Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.
günümüzü kutlayan arkadaşlara çok teşekkürler
değerimizin daha iyi bilindiği günler dileğiyle.

amin canim topikle beraber cumlemizle insallah feysteki fotolar harika otesi ozenmemek elde degil masallah ahmet ardamiza..

Allahım sizlere de nasip etsin inşallah...

Evet canım 30 tane seçtik ayrıca onları albüm yaptı rotuşlamış kusurlarımı. benim cildimde lekeler vardı... 203 tane resim cd ye koymuş ama benzer kareler de var. Allianz pakette 5 foto hediye. biz resimleri beğenince farklı bir tarife ile satın aldık.

Canım benim sen de çektirirsin inşallah... Hem dışarıdan da getirtebilirsin fotoğrafçı...

Arkadaşlarım öğretmenler günümüz kutlu olsun,sevgilerimlee..

Senin de canım:)

tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.
günümüzü kutlayan arkadaşlara çok teşekkürler
değerimizin daha iyi bilindiği günler dileğiyle.

Senin de kutlu olsun canım...

Chnb bende hastanenin hediyesi sandim
Oh dedim masraftan kurtulduk
Bende bugün cok yoruldum
Sanki karnımın sag üstünde bir sertlik var, uyuyamadm
Sanırım kız dönmeye çalışıyor

Hayırlı pazarlar canlar.

Allah'ım hamd olsun bu günlerime. Zor bir gün ve gecenin ardından yine güneş doğdu.
Rabbim hikmetini üzerimizden eksik etme. Sana sığındık.
Bizlere kuvvet ve sağlık ver. Bizleri ve yavrularımızı Koruu.

Canlar Allah'a emanet olun.

Son düzenleme:
merhaba kızlar, herkes iyi galiba bir sıkıntı yok şükür, bizde iyiyiz, bende evde çok sıkıldım akşama doğru sinemaya gidicem eşimle değişiklik olsun biraz daha uzun bir süre gidemem en son kızıma hamile kalmadan önce gitmiştim alacakaranlık serisine son bölümü çıkmış onu seyretmeye gidicem..evinin yakınıda sinema olan varsa gidebilirsiniz sizde sürekli evde olmak sıkıyor insanı değişiklik olur..

chnb oğluşunun resimlerini bende çok merak ettim face den benide ekleyin kızlar..

slm kizlar metalcim moralini yuksek tut canim rabbim sifa versin sana canim sana baktikca kendimi goruyorum canim dr soyle bide nidilati dene belki gecer..
yarencim bizim sinema ya falan gidicek hic durumumuz yok manevi anlamda basima bi bela aldim bi sinavim oldu iki sinav ama kesin kararliyim gonderecem acliktan degil ama pasaktan olucem..

Ay ne guzel bende istiyorum sinemaya gitmeyi eşimde diyor gidelim ama bizimkiler yok bisey olur sık dısını 2-3 ay daha diyolar bebek olunca da hiç gidemem keyfini çıkar sinemanın
Canım istiyorsan ozelden gönder adresini ekleyim

işşalalh canım işşallah
canımd eseydin arkadaşım vardı resimci seni çekerdi rica ederdim para almazdı işşallah benim resimlerimi o çekicek nasip olursa tabe
sinemaya dikişli dikişlikafayımı yidin kızım sen ya korkmuyormusun ben camdan bile bakmadım yavruma birşey olur diye maşşallah canım korku morku hakgetire ne diyeyim rabbim yavrumu korusun

İyi eğlenceler canım.

Âmin
Allah hepimize rahatlık versin. Günlerimiz su gibi akıp geçsin hayırlısıyla.
Canım seni yoracak belli düzenine alışınca kolay olur ama ona bunu anlatacak gücün olmalı.
Hakkında ne hayırlısıyla o olsun canım.

Canım Allah yardımcın olsun kalsa sana stres ki stresden uzak durman lazım nasil göndercen bilmiyorum benim böyle seylere yüzüm tutmaz

Oh ne güzel
Ben de cok istiyorum izlemeyi
Her bölümünü izlemiştim
Yarın oğlanı okula postalayinca giderim belki

Demin konustum senin oglan durmuyo sende bana yardimci olamiyorsun yemegimi saattinde veremiyorsun dedim oda haklisin dedi
dedim istersen yarin biletini aliyim oda sana yardimci olamyorum farkindayim dedi yarin sabah 10 a gidicek insallah gitmesi hayirli olur..

Canlar iyi akşamlar

Benim bu gün boşlukların ağrıyor. Yani böbrek bölgem.
Biraz gaz problemim var. Yoksa yatmaktanmı. Benim gibi olan oldumu

Canlar iyi akşamlar

canim gecmis olsun rabbim sif versin benim de olmustu canim ilk baslarda acidi sonradan agriya dondu nefes alamaz oldum uroliga gittim benim sadece sag tarafimdi sag bobregime bakti dr bobregin 1 cm buyumus dedi neden dedim bebegin buyudugu icin sag bobregini idrar torbana inen damarin ustune cikmis bu yuzden idrarim idrar torbasina dedil bobregime geri gidiyormus bu yuzden agiriyormus ama enfeksiyonda olabilir bende cikmamisti canim dedi bisey yapilmaz bu durumda bana agri kesici vurmuslardi insallah senin benimki gibi olmaz cunku cok berbat bi agridir..
benimde bu gun vajinamda sizlama var normalmi acaba..

Geçmiş olsun canım. İnşallah değildir. Sanki boşluklarına gaz doldu. Geçmezse giderim Dr artık.
Canım benim de oluyor arada sızlama. Ana serklaJ öncesindede oluyormuydu hatırlayamadım.

Bende de olmuyor,üşümekten falan olabilir belki,biraz sıcak tut bakalım kendini,olmazsa dr ye sorarsın

Canlar iyi akşamlar

Canım geçmiş olsun,bende gebelik öncesii oluyordu,çok korkmuştum dr hem kan tahlili yaptı hem ultrasonla baktı,sen gaz sancısı çekmişsin dedi,dr ye gittiğinde bi sor canım

metalcim insallah gazdir canim ama benim bu vajinadaki sizlama canimi sikiyor..
ya bide kizlar dun proluton depot vurundum felaket kalcam agiriyor
sizdede oluyormu ya clexan yakiyo ama geciyo proluton yakmiyo ama 1-2 saat sonra kalcamin daha dogrusu vurundugum kalcamin vurunulan yeri agriyo nasil gecerki yuruyemiyorum..

Kolanyali pamukla ovalamanin ise yaradigni söylüyorlar ama ben pek yapmıyorum alıştım artık birde vuran kisiylede alakası var bazı hemşirelerin vurduğu cok ağrıtıyor

Canım iyi olacak sanırım senin için. bir de stres yaşayacaktın...

Canlar iyi akşamlar

canım yediklerini gözden geçir. ben de aşure yedim mahfoldum beslenme dr si bana 1 ay bakliyat yeme demişti. nefsime haki olamadım.

cnım benim prolutondan şikayetim olmadı cleksan çok acıtıyor beni. bu akşam da çok yaktı...

Chnb bende hastanenin hediyesi sandim
Oh dedim masraftan kurtulduk
Bende bugün cok yoruldum
Sanki karnımın sag üstünde bir sertlik var, uyuyamadm
Sanırım kız dönmeye çalışıyor

canım 5 tane hastane paketinde var. Ama 5 az geldi biz de albüm yaptırdık...

ml... ne güze

oh oh canı

kız paşam 1 saatte doğuma gittim hangi ara gelecekti arkadaşın...

gittim valla çok iyi oldu filimde çok güzeldi diğer bölümlerinide izlemiştim kitaplarınıda okumuştum iki sene önce am en güzel bu bölümdü her anı dolu dlu ve sürükleyiciydi..kendini iyi hisseden gitsin kızlar gittim oturdum geldim evde de oturuyorum sonuçta , hatta bazen çok yoruluyorum işe ve kıza koşturmaktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…