- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.501
merhaba arkadaşlar bende bugün dr a gittim.bebeğim iyiymiş nts ye soktu doktorum çokk şükür kasılma çıkmadı.dr 36 hafta hedefimiz dedi.36 37 gibi dikişimi, alıcakmış en ufak bir sancıda haberim olsun dedi rabbim son haftalarımızı gelmemizi nasib etsin
yarencim senn de 3 günün kaldı müjdeli haberi bekliyoruz hadi inşallahhh.yağmurcum sende 30 lara geldin darısı başıma 1 haftam kaldı allah sonuna kadar gitmeyi nasib etsin.
tuğbacığım oğluşunun iyi olmasına sevindim canım. 30 lara yaklaştın sanırım 6 haftanda çabucak geçer inşallah. doğumun nasıl olacak sordun mu normalmi sezeryanmı. kasılman olmaması negüzel sürekli yatıyomusun. bende yine toplanma oluyo negüzel sende karnında toplanma olmordu değlmi canım. bende bi görsem 30 ları benim şimdi en riski dönemler 22. haftadayım bugünleri bi atlatsam çok rahatlayacam inşallah.
canım nst sonucuna sevindim.bu arada drun normal doğum olması içinmi 36-37de dikişini alacakmış.benim dr sezeryan anında alırız serkilajı demişti.sen ne düşünüyorsun güzelim.hersey gönlünce olsun.merhaba arkadaşlar bende bugün dr a gittim.bebeğim iyiymiş nts ye soktu doktorum çokk şükür kasılma çıkmadı.dr 36 hafta hedefimiz dedi.36 37 gibi dikişimi, alıcakmış en ufak bir sancıda haberim olsun dedi rabbim son haftalarımızı gelmemizi nasib etsin
yarencim senn de 3 günün kaldı müjdeli haberi bekliyoruz hadi inşallahhh.yağmurcum sende 30 lara geldin darısı başıma 1 haftam kaldı allah sonuna kadar gitmeyi nasib etsin.
tuğbacığım oğluşunun iyi olmasına sevindim canım. 30 lara yaklaştın sanırım 6 haftanda çabucak geçer inşallah. doğumun nasıl olacak sordun mu normalmi sezeryanmı. kasılman olmaması negüzel sürekli yatıyomusun. bende yine toplanma oluyo negüzel sende karnında toplanma olmordu değlmi canım. bende bi görsem 30 ları benim şimdi en riski dönemler 22. haftadayım bugünleri bi atlatsam çok rahatlayacam inşallah.
tuğbacığım senin normal doğum yapabileceğini duyunca sevindim doğrusu. bende epiduralle normal doğum yapmayı istiyorum. samyelinin doktoru sezaryan deyince bizde mecburen öyle oluruz heralde diye düşünüyordum. ben daha doktoruma sormadım ama normal doğum yapma şansımolursa normal düşünüyorum o günleri görürsem inşallah.atlatırsın allahın izniyle canım.toplanma bende de oluyo arada ama nts de ağrı çıkmadı.çok sık olmuyo diye dikkate almıyorum.dr normal doğum yapmanda bi sakınca yok dedi 36. haftada dikişi alıcakmış sonra doğum beklenicekmiş inşallah hayırlısıyla atlatırız şu zamanları
merhaba arkadaşlar bende bugün dr a gittim.bebeğim iyiymiş nts ye soktu doktorum çokk şükür kasılma çıkmadı.dr 36 hafta hedefimiz dedi.36 37 gibi dikişimi, alıcakmış en ufak bir sancıda haberim olsun dedi rabbim son haftalarımızı gelmemizi nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?