- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.481
canım inşallah 26sında güzel haberlerini alırız canım.dualarım seninle.merhaba kızlar dün transferim oldu.. 26 ağustos test günüm Rabbim inşallah hayırlı haberler vermeyi nasip eder bana...:))
canım hepimiz bu sayfada güzel haberlerimizi veririz inşallah.hepimiz aynı acıları yasadık sevinçleride yasarsın inşallah canım.buarada havuza girme bence enfeksiyon kapma riskin var.Merhaba kızlar
O kadar güzelki sizlerinde benim gibi erken suyununuzun gelipte tekrar hamile kalıpta dogumdan bahsetmeniz ,Allah inşallh sorunsuz bir şekilde hayırlısı ile banada bunları konuşturur,kızlar benim çok erken suyum gelmişti 18 .haftada, sizlerinde bu şekilde erkenmi sularınız geldi?
Bu arada bişey sorucam kızlar 2 hafta oldu benim kurtaş olalı, kanamam yok ama sarı su gibi lekelenme var acaba havuza girebilirmiyim ? Size doktorlarınız ne demişti bana sadece 2 hafta sonra denize girebilirsin demişti. Ama havuzu sormayı unuttum.
bize de sezeryan der o zaman doktor dimi canım ben normal isterdim ama bebişler iyi olsunda sorun değil bakalım bizim doktor ne diyecek
hamiş arkadaşlar hepinizin Allah yardımcısı olsun
Merhaba kızlar
O kadar güzelki sizlerinde benim gibi erken suyununuzun gelipte tekrar hamile kalıpta dogumdan bahsetmeniz ,Allah inşallh sorunsuz bir şekilde hayırlısı ile banada bunları konuşturur,kızlar benim çok erken suyum gelmişti 18 .haftada, sizlerinde bu şekilde erkenmi sularınız geldi?
Bu arada bişey sorucam kızlar 2 hafta oldu benim kurtaş olalı, kanamam yok ama sarı su gibi lekelenme var acaba havuza girebilirmiyim ? Size doktorlarınız ne demişti bana sadece 2 hafta sonra denize girebilirsin demişti. Ama havuzu sormayı unuttum.
canım arkadaşlarım benim o kadar güzelsinizki yüreğiniz o kadar güzelki bana çok büyük moral ve destek oluyorsunuz iyiki varsınız hepinize çok çok teşekkür ediyorum, hepinizi kocaman öpüyorum.. bende güzel haberler vermeyi umut ediyorum... inşallah rabbim bebişimi bu sefer sağlıcakla gönderir bana, bugün dördüncü günüm bitti ama pek bir belirtim de yok bazen kasıklarımda hissim oluyor üşütmüş gibi ama çok hafif inşallah hayırlı olur sonucum.. kendinize iyi bakın canlarım..
hamişler sizlerde kendinize çok çok dikkat edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?