- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.641
saol canım bende senin anlattıgına uyayım..eger hamile olmazsam 3.aşım için mayıs ın ilk haftası gideyim.
ama insallah ikimizde 3.asıya gidemeden hamile kalırız
evet canım genetik testte yapıldı..
doktor beni dinledikten sonra hem patolojiye hem genetik bölümüne hemde kan labarotuarına gönderdi.
anladıgım kadarıyla sadece kanda bakılınca anlasılmıyor pıhtılaşma..
ileri derecesini anlamak için genetik testlerinden yararlanılıor..
kan testimde sadece 1 degerimde yükseklik görülüyordu doktor ilk o sayfaya baktı hamilelikte corasprinde verelim sana dedi.ama son sayfaya genetiklere gelince hımmm aspirin yetersiz olabilir igne verecegim hamilelikte dedi..
ayrıca rahim filmi çekelim birde ona bakalım yapısal bir bozukluk varmı,dogumda bir sorun olmusmu dedi.
evet arkadasım bende de rahimagzı yetmezligi dedi..1saatlk sancıyla rahim tamamen acılmış..
kese acılmıs..mecburuz doguma bebegi de yasatamayız dedi.
evet bana da rahim filmi çekilcek..ama hastalanınca arayıp randevu alacakmısım ama 2ayı gecmesine ragmen dogumdan sonra hastalanmadım ben
sen 40ın cıktıktan ne zaman sonra gördün kırmızıları
Öğretmenler gu unuz kutlu olsun kislarrr
Gurbetçi, inşallah bu bebeğinde yüzün gülecek
32 olmuşum bu arada :))))
hayırlı olsun hidennisko... güzel bi sene seni bekliyodur umarım...Öğretmenler gu unuz kutlu olsun kislarrr
Günaydın canlar.
Bugün özel birgün. topiğimizde birçok olan öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun hepimize.
Aşûre gününüz mübarek olsun. Evinizden mutluluk huzur sağlık ve bereket hiç eksik olmasın.
:13::13:
ögretmenler gününüz kutlu olsunrabbim aşüre gününüde seneye çıkmamızı kabul etsin duasıyla hayırlısıyla dagıttıklarımızıda kabul etsin işşallah nerde bu millet nerde bu devlet
gunaydin millet..
tum ogretmenlerimizin ozellikle topikteki ogretmenlerimizin ogretmenler gununu kutluyorum..
rabbim ogretmenlerimizi basimizdan eksik etmesin..
asure gununuzude bereket saglik huzur icinde gecirmeniz dilegiyle..
OGRETMENLERİM YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLUCAKTİR..
BAS OGRETMEN M.K.A
.....
kizlar bu gun cok uzgunum kizim 3 sene once bu gun dogmustu bu gun kizimin dogum gunu yasasaydi belki ogretmen olurdu ogretmenim benimkizim 3 yasini bitirip 4. yadindan gun aliyor olucakti ..
umut melegim iyiki sen benim kizimsin bu dunyada kavusamasakta obur dunya da bebaberiz kadarsizim annen ve baban seni cok seviyor kardeslerinle bizi bekleyin cennet kokulum..
15 temmuzda doğum yaptım 24 ağustosta adet oldum.Aslında çok düzenli değildi eskiden ama doğumdan sonra daha düzenli olmaya başladı.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Ben ilk başta çok ağrı hissetmedim.sanki karnımı sıkıştırıyorlar gibiydi.mukuslu tam kırmızı olmayan bir yemek kaşığınını doldurur doldurmaz bir sıvı geldi.Hemen dr'ye gittik.üç santim açılma var erken doğum dediler ilaçlar filan verildi. biraz o sıkışma hissi gitti sonrasında sancı o kadar şiddetlendi ki anlatamam.sabah 7.30 gibi suyum geldi.Kızım üç dakika içinde doğdu.çok acelesi vardı.melek olmaya dünden ragzı.sabaha kadar dua ettim.kızıma seslendim "Bebeğim ne olur orada kal.Acele etme."Dedim ama nafile dinlemedi beni.Kızımın melek olası varmış.Annesini Öbür dünyada bekleyecek.
Öğretmenler gu unuz kutlu olsun kislarrr
Öğretmen arkadaşlarımın günü kutlu olsun... elleri-kolları çiçek dolsun :)
Forumumuzda çok meslektaşım olduğu ıçın yazma gereğı duydum
öğretmenler günümüz kutlu olsun
insallah canim evet 32 olmusun darisi 40lara canim bende 32 leri gorebilirmiyim bilemiyorum insallah cumleten goruruz..
hayırlı olsun hidennisko... güzel bi sene seni bekliyodur umarım...
Öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutluyorum.
gurbetçi canım Allah bu yavrunu ve ileride doğacak yavrularını sana bağışlasın...
melek 18 insan çok üzülüyor. Rabbim en tezinden yeniden nasip etsin....
sagolun kızlar , inşallah hepimizin kucakları bebişlerimizle şenlenir
chnb ahmet ardanın resimleri cok güzel face de acıp acıp bakıyorum masallah yaa
ay ben çok agladım bugün resimleri gördükçe sutaım yaşla doldu gözlerim şiştiişte bu dedim sen başardın bende başarabilirmiyim acaba saçlarını gördükçe ömürüm geldi aklıma rabbim ömrüne ömür katsın sıpamın işşallah allahım şu içimeki korku bir gitse
Öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutluyorum.
gurbetçi canım Allah bu yavrunu ve ileride doğacak yavrularını sana bağışlasın...
melek 18 insan çok üzülüyor. Rabbim en tezinden yeniden nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?