Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Çook sevindim arkadaşım Allahım zamanında kucağına almayıda nasip etsin..

Duyaydın ve Metal arkadaşlarım nihayet 28.haftayı gördük.Çok badireler atlattınız.Derin bir oh çekelim hep birlikte..Bundan sonra sizi kimse tutamaz:) 40 ı zorlayacaksınız eminim.Allahım hayırlı zamanda bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Allah hepinizden rağzı olsun.Çok teşekkür ederim.Hayır dualarınızı eksik etmeyin.Rabbim isteyen tüm anne adaylarına nasip etsin.Garip bir duygu içindeyim.Hem mutluyum,hem heyecanlıyım hem de biraz tedirginim
Allahım hayırlar versin,zorlaştırmasın kolaylaştırsın.Kimseyi korktuğuna uğratmasın.AMİN.

Âmin nnnnnnnn
Canım benim güzel dileklerin ve duaların için Allah senden de razı olsun. Rabbim tez zamanda sana hamile kalmayı ve sağlıkla zamanında doğurmay nasip etsin.

Hamd olsun bu günlerimize. Rabbim daim eylesin.

vallahi sezeryan normal hepsi korkutuyor beni,hık desek çıkıverse dışarı ne iyi olur

Eylülgülü,metal
Kızlar ben de bende mi var bi sorun diyordum,demekki anormal bir durum yokmuş sevindim,bazen düşünüyorum acaba dikişi boşuna mı oldum diye ama bakalım karar vermek için erken sanırım
Amin canım,inşallah,darısı sizlerin başına..bu haftalara hayal gibi bakıyordum

Evet canım ne kadar zor bir karar versem üzerimden bı yük kalkacak son kararım kendi doktoruma gidip konuşmak fikrim
dgismezse
Yeni doğan yoğum bakimida önemli 7tepe ve Memorialde SSK geçmiyor kuvez icin memorial gecelig minumum 500 derken 7 tepe 200tl diyor ayrıca bu parayı ssk dan alırsınız diyor memorial alınıp alinmiacagni bilmedigni söyledi Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin
Sende bence duşun canım cok şükür bu haftaya kadar geldin bak ben düşünmedim sıkıştım birdahaki kontrolünde sende konus herseyi Sevk ısı bana biraz zor gibi geliyor insallah kuveze ihtiyac duymazlar

Canım ben bu kuvez işini alo 170 i arayarak sormuştum,çok oluyor yazmıştım da buraya,konuştuğum kişi parasını geri alırsınız demişti,sadece faturayı hastane değil sen götürüyormuşsun sgk ya,bi de ali cengizlik yapıp devletin tarifesinden değil de kendi tarifelertinden mi ne tam hatırlayamıyorum ücretlendiriyorlarmış ona dikkat edin demişti,bi araştırayım bulursam o yazdığımı buraya kopyalayayım

Chnb nin yazdığını kopyalıyorum

Canım daha önce okumuştum o yazıyı son care onların yanında 170 arayıp konusturmak yanlız korktuğum su yatış işlemleri sırasında bir sürü kağıt imzalatiyorlar serklaj icin hastaneye gittiğimde okumadan imzaladım geç kalmıştım okumaya vaktinde yoktu kağıt imzalattirarak oyuna getiremezler insallah

Canım daha önce okumuştum o yazıyı son care onların yanında 170 arayıp konusturmak yanlız korktuğum su yatış işlemleri sırasında bir sürü kağıt imzalatiyorlar serklaj icin hastaneye gittiğimde okumadan imzaladım geç kalmıştım okumaya vaktinde yoktu kağıt imzalattirarak oyuna getiremezler insallah

Okumaya kalksan bile öyle uzun oluyor ki bazen..inşallah kuveze falan ihtiyacın olmaz,hiçbirimizin olmasın da biz de kara kara düşünmeyelim

canım moralini bozma lütfen diğer dr ye de bir görün bakalım serklaj ve kanama bölgesi için o ne diyecek...

kizlar ense kalinliginida olctuk 1.1 cikti iyi dedi burun kemigide iyi dedi sukur simdi ise kan verecem

sevindim canım...

melekçiğim tebrik ederim senin eşinde 47 xyy mi vardı canım yanlış mı hatırlıyorum...:26:

canım ben hastaneye dr den ayrı pakette 3370 tl dışında 100 tl verdim. biri sezaryen öncesi varis çorabı, canped mesane pedi, bebeğe 2-3 bez ve sebamed intim vajinal şampuan . ekstra ben zaten göğüs çatlak kremi kendim götürmüştüm lansinoh. bebeğin ilk kıyafeti onlardan ücretsizdi. ben de özel bunlar kesin mama verirler biberon filan pahalıymış arkadaş sormuş 80 tlmiş yanımda götürdüm ama gerçekten anne sütü konusunda hassaslar hiç vermediler ısrarla emzirttiler hep hemşire geldi tutsun memeyi diye. ben umduğumdan daha çok beğendim. hatta espiri yapıyorum hürrem sultan gibiydim oğlumu getirin bana demediğim kaldı... ha bu arada 3. gün beni mis gibi yıkadılar... utandım ama ne çare tek yıkanamazdım...

7 tepede bir oluş hanımı duydum arkadaşın dr si çok memnun...

bence serklajı dr ne sor aldırmasam nasıl olur diye... belki almaz sen de 1 sene sonra 2. yi yaparsın... benimki duruyor... zamanla eriyormuş galiba....

hadi güzel haberle gel canım...

Amin canım ben de hep düşündüm şükür düşündüğümle kaldım inşallah zamanlı doğar bebişler...

Canım varis çorabı neden anlamadım corab,ped,bebek bezi,sampuan bunların hepsi icinmi 100 tl ödedin?
Birde bebek paketin fiyatını sordum 600 tl gibi dedi ama sigortanin tegminati varsa Karşılar demişti bende 450 tl ye kadar karşılıyor ustunumu biz tamamlıyoruz diye sordum hayır gerek yok biz ayarlarız dediler
Dikiş ipliğinin eridigni yeni duydum bende Allah nasip ederse 2.cocug 2sene sonra düşünüyordum gidip konuşmam lazım

canım pıhtılaşmam var benim. pıhtı atmasın diyeymiş 3gün giydim hastanede... herkese giydirmezler sanırım... evet hepsine 100 tl verdim fotolar dışında onlara 350 tl. foto albüm 30 foto. 203 cdye resim...

konuş bence de...

Maşallah BarekAllah
Canım görüşmem güzel geçmiş. Değerlerinde çok güzel. Rabbîm sonuna kadar sorunsuz geçirsin canım.

Sagolun kızlar, Allah'a şükür saglıgı yerinde ya
Kilosunu da bu haftadan sonra daha hızlı alır dedi arda bey
Tek korkum erken doğarsa azıcık kilosu iyi olsun da zorlanmasın dedim

Böyle doktorlara cok kziiyorum
Nasıl olur da sana bağırır
Ben 1 dakika bile durmam
Ama seb benim gibi yapma
Araştır, bence bir doktora daha git, hatta cok vakit kaybetme
Doktor tavsiye listelerimiz var forumda
Canını sıkma, en azından kanaman olabileceğini biliyorsun
panik yapma olursa

Maşallah canım kilosu da uzunlukta gayet iyi son aylarda daha cok kilo alınır diye biliyorum doktorun normal dıyorsa kilonu kafaya takma

Evet CNm oyleymis
Hayırlısı olsun

Suan kime muayene oluyorsun CNm sen?
Nerede oturuyorsun?
Oturduğun yere Yakın bir hastane mı istiyorsun

Ay ben kac hafta bacaklarımı sıkıştıra sıkıştıra gezdim altıma yapacagım diye
İnşallah güzel haberlerle gel

Sen Arda bey ile yapmayacak misin dogumu?

Ay kızlar,yarın için aşağının icabına bakayım dedim,üç hafta önceki kontrolümde zar zor da olsa her yerini jiletyleyebilmiştim,şimdi winnie the pooh gibi oldum önümü göremiyorum sadece ön tarafı temizleyebildim,ne zormuş ayna mı kullansam sizler nasıl hallediyorsunuz

Sağol canım amin
Ya evet bacaklarımı kapıyorum,karete kid gibi bizim veletler bulduğu yeri tekmeliyor insan tırsıyor ters bir durum mu diye ama herkes aynı dertten muzdaripmiş

canım ben Cemil Akgule gidiyorum yeri Bakırköy'de
Ben aslında atasehirde oturuyorum fakat 3 haftadır annemdeyim avrupa yakasında doğumdan sonrada Burda bı süre kalmayı düşünüyorum hastaneyi anadolu yakasında ayarlarsam geri donerim doğumdan sonra tekrar gelirim buraya burdan ayarlarsam hiç gitmem yani karma karışık bı haldeyim

Evet artık hiç görünmüyor doktorun her gittiğinde alttanmi bakiyor?ben uğraşmıyorum ama ayna iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…