- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.661
amin canim topikle beraber cumlemizle insallah feysteki fotolar harika otesi ozenmemek elde degil masallah ahmet ardamiza..
Bütün öğretmenlerimizin gunünü kutluyorum
Gurbetçi onlar icimizin dinmeyen sızısı ve hep öyle kalacak Rabbim kardeşlerini bize bağışlasin
Chnb Arda'nın fotolarını gördüm bayıldım hastaneni fotoğrafçısı mı çekti hepsini?
chnbmmmmmmmmm tek kelimeyle bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm10 kere baktım bugun bi ark.yeni doğum yaptı hastanede ona gösterdim bi ark. 32. haftası onada gösterdim maşallah bende istiyorum benım hastanem çektirmiyomuş ama doktoruma yalvarıcam hamile kalıp haftasına gelmeyi başarabilirsem en azından hemşirelere veririz makineyi
Arkadaşlarım öğretmenler günümüz kutlu olsun,sevgilerimlee..
tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.
günümüzü kutlayan arkadaşlara çok teşekkürler
değerimizin daha iyi bilindiği günler dileğiyle.
Ay ne guzel bende istiyorum sinemaya gitmeyi eşimde diyor gidelim ama bizimkiler yok bisey olur sık dısını 2-3 ay daha diyolar bebek olunca da hiç gidemem keyfini çıkar sinemanınmerhaba kızlar, herkes iyi galiba bir sıkıntı yok şükür, bizde iyiyiz, bende evde çok sıkıldım akşama doğru sinemaya gidicem eşimle değişiklik olsun biraz daha uzun bir süre gidemem en son kızıma hamile kalmadan önce gitmiştim alacakaranlık serisine son bölümü çıkmış onu seyretmeye gidicem..evinin yakınıda sinema olan varsa gidebilirsiniz sizde sürekli evde olmak sıkıyor insanı değişiklik olur..
chnb oğluşunun resimlerini bende çok merak ettim face den benide ekleyin kızlar..
işşalalh canım işşallahCanım daha iyi kareler sizlerin olsun... Başta eşim ne gerek var demişti albümü görünce hoşuna gitti. Siz de çektirirsiniz inşallah...
İnşallah başaracaksın canım...
fadik sağ ol canım.
melek inşallah öğretmenlerin için dileklerine katılıyorum...
canımd eseydin arkadaşım vardı resimci seni çekerdi rica ederdim para almazdı işşallah benim resimlerimi o çekicek nasip olursa tabeAllahım sizlere de nasip etsin inşallah...
Evet canım 30 tane seçtik ayrıca onları albüm yaptı rotuşlamış kusurlarımı. benim cildimde lekeler vardı... 203 tane resim cd ye koymuş ama benzer kareler de var. Allianz pakette 5 foto hediye. biz resimleri beğenince farklı bir tarife ile satın aldık.
Canım benim sen de çektirirsin inşallah... Hem dışarıdan da getirtebilirsin fotoğrafçı...
Senin de canım:)
Senin de kutlu olsun canım...
merhaba kızlar, herkes iyi galiba bir sıkıntı yok şükür, bizde iyiyiz, bende evde çok sıkıldım akşama doğru sinemaya gidicem eşimle değişiklik olsun biraz daha uzun bir süre gidemem en son kızıma hamile kalmadan önce gitmiştim alacakaranlık serisine son bölümü çıkmış onu seyretmeye gidicem..evinin yakınıda sinema olan varsa gidebilirsiniz sizde sürekli evde olmak sıkıyor insanı değişiklik olur..
chnb oğluşunun resimlerini bende çok merak ettim face den benide ekleyin kızlar..
merhaba kızlar, herkes iyi galiba bir sıkıntı yok şükür, bizde iyiyiz, bende evde çok sıkıldım akşama doğru sinemaya gidicem eşimle değişiklik olsun biraz daha uzun bir süre gidemem en son kızıma hamile kalmadan önce gitmiştim alacakaranlık serisine son bölümü çıkmış onu seyretmeye gidicem..evinin yakınıda sinema olan varsa gidebilirsiniz sizde sürekli evde olmak sıkıyor insanı değişiklik olur..
slm kizlar metalcim moralini yuksek tut canim rabbim sifa versin sana canim sana baktikca kendimi goruyorum canim dr soyle bide nidilati dene belki gecer..
yarencim bizim sinema ya falan gidicek hic durumumuz yok manevi anlamda basima bi bela aldim bi sinavim oldu iki sinav ama kesin kararliyim gonderecem acliktan degil ama pasaktan olucem..
Canım Allah yardımcın olsun kalsa sana stres ki stresden uzak durman lazım nasil göndercen bilmiyorum benim böyle seylere yüzüm tutmazslm kizlar metalcim moralini yuksek tut canim rabbim sifa versin sana canim sana baktikca kendimi goruyorum canim dr soyle bide nidilati dene belki gecer..
yarencim bizim sinema ya falan gidicek hic durumumuz yok manevi anlamda basima bi bela aldim bi sinavim oldu iki sinav ama kesin kararliyim gonderecem acliktan degil ama pasaktan olucem..
Canlar iyi akşamlar
Benim bu gün boşlukların ağrıyor. Yani böbrek bölgem.
Biraz gaz problemim var. Yoksa yatmaktanmı. Benim gibi olan oldumu
canim gecmis olsun rabbim sif versin benim de olmustu canim ilk baslarda acidi sonradan agriya dondu nefes alamaz oldum uroliga gittim benim sadece sag tarafimdi sag bobregime bakti dr bobregin 1 cm buyumus dedi neden dedim bebegin buyudugu icin sag bobregini idrar torbana inen damarin ustune cikmis bu yuzden idrarim idrar torbasina dedil bobregime geri gidiyormus bu yuzden agiriyormus ama enfeksiyonda olabilir bende cikmamisti canim dedi bisey yapilmaz bu durumda bana agri kesici vurmuslardi insallah senin benimki gibi olmaz cunku cok berbat bi agridir..
benimde bu gun vajinamda sizlama var normalmi acaba..
Bende de olmuyor,üşümekten falan olabilir belki,biraz sıcak tut bakalım kendini,olmazsa dr ye sorarsıncanim gecmis olsun rabbim sif versin benim de olmustu canim ilk baslarda acidi sonradan agriya dondu nefes alamaz oldum uroliga gittim benim sadece sag tarafimdi sag bobregime bakti dr bobregin 1 cm buyumus dedi neden dedim bebegin buyudugu icin sag bobregini idrar torbana inen damarin ustune cikmis bu yuzden idrarim idrar torbasina dedil bobregime geri gidiyormus bu yuzden agiriyormus ama enfeksiyonda olabilir bende cikmamisti canim dedi bisey yapilmaz bu durumda bana agri kesici vurmuslardi insallah senin benimki gibi olmaz cunku cok berbat bi agridir..
benimde bu gun vajinamda sizlama var normalmi acaba..
Canım geçmiş olsun,bende gebelik öncesii oluyordu,çok korkmuştum dr hem kan tahlili yaptı hem ultrasonla baktı,sen gaz sancısı çekmişsin dedi,dr ye gittiğinde bi sor canımCanlar iyi akşamlar
Kolanyali pamukla ovalamanin ise yaradigni söylüyorlar ama ben pek yapmıyorum alıştım artık birde vuran kisiylede alakası var bazı hemşirelerin vurduğu cok ağrıtıyormetalcim insallah gazdir canim ama benim bu vajinadaki sizlama canimi sikiyor..
ya bide kizlar dun proluton depot vurundum felaket kalcam agiriyor
sizdede oluyormu ya clexan yakiyo ama geciyo proluton yakmiyo ama 1-2 saat sonra kalcamin daha dogrusu vurundugum kalcamin vurunulan yeri agriyo nasil gecerki yuruyemiyorum..
Demin konustum senin oglan durmuyo sende bana yardimci olamiyorsun yemegimi saattinde veremiyorsun dedim oda haklisin dedi
dedim istersen yarin biletini aliyim oda sana yardimci olamyorum farkindayim dedi yarin sabah 10 a gidicek insallah gitmesi hayirli olur..
Canlar iyi akşamlar
metalcim insallah gazdir canim ama benim bu vajinadaki sizlama canimi sikiyor..
ya bide kizlar dun proluton depot vurundum felaket kalcam agiriyor
sizdede oluyormu ya clexan yakiyo ama geciyo proluton yakmiyo ama 1-2 saat sonra kalcamin daha dogrusu vurundugum kalcamin vurunulan yeri agriyo nasil gecerki yuruyemiyorum..
Chnb bende hastanenin hediyesi sandim
Oh dedim masraftan kurtulduk
Bende bugün cok yoruldum
Sanki karnımın sag üstünde bir sertlik var, uyuyamadm
Sanırım kız dönmeye çalışıyor
ml...merhaba kızlar, herkes iyi galiba bir sıkıntı yok şükür, bizde iyiyiz, bende evde çok sıkıldım akşama doğru sinemaya gidicem eşimle değişiklik olsun biraz daha uzun bir süre gidemem en son kızıma hamile kalmadan önce gitmiştim alacakaranlık serisine son bölümü çıkmış onu seyretmeye gidicem..evinin yakınıda sinema olan varsa gidebilirsiniz sizde sürekli evde olmak sıkıyor insanı değişiklik olur..
işşalalh canım işşallah
canımd eseydin arkadaşım vardı resimci seni çekerdi rica ederdim para almazdı işşallah benim resimlerimi o çekicek nasip olursa tabe
sinemaya dikişli dikişli kafayımı yidin kızım sen ya korkmuyormusun ben camdan bile bakmadım yavruma birşey olur diye maşşallah canım korku morku hakgetire ne diyeyim rabbim yavrumu korusun
Ay ne guzel bende istiyorum sinemaya gitmeyi eşimde diyor gidelim ama bizimkiler yok bisey olur sık dısını 2-3 ay daha diyolar bebek olunca da hiç gidemem keyfini çıkar sinemanın
Canım istiyorsan ozelden gönder adresini ekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?