Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kizlar saolun desteginiz icin benim dr iyiydi neden boyle yapti anlamadim esimde sasirdi duyaydin cnm listeyi bi daha yayinlarmisin olmazsa ankaradaki dr ariyim durumumu anlatiyim .. 17 18 hafta da gec ama ben catliyicam kizlar arda beye gidecek olan en yakin donemde kim var bide ona sorun ya ben ileriki haftalarda atilan dikis acil dikis olarak geciyor benim acillik durumum yok ki..
gecmisimde belli hersey offffffffffffffff...
cigligi yapamadim cigliiiiiiiiikkkkkkkkkkkk..
melek18..
canim bebegin hayirli ugurlu olsun hayirlisiyla 40li haftalarda kucagina alman dilegiyle ...

Anladım canım bende sanmam ablamlarda felan varis çorabı gormedim
İyimiz canım fazla bısey değil demekki hazırlıklı gitmek gerekiyor bende bibironu,mamasını, bezibi hazırlayım bari

CNm senin bunlar ozel sigprtan sebebiyle mı oldu yoksa hastanenin prosedürü mü
Yani bende 350 tl versem beni de çekerler mı acep?
Birde kapı süsü falan taktılar mı ?
Sen biberon, emzik, bez izin vermiyorlar demiştin sanırım
Beni biraz aydinlatsana ona göre hazırlıklarımı yapayım

Ben hislerime güvenerek yolu buluyorum
Saka bir yana ben Epilasyon yaptırmıştım
Tek tuk çıkanları da el yordamı ile hallediyorum

Şimdi Cemil Bey gibi bir doktordan sonra neresi onerilir ki insana
Şaheser diye ir doktor vardı Bakırköy'de
Teyzemlerin cok yakın dostu
İstersen tel falan alayım
Ama yeditepe de oluş hanım iyiymis, chnb de yazmış

Amin canım ben de hep düşündüm şükür düşündüğümle kaldım inşallah zamanlı doğar bebişler...

Âmin. Aslında Rabbim herşeyin hayırlısını nasip edecek. Ama malesef böyle vesvese yapıyoruz. Allah a sığınmak varken sanki yapabileceğimiz birşey varmış gibi düşünüp duruyoruz.

Sen Arda bey ile yapmayacak misin dogumu?

Gönlüm onu istiyor. Ama sigortam bu ay yenilenecek bakalım ne kadar isteyecekler.
Herşey yolunda giderse aslında izmitte yapmak da istiyorum. Aslında tam teşekkülü Dr olan hastane daha iyi. Offff yine kafam karışıyor. Rabbim o günleri göstersin elbette hayırlısında bizlere nasip kılmıştım.
Allah'ın sana sığındım.

CNm, daha vaktin var, ama biran önce karar versen senin için iyi olur tabi
Bende düşünmüyor değilim , Ocak ayında istanbula geleceğiz dogum icin
Kar mar yağarsa kalırsa istanbulda
Bn dogum yapıp evime gitmek istiyorum

gurbetciiii cnm geçmiş olsun. Canını sıkma İnşallah bebeğine bişeycik olmaz. bu arada dr ye de çok şaşırdım ya ayıp etmişşş. İnan senden böyle okuyunca bende tedirgin oldum.sen ne yapmayı düşünüyon şimdi?

kizlar gorkem dr var perinatolog..
kendisi bizim bi akrabanin yakini devamli sorularimi sorarim hic cevapsiz koymaz yani biraz ozgur dereni sikayet icin aradim isin dogrusu hemde 17-18hafta gec olur diye aradim ve de baska bi dr tavsiyesi varmi yokmu diye aradim..
kendisi bana ozgur deren ankaranin en iyi dr biri onun soylediklerine guvenin dikis icin kesinlikle baska dr aramayin dedi..
dr da tavsiye etti gidip su kan icin bilgi alin hem iciniz rahatlar diye o dr gercekten cok iyi ismini duymustum..
acar koc olmazsa bi iki hafta sonra gidiyim kendisine
kizlar dua edin su birikmis kan ya disari atilsin ya da emilip kaybolsun bundan dolayi dikis atmiyorlarmis ozgur deren bundan dolayi atmiyormus boyle giderse hic kimse atmaz lutfen dua edin onun gitmesi icin ne yapmak lazim tam rahim agzinin onunde usgden bende gordum eskiden gelmesin diyordum simdi ise gelsin diye dua ediyorum allahim sana sigindim ya rabbim sinavim cok agir bana guc kuvvet ve sabir ver yarabbim..

yok cnm korkma mecbur ona devam ama acar koc diye bi dr var onada bi gorunmek isterim aslinda dr ters zamanina denk geldim bi soru sordum dr git o dr o zaman dedi bende sasirdim hic soru moru soramadim valla sordugum soruda su prolutondan konu acildi dedimki hocam kalcam cok agiriyor normalmi vurununca dediki o zaman kes bende dedimki prolutonla beraber benim arakadaslar progesterenda kullaniyorlar oda o zaman o dr git dedi benim isim bu dedi beni azarladi

anladım cnm . Acar koçu da iyi duydum ama sanırım biraz paragöz bir adammış. Neyse cnm sen canını sıkma demekki dr nin ters bir anına denk geldin. İçin rahat edecek madem diğer dr yede görün bakalım. İnşallah hakkında hayırlısı olur cnm ..

canım ben doğum fiyatlarının biraz tuzlu olduğunu biliyorum zaten cemil bey olmasa bile özelde yapacak kadar imkanım yok birde normal doğum olduğu için yine çapayı tercih ediyorum, bir konuş yinede hiç fiyat sormadım ben ona, kendisi normale girmiyor ama sezeryan doğum yaptırıyor, sen sezeryan düşünüyorsan fiyatıda uyarsa yaptırırsın belki özel sigortan varsa gittiği hastaneleri konuşursunuz, sana bir altarnatif sunabilir, eşide fena değil diyorlar doğum konusunda, dikişinide sor alınmamasında bir sakınca yoksa ve bir sonraki gebeliği çok ertelemek istemiyorsan kalabilir tabiki bir daha masraf çıkmamış olur, benim normal doğum olduğu için alınmaması gibi bir durum söz konusu olmadı, dikişde bu sefer çapanın doktoru yaptı ve dikişim bu haftalara kadar geldi çok şükür ama cemil bey diyorki dikişin bayağı aşağıda zaten benim attığıma göre, zaten rahim boynun hiç kısalmadı diyor..

cnm çok geçmiş olsun

yine yeni bir şey öğreniyoruz sorunsuz anlatırsın inş bu günleri ışık hızıyla geçer inş zaman

RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜMÜZE RAZI EYLESİN

Canım ozel sigortam var aslında cok isterdim kendisine yaptırmayı ama yaptiramam dikiş olayı takıldı kafama kaç sene dayanır acaba gidip konuşmam gerekiyor iki cocuk arasını fazla açma lüksüm yok tabi Allah nasip ederse

Canım kanamalı bölge icin bu haftaları söylediyse bisey diyemem kanam varken dikiş atilamiyor diye biliyorum insallah bunuda atlatirsin doktoruna güveniyorsan başka seçeneğin de yoksa devam et

Canım bana kadrolu doktor lazım,oluş hanımı chnb den duydum oraya gidersem ona giderim bırde kendi doktorumla konuşayım
Tabi fikrim değişmezse ne kararsız oldum

arkadasım penisilini ne için vuruluyorsun?ne kadar zamanda vuruluyorsun?
sizşerin aranıza katıldıgımdan beri pruloton olsun clexsan olsun çok sey ögrendim
ama penisilin ne için vuruluyor eksik kalmısım

arkadasım öncelikle tebrik ederim seni
insallah sorunsuzca saglıkla alırsın yavrunu kucagına

metall ve duyaydın kızlar 28i de gördük..
ben bu topice geldigimde en riskli haftalardaydınız ve sizi hep takip ettim..
28 i gördüm ve bade arkadasımızın dedigi gibi deriin bir ohhhhh çektim

Allah ım zamanında sağlıkla kucagınıza almayıda nasip etsin..
bizlere de yeniden bir bebiş nasip etsin insallah

(kendimide aradan cıkarttım)

şimdi gelelim bana..

ben gecen hafta pazartesi dr.uma gittim dogumdan bu yana yani 3 aya yaklastı hastalanmadım
hamilelik önceside duphaston içerek zamanında oluyordum zaten..

dr.um vajinal usg baktı ve 13mm güzel bir yumurtan var dedi
ben pkos oldugum için yumurta nadir zamanlarda görüldügünden heyecan yaptım
dedim hiç hastalanmadan yumurta olur mu..dedi evet hatta yeniden hamile bile kalabilirsin

ben o sevinçle eşime anlattım korunmayı bıraktık hemen çalısmaya basladık
persembe yeniden gittim 17 mm falan olmusmu çatlamısmı yada diye
dr bi baktı yumurtan 26mm olmus dedi

ilaçsız falan nası bukadar büyürki..ben sevindim ama dr bundan bebek olmaz dedi

tarlusal verdi sanırım söksün diye adetin 2-3.günü gel detaylıca bakalım sana dedi

off anlayacagınız 2-3 gün içinde hem cok umutlandım keyiflendim hemde yeniden en yukardan yere çakıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…