- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.881
Kalabaliktir canim bugün Cumartesi 4-5 kadar açık dükkanlar cok guzel seyler var vezneciler tarafında bı kaç tane toptancı var Parekende de satıyorlar ben de cok istiyordum gitmeyi artık annemler gidecek tadını çıkar
bugün çok kalabalıktır canım, ama çok güzel şeyler var bebekler için gördüklerinden kalabalığı farketmeyebilirsin, ben o civarda 11 sene çalıştır her yerini avucumun içi gibi bilirim, bende gitmek ve oraları gçzmeyi çok istiyorum ama korkuyorum yorulmaktan bir kaç saatte pek bitmiyor çünkü..havuzlu handa bebek bakımı, giyim, bebek odası süsleri, şekerleri, aklına gelebilecek herşeyi dışarıdan da çok uyguna bulabilirsin canım, iyi gezmeler sana, benim içinde gez bol bol..
Yeni geldim eve kızlar
Köprü trafiği cok olunca feribotla geçtik, arabasizdik yani ve yağmura yakalandık
Bnde inceceik bir swet
Aralık annelerinde gormuştum
Yatağa monte U seklinde beşik, havuzluhandan aldım demişti
Apar topar gittim iste
Adamlar yok bizde böyle birsey deddiler
Cok üzüldüm, bosuna bir sürü yol yürüdüm, islandim
Zaten kızın herseyi tamamdi başka da alacak birsey yoktu
Kendime bir gecelik aldım sadece
Sonrada biraz yemek falan yedik derken u saat 10 oldu
Şimdi dinlenme zamanı
Arkadaslar ben bugun dayanamayip kan testi yaptirdim.
10. Gune dayanarak
ama olmadi sonuc negatif
Umutlar hayaller baska bahara kaldi
Bu sefer o kadar dua etmistimki demek hayirlisi buymus benim icin
Insallah rabbim birgun tekrar anne olmayi kismet eder
BADE
Butun gun aklimdaydin ama kafayi toparlayip ariyamadim bir turlu
Dr la gorusememissin uzuldum ama bundada vardir bir hayir insallah
kızlar bugun cok agrım vardı... farklı bısey vardı... aksam ustu ısyerınden cıkmak uzerıyken yogun ıslaklık hıssettım.. wc ye gıttım.. butun camasırım kıpkırmızı kan ve pıhtılar dolu.. dedım bebek dusecek.. yagmur bastırdı tam iş cıkısı taksı bulmakta zorlandım.. dedım bu trafıkte karsıya hıc gecemem.. zaten doktorum da carsamba ya kadar yok nasıl olsa..hemen gıttım florence gayrettepe subesıne...
acıl de kadın dogumcuyu beklerken elımı karnıma koydum dedım kalp atısını hıssedıyorum.. doktorun odasında ultrasonla baktı bebek ıyı dedı.. rahım agzına baktı 2 cm dedı... kasılmam var.. ve nassıl bır bel ve karın agrısı...vajınal baktı kanama cok olmus dedı..acılma yok dedı.. hemen ıgne oldum sonra bıraz dınlenıp eve geldım.. doktor hastanede yat dedı ancak ben kalmak ıstemedım.. hem cok pahalı bır hastane hem de karsıya geceyım de gerekırse kendı hastaneme gıderım dıye dusundum..
hastanede kalsam da yapabıleceklerı bırsey var mı?
hastanede bu durumlarla karsılastınız... progestan dısında bırsey yapılan oldu mu hıc?
dua edın olur mu halen agrım var..
amin canim amin kac yasindasin benimde annem baskasiyla evli babam yalniz bende cok uzuluyorum ama elden birsey gelmiyor insan belirli bir saatten sonra kendi hayatina bakiyor sende oyle yap kendi hayatina bak herkes yasini basini almis idare ediyor ama olan bize olmus kimsenin haberi yok sende bosver...kendinde bir aile kurmussun onu koru bebegini koru sikinti yapma artik oyle herseyi...
tesekkurler canim insallah biter bulantidan zayifladim esim millet hamile kalinca kilo alir sen zayifladin diye guluyor bana:):)bilmiyorki nasil kotu bisey...onerdigin yogurdu denemek istiyorum bakalim fayda gorecekmiyim
sagol arkadasim tavsiyelerin guzel ama yapamiyorumki pirasayi sevmem bu durumdayken hic yiyemem kayisidanda iyice tiksindim cok yedim fayda goremedim son care doktorum surup verdi onunla idare ettim onunda tadi cok kotu bulantilarim bi gecse belki biraz rahatlarim...wc konusunu doktoruma sorucam carsamba gunu randevum var o bana yardimci olur insallah
hosbulduk sagol evet ondan bende kullandim gercekten faydasi var ama icmesi olumden beter:):)
evet sikinti olmuyor benimde bir sikayetim yok ama doktor ilk zamanlar dikkat et dedigi icin kendimi kisitladim doktoruma tekrar sorup ona gore birseyler yaparim artik...alaturkanin yerine klozet yapilir ama esim ozamanda ben kullanamam diyor idare edicem artik haftaya 4 ayi bitirmis olcaz geriye kalacak 4 ay insallah doktorum sezeryanla bir ay once alacakmis kismet tabi bilemeyiz ama ben oyle gun sayiyorum
Chnb dün oğlunu doktora goturcektin merak ettim be yaptınız
melekcim bugün nasılsın merak ettim..
chnb de bugün oğlunu götürecekti galiba, inşallah onlarda iyilerdir..
melekcim gecmiş olsun canım inşallah durum duzelir ve birdaha tekrar etmez sag saglim sende alırsın kuzunu kucagına Allah´ın izniyle insallah,hemen yatışa gec sakın yorma kendini.
chnb canım gelince yaz bizi merakta bırakma
feryalim canım benim duygularımı dusuncelerimi biliyorsun dualarımdasın hep
kızlar bu arada ınternetımızı baglattık
Arkadaşlarım nasılsınız? En son girdiğimin üstüne 30 sayfa eklemişsiniz ben çok yoğun ve sıkıntılı bir hafta geçirdim geçirdim mi onuda tam bilmiyorum!! Önce babam rahatsızlandı.Sonra ben babama üzülünce hasta oldum sesim gitti.Bugünde Femicale gittim Cem Demirel bizden spermiyogram ve AMH testi istemişti.Eşimin sperm sonucu 10 milyon çıktı daha öncede aynı çıkmıştı.Benim AMH de 0.17 kötü dediTüp bebek dedi ama tüp bebek içinde çok iyi bir vakasın diyemem dedi tüp bebek tedavisinde yumurtalar 5 in altında olur muhtemelen dedi Bu ay tüp bebeğe başlıycaz.Moralim çok bozuldu.28 yaşındayım ama rezervim çok düşük.Bu sonuç nasıl hiç bilgim yok benim. Amaaan ben çok karışığım sizlere iyilik sağlık dilerim ,iyi olun inşallah,sevgilerimle...
kizlar oh birbirinize gidip gelmeler ogretmenim cnm sende ankaradaymisin kiz kiskandim valla sende bana gel ya..
bide kizlar yarin ikili tarama icin kan vericem acmi tokmu gitsem neden sordum diye sorarsaniz cunku uzgur derene saat 10:30 da randevum ama kan vermek icin ozgur ozyuncuye gidicem hastaneye onada 2:30 da randevu o zamana kadar ac duramam..
yarin rahim agzi uzunlugumada bakilacak insallah kisalmamis ve hunilesmemistir dua edin sonrada iki hafta sonra dikis dedi..
kizlar oh birbirinize gidip gelmeler ogretmenim cnm sende ankaradaymisin kiz kiskandim valla sende bana gel ya..
bide kizlar yarin ikili tarama icin kan vericem acmi tokmu gitsem neden sordum diye sorarsaniz cunku uzgur derene saat 10:30 da randevum ama kan vermek icin ozgur ozyuncuye gidicem hastaneye onada 2:30 da randevu o zamana kadar ac duramam..
yarin rahim agzi uzunlugumada bakilacak insallah kisalmamis ve hunilesmemistir dua edin sonrada iki hafta sonra dikis dedi..
Canım ben ikili testimin kanını akşam 5 gibi vermiştim. Aç tok farketmiyor sanırım. Yarın Allah'ın izniyle hayırlı haberlerle geleceksin canım. Allah a emanet ol.
Kızlar bugün yanlislaikla kan sulandirici hapı 2.kez ictim günde bı kere alıyordum bisey olurmu off ya progestan yerine ictim gecen gu de kan sulandirici yerine pregestan ictim kafa kalmadı bende ne olcak bu Halim
İnsallah canım kanamam olur diye korkuyorum progestani unutsamda hatırladığım zaman iciyorum saatleri kayıyorbisey olmaz sulandirici icin ama progesterani unutma sakin cnm..
ayri yerlere koy benim esiminde b6b12vitamini var bende bazen nerdeyse onu ictigim zamanlar oluyor pnun icin farkli yerlere koy ..
eylul gulu saol cnm ..
melek 81cnm marpre sigortada memurlara cok guzel police var istersen ara 550 sadece veriyoruz ..
medicanada gecerlidir bi ara bilgi al istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?