmıştı böyle bir konu açtığım için
şimdi düşünüyorum da sanırım benim de ona teşekkür etmem gerekiyor, onun sayesinde arda beye karar verdim ve burada dostluklarla moral buldum
hepinize tesekkür ediyorum
ühühühüü duygusallaştım bakın
Ay canım aklıma geldi. benim sezaryene giderken pıhtılaşmam var diye çok sıkı varis çorabı giydirdiler normal çoraptan daha da komiktim:))
canım evet kırmızı gri. hapy baby. ben beğendim...
canım ucuz çarşı diye bir yer var gitti gidiyorda
benimkiler
de magnetli buzdolabı süsü. . gitti gidiyorda güzel kampanyalar var takip et.
her şey var nette...
canım ben önü küt burunlu parlak terlik aldım. lohusa tacı da...:))
Allahım herkese nasip etsin...
chnb , doğumda gecelik mi daha rahat oluyor yoksa pijama mı?
saol canım bende senin anlattıgına uyayım..eger hamile olmazsam 3.aşım için mayıs ın ilk haftası gideyim.
ama insallah ikimizde 3.asıya gidemeden hamile kalırız
evet canım genetik testte yapıldı..
doktor beni dinledikten sonra hem patolojiye hem genetik bölümüne hemde kan labarotuarına gönderdi.
anladıgım kadarıyla sadece kanda bakılınca anlasılmıyor pıhtılaşma..
ileri derecesini anlamak için genetik testlerinden yararlanılıor..
kan testimde sadece 1 degerimde yükseklik görülüyordu doktor ilk o sayfaya baktı hamilelikte corasprinde verelim sana dedi.ama son sayfaya genetiklere gelince hımmm aspirin yetersiz olabilir igne verecegim hamilelikte dedi..
ayrıca rahim filmi çekelim birde ona bakalım yapısal bir bozukluk varmı,dogumda bir sorun olmusmu dedi.
İnşallah kalırız canım.Hamilelilik isteyen arkadaşlarımızla birlikte gün sayarız..
mmerycim çok sordum canım ama patolojide ve genetik bölümünde kanmı verdin?ne yapıyorlar.Ayrıyetten kan labaratuvarınada gitmişsin..Birde eşindende kan aldılarmı canım..
İnşallah kalırız canım.Hamilelilik isteyen arkadaşlarımızla birlikte gün sayarız..
mmerycim çok sordum canım ama patolojide ve genetik bölümünde kanmı verdin?ne yapıyorlar.Ayrıyetten kan labaratuvarınada gitmişsin..Birde eşindende kan aldılarmı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?