- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.841
Arkadaslar ben bugun dayanamayip kan testi yaptirdim.
10. Gune dayanarak
ama olmadi sonuc negatif
Umutlar hayaller baska bahara kaldi
Bu sefer o kadar dua etmistimki demek hayirlisi buymus benim icin
Insallah rabbim birgun tekrar anne olmayi kismet eder
BADE
Butun gun aklimdaydin ama kafayi toparlayip ariyamadim bir turlu
Dr la gorusememissin uzuldum ama bundada vardir bir hayir insallah
canım bendee hocadan randevu alamamıstım beklemekte istemıyordum internetten polikliniklerden aldım..onlarda genc doktorlardı ama ilgiliydiler..bende isteyerek yanlıs bilgi vermedim tek sansımdı denedim..
hatta sonra özeldeki dr.ma söledim acaba 1 düşügü fazla söledim ondan teshiste yanılma olurmu diye..
doktorumda yok bu sende doguştan vardırda cıkmıstır dedi.
bu gebeligini etkilemedi ama digerinde ortaya cıkmayacagını kimse bilemezmiş..
duyaydın arkadasımın dedigi gibi zaten kanda pıhtılasmaya meyil var birde hep yatacagımız için igne olucaksın dedi.
evet hastane işleri zor ve yorucu..AllaH yardımcımız olsun
Üzüldüm canım insallah bı dahaki sefere demekki simdi vakti değilmişArkadaslar ben bugun dayanamayip kan testi yaptirdim.
10. Gune dayanarak
ama olmadi sonuc negatif
BADE
Üzüldüm canım insallah bı dahaki sefere demekki simdi vakti değilmişArkadaslar ben bugun dayanamayip kan testi yaptirdim.
10. Gune dayanarak
ama olmadi sonuc negatif
BADE
10. Gune dayanarak
ama olmadi sonuc negatif
BADE
feryalcim cnm idrar testi yaptıysan sakın ona güvenme benim sonuç 400çıktığı halde silik gözüküyordu birde ne olur gününü bekle inş. değişir sonuç ama negatif olursa eğer yılmak yok sana dediğim gibi yola devam mutlaka kavuşacaksın yavruna lütfen kan tahlili yaptır birde donrurulmuşlarda 14.gün uygun görüyor doktorlar senin daha erken hepsini yaşadım cnm bende seni çok iyi anlıyorum o yaptığım idrar testlerinin sayısı belli değildir
Kızlar muayene olamadım..Hoca ameliyattan geç çıkacakmış..Polikliniklere yönlendirdiler..Sonrada demezlermi poliklinikte 3 dr varmış.Biri acil ameliyata gitmiş..Kalmış 2 kişi..Bu sebepten bize bakılamazmış..Hemşireyle falan görüştüm.Dedim böyle böyle pıhtılaşma testleri için geldim..Kaç düşük dedi 1 dedim..En az 3 düşükte bazı durumlarda 2 düşükte o araştırma yapılır dedi..Yazmazlar dedi..İyimi..Sen 23 hafta taşımışsın..eğer pıhtılaşman olsaydı o haftaya gelemezdin dedi..mmery var benim haftamda düşük yapan,duyaydın var...şimdi ben inanayımmı bu söylenene..Sizlerinde aynı haftalardı ama pıhtılaşma çıktı..Off yoruldum valla..
10. Gune dayanarak
ama olmadi sonuc negatif
BADE
Canım cok gecmis olsun niye oldu bu kanama nedenini soylemedimi doktor bence çalışmasan daha iyi evinde yat en azından doktoruna çarşambaya kadar gidemiyeceksin anlaşılan en azından telde konus o yonlendirir SSK hastanesi istemiyorsun fakat ozelkızlar bugun cok agrım vardı... farklı bısey vardı... aksam ustu ısyerınden cıkmak uzerıyken yogun ıslaklık hıssettım.. wc ye gıttım.. butun camasırım kıpkırmızı kan ve pıhtılar dolu.. dedım bebek dusecek.. yagmur bastırdı tam iş cıkısı taksı bulmakta zorlandım.. dedım bu trafıkte karsıya hıc gecemem.. zaten doktorum da carsamba ya kadar yok nasıl olsa..hemen gıttım florence gayrettepe subesıne...
acıl de kadın dogumcuyu beklerken elımı karnıma koydum dedım kalp atısını hıssedıyorum.. doktorun odasında ultrasonla baktı bebek ıyı dedı.. rahım agzına baktı 2 cm dedı... kasılmam var.. ve nassıl bır bel ve karın agrısı...vajınal baktı kanama cok olmus dedı..acılma yok dedı.. hemen ıgne oldum sonra bıraz dınlenıp eve geldım.. doktor hastanede yat dedı ancak ben kalmak ıstemedım.. hem cok pahalı bır hastane hem de karsıya geceyım de gerekırse kendı hastaneme gıderım dıye dusundum..
hastanede kalsam da yapabıleceklerı bırsey var mı?
hastanede bu durumlarla karsılastınız... progestan dısında bırsey yapılan oldu mu hıc?
dua edın olur mu halen agrım var..
Canım cok gecmis olsun niye oldu bu kanama nedenini soylemedimi doktor bence çalışmasan daha iyi evinde yat en azından doktoruna çarşambaya kadar gidemiyeceksin anlaşılan en azından telde konus o yonlendirir SSK hastanesi istemiyorsun fakat ozel
hastanelerlede bas etmekde kolay değil doktorunla konus cok gerekli degilse yatmazsin hastanede
Yat canım ayag kalkma hiç doktorunla görüşmek icin çarşambayı bekleme yarın ara arabiliyorsan simdi ara Allahın izniyle insallah bisey olmaz bebegineyok zaten artık calısamam..cok fazlaydı kanamam butun camasırım battı dusunun..bu aksam benı kontrol eden doktor bırak calısmayı ayaga kalkmaman gerekıyor dedı.. bakalım carsamba ya kadar bebegım dayanırsa kendı doktorum ne dıyecek...
tesekkur ediyiorum arkadasim bizi bizden baskasi anlayamaz rabbim guc kuvvet versin benim annem ve babamda ayri bende annemi sevmiyorum ama babami anlatamam hep onun icin agliyorum oda yanliz annem evlendi babam yanliz cok uzuluyorum ona dert desen cok canim yasima bakilirsa yasadiklarim cok agir rabbim kimselere yasatmasin..
Canım bir iki haftaya bulantıların biter Allah'ın izniyle. Ozaman su içebileceksin canım. Bende 19. Haftadan sonra içebildim. Probiyotik yoğurdu bana ilk gebeliğimde 7 hafta hastanede hiç kalkmadan yüt ihtiyaçlarımı yatarak yaptığından hafta bir Wc çıkabiliyordum ilk haftalarda oda lama ile. Sonra günde iki üç adet bu yoğurttan verdiler düzene girmişti. Hemde yattığım yerde hergün çıkabildin son haftalarında.
Rabbim rahatlık versin canım.
Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun.Allahım yardımcın olsun..Kabızlık sorunu çok kötü..Prinç,makarna,beyaz ekmek gibi şeyler yememeye çalış..Prasa bol zeytin yağlı içine prinç atmadan,öğünlerden önce 1 kase...Gün kurusu kayısı sabah 2-3 adet aç karnına,üzerinede ılık su iç..
Eğer baş edemezsen şurup iste doktorundan..Çünkü kabız olmaman gerekiyor.Wc içinde ne desem bilemedim..Klozet daha iyi olur ama yok diyorsun..Ne yapmalıki?
hoş geldin canım kızlar yazmışlar ek olarak çok zorlanırsan magnezi calcine toz var dr bana onu verdi çok rahatladim
eğer kabızlık problemin olması alaturka tuvalet çok da sıkıntı olmuyor
benim evim 2 katlı, üst katta klozet var, alt katta alaturka
artık merdiven iinip çıkmaktan çok yoruldugum icin altta giriyorum, ama benim sıkıntım yok tuvalet bakımından
aslında keşke yerin olsa, alaturkayı çeviremiyormusun alafrangaya
onun oldugu yere direk yaptırsan
10. Gune dayanarak
ama olmadi sonuc negatif
BADE
kızlar bugun cok agrım vardı... farklı bısey vardı... aksam ustu ısyerınden cıkmak uzerıyken yogun ıslaklık hıssettım.. wc ye gıttım.. butun camasırım kıpkırmızı kan ve pıhtılar dolu.. dedım bebek dusecek.. yagmur bastırdı tam iş cıkısı taksı bulmakta zorlandım.. dedım bu trafıkte karsıya hıc gecemem.. zaten doktorum da carsamba ya kadar yok nasıl olsa..hemen gıttım florence gayrettepe subesıne...
acıl de kadın dogumcuyu beklerken elımı karnıma koydum dedım kalp atısını hıssedıyorum.. doktorun odasında ultrasonla baktı bebek ıyı dedı.. rahım agzına baktı 2 cm dedı... kasılmam var.. ve nassıl bır bel ve karın agrısı...vajınal baktı kanama cok olmus dedı..acılma yok dedı.. hemen ıgne oldum sonra bıraz dınlenıp eve geldım.. doktor hastanede yat dedı ancak ben kalmak ıstemedım.. hem cok pahalı bır hastane hem de karsıya geceyım de gerekırse kendı hastaneme gıderım dıye dusundum..
hastanede bu durumlarla karsılastınız... progestan dısında bırsey yapılan oldu mu hıc?
kızlar bugun cok agrım vardı... farklı bısey vardı... aksam ustu ısyerınden cıkmak uzerıyken yogun ıslaklık hıssettım.. wc ye gıttım.. butun camasırım kıpkırmızı kan ve pıhtılar dolu.. dedım bebek dusecek.. yagmur bastırdı tam iş cıkısı taksı bulmakta zorlandım.. dedım bu trafıkte karsıya hıc gecemem.. zaten doktorum da carsamba ya kadar yok nasıl olsa..hemen gıttım florence gayrettepe subesıne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?