- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.041
Kızlar geldik sonunda doktordan
Ilk önce endokrincime gittik,o muayene etti,sonra kadın doğumcuma gittik,kuzum 990 gram olmuş,herşey yolunda gözğküyor,rahimağzı 36mm,ciğer geliştirici iğneyi sordum acil durumda vurulur dedi zaten senin şekertin var senin için bu iğne tehlikeli,kar zarar ilişkisi bakılarak gerekirse uygulanır dedi
Sonra 3 hafta sonraya doppler için geçen gittiğim radyologa yönlendirdi,kan tahlilleri istedi,adamın muayenehanesinde yapılmıyor haydeee tekrar endokrşncime gittik orada aldırdık kanları,canım çıktı öyle yoruldum ki
Çok şükür herşey yolunda sadece kiloma takıklar,doktor aynen şunu söyledi ÇOK KILO ALMIŞSIN BIRAZ AÇ KALay yok böyle bir psikopatlık,oldu tabi dedim,sen aç kal çok yatma biraz evde dolaş dedi,benden haberler bunlar..ay taş taşıdım sanki çok yoruldum
Canım ben de şaşırdım,ya bunlar be nim diyabetime takıklar bence ondan,herşey yolunda yaa illa bi terslik arıyorlar tööbe tööbe yine 400tl bayılcaz,neyse herşey normal olsun da napalımMaşallah canım her sey yolunda bu doppler daha önce bakılan detaylı usg değil mı?bıdaha mı yapılıyor buda mı rutin bı uygulama?haberim yoktu bundan
Amin canım,senden de güzel haberler alıcaz inşallahMaşallah canım görüşmenin güzel geçmesine sevindim.
Darısı başıma haftaya Perşembe benimde kontrolüm var.
Rabbim hep güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin.
Sağol canım,amin senden de bebiş haberleri alıcaz inşallahKontrolun iyi gecmis cok sevindim
Sen dr bosver siz iyisiniz ya
Bu arada miniginede masallah.
insallah 38. Haftayida okuycam burdan
Iyi ve guzel haberlerinizi okumak cok mutlu ediyor beni
rabbim bu yolda herkesin yuzunu guldursun
Kızlar geldik sonunda doktordan
Ilk önce endokrincime gittik,o muayene etti,sonra kadın doğumcuma gittik,kuzum 990 gram olmuş,herşey yolunda gözğküyor,rahimağzı 36mm,ciğer geliştirici iğneyi sordum acil durumda vurulur dedi zaten senin şekertin var senin için bu iğne tehlikeli,kar zarar ilişkisi bakılarak gerekirse uygulanır dedi
Sonra 3 hafta sonraya doppler için geçen gittiğim radyologa yönlendirdi,kan tahlilleri istedi,adamın muayenehanesinde yapılmıyor haydeee tekrar endokrşncime gittik orada aldırdık kanları,canım çıktı öyle yoruldum ki
Çok şükür herşey yolunda sadece kiloma takıklar,doktor aynen şunu söyledi ÇOK KILO ALMIŞSIN BIRAZ AÇ KALay yok böyle bir psikopatlık,oldu tabi dedim,sen aç kal çok yatma biraz evde dolaş dedi,benden haberler bunlar..ay taş taşıdım sanki çok yoruldum
canım 2 li için gittiğin gün ense kalınlığı ölçümü yapılır kan alınır, 4-5 gün en geç bir hafta sonra kan sonucu belli olur.
benim farklı oldu o yüzden anlatmayayım ben ...
canım maşallah delikanlı olmuş... her şey yolunda demek... dolaş mı dedi?
gurbetçi femicalin sitesinde dr ye sor bölümü var istersen durumunu anlat arda beye canım...
benim yarın 2.30 da son muayenem var Arda beye... hediye aldım dr lere ve birkaç hemşireye...
Sağol canım,evet tabi hem diyabetiklere hem de hamilrlere aç kalmak olmaz ama toplam 11 kilo aldım diye delirdiler,kilo benim yağ benim demi amaçok sevindim cnm,
maşallah tosuncuk olmuş kuzun :)))
aç kal mı dedi
sana zararlı değil mi uzun süre aç kalmak
sen gene de pek dinleme annesi , kuzuna gayet iyi bakıyorsun 28 oldunuz bile bak
ne aldın merak ettim
önceden bir ön bilgi toplayalım , malumunuz bizde de zaman yakındır
birde kızın telini gönderirsen sevinirim
adını ve soyadını da
kapı süslemesi yapmışlar mıydı hastane de
yoksa ben yapayım hazırlık
Sağol canım,evet tabi hem diyabetiklere hem de hamilrlere aç kalmak olmaz ama toplam 11 kilo aldım diye delirdiler,kilo benim yağ benim demi ama
Sağol canım,evet tabi hem diyabetiklere hem de hamilrlere aç kalmak olmaz ama toplam 11 kilo aldım diye delirdiler,kilo benim yağ benim demi ama
Yarencim sen ilk doğumunuda normal yaptın..Bu normal doğum olayının bizim rahim ağzı yetmezliğine bir sakıncası varmı?Yani bir kaç yerde okumuştum..Normal doğumla o bölge daha çok travmaya uğrar gibi..2.hamilelikte rahim ağzı daha gevşek olur gibi..Sana ilk doğumunda dikiş falan atılmışmıydı?Normal doğumu cemil bey mi tavsiye etmişti..
Birde canım dikişin bayağı aşağıda olması kötü bişeymiki cemil bey söylüyor?vajinalmi bakıyor sana?
Ay sorma canım yaaa benim rastladığım tüm doktorlar neden hafiften deliben tabiki dinlemiycem onu,geziniyor olsaydım bu rahimağzı böyle olur muydu acaba
slm lar arkadaslar herkes iyidir inş sayfalar baya ilerlemiş 28haftasını dolduran arkadaslar inşş 38 leride görürsünüz.bende 30+2 deyim suan gecen hafta alısverişe cıktım oğlusum için dr a gittiğimiz gün olmuyo cünkü yeterince yoruluyoruz aman ne kadar zevkli bişeymiş yabakıp bakıp duruyorum cicilerine.ama bu korkular hiç gecmcek sanırım haftalar ilerledikce dogum korkusu sarıyo insanı:18:hayırlısıyla tamamlasak sorunsuz su hamilelliği...
chnb son msjlara göz attımda varis corabından bahsetmişsiniz hamile kalmadan önce histeroskopi ameliyatı olmustum corap giydirmediler ama pıhtılasma old için sımsıkı sarmıslardı bacaklarımı nye böle dedim pıhtılasma için önlem demişlerdi.bende sorucam dr a sezaryen olucam giydirceklermi acaba.
dogum yapan arkadaslar hastane cantasına bebek ve kendimiz için olmazsa olmaz koymamız gerekenleri yazarmısınız ufaktan hazırda bekletmek lazım ne olur ne olmaz tabi inş zamanından önce gelmezlerde işte....biberon emzik ne marka kaclık almak lazım birde netten pijma alabilcegimiz nereler var kaliteli cokta pahalı olmayan
çok sevindim cnm,
maşallah tosuncuk olmuş kuzun :)))
aç kal mı dedi
sana zararlı değil mi uzun süre aç kalmak
sen gene de pek dinleme annesi , kuzuna gayet iyi bakıyorsun 28 oldunuz bile bak
ne aldın merak ettim
önceden bir ön bilgi toplayalım , malumunuz bizde de zaman yakındır
birde kızın telini gönderirsen sevinirim
adını ve soyadını da
kapı süslemesi yapmışlar mıydı hastane de
yoksa ben yapayım hazırlık
Canım ne guzel keyfini çıkar alışverişin ben çıkamadım gecen hafta ablam almış bişeyler bayıldım valla cok güzeller annem yıkadı ütüledi bile bugün annemler gitti Eminönü'ne ah icim gitti bende gidebilseym keske neyse artık aksamı sabırsızlıkla bekliyorum çantan hazır olsun artık bisey kalmadı ayrıca biz erken dogum riski olan hamileleriz artık hazırlıklı olmak lazım endişeler hep var insallah hayirlisiyla vaktinde sağlıklı doğururuzslm lar arkadaslar herkes iyidir inş sayfalar baya ilerlemiş 28haftasını dolduran arkadaslar inşş 38 leride görürsünüz.bende 30+2 deyim suan gecen hafta alısverişe cıktım oğlusum için dr a gittiğimiz gün olmuyo cünkü yeterince yoruluyoruz aman ne kadar zevkli bişeymiş yabakıp bakıp duruyorum cicilerine.ama bu korkular hiç gecmcek sanırım haftalar ilerledikce dogum korkusu sarıyo insanı:18:hayırlısıyla tamamlasak sorunsuz su hamilelliği...
chnb son msjlara göz attımda varis corabından bahsetmişsiniz hamile kalmadan önce histeroskopi ameliyatı olmustum corap giydirmediler ama pıhtılasma old için sımsıkı sarmıslardı bacaklarımı nye böle dedim pıhtılasma için önlem demişlerdi.bende sorucam dr a sezaryen olucam giydirceklermi acaba.
dogum yapan arkadaslar hastane cantasına bebek ve kendimiz için olmazsa olmaz koymamız gerekenleri yazarmısınız ufaktan hazırda bekletmek lazım ne olur ne olmaz tabi inş zamanından önce gelmezlerde işte....biberon emzik ne marka kaclık almak lazım birde netten pijma alabilcegimiz nereler var kaliteli cokta pahalı olmayan
gunaydin kizlar dun cin biber yedim resmen oldum dk basi tuvalet kendimi kasmami desen hersey vardi sakin yemeyin iyiki bu haftalar yedim dikisli yiyen biri dikisi patlatir kesin sakin yemeyin benim canim cekti deli gibi yedim..
chnbcim dun femicale yazdim cnm ardalembete yazdim cnm simdi kalkiyim cvp gelmismi bi bakiyim.. insallah cvp yazar..
duyaydin cnm kizimi yazmissin cok mutlu oldum .....
icim kipir kipir kiz bebek esyalarina baktim allahim cok tatlilar...
kizim olacagini ogrendigim gunden beri bebek odasini bem beyaz dusunuyorum ...
Kızlar doktor icin net kararımı verdim cok şükür üzerimden bi yük kalkmış gibi rahatladım fikir degistirip duruyordum sonunda fikrim sabitledim tabi bunda esimn katkısı büyük 7 tepe ye oluş Hanım'a gitcem randevumu aldım ama en erken pazartesi bosmus bakalım insallah pişman olmam Pazartesi iple çekiyorum
Geçmiş olsun canım. Gerçekten yediklerimize çok dikkat etmek gerekiyor.
Rabbim hayırlısıyla yavrunun odasını isteğin gibi kurmanı ve içinde sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?