- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.861
Yorulma yorulma bakiiim
Pes etmek yok
Özelde yaptırsan arkadasim cok mı tutar?
Araştırıcam arkadaşım bakalım..1000 civarı diye duydum.
kızlar bugun cok agrım vardı... Farklı bısey vardı... Aksam ustu ısyerınden cıkmak uzerıyken yogun ıslaklık hıssettım.. Wc ye gıttım.. Butun camasırım kıpkırmızı kan ve pıhtılar dolu.. Dedım bebek dusecek.. Yagmur bastırdı tam iş cıkısı taksı bulmakta zorlandım.. Dedım bu trafıkte karsıya hıc gecemem.. Zaten doktorum da carsamba ya kadar yok nasıl olsa..hemen gıttım florence gayrettepe subesıne...
Acıl de kadın dogumcuyu beklerken elımı karnıma koydum dedım kalp atısını hıssedıyorum.. Doktorun odasında ultrasonla baktı bebek ıyı dedı.. Rahım agzına baktı 2 cm dedı... Kasılmam var.. Ve nassıl bır bel ve karın agrısı...vajınal baktı kanama cok olmus dedı..acılma yok dedı.. Hemen ıgne oldum sonra bıraz dınlenıp eve geldım.. Doktor hastanede yat dedı ancak ben kalmak ıstemedım.. Hem cok pahalı bır hastane hem de karsıya geceyım de gerekırse kendı hastaneme gıderım dıye dusundum..
Hastanede kalsam da yapabıleceklerı bırsey var mı?
Hastanede bu durumlarla karsılastınız... Progestan dısında bırsey yapılan oldu mu hıc?
Dua edın olur mu halen agrım var..
Kalabaliktir canim bugün Cumartesi 4-5 kadar açık dükkanlar cok guzel seyler var vezneciler tarafında bı kaç tane toptancı var Parekende de satıyorlar ben de cok istiyordum gitmeyi artık annemler gidecek tadını çıkarKızlar bugün Eminönü'ne havuzluhana gidicez
Nasıl oralar bilen varmi?
Cok kalabalık mı?
Kızlar bugün Eminönü'ne havuzluhana gidicez
Nasıl oralar bilen varmi?
Cok kalabalık mı?
ah ben sanslıymısım sanırım hiç ugrasmadım.Canım bu uludağ üniversitesi tıp fakültesinde işler gerçekten çok zor ilerliyor..İl dışından bile bir sürü hasta vardı bugün..Ve muayene olamadılar.Ben isteyerek almadım hocadan denk geldi..Ama asistanlarda uzmanlara sorup bu tahlilleri yazıyorlarmış..Yani yalan söylemeden dediğin gibi bu tahlillerin yapılması mümkün değil gibi gözüküyor.
Başka bir hastanede şansımı deniycem..Ve bu sefer yalan söylemekten başka çare kalmadı..
Mmerycim peki senindemi duyaydın gibi en alt seviyedeydi pıhtılaşman?
Hayırlı sabahlar canlar.
Rabb'imin izniyle yeni bir aya girdik. Hamd olsun bu günümüze.
Yüce mevlam zamanımızın su gibi akıp geçmesini;sağlıkla, sıhhatle, huzurla bu ayıda geçirmemizi nasip eylesin. Anne olmak için çabalayan canlara da bu ayda güzel haberler verdirmeye nasip eylesin.
Allah'ım sana sığındık. Hikmetini üzerimizden esirgeme. Bizi ve yavrularımızı Koruu.
gurbetcı sen en azından kanamanın neden oldugunu da bılıyorsun.. bana dun aksam kı doktor nereden geldıgını neden oldugunu soyleyemedı...
acaba dıyorum dıkıs rahım agzını falan mı yırttı neden oolmus olabılır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?