- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.081
Canım bilmiyorum ama pek sanmam bebek sampuanlarinin göz yakmamasi gerekmiyirmu sebamed guzel secim bende istiyordum ama ablam benden önce davranmış bubchen bakım seti almış iyi diyolar insallah iyidirKızlar dayanamadım oğluma sebamedin setini aldım ama sonradan okudum ki şampuanı göz yakıyormuş bilgisi olan var mı(
Kızlar dayanamadım oğluma sebamedin setini aldım ama sonradan okudum ki şampuanı göz yakıyormuş bilgisi olan var mı(
Canım her iste bı hayır vardır doktor dikişi alamamış belki bu durum 3.ciye isarettir:)Kızlar doğumla ilgili jübilemi yapmış oldum. Randevum iyi geçti serklaj dikişim sapasağlam duruyormuş...
Eşim de takılıyordu hazır serklaj da var bir kız yapalım...Arda bey de eşin haklı diyor....
Yok dedim şu genetik sorun beni öldürdü...
Oğlumu da sevdi. Laranın resmini de gördüm. maşallah genç kız olmuş...
Hediyeleri de çok beğendi...
Bu arada röportaj yapmışlardı benle gazatede çıkacak sanırım haber verecekler...
Hemşire hanımlara da verdim hediyeleri...
Epey sohbet ettik Arda beyle de...
Her şey hep böyle güzel olsun inşallah...
O markayı da çok övüyorlarCanım bilmiyorum ama pek sanmam bebek sampuanlarinin göz yakmamasi gerekmiyirmu sebamed guzel secim bende istiyordum ama ablam benden önce davranmış bubchen bakım seti almış iyi diyolar insallah iyidir
Ya birkaç forum sayfasında kimi demiş bebeğim ağladı falan kimi demiş ben çok memnunum,kime inanayım şaşırdım,ben de ihtimal vermiyorum sonuçta bebek şampuanı,acaba kendimde mi denesem ilk?Ben oğlumda hep kullandım. Ama hiç yandığını görmedim. Gerçi hep eşim yıkadı bebekden. Yoğun bakım hemşireleri akan suyun altında nasıl pratık yıkayacagıbı öğretmişlerdi. Hiç gözüne sabun gelmiyordu.
Ah benim manzara surekli değişiyor aslında evim dag manzaralımetalcim rabbim sabrimizin karsiligini versin canim benim..
yarin bende cekiyim becerebilirsen ekliyim..
Tabikide,test edip onaylıycamDüyaydin iyi fikir yüzünü yıkayarak dene yakcagni sanmıyorum icin rahat etsin sonucuda bildirmeyi unutma
Canım bilmiyorum ama pek sanmam bebek sampuanlarinin göz yakmamasi gerekmiyirmu sebamed guzel secim bende istiyordum ama ablam benden önce davranmış bubchen bakım seti almış iyi diyolar insallah iyidir
Bitince bende sebamed e donerim.senin oğlan delikanlı olmuş artıkbubchen markayı 2-3 yaşındayken almıştım fakat bana bereketsiz gelmişti. Köpürmesi az gelfiğinden sanırım fazla kullandık. Sonra yine sebamed e dönmüştüm. Bu seneye kadarda onu kullandık. Bu sene oğlum büyümüş bizim şzmpunsnumızı kullanıyor beyefendi.
Canım bilmiyorum ama pek sanmam bebek sampuanlarinin göz yakmamasi gerekmiyirmu sebamed guzel secim bende istiyordum ama ablam benden önce davranmış bubchen bakım seti almış iyi diyolar insallah iyidir
Canım ne guzel keyfini çıkar alışverişin ben çıkamadım gecen hafta ablam almış bişeyler bayıldım valla cok güzeller annem yıkadı ütüledi bile bugün annemler gitti Eminönü'ne ah icim gitti bende gidebilseym keske neyse artık aksamı sabırsızlıkla bekliyorum çantan hazır olsun artık bisey kalmadı ayrıca biz erken dogum riski olan hamileleriz artık hazırlıklı olmak lazım endişeler hep var insallah hayirlisiyla vaktinde sağlıklı doğururuz
Pijama icin lohusashop'u cok beğeniyorum benim lohusa takimim aquanin ürünü kumaş kalitesi cok guzel bakabilirsin
maşallah doğum hazırlıkları başlamış bende birkaç tavsiye yazayım dedim çokta uzun bir sayfa tyazdım ama eymen uyandı az onu idare edeyim deken yanlış bir tuşa bastım ve hepsi gitti(
üfff yaaaa...
Canım ben netten almadım ablamın vardı fazla giymedi yeni gibi duruyo,aquanin ürünü o sitede cok diye söyledim ama bende alcam ablaminki biraz fantastik hastanede giyerim birde evde giymek icin spor model istiyorum Cumartesi burdan bakmayı düşünüyorum bulamazsam haftaya evine geciyorum Kadıköy'den bakicam orda da bulamazsam lohusashophttps://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=163doğru söylüyorsun canım her an için hazırlıklı olmak lazım sende cıkarsın inş alısverişe ne kadar zevkli oldugunu görürsün eşim diyo acaba duracakmısın kaptırmısım kendimi aklı cıktı adamcagzındısarısınıda okadar özlemişim ki ne oldum delisi oldum valla köyden indim sehire gibi bebişin kıyafetleri yıkamak için ne kullandın deterjan dalinin granül sabunu almak istiorum ama iyimiki...birde bencede arastırdım cocugu olanlarada soruyorum cevremde sebamed en iyisiymiş.pijama olayında bedeni nasıl tutturcaz netten büyük yada küçük olursa hangi beden aldın sen
gunaydin kizlar ankara karli bi gune merhaba dedi bendw uyandim sabah cocuk gibi sevindim kari gorunce bide tarlalarima kar yagmis tuh artik ineklerde gelmez :))
neyse cekerim yine tarlalarimi eklerim buraya ...
cikiyim kizlar kimsecikler yok..
metalcim yapamiyorum bende chnb gibi anlamiyorum ne kopyala yapistirmi yapiyon kiz yapamadim..
duyaydin cnm alisveris baslamis tadini cikar cnm bende senin haftana gelirsem dayanamam herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?