Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
melek arkadasim cok gecmis olsun dikkat et kendine yat hic kalkma hicbirsey bebeginden onemli degil rabbim onu size bagislasin allah yardimcin olsun ben ilk hamileligimde hastanede cok yattim kanama olunca serum takiyorlar faydasi oluyor tabi progestan igneleri ilaclari ile birlikte faydasi oluyor

Melekcim, cok üzüldüm CNm,
Sakın bebeğinden vazgeçme , onu kaybetmeyi düşünme ki sana bağlansın
Hemen rapor al, dinlen ol bol
Benim arkadasim 29 haftada aynı senin gibi oldu
Suanda 36 haftada

melekçiğim çok geçmiş olsun arkadaşım..soluk soluğa okudum..ne olur bundan sonra kendine dikkat et..doktorun hala rapor vermezse bence başka bir doktor bul kendine.adam göz göre göre sana çalışçaksın dedi..
Malesef arkadaşım hastaneler acil falan dinlemiyor..bende acil olarak gitmiştim hastaneye,serklaja aldılar ama normal tarifeden..hastanenin gecelik fiyatını duyunca dudağım uçuklamıştı..hastaneleri araştır arkadaşım..eşim epey araştırmıştı ozaman.sınıf sınıf oluyormuş bu hastaneler..örneğin benim ilk gittiğim hastane 2.sınıf diye geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam.450 idi geceliği...son gittiğim hastane 1.sınıf diye geçiyordu ve geceliği 100tl idi.herşey yasaldı çünkü.fatura kesiyorlardı..ilk gittiğim hastanede fatura kesmiyorlardı..keserlerse ücrete 100tl falan ekliyorlardı.bence bulunduğun ildeki hastanelerin derecelerine bak..sağlık bakanlığının sitesinden bir araştır..daha net bilgiye ulaşırsın..

Kızlar bugün Eminönü'ne havuzluhana gidicez
Nasıl oralar bilen varmi?
Cok kalabalık mı?
Kalabaliktir canim bugün Cumartesi 4-5 kadar açık dükkanlar cok guzel seyler var vezneciler tarafında bı kaç tane toptancı var Parekende de satıyorlar ben de cok istiyordum gitmeyi artık annemler gidecek tadını çıkar

Melek81 canım okuyunca yüreğim hop etti çok geçmiş olsun,ben de arkadaşlara katılıyorum rapor al çalışma,yat dinlen bol su iç ve proluton da vuruldun mu Allahın izniyle hiçbirşey olmaz

Kızlar bugün Eminönü'ne havuzluhana gidicez
Nasıl oralar bilen varmi?
Cok kalabalık mı?

bugün çok kalabalıktır canım, ama çok güzel şeyler var bebekler için gördüklerinden kalabalığı farketmeyebilirsin, ben o civarda 11 sene çalıştır her yerini avucumun içi gibi bilirim, bende gitmek ve oraları gçzmeyi çok istiyorum ama korkuyorum yorulmaktan bir kaç saatte pek bitmiyor çünkü..havuzlu handa bebek bakımı, giyim, bebek odası süsleri, şekerleri, aklına gelebilecek herşeyi dışarıdan da çok uyguna bulabilirsin canım, iyi gezmeler sana, benim içinde gez bol bol..

melekcim gecmiş olsun canım inşallah durum duzelir ve birdaha tekrar etmez sag saglim sende alırsın kuzunu kucagına Allah´ın izniyle insallah,hemen yatışa gec sakın yorma kendini.

chnb canım gelince yaz bizi merakta bırakma

feryalim canım benim duygularımı dusuncelerimi biliyorsun dualarımdasın hep

ah ben sanslıymısım sanırım hiç ugrasmadım.
online randevu ile girdim saatimde anlattım hikayemi.
dr hemen kagıda gerekli işaretleri yaptı gönderdi beni..işlemleri yaptım cıktım 2 saatte..
sonrada telefon actım her birime sonuclar cıktı dediler 1 günde de gidip aldım.

yok canım benim en alt seviyede degildi..
benim hem kan pıhtılaşması testin de protein s referans aralıgının cok üstünde cıktı
hemde genetik testlerimde bir genimde heterozigot mutasyon çıktı
dr bakınca sana birde igne vermek istemıyordum ama corasprin yetmez mecbur verecegim dedi.

AMİNNN arkadasım senin yazıların beni çok duygulandırıyor hemen gözlerim doluyor...
Allah ım dualarını kabul etsininsallah

Teşekkürler kızlar bugun daha ıyıyım ancak arada agrı ve kasılmam var...
Yok zaten artık yatacagım da.. nasıl olacak bılmıyorum.. oglanda hasta sabah babaannesıne goturdu esım..
ben dedım bugunde calısacagım...gıtmek ıdtemedı falan...kayınvalıde cocuga bakıyor mecruben kalktım oglen bıraz bıseyler hazırladım hemencık yedım...

Melek

Cok gecmis olsun canim
Buyuk korku atlatmissin
rabbim evladini sana bagislasin insallah
Kendine ve bebegine iyi bak
Ve gerek duyarsan carsambayi bekleme sakin

Mumudibaha

Kismet degilmis canim
Bundada vardir bir hayir bizim bilmedigimiz
Elbet toparlanip tekrar basliycaz ama kismet bakalim
Nsallah senin mutlu haberinide okurum burdan

SOFIKA

Sagol canim benim
Biliyorum deategin ve ilgin icin sonsuz tesekkurler

melekcim çookkk geçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın görüp göreceğin de bu olsun inşalah..
dikkat et kendine aman diyeyim.

ebruli canim 23 yasindayim beni anladigina eminim herseyin hayirlisi bende seni anliyorum canim..
melek canim buyuk gecmis olsun cnm ikinci hamileligimde bendede olmustu cok kan gelmisti hemen dr gittim bebegin esinde kanama var ama durmus dendi hemen yatis yaptilar sonra kahve rengi sonrada tamamen gecti cnm benimde kasik agrim olmustu korkma cnm gececek bol bol dinlen artik yatma zamani tekrar gecmis olsun..

gurbetcı sen en azından kanamanın neden oldugunu da bılıyorsun.. bana dun aksam kı doktor nereden geldıgını neden oldugunu soyleyemedı...

acaba dıyorum dıkıs rahım agzını falan mı yırttı neden oolmus olabılır...

yok canım zanetmıyorum eger oyle olsaydı kanaman durmazdı vede gorunurdu kotu dusunme kanaman gectımı pekı
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…