Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Yeni geldim eve kızlar
Köprü trafiği cok olunca feribotla geçtik, arabasizdik yani ve yağmura yakalandık
Bnde inceceik bir swet

Aralık annelerinde gormuştum
Yatağa monte U seklinde beşik, havuzluhandan aldım demişti
Apar topar gittim iste
Adamlar yok bizde böyle birsey deddiler
Cok üzüldüm, bosuna bir sürü yol yürüdüm, islandim

Zaten kızın herseyi tamamdi başka da alacak birsey yoktu
Kendime bir gecelik aldım sadece

Sonrada biraz yemek falan yedik derken u saat 10 oldu
Şimdi dinlenme zamanı

canım o U beşik yanlış hatırlamıyorsan geçenlerde civil bebenin sitesindeydi internetten araştırsaydın keşke boşuna yorulmuşsun onun için..

Bebekesya.com da görmüştüm fiyatı da 599 tl idi,bana fazla geldi ama ilgilenen olursa baksın,sonrasında bank gibi sandalye gibi kullanma imkanı da vat

EvEt kızlar biliyorum o ürünü ama pahalı gelmişti
Aralık annelerindeki icinde ince siltesi yan korumaliklari 200 e almış
Uygun gelmişti
Bizim hem odamız,hem beşiğimiz,hem park yatağımız var o yüzden fazla para vermek istemiyorum

Arkadaşlarım nasılsınız? En son girdiğimin üstüne 30 sayfa eklemişsiniz ben çok yoğun ve sıkıntılı bir hafta geçirdim geçirdim mi onuda tam bilmiyorum!! Önce babam rahatsızlandı.Sonra ben babama üzülünce hasta oldum sesim gitti.Bugünde Femicale gittim Cem Demirel bizden spermiyogram ve AMH testi istemişti.Eşimin sperm sonucu 10 milyon çıktı daha öncede aynı çıkmıştı.Benim AMH de 0.17 kötü dedi Tüp bebek dedi ama tüp bebek içinde çok iyi bir vakasın diyemem dedi tüp bebek tedavisinde yumurtalar 5 in altında olur muhtemelen dedi Bu ay tüp bebeğe başlıycaz.Moralim çok bozuldu.28 yaşındayım ama rezervim çok düşük.Bu sonuç nasıl hiç bilgim yok benim. Amaaan ben çok karışığım sizlere iyilik sağlık dilerim ,iyi olun inşallah,sevgilerimle...

canım dün okudum elim gitmedi. inşallah yükselir değerin olmazsa da üzülme canım... hakkında en doğru zamanda olur inşallah...

hz Alinin duasını çok severim ben: Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle... Amin...

geçmiş olsun canım. benim 9 artı 3 te kanamam oldu 3 gün arka arkaya proluton depot verildi serum takılmıştı. bence zeynep kamile git. konforlu değil ama işlerini iyi biliyorlar... rapor da al... çarşambayı da bekleme...

ben de 20 li haftalara dek 7 kilo verdim sonra fazlasıyla aldım:)

evet calcine tadı berbat...

Chnb dün oğlunu doktora goturcektin merak ettim be yaptınız

melekcim bugün nasılsın merak ettim..

chnb de bugün oğlunu götürecekti galiba, inşallah onlarda iyilerdir..

canlarım yoğunluktan yazamadım bugün de dua vardı hazırlık yaptık. sorun yok şükür...

kızlar bu arada ınternetımızı baglattık

hayırlı olsun canım

canım ararım yarın seni moralini bozma. benim de 0.3 tü. benim 7 yumurtam oldu. hamilelik için 1 sperm 1 yumurta yeter.tüp bebekçiler tüple bile zor dedi. ben 2 ay sonra ovulasyon testiyle hamile kaldım. Arda bey amh fasa fiso dedi. 0.1 le doğal hamile kalan hastam var dedi. üzülme sakın. baban için de geçmiş olsun...

kizlar oh birbirinize gidip gelmeler ogretmenim cnm sende ankaradaymisin kiz kiskandim valla sende bana gel ya..
bide kizlar yarin ikili tarama icin kan vericem acmi tokmu gitsem neden sordum diye sorarsaniz cunku uzgur derene saat 10:30 da randevum ama kan vermek icin ozgur ozyuncuye gidicem hastaneye onada 2:30 da randevu o zamana kadar ac duramam..
yarin rahim agzi uzunlugumada bakilacak insallah kisalmamis ve hunilesmemistir dua edin sonrada iki hafta sonra dikis dedi..

Canım ben ikili testimin kanını akşam 5 gibi vermiştim. Aç tok farketmiyor sanırım. Yarın Allah'ın izniyle hayırlı haberlerle geleceksin canım. Allah a emanet ol.

Ac tok fark etmez canım rahatrahat yemeğini yiyebilirsin

eylul gulu saol cnm ..
melek 81cnm marpre sigortada memurlara cok guzel police var istersen ara 550 sadece veriyoruz ..
medicanada gecerlidir bi ara bilgi al istersen

Kızlar bugün yanlislaikla kan sulandirici hapı 2.kez ictim günde bı kere alıyordum bisey olurmu off ya progestan yerine ictim gecen gu de kan sulandirici yerine pregestan ictim kafa kalmadı bende ne olcak bu Halim

bisey olmaz sulandirici icin ama progesterani unutma sakin cnm..
ayri yerlere koy benim esiminde b6b12vitamini var bende bazen nerdeyse onu ictigim zamanlar oluyor pnun icin farkli yerlere koy ..

Kızlar bugün yanlislaikla kan sulandirici hapı 2.kez ictim günde bı kere alıyordum bisey olurmu off ya progestan yerine ictim gecen gu de kan sulandirici yerine pregestan ictim kafa kalmadı bende ne olcak bu Halim

Korkma canım birşey olacağını sanmıyorum

bisey olmaz sulandirici icin ama progesterani unutma sakin cnm..
ayri yerlere koy benim esiminde b6b12vitamini var bende bazen nerdeyse onu ictigim zamanlar oluyor pnun icin farkli yerlere koy ..
İnsallah canım kanamam olur diye korkuyorum progestani unutsamda hatırladığım zaman iciyorum saatleri kayıyor
Benimkide hepsi bı arada ayırmak lazım

eylul gulu saol cnm ..
melek 81cnm marpre sigortada memurlara cok guzel police var istersen ara 550 sadece veriyoruz ..
medicanada gecerlidir bi ara bilgi al istersen

canım benim allianz dan yatarak tedavi sigortam var.. her sene kendime de eşime de çocuğa da yaptırıyorum ancak sadece yatarak yaptırıyorum.. bir hastalık falan olursa diye... mesela bu sene üçümüze 1600 gibi bir rakam ödedim. 8 taksitte.

Ancak sene başında sigortacım sordu..doğum teminatı da istiyor musun diye..400 lira gibi bir fark çıkıyor dedi. yok dedim bebek düşünmüyorum en ucuzundan olsun..nerden bileyim sürpriz bir şekilde hamile kalacağımı..:)

Eğer ki doğum teminatı ekletip o parayı yatırsaydım en iyi hastanede doğum da yapardım .. serklaj da doğumlar da yatışlarda hep bedavaya gelirdi.. Doğum serklaj hepsi yatış olduğu için %100 karşılayacaktı...

Şimdi medical parkta bir gecelik yatış fiyatı 650 TL. o da yapılacak işlemler hariç :)

hee bu arada ben hem memur değilim özel sökterdeyim.. hem de belli bir süre önceden yaptırman gerekiyor özel sigortayı doğum teminatının olabilmesi için..

gezenti olduk vallahi
Gördük yakışıklı ardamizi, annemiz de iyi
Allah hep yüzünüzü güldürür inşallah !

CNm kızlar yazmışlar ac tok farketmiyor
Hadi iyi haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…