- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.441
fizercim merhaba canım, artık sizlarle yazışacağım icin inan cok memnunum, cunku kaybı olmayan bizleri anlamaz , gecmisolsuna gelenler daha gencsin gene olur demiyorlarmı sinir oluyorum ,ben kaybıma üzlüyorum, ve bundan sonrası için ne yapacağımı bilemiyorum, 18 haftalıkken bu başıma geliyorsa çocuk ağarlaştıkça onu nasıl taşırım diye düşünüyorum.
çıkmaz sorun canını sıkma sadece kızını ayrıntılı görcen işte ne güzel benimde özellikle kasıklarımda sabahları ağrı oluyo.rahim büyüdüğü için sanırım bide dikiş varya ondann olabilir doktora söylüyorum ben normalmiş progestan içiyorum rahatlatır diyo.ama gün içinde geçiyoyaren hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider sende artık aramıza katılırsın.diğer bebiş düşünen arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
yağmur sende çok şükür iyi gidiyosun bak 29. haftana girmişsin 30 nekaldı negüzel yaa:lepi:
salihas canım iyi haberini almak negüzel artık sonlara yaklaşıyosun hazırlıklar nasıl gidiyo tamamlamışsındır artık cicilerini. bendaha çöp bile almayı düşünmüyorum hele 30 haftalara geleyim diye bekliyorum.
tuğbacığım seninde iyi olmana çok sevindim artık senin oğlan ağırlığını iyice koymuş gece uykusuzluklarınız başlamış. neyse bunlar tatlı şeyler geçer inşallah. başka sancıların olmasında.
benim de her şey iyi bakalım şimdilik. bugün ayrıntılı ulturason günüm var kızımı görecem çok heyecanlıyım. çokda tedirginim bisorun çıkacak diye inşallah iyi haberler alırım. bide bende bu haftalarda yataktan kalkarken kasıklarımda sanki kemiklerim birbirine giriyo gibi kısa süreli ağrı olyo biraz yürüyüm geçiyo. sizdede oluyomu kızlar. korkuyorum dikişim açılacak diye. kasılmalarımda devam ediyo zaten günde birikikez. bakalım hepsini doktoruma söyleyecem nediyecek dua edin arkadaşlar bi sorun çıkmaz inşallah.:Saruboceq:
Kızlar merhaba, bende 10 gun once bebegimi 18 haftalıkken kaybettim ,bundan 2 sene evvelde erken suyum geldiği icin 15,5 haftalıken kaybetmiştim, inanın bu yazıyı aglayarak yazıyorum, sizlerin 2008 senesinden beri yazdıklarınızı okudum ve bu gune kadar geldim ,benim duygularımı ancak sizler anlayabilirsiniz cunku sizlerde bebeklerinizi kaybetmissiniz, dun bir magazada bebek kıyafetlerini gorunce kasadaki kıza aglayarak bebegimi kaybettigimi soyledim kızda şaşırdı doğal olarak.
Olayları kısaca anlatim sizlere, 15 haftalıkken gece tuvalete gittiğimde sancı çekerek tuvaletimi yapiyordum ve birazda kanamam vardı doktoru aradığımda idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin dedi ve ertesi gunu beni yanına çağırdı, ertesi gunu sancım dahada arttı ve doktora gittik rahimağzı yarım santim açılmış dedi ve acilen hastaneye yatıyorsun ve dikiş atıcaz dedi, neyse ertesi gun dikiş atıldı 5 gun hastanede kaldım herşey yolunda olarak eve dondum ve bana artık dinleneceksin dedi 20. haftayı görmemiz lazım dedi, ve ben arkadaşlar 2 hafta sonra sancıyla şitdetli ishal oldum ve ertesi sabah ayağıma kramp girerek uyandım ve biraz hızlı kalktım yattığımda sola dönerken suyum geldi, o anki vicdan azabımı sizlere anlatamam neden o hızla kalktığımı defalarca kendime sordum, ve doktoru çığlık çığlığa aradım o kadar şoktaydımki çünkü dikiş atılınca kurtardık diye düşünüyordum ama daha evvelki bebeğimi de suyum gelerek kaybetmiştim o yüzden bebeğimi kaybettiğimi anlamıştım.
İşte böyle şu anımı sorarsanız herşeye ağlıyorum, ruh durumum hiç iyi değil, Allahtan ay sonu tatile gidicez bilemiyorum ilkinin acısını cok zor attlatmıştım, bunu nasıl atlatırım ,bu arada doktorum hala rahimağzı yetersizliğimi emin değil, 40 ın dolsun gel görüşelim bende doktor arkadaşlarıma bir sorayım dedi.
canım baasın sağolsun.allah sabırlar versin .seni hepimiz cok iyi anlıyoruz canım.baana 13.haftada dikiş atıldı ve yatıyorum canım.allahım gönlüne göre versin inşallah güzelim.
tuba yagmur fizer iyi olmanıza sevindim kızlar.fizercim hazırlıklara basladık .sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah hepimize.
Kizlar sizlerin yazilarini okuyunca biraz daha umutlaniyorum, biliyorum daha 10 gun oldu ve acisi cok buyuk, sadece beni dusunduren 15.5 haftalıkken dikis atilmasina ragmen ve dikisin acilmamasina ragmen nasil oluyorda suyum geldi ,aklim bunu almiyor, diyorumki o zaman bundan sonraki hamileligimdede ne kadar erken dikis atilsa gene suyum gelecek diye korkuyorum. Ustelikte yatarak geciriyordum gunlerimi
Kızlar merhaba, bende 10 gun once bebegimi 18 haftalıkken kaybettim ,bundan 2 sene evvelde erken suyum geldiği icin 15,5 haftalıken kaybetmiştim, inanın bu yazıyı aglayarak yazıyorum, sizlerin 2008 senesinden beri yazdıklarınızı okudum ve bu gune kadar geldim ,benim duygularımı ancak sizler anlayabilirsiniz cunku sizlerde bebeklerinizi kaybetmissiniz, dun bir magazada bebek kıyafetlerini gorunce kasadaki kıza aglayarak bebegimi kaybettigimi soyledim kızda şaşırdı doğal olarak.
Olayları kısaca anlatim sizlere, 15 haftalıkken gece tuvalete gittiğimde sancı çekerek tuvaletimi yapiyordum ve birazda kanamam vardı doktoru aradığımda idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin dedi ve ertesi gunu beni yanına çağırdı, ertesi gunu sancım dahada arttı ve doktora gittik rahimağzı yarım santim açılmış dedi ve acilen hastaneye yatıyorsun ve dikiş atıcaz dedi, neyse ertesi gun dikiş atıldı 5 gun hastanede kaldım herşey yolunda olarak eve dondum ve bana artık dinleneceksin dedi 20. haftayı görmemiz lazım dedi, ve ben arkadaşlar 2 hafta sonra sancıyla şitdetli ishal oldum ve ertesi sabah ayağıma kramp girerek uyandım ve biraz hızlı kalktım yattığımda sola dönerken suyum geldi, o anki vicdan azabımı sizlere anlatamam neden o hızla kalktığımı defalarca kendime sordum, ve doktoru çığlık çığlığa aradım o kadar şoktaydımki çünkü dikiş atılınca kurtardık diye düşünüyordum ama daha evvelki bebeğimi de suyum gelerek kaybetmiştim o yüzden bebeğimi kaybettiğimi anlamıştım.
İşte böyle şu anımı sorarsanız herşeye ağlıyorum, ruh durumum hiç iyi değil, Allahtan ay sonu tatile gidicez bilemiyorum ilkinin acısını cok zor attlatmıştım, bunu nasıl atlatırım ,bu arada doktorum hala rahimağzı yetersizliğimi emin değil, 40 ın dolsun gel görüşelim bende doktor arkadaşlarıma bir sorayım dedi.
Samayeli canım ya ,Allh bir daha gostermesin diyorum sadece, guzelcim sen tahlillerini yaptırdınmı , nasıl oldu ikinci düşüğün? Bu arada kızlar rahim ağzınınızın boyunu doktor nasıl ölçüyor benim hiç ölçülmedi iki hamileliğimdede. Sadece ultrasonla baktı birde rahimin açılmış dedpinde alttan baktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?