- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.601
ben 2.yi olunca oradaki doktor bunlar seni 5 yıl koruyacak bir dahaki hamileligini rahat geçir demişti..
ama sende 3.de 5yıl koruru görmüşsün bak kafam karıstı simdi..
6ay sonra 3.gerek demek..insallah ozamana hamile olurumda hiç gidip aşı işine bulasmam
mmerycim benimde kafam çok karışıktı aşı konusunda.Ama hemşire sağlık bakanlığının tetanoz çizelgesinden anlatınca aydınlandım.Ve aynen dediğim gibi yazıyordu..
Birde canım sana genetik testlerden falan yaptılarmı,pıhtılaşma dışında..
Azıcık eşimi seveyim gözümün içine bakıp duruyor kedi gibi :) Sorularınız ve yorumlarınız olursa yarın cevaplarım şimdilik çıkayım arkadaşlar
chnb bende sizleri buldugum için çok seviniyorum
hidennisko,paşam gibi bende bebegininodasını merak edıyordum..
şimdi görecegm sanırım,sevindim..
geceleri girip bakıp dualar okumana bile imrendim..
çünkü ben cok hevesliydim dogum oldugu aksam bile elimde kataloglar bebek odası seçiyordum.
dogumdan sonra da sürekli daha dün gece bebekodası seçiyordum daha dün gece diyip durmusum ebeler bile aglamıs benle beraber..
anlayacagın hevesim kaldı içimde..inşallah bir dahakine banada kısmet olur
Arkadaşlar merhaba kimler ne yapıyor neler yazmış okumadan hemen yazayım dedim umarım herkes iyidir.Bugün Arda Beyle randevum vardı hatırlarsınız,Çok pozitif hoş bir insan Arda Bey ama çokta akıllı dikkatli önce chnb ve sizlerden aldığım bilgiyle hazırladığım dosyayı sundum amaaa önce sizleride söyledim onların sayesinde burdayım dedim :)Dosyamı tek tek inceledi muayenemi yaptı hem ultrasanlo rahim içine ve ağzına baktı hemde eliyle rahim ve rahim ağzını kontrol etti.Şuanda çok normal gözüküyor uzunluğu dedi doğumda ki durumu önemli dedi.Rahim ağzı üst kısmı gayet etli ama alt tarafta konizasyondan dolayı incelme var dedi.Sonraaaa gebelik oluştuktan sonra sana ilaç tedavisine gerek olmayabilir,serkulajın yerinede sadece progesteron tedavisi uygulayabiliriz dedi.Serkulaj olmayadabilir oladabilir dedi.Daha önce bir düşüğün erken doğumun olmadığı için sadece konizasyona bağlı bir durum olduğu için böyle dedi.Konizasyon geçirmiş olman illada rahim ağzının açılacağı anlamına gelmiyor dedi..Tabi gebelik olmadığı için henuz olasılıklar üzerinden gittik.Ama artık hamile olduğumda doktorumun Arda bey olmasına kesinlikle eşimde bende karar verdik.Daha sonra Tüp bebek için Cem beyin benim geleceğimden haberi vardı Bir Arkadaşımız Cem beyle görüşüp benim geleceğimi söylemişti ve oda sağolsun hastalarıma başlamadan bir görüşeyim dedi ve çokta güzel ilgilendi. Arda Beyde benimle ilgili bilgileri paylaştı küçük bir özet yaptı.Ve Cem bey benim hormon testlerime ve yumurtalıklarıma baktı eşimin spermiyogramına baktı benim 2 ay önce yaptırdığım laproskopik histeroskpinin dvdsine baktı veee dediki şu anda bir sıkıntı gözükmüyor.Bebeğiniz kendiliğinden olabilir de dedi.Ama bizden eşimin spermiyogramını tekrarlatmamızı ve benimde AMH (yUMURTALIK REZERVİNİ TAM OLARAK ANLAMAK İÇİN) testi yaptırmamı istedi ben testi verdim.Eşimde spermiyogramı verecek yarın.Sonuçlara göre sizi arıycaz bebek konusunda neler yapacağımızı daha net değerlendirelim dedi.Ben Cem Beyide Arda Beyide çok beğendim Kariyerleri uzmanlıkları çok iyi bir o kadarda mutevazı insanlar.İyiki sizleri tanımışım ve bu güzel insanlarla görüştüm.İçim çok rahat hiçbir şeyden korkmuyorum.Ben Allahın bana verdiği akılla doğru yolda doğru adımlar attığıma inanıyorum gerisinide RABBİME bırakıyorum.O hakkımda hayırlısını bilir ve verir.Bugüne kadar üzüldüğüm keşkelerim hep iyiki oldu eminim bu süreç bana çok şey öğretti ve öğretecekte.Her şeyin kıymetini değerini biliyorum artık.Bugün Okula giderken bir güzel ıslandım yağmurda ama içeri girdiğimde çocuklar kadar şendim.Yağmur kar soğuk her şeyi sevmeyi öğrendim her şeyi:) Canlarım sizleri çook çok öpüyorum..İyiki varsınız Hakkınızı helal edin.Sevgilerimle...
chnb canım 13 sarılık icin yuksek bir deger ama eger daha hastanedeyken yaptılar ve bu ikinci testte dusus gordulerse normal demiş olabilirler.bebegin rengi nasıl,İnci kan degeri 11 oldugu halde oldukca sarıydı ama emmesi ve uyuması gayet normaldi.Telaş etmeni istemem sadece gozden kacan bir durum olmasın istedim canım.
Benim de içim durmuyor zaten,annemle netten yatak baktık,ablam öğle tatillerinde yeğeni için gezip araştırıyor birşeyler,netten ben de daha ufak şeyleri alırım ditorum,port bebe konusunda kararsızım,şu bebek arabasdına da takılan aynı zamanda oto koltuğu gibi kullanılanlRdan mı alsam acaba
Çok heyecanlıyım bi geçsrk 28 i,karnım bütüdükçe daha bi zevkleniyorumAllahım tamamına erdirse inşallah,iki ablam da pek hevesli benim bişey almama gerek kalmayacak gibi
Canım kıs bebeği olacag icin port bebe daha iyi olur bence ben öyle almayı düşünüyorum 3 tane yeginim var 3 de kis bebeg onlardan tecrubeliyim ilk yeğenime oto koltug almıştık ilk aylarda kullanamamisti bebek arabası alırken oto koltuğa uygun olanından alabilirsin
Haftalar geçtikçe heyecanda artıyor bende Aralık'tan önce aldırmiacam bisey dedim ama ben dayanamadın daha dogrusu indirimi kaçırmak istemeğim netten sling kanguru aldım
chnb bende sizleri buldugum için çok seviniyorum
hidennisko,paşam gibi bende bebegininodasını merak edıyordum..
şimdi görecegm sanırım,sevindim..
geceleri girip bakıp dualar okumana bile imrendim..
çünkü ben cok hevesliydim dogum oldugu aksam bile elimde kataloglar bebek odası seçiyordum.
dogumdan sonra da sürekli daha dün gece bebekodası seçiyordum daha dün gece diyip durmusum ebeler bile aglamıs benle beraber..
anlayacagın hevesim kaldı içimde..inşallah bir dahakine banada kısmet olur
Arkadaşlar merhaba kimler ne yapıyor neler yazmış okumadan hemen yazayım dedim umarım herkes iyidir.Bugün Arda Beyle randevum vardı hatırlarsınız,Çok pozitif hoş bir insan Arda Bey ama çokta akıllı dikkatli önce chnb ve sizlerden aldığım bilgiyle hazırladığım dosyayı sundum amaaa önce sizleride söyledim onların sayesinde burdayım dedim :)Dosyamı tek tek inceledi muayenemi yaptı hem ultrasanlo rahim içine ve ağzına baktı hemde eliyle rahim ve rahim ağzını kontrol etti.Şuanda çok normal gözüküyor uzunluğu dedi doğumda ki durumu önemli dedi.Rahim ağzı üst kısmı gayet etli ama alt tarafta konizasyondan dolayı incelme var dedi.Sonraaaa gebelik oluştuktan sonra sana ilaç tedavisine gerek olmayabilir,serkulajın yerinede sadece progesteron tedavisi uygulayabiliriz dedi.Serkulaj olmayadabilir oladabilir dedi.Daha önce bir düşüğün erken doğumun olmadığı için sadece konizasyona bağlı bir durum olduğu için böyle dedi.Konizasyon geçirmiş olman illada rahim ağzının açılacağı anlamına gelmiyor dedi..Tabi gebelik olmadığı için henuz olasılıklar üzerinden gittik.Ama artık hamile olduğumda doktorumun Arda bey olmasına kesinlikle eşimde bende karar verdik.Daha sonra Tüp bebek için Cem beyin benim geleceğimden haberi vardı Bir Arkadaşımız Cem beyle görüşüp benim geleceğimi söylemişti ve oda sağolsun hastalarıma başlamadan bir görüşeyim dedi ve çokta güzel ilgilendi. Arda Beyde benimle ilgili bilgileri paylaştı küçük bir özet yaptı.Ve Cem bey benim hormon testlerime ve yumurtalıklarıma baktı eşimin spermiyogramına baktı benim 2 ay önce yaptırdığım laproskopik histeroskpinin dvdsine baktı veee dediki şu anda bir sıkıntı gözükmüyor.Bebeğiniz kendiliğinden olabilir de dedi.Ama bizden eşimin spermiyogramını tekrarlatmamızı ve benimde AMH (yUMURTALIK REZERVİNİ TAM OLARAK ANLAMAK İÇİN) testi yaptırmamı istedi ben testi verdim.Eşimde spermiyogramı verecek yarın.Sonuçlara göre sizi arıycaz bebek konusunda neler yapacağımızı daha net değerlendirelim dedi.Ben Cem Beyide Arda Beyide çok beğendim Kariyerleri uzmanlıkları çok iyi bir o kadarda mutevazı insanlar.İyiki sizleri tanımışım ve bu güzel insanlarla görüştüm.İçim çok rahat hiçbir şeyden korkmuyorum.Ben Allahın bana verdiği akılla doğru yolda doğru adımlar attığıma inanıyorum gerisinide RABBİME bırakıyorum.O hakkımda hayırlısını bilir ve verir.Bugüne kadar üzüldüğüm keşkelerim hep iyiki oldu eminim bu süreç bana çok şey öğretti ve öğretecekte.Her şeyin kıymetini değerini biliyorum artık.Bugün Okula giderken bir güzel ıslandım yağmurda ama içeri girdiğimde çocuklar kadar şendim.Yağmur kar soğuk her şeyi sevmeyi öğrendim her şeyi:) Canlarım sizleri çook çok öpüyorum..İyiki varsınız Hakkınızı helal edin.Sevgilerimle...
cnm, bana çevremde hep bekle bekle dediler
oğlumda hiç beklememiştim
kızda dikiş yok ne olur ne olmaz diye biraz bekledim ama gene de yaptım
Allahım ne yazdıysa o oluyor
düşünsenie doğuma giderken karnında bebeğin öldügünü öğrenen anneler var
yada doğumda bebeğini kaybediyor
rabbim hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın
burdaki bebek için yanıp tutuşan tüm arkadaşlarıma hayırlısı ile versin bebişlerini
sen de en güzelini yapacaksın kısmetse
ben oğlumda oto koltugu tipi olan ana kucağı kullandım, oldukça rahat ettim, hastaneden çıkarken bile ona koyup çıkarmıştım
ama bu bızdıklar kış bebeği olacak daha korumalı birşeye ihtiyaç duyabiliriz
sling kanguruyu bende düşündüm ama sanki bebek nefessiz kalıp sıkışıyormuş gibi geliyor bana
eline geçtimi aldıgın şey
deneme yaptın mı hiç?
çok zor yaşaıkların, inşallah zevkle döşeyeceğin bir oda yapacaksın ve bebeğin içinde büyüyecek
allah bizim de odamızı boş koymasın, kızımın sesiyle şenlensin inşallah
resimleri de koyacagım inşallah kısmetse
cnm, çok sevindim güzel haberlerle gelmene
sen de çok pozitif bir insansın bence ve herşeyin yolunda gidecek inşallah
ben de yıllar sonra buraya girdigimde en başta chnb sonra tüm arkadaşlar bana o kadar sıcak ve yakın davrandılar ki
hatta chnb bana teşekkür mesajı atmıştı böyle bir konu açtığım için
şimdi düşünüyorum da sanırım benim de ona teşekkür etmem gerekiyor, onun sayesinde arda beye karar verdim ve burada dostluklarla moral buldum
hepinize tesekkür ediyorum
ühühühüü duygusallaştım bakın
Canım geldi evde dürüyor ilk geldiginde oyuncak ayicikla deneyebildim nefessiz kalabilceg benimde aklıma geldi ama sanmam ben annemde kalıyorum simdi 10 aylık yeğenim var hatta gecen gün konuşurken geldi aklıma keske getirseydim denerdim diye yarın esım gelcek unutmazsa getircek demiyecem sonucu yazarım fiyatida 58tl ye düşmüştü normalde fiyatlar 100tl ve uzeriydi
Ben kanguruyu sevmiyorum sanki bebek rahatsız oluyormuş gibi geliyor,ama port bebe gerekli anladığım kadarıylaCanım bu aralar yazdıkların beni çok etkiliyor. Doğum yaklaştıkça bir duygusallık mı çöküyor ne?
Burası benim yazdığım ilk forumum. Hep seni merak ederdim geçmişi okuduğum için. İyi ki yakın dönemlerde hamile kaldık şükür...
Arda Bey de benim için şans oldu. Şükür bebeğime kavuştum senin dediğin gibi sihirli ellleri değdi:))
Canım ben o dediğini bilmiyorum. Nasıl kanguru ki? benim 5 li sette var büyük oğlumda kullandığımdan.
duyaydın yok canım chicco değil. nete derili port bebe seti yazınca çıktı gitti gidiyordan aldım izmirden gelmiş. :))
canım 4 ay filan sepet kullanılıyor. tek chiccoda da vardır ama bence pahalı gerek yok. kısa süreli şeylere para vermeyi sevmiyorum bu uygun ve işimi görüyor şık hem de... hatta burada beşik yok gündüz anakucağında gece port bebede uyuyor...
Ben bunu bağlayamam kihttp://www.unnado.com/urun/detay/MTcyNDMz
bu nasıl acaba kızlar, vdeoda var, çocuk düşer mi içinden dersiniz
Fiyatı gerçekten uygunmuş 100 den aşağı hiç görmemiştimGruppal - Pratik Ana Kucağı the Ezio Sling
Chnb canım burdan girebilirsin ben mavisini aldım
Sepetler banada pahalı geliyor sadece 4-5 ay yatacak ben bı arkadasdan Alicam sadece 40 cikana kadar kullanmış nasılsa oda takimi alcam diye sepet almıyorum ama bebegin odasını erken ayircam galiba sen ana kucagindami yatırıyorsun simdi?
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...benim 2 ayı eni geçti senin 4 oldu demek
bende aynı seyi yasıyorum acım azalmıyor artıyorderdim gitgide büyüyor.
unutamayız arkadasım,unutamayız..ancak yeni meleklerimizle acısı diner azda olsa..
korunmayı ne zaman bırakacaksın?herhangi bir saglık sorunun varmn ı yeniden baslıyacakmısın çalısmalara?
Allah ım bu acıyı yasatmasın kimseye
saol canım bende senin anlattıgına uyayım..eger hamile olmazsam 3.aşım için mayıs ın ilk haftası gideyim.mmerycim benimde kafam çok karışıktı aşı konusunda.Ama hemşire sağlık bakanlığının tetanoz çizelgesinden anlatınca aydınlandım.Ve aynen dediğim gibi yazıyordu..
Birde canım sana genetik testlerden falan yaptılarmı,pıhtılaşma dışında..
Amin Canım Allah yaşatmasın.Yaşattıklarına sabır versin.Bende rahim ağzı yetersizliği varmış.drhamile kalmamda herhangi bir sakınca olmadığını söyledi..Rahim filmi çekmeyi önerdi.Kısmet olursa bu ay çekileceğim.Korunmuyorum ve korunmayı da düşünmüyorum.doktorum endişelenmemei durumumun gayet iyi olduğunu söyledi.sadece çok tedbirli olacağız ve bebeği en az 34 hafta rahimde tutacağız dedi.Allahım hayırlısını versin inşallah.Sende sorun neydi canım?
http://www.unnado.com/urun/detay/MTcyNDMz
bu nasıl acaba kızlar, vdeoda var, çocuk düşer mi içinden dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?