Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

chnb canım 13 sarılık icin yuksek bir deger ama eger daha hastanedeyken yaptılar ve bu ikinci testte dusus gordulerse normal demiş olabilirler.bebegin rengi nasıl,İnci kan degeri 11 oldugu halde oldukca sarıydı ama emmesi ve uyuması gayet normaldi.Telaş etmeni istemem sadece gozden kacan bir durum olmasın istedim canım.

Azıcık eşimi seveyim gözümün içine bakıp duruyor kedi gibi :) Sorularınız ve yorumlarınız olursa yarın cevaplarım şimdilik çıkayım arkadaşlar

Her iki dr lada gorusmen olumlu gecmis cok sevindim.
Insallah rabbim kendiliginden bir evlat nasip eder
Ve ilk dr gorusmen bebegini gormek icin olur
Hersey gonlunce olsun ve yasadigin sikintilar gecmiste kalsin insallah.

Âmin
Canım benim. Rabbim tez zamanda bu güzellikleri yaşatsın.

Görüşmen güzel geçmiş canım. Rabbim yüzünü hep güldürsün. Yüce mevlam tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin.

gunaydin kizlar
saftunc canim gorusmen cok hos gecmis istedigin cevaplari almissin belli her iki dr memnun kalmana sevindim..
rabbim tez zaman da guzel haberler vermeyi nasip etsin canim ...

Canım bilmiyorum ki dün 9. günmüş. nette beyin bariyer geliştiriyor yazmış. Dr niye normal dedi bilmem. Emmesi iyi bilmiyorum neden öyle dedi.

Saftunç canım çok sevindim adına. En tez zamanda doğal yoldan gelsin meleğin inşallah...

sutanesi arayacağım seni canım. çok teşekkür ederim...

cnm, bana çevremde hep bekle bekle dediler
oğlumda hiç beklememiştim
kızda dikiş yok ne olur ne olmaz diye biraz bekledim ama gene de yaptım
Allahım ne yazdıysa o oluyor
düşünsenie doğuma giderken karnında bebeğin öldügünü öğrenen anneler var
yada doğumda bebeğini kaybediyor
rabbim hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın
burdaki bebek için yanıp tutuşan tüm arkadaşlarıma hayırlısı ile versin bebişlerini

sen de en güzelini yapacaksın kısmetse
ben oğlumda oto koltugu tipi olan ana kucağı kullandım, oldukça rahat ettim, hastaneden çıkarken bile ona koyup çıkarmıştım
ama bu bızdıklar kış bebeği olacak daha korumalı birşeye ihtiyaç duyabiliriz

sling kanguruyu bende düşündüm ama sanki bebek nefessiz kalıp sıkışıyormuş gibi geliyor bana
eline geçtimi aldıgın şey
deneme yaptın mı hiç?

çok zor yaşaıkların, inşallah zevkle döşeyeceğin bir oda yapacaksın ve bebeğin içinde büyüyecek
allah bizim de odamızı boş koymasın, kızımın sesiyle şenlensin inşallah
resimleri de koyacagım inşallah kısmetse

cnm, çok sevindim güzel haberlerle gelmene
sen de çok pozitif bir insansın bence ve herşeyin yolunda gidecek inşallah
ben de yıllar sonra buraya girdigimde en başta chnb sonra tüm arkadaşlar bana o kadar sıcak ve yakın davrandılar ki
hatta chnb bana teşekkür mesajı atmıştı böyle bir konu açtığım için
şimdi düşünüyorum da sanırım benim de ona teşekkür etmem gerekiyor, onun sayesinde arda beye karar verdim ve burada dostluklarla moral buldum
hepinize tesekkür ediyorum

ühühühüü duygusallaştım bakın

Son düzenleme:
Canım geldi evde dürüyor ilk geldiginde oyuncak ayicikla deneyebildim nefessiz kalabilceg benimde aklıma geldi ama sanmam ben annemde kalıyorum simdi 10 aylık yeğenim var hatta gecen gün konuşurken geldi aklıma keske getirseydim denerdim diye yarın esım gelcek unutmazsa getircek demiyecem sonucu yazarım fiyatida 58tl ye düşmüştü normalde fiyatlar 100tl ve uzeriydi

Canım bu aralar yazdıkların beni çok etkiliyor. Doğum yaklaştıkça bir duygusallık mı çöküyor ne?
Burası benim yazdığım ilk forumum. Hep seni merak ederdim geçmişi okuduğum için. İyi ki yakın dönemlerde hamile kaldık şükür...
Arda Bey de benim için şans oldu. Şükür bebeğime kavuştum senin dediğin gibi sihirli ellleri değdi:))

Canım ben o dediğini bilmiyorum. Nasıl kanguru ki? benim 5 li sette var büyük oğlumda kullandığımdan.

duyaydın yok canım chicco değil. nete derili port bebe seti yazınca çıktı gitti gidiyordan aldım izmirden gelmiş. :))

canım 4 ay filan sepet kullanılıyor. tek chiccoda da vardır ama bence pahalı gerek yok. kısa süreli şeylere para vermeyi sevmiyorum bu uygun ve işimi görüyor şık hem de... hatta burada beşik yok gündüz anakucağında gece port bebede uyuyor...

Ben kanguruyu sevmiyorum sanki bebek rahatsız oluyormuş gibi geliyor,ama port bebe gerekli anladığım kadarıyla
Sepet işini annem çok istemişti ama ben de gereksiz pahalı buluyorum,pierre cardşn in park yatağını beğendim,4 yaşına kadar kullanılıyor
Oda takımı düşünemiyorum,oturma odasındaki koltukları atamam daha kaç senelikler ki,zaten yeğenimden biliyorum hiç yatağında yatmadı sıpa,8 yaşına geldi daha yeni yeni odasında uyuyor

Sarılık mevzusunu hiç anlamıyorum,ama ğç kız kardeşiz bir tek ben sarılık olmamışım üstelik küçük doğmuşum,belki oğluşum da bana çeket

chnb , doğumda gecelik mi daha rahat oluyor yoksa pijama mı?
birde emzirme sütyeni yada atleti alsam hastane de giyiliyor mu? ben oğlanda ne yapmıştım hiç hatırlamıyorum

http://www.unnado.com/urun/detay/MTcyNDMz

bu nasıl acaba kızlar, vdeoda var, çocuk düşer mi içinden dersiniz
Ben bunu bağlayamam ki

Fiyatı gerçekten uygunmuş 100 den aşağı hiç görmemiştim

Amin Canım Allah yaşatmasın.Yaşattıklarına sabır versin.Bende rahim ağzı yetersizliği varmış.drhamile kalmamda herhangi bir sakınca olmadığını söyledi..Rahim filmi çekmeyi önerdi.Kısmet olursa bu ay çekileceğim.Korunmuyorum ve korunmayı da düşünmüyorum.doktorum endişelenmemei durumumun gayet iyi olduğunu söyledi.sadece çok tedbirli olacağız ve bebeği en az 34 hafta rahimde tutacağız dedi.Allahım hayırlısını versin inşallah.Sende sorun neydi canım?

saol canım bende senin anlattıgına uyayım..eger hamile olmazsam 3.aşım için mayıs ın ilk haftası gideyim.
ama insallah ikimizde 3.asıya gidemeden hamile kalırız

evet canım genetik testte yapıldı..
doktor beni dinledikten sonra hem patolojiye hem genetik bölümüne hemde kan labarotuarına gönderdi.
anladıgım kadarıyla sadece kanda bakılınca anlasılmıyor pıhtılaşma..
ileri derecesini anlamak için genetik testlerinden yararlanılıor..

kan testimde sadece 1 degerimde yükseklik görülüyordu doktor ilk o sayfaya baktı hamilelikte corasprinde verelim sana dedi.ama son sayfaya genetiklere gelince hımmm aspirin yetersiz olabilir igne verecegim hamilelikte dedi..

ayrıca rahim filmi çekelim birde ona bakalım yapısal bir bozukluk varmı,dogumda bir sorun olmusmu dedi.

evet arkadasım bende de rahimagzı yetmezligi dedi..1saatlk sancıyla rahim tamamen acılmış..
kese acılmıs..mecburuz doguma bebegi de yasatamayız dedi.

evet bana da rahim filmi çekilcek..ama hastalanınca arayıp randevu alacakmısım ama 2ayı gecmesine ragmen dogumdan sonra hastalanmadım ben

sen 40ın cıktıktan ne zaman sonra gördün kırmızıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…