- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.961
Anladım canım bende sanmam ablamlarda felan varis çorabı gormedimcanım pıhtılaşmam var benim. pıhtı atmasın diyeymiş 3gün giydim hastanede... herkese giydirmezler sanırım... evet hepsine 100 tl verdim fotolar dışında onlara 350 tl. foto albüm 30 foto. 203 cdye resim...
konuş bence de...
canım pıhtılaşmam var benim. pıhtı atmasın diyeymiş 3gün giydim hastanede... herkese giydirmezler sanırım... evet hepsine 100 tl verdim fotolar dışında onlara 350 tl. foto albüm 30 foto. 203 cdye resim...
konuş bence de...
Ay kızlar,yarın için aşağının icabına bakayım dedim,üç hafta önceki kontrolümde zar zor da olsa her yerini jiletyleyebilmiştim,şimdi winnie the pooh gibi oldumönümü göremiyorum sadece ön tarafı temizleyebildim,ne zormuş ayna mı kullansam sizler nasıl hallediyorsunuz
canım ben Cemil Akgule gidiyorum yeri Bakırköy'de
Ben aslında atasehirde oturuyorum fakat 3 haftadır annemdeyim avrupa yakasında doğumdan sonrada Burda bı süre kalmayı düşünüyorum hastaneyi anadolu yakasında ayarlarsam geri donerim doğumdan sonra tekrar gelirim buraya burdan ayarlarsam hiç gitmem yani karma karışık bı haldeyim
kizlar saolun desteginiz icin benim dr iyiydi neden boyle yapti anlamadim esimde sasirdi duyaydin cnm listeyi bi daha yayinlarmisin olmazsa ankaradaki dr ariyim durumumu anlatiyim .. 17 18 hafta da gec ama ben catliyicam kizlar arda beye gidecek olan en yakin donemde kim var bide ona sorun ya ben ileriki haftalarda atilan dikis acil dikis olarak geciyor benim acillik durumum yok ki..
gecmisimde belli hersey offffffffffffffff...
cigligi yapamadim cigliiiiiiiiikkkkkkkkkkkk..
melek18..
canim bebegin hayirli ugurlu olsun hayirlisiyla 40li haftalarda kucagina alman dilegiyle ...
Amin canım ben de hep düşündüm şükür düşündüğümle kaldım inşallah zamanlı doğar bebişler...
Sen Arda bey ile yapmayacak misin dogumu?
Canım yok hiç alttan bakmadı şimdiye kadar hep karından bakıyorEvet artık hiç görünmüyor doktorun her gittiğinde alttanmi bakiyor?ben uğraşmıyorum ama ayna iyi fikir
Gönlüm onu istiyor. Ama sigortam bu ay yenilenecek bakalım ne kadar isteyecekler.
Herşey yolunda giderse aslında izmitte yapmak da istiyorum. Aslında tam teşekkülü Dr olan hastane daha iyi. Offff yine kafam karışıyor. Rabbim o günleri göstersin elbette hayırlısında bizlere nasip kılmıştım.
Allah'ın sana sığındım.
gurbetciiii cnm geçmiş olsun. Canını sıkma İnşallah bebeğine bişeycik olmaz. bu arada dr ye de çok şaşırdım ya ayıp etmişşş. İnan senden böyle okuyunca bende tedirgin oldum.sen ne yapmayı düşünüyon şimdi?
yok cnm korkma mecbur ona devam ama acar koc diye bi dr var onada bi gorunmek isterim aslinda dr ters zamanina denk geldim bi soru sordum dr git o dr o zaman dedi bende sasirdim hic soru moru soramadim valla sordugum soruda su prolutondan konu acildi dedimki hocam kalcam cok agiriyor normalmi vurununca dediki o zaman kes bende dedimki prolutonla beraber benim arakadaslar progesterenda kullaniyorlar oda o zaman o dr git dedi benim isim bu dedi beni azarladi
Kızlar kafam cok karışık bı akıl verin bana benim artık dogum yapcagni hastaneyi doktoru ayarlamam lazım her gün fikir değiştiriyorum offf ben memorial e gidiyem diyorum gecen gün aradım biraz bilgi aldım cok saçma çatlak kremindn felan bahstti ne alaka dogumla bunlar kullanmışsa ekstralar siz ödersiniz diyor sanki zorla satış yapıyormuş gibi geldi bana chnb sen orda dogum yaptın böyle bisey çıkmadı dımı vajinal jel felan dedi eşimde 7 tepe olsun diyor ordaki doktorlar hakkında hiç bir fikrim yok Cemil beyemi gitsem diyorum o doguma girmiyormuş girsede bana artık ağır gelir fiyatı o da esine yönlendiriormus sanırım
Yaren sen hiç konustunmu dogum hakkında birde kafama su dikiş olayı takıldı aslında sıcak bakmıyorum dikişi aldırmayı düşünüyordum ama bı yandanda farklı bı teknik kullandığım söylemişti birdahaki hamileligimde ona dikiş attirabilirmiyim bilmiyirum maddi duruma bagli baskasına attırsan bu kadar iyi atarmı daha şimdiden ikinci hamileliğim düşünüyorum kafam bu kadar karışık yani hiç bisey olmaz derse aldırmayın takiplere yine ona giderim diye düşünüyorum bu hafta tekrar gidip konuşayım herseyi diyorum bı yandanda diger doktor icin geç kalirmiyim offff ya biraz akıl verin bana
kizlar gorkem dr var perinatolog..
kendisi bizim bi akrabanin yakini devamli sorularimi sorarim hic cevapsiz koymaz yani biraz ozgur dereni sikayet icin aradim isin dogrusu hemde 17-18hafta gec olur diye aradim ve de baska bi dr tavsiyesi varmi yokmu diye aradim..
kendisi bana ozgur deren ankaranin en iyi dr biri onun soylediklerine guvenin dikis icin kesinlikle baska dr aramayin dedi..
dr da tavsiye etti gidip su kan icin bilgi alin hem iciniz rahatlar diye o dr gercekten cok iyi ismini duymustum..
acar koc olmazsa bi iki hafta sonra gidiyim kendisine
kizlar dua edin su birikmis kan ya disari atilsin ya da emilip kaybolsun bundan dolayi dikis atmiyorlarmis ozgur deren bundan dolayi atmiyormus boyle giderse hic kimse atmaz lutfen dua edin onun gitmesi icin ne yapmak lazim tam rahim agzinin onunde usgden bende gordum eskiden gelmesin diyordum simdi ise gelsin diye dua ediyorum allahim sana sigindim ya rabbim sinavim cok agir bana guc kuvvet ve sabir ver yarabbim..
Canım ozel sigortam var aslında cok isterdim kendisine yaptırmayı ama yaptiramam dikiş olayı takıldı kafama kaç sene dayanır acaba gidip konuşmam gerekiyor iki cocuk arasını fazla açma lüksüm yok tabi Allah nasip edersecanım ben doğum fiyatlarının biraz tuzlu olduğunu biliyorum zaten cemil bey olmasa bile özelde yapacak kadar imkanım yok birde normal doğum olduğu için yine çapayı tercih ediyorum, bir konuş yinede hiç fiyat sormadım ben ona, kendisi normale girmiyor ama sezeryan doğum yaptırıyor, sen sezeryan düşünüyorsan fiyatıda uyarsa yaptırırsın belki özel sigortan varsa gittiği hastaneleri konuşursunuz, sana bir altarnatif sunabilir, eşide fena değil diyorlar doğum konusunda, dikişinide sor alınmamasında bir sakınca yoksa ve bir sonraki gebeliği çok ertelemek istemiyorsan kalabilir tabiki bir daha masraf çıkmamış olur, benim normal doğum olduğu için alınmaması gibi bir durum söz konusu olmadı, dikişde bu sefer çapanın doktoru yaptı ve dikişim bu haftalara kadar geldi çok şükür ama cemil bey diyorki dikişin bayağı aşağıda zaten benim attığıma göre, zaten rahim boynun hiç kısalmadı diyor..
Canım kanamalı bölge icin bu haftaları söylediyse bisey diyemem kanam varken dikiş atilamiyor diye biliyorum insallah bunuda atlatirsin doktoruna güveniyorsan başka seçeneğin de yoksa devam etyok cnm korkma mecbur ona devam ama acar koc diye bi dr var onada bi gorunmek isterim aslinda dr ters zamanina denk geldim bi soru sordum dr git o dr o zaman dedi bende sasirdim hic soru moru soramadim valla sordugum soruda su prolutondan konu acildi dedimki hocam kalcam cok agiriyor normalmi vurununca dediki o zaman kes bende dedimki prolutonla beraber benim arakadaslar progesterenda kullaniyorlar oda o zaman o dr git dedi benim isim bu dedi beni azarladi
Canım bana kadrolu doktor lazım,oluş hanımı chnb den duydum oraya gidersem ona giderim bırde kendi doktorumla konuşayım
CNm senin bunlar ozel sigprtan sebebiyle mı oldu yoksa hastanenin prosedürü mü
Yani bende 350 tl versem beni de çekerler mı acep?
Birde kapı süsü falan taktılar mı ?
Sen biberon, emzik, bez izin vermiyorlar demiştin sanırım
Beni biraz aydinlatsana ona göre hazırlıklarımı yapayım
Ben hislerime güvenerek yolu buluyorum
Saka bir yana ben Epilasyon yaptırmıştım
Tek tuk çıkanları da el yordamı ile hallediyorum
Şimdi Cemil Bey gibi bir doktordan sonra neresi onerilir ki insana
Şaheser diye ir doktor vardı Bakırköy'de
Teyzemlerin cok yakın dostu
İstersen tel falan alayım
Ama yeditepe de oluş hanım iyiymis, chnb de yazmış
arkadasım penisilini ne için vuruluyorsun?ne kadar zamanda vuruluyorsun?Prolutonun vurulması kişiden kişiye değişiyor gerçekten,ve denilenlere katılıyorum yavaş vurmak lazım,bana gelen hemşirenşn eli çok hafif sağolsun,benşm sadece penisilin çok ağrı yapıyor( neyseki son iki tane kaldı ve evet kan sulandırıcı da ayrı bi psikopat iğne,top top oldu bacaklarım
Mrb arkadaşlar.Okuldan gelirken iki tane test aldım.Birini yaptım veee pozitifffffff.İlk önce eşimi arayıp söyledim.Hemen sizinlerle de paylaşmak istedim.Kalbim pır pır ediyor.Çok heyecanlandım.Ne olur bizim için dua edin bebeğim zamanında sağlıklı gelsin inşallah:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?