- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.461
Bu arada fizer cim senin adına çok sevindim canım .Canım su an yatarakmı geçriyorsun?
Canım ya ,kolayda hamile kalan bir insan değilim ya ,neyse Allha buyuktur hayırlısı artık. bujiyle bakınca cok canın yanıyormu peki amannnnn yada hic ogrenmeyeyim daha iyi. Dusukten ne kadar zaman sonra gittin canısı bu tahlillerini ve olcumunu yaptırmaya.40 ın çıkınca gel demişti doktor bana.
yok canım daha tarih belli değil.ama dr sezeryan olacağını söyledi.cünkü artık serkilajı alıp normal doğumu beklemeyi önermiyoruz cünkü dikişten kaynaklı rahim ağzında hafif deformasyon oluşmuş olabilir buda normal doğumu zorlaştırabilr dedi.benim için cok sorun değil sağlıklı olsunda normal sezeryan farketmez .cok takıntım yok yani illa normal olsun diye.
Merhaba kızlar
O kadar güzelki sizlerinde benim gibi erken suyununuzun gelipte tekrar hamile kalıpta dogumdan bahsetmeniz ,Allah inşallh sorunsuz bir şekilde hayırlısı ile banada bunları konuşturur,kızlar benim çok erken suyum gelmişti 18 .haftada, sizlerinde bu şekilde erkenmi sularınız geldi?
Bu arada bişey sorucam kızlar 2 hafta oldu benim kurtaş olalı, kanamam yok ama sarı su gibi lekelenme var acaba havuza girebilirmiyim ? Size doktorlarınız ne demişti bana sadece 2 hafta sonra denize girebilirsin demişti. Ama havuzu sormayı unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?