Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kızlar dayanamadım oğluma sebamedin setini aldım ama sonradan okudum ki şampuanı göz yakıyormuş bilgisi olan var mı (

Kızlar dayanamadım oğluma sebamedin setini aldım ama sonradan okudum ki şampuanı göz yakıyormuş bilgisi olan var mı (
Canım bilmiyorum ama pek sanmam bebek sampuanlarinin göz yakmamasi gerekmiyirmu sebamed guzel secim bende istiyordum ama ablam benden önce davranmış bubchen bakım seti almış iyi diyolar insallah iyidir

Ben oğlumda hep kullandım. Ama hiç yandığını görmedim. Gerçi hep eşim yıkadı bebekden. Yoğun bakım hemşireleri akan suyun altında nasıl pratık yıkayacagıbı öğretmişlerdi. Hiç gözüne sabun gelmiyordu.

Canım her iste bı hayır vardır doktor dikişi alamamış belki bu durum 3.ciye isarettir:)

Canım bilmiyorum ama pek sanmam bebek sampuanlarinin göz yakmamasi gerekmiyirmu sebamed guzel secim bende istiyordum ama ablam benden önce davranmış bubchen bakım seti almış iyi diyolar insallah iyidir
O markayı da çok övüyorlar

Ya birkaç forum sayfasında kimi demiş bebeğim ağladı falan kimi demiş ben çok memnunum,kime inanayım şaşırdım,ben de ihtimal vermiyorum sonuçta bebek şampuanı,acaba kendimde mi denesem ilk?

ablam da uni baby nin şu meşhur yenidoğan ıslak mendilinden almış,bakalım inşallah iyi etmişizdir,annem birşey almayalım elzem olmayanlar dışında diyor,sen doğurunca zevkine göre alırsın diyor

Chicco nun i move bebek arabasına bayıldım,çok da pahalı ama çooook güzel,netten ona buna bakıp iç geçiriyorum,şu önümüzdeki 10 hafta sular seller gibi geçse...benim ağacım yok maalesef bakacak,üst katta üniversite öğrencileri var,çok gürültü yapıyorlar,evde kaldıkça onlara delleniyorum,bu arada apartmandaki üçüncü gebeyim,bi tanesi haftaya doğuruyor

bubchen markayı 2-3 yaşındayken almıştım fakat bana bereketsiz gelmişti. Köpürmesi az gelfiğinden sanırım fazla kullandık. Sonra yine sebamed e dönmüştüm. Bu seneye kadarda onu kullandık. Bu sene oğlum büyümüş bizim şzmpunsnumızı kullanıyor beyefendi.

Bitince bende sebamed e donerim.senin oğlan delikanlı olmuş artık

bubchen cok iyidir alman markasıdır
ben oğlumda bir süre kullanmıştım

sebamed de iyidir, yaktıgını sanmam
ama bir yüz yıkayıp göz açma operasyonu yapmak gerek

[QUOTE=chnb;27623018
Hayırlısıyla tamamlarsın inşallah canım...

Canım önceden serklajda giydirmediler bunda giydirdiler... hem de 3 gün kaldı benle.

Canım benim koyduklarım:
1. Lansinoh göğüs ucu kremi (mümkünse doğum öncesi başla sürmeye. Ben doğum sonrası her emzirmede kullandım. hiç yara olmadı şükür)
2. Philips avent göğüs kalkanı(krem sürünce sütyene temesı engelliyor sonraki dönemde bebek göğsü emerken diğerinden akan sütleri biriktiriyor. istersen saklayabilirsin sütleri)
3. Emzirme sütyeni 2- 3 tane
4. Atlet
5. Kilot mümkünse yüksek belli olsun hele sezeryan olacaksa
6. tarak, diş macunu, fırçası, makyaj malzemesi
7. Canped mesane pedi ilk 2 gün iyi oluyor kalın orkid gibi
8. Ben gecelikle rahat ettim. bir de sabahlık aldım ama hiç kullanmadım çok sıcaktı. (pijama dünyasından aldım netten emzirme sütyeni ve atleti de aldım oradan ama özelcan bebede daha uygun sütyenler)
9. Terlik
10. çıkarken giyeceğin dış kıyafet hamile pantolonu ya da eşofman koy hamile gibi çıkılıyor.
11. banyo yapacaksan şampuanını koy
12. fotoğraf makinası, şarj makinası
13. humana still tea

bebek için:
1. body
2. tulumlar çok rahat
3. çorap
4. eldiven (bilek lastikleri gevşek olandan alın)
5. şapka penye
6.
molfiks göbek oyuntulu aldım ama pek de oyuntulu değilmiş...
7. pişik kremi
8. penye battaniye, çıkış için kalın battaniye
9. port bebe(çıkış için)
10. her ihtimale karşı biberon

ikram için:
1. çikolata
2. bebek şekeri(ben magnetli aldım bebek şekeri sepeti)
3. hastane lohusa şerbeti verdi ikram için

ne güzel yazmışşın tsk ederim canım..

pişik kremi hangi marka iyi oluyo
kac tane gecelik yada pijama yeter yada 2tane yeterlimi
gögüs kalkanı bagısla ama gögsün yara olunca emzirmek için de kullanılmıyomuyduarastırmadım ama aklımda öle kalmış yazman iyi olmuş
hastane cıkısı 1tane aldım 1tane daha alırım diyodum sen tek yazmıssın yeterlimi ki

doğru söylüyorsun canım her an için hazırlıklı olmak lazım sende cıkarsın inş alısverişe ne kadar zevkli oldugunu görürsün eşim diyo acaba duracakmısın kaptırmısım kendimi aklı cıktı adamcagzındısarısınıda okadar özlemişim ki ne oldum delisi oldum valla köyden indim sehire gibibebişin kıyafetleri yıkamak için ne kullandın deterjan dalinin granül sabunu almak istiorum ama iyimiki...birde bencede arastırdım cocugu olanlarada soruyorum cevremde sebamed en iyisiymiş.pijama olayında bedeni nasıl tutturcaz netten büyük yada küçük olursa hangi beden aldın sen

Canım ben netten almadım ablamın vardı fazla giymedi yeni gibi duruyo,aquanin ürünü o sitede cok diye söyledim ama bende alcam ablaminki biraz fantastik hastanede giyerim birde evde giymek icin spor model istiyorum Cumartesi burdan bakmayı düşünüyorum bulamazsam haftaya evine geciyorum Kadıköy'den bakicam orda da bulamazsam lohusashophttps://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=163
bu model var aklımda simdi buna bakarken yeni bı ürün farkettim ama cok pahalı yaa beden ölçünü bulmak icin tablo var sitede orası yardımcı olabilir
Çamaşırları neyle yıkadık bilmiyorum 10 aylık bı yeğenim var onun detarjanini kullandık annem yikadi markasını bilmiyorum ama 30 derecede yikadigni biliyorum

gunaydin kizlar ankara karli bi gune merhaba dedi bendw uyandim sabah cocuk gibi sevindim kari gorunce bide tarlalarima kar yagmis tuh artik ineklerde gelmez :))
neyse cekerim yine tarlalarimi eklerim buraya ...
cikiyim kizlar kimsecikler yok..

gunaydin kizlar ankara karli bi gune merhaba dedi bendw uyandim sabah cocuk gibi sevindim kari gorunce bide tarlalarima kar yagmis tuh artik ineklerde gelmez :))
neyse cekerim yine tarlalarimi eklerim buraya ...
cikiyim kizlar kimsecikler yok..

Günaydın canım.

Çek güzelim karı bizlerde görelim.
Allah emanet olun.

metalcim yapamiyorum bende chnb gibi anlamiyorum ne kopyala yapistirmi yapiyon kiz yapamadim..
duyaydin cnm alisveris baslamis tadini cikar cnm bende senin haftana gelirsem dayanamam herhalde..

metalcim yapamiyorum bende chnb gibi anlamiyorum ne kopyala yapistirmi yapiyon kiz yapamadim..
duyaydin cnm alisveris baslamis tadini cikar cnm bende senin haftana gelirsem dayanamam herhalde..

Şampuan,pişik kremi,ıslak mendil falan aldım daha bebeğin başka eşyasdı yok,alamıyorum hevesleniyorum elim gitmiyor,alayım diyorum sonra erken diyorum,belki daha iyisini bulurum diyorum,netten de kılık kıyafete bebek için cesaret edemiyorum kalitesiz çıkar diye,kansorejen çıkar diye korkuyorum ne bileyim lastiği sıkı olur vs ben görmeden alamıyorum,netten sebamedleri alırken bile acaba sahte çıkar mı diye endişe ettim,söz konusu bebeğim olunca sıyırdım görmemişin çocuğu olcak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…