- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.101
kızlar merhabaaaa
ben de bugun son posta çamaşırlarımı attım
dün aldıklarım, 1-2 battaniye :))
sonra hastane valizimihazırlayacağım
arabanın arkasında dursun diyroum
belki chnb gibi muayeneye giderim bakarsınız doğum olur :)))
arabanın arkasında valizin içinde birşey olmaz herhalde değil mi??
Yok canım birşey olmaz da araba hep sernle olcak dimi sonra araba eşinde olur falan sen açıkta kalmayasınduyaydın , saba tümerde saraçoğlu var birazdan
diyabet hastaları için karışım verecekmiş izle istersen
Yok canım birşey olmaz da araba hep sernle olcak dimi sonra araba eşinde olur falan sen açıkta kalmayasın
Du açıyıyım tv yi sağol canım :)
Yok canım birşey olmaz da araba hep sernle olcak dimi sonra araba eşinde olur falan sen açıkta kalmayasın
Du açıyıyım tv yi sağol canım :)
Gırbetciii
Canım trl. Resmimi Çek telden gönder. Mesaj yazdığımız alanın üstünde yazı karakterlerini olduğu satırda çerçevrli resim varya orayı tıkla dosya yükleyin seç. Ordan mevcut resimleri ekle de sonra paylaş canım.
bilemiyorum benimle mi olur?
son zamanlarda iyice işlere gömüldü bizi unuttu
şaka bir yana, istanbula gidip geliyoruz ya doktora araba hep bizimle olur
İyi yaparsın canım senin evle hastane arası cok uzak esın eve gidip alıp gelene kadar sen çoktan doğurmuş olursunkızlar merhabaaaa
Canım bende diyordum hep 30 dan sonra Alicam 32 olmadan herseyi tamamladım bı sepet beşiği kaldı oda muamma arkadasımdan alcaktim bizimkiler biz alalım diyolar kabul etmiyolar baskasından almamı en fazla yatacağız 5-6 ay bosuna masrafımis gibi geliyor zaten cok masraf yaptılar kaldım aradaŞampuan,pişik kremi,ıslak mendil falan aldım daha bebeğin başka eşyasdı yok,alamıyorum hevesleniyorum elim gitmiyor,alayım diyorum sonra erken diyorum,belki daha iyisini bulurum diyorum,netten de kılık kıyafete bebek için cesaret edemiyorum kalitesiz çıkar diye,kansorejen çıkar diye korkuyorum ne bileyim lastiği sıkı olur vs ben görmeden alamıyorum,netten sebamedleri alırken bile acaba sahte çıkar mı diye endişe ettim,söz konusu bebeğim olunca sıyırdımgörmemişin çocuğu olcak işte
Gırbetciii
Canım trl. Resmimi Çek telden gönder. Mesaj yazdığımız alanın üstünde yazı karakterlerini olduğu satırda çerçevrli resim varya orayı tıkla dosya yükleyin seç. Ordan mevcut resimleri ekle de sonra paylaş canım.
Canım konuya cevap ver e tıklat,ondan sonra hani kalın yazmak ya da yazının fontunu değiştirmekle ilgili bir menü var orada mektup işaretinin yanındakinin yanına tıklıyorsun,sana soruyor bilgisayardan mı webdeb mi diye seçimini yapıp ekle diyorsunAh kızlar resim Bende ekliyemiyorum tabletten ekleniyormu?bilen varmı
Canım her iste bı hayır vardır doktor dikişi alamamış belki bu durum 3.ciye isarettir:)
Ah benim manzara surekli değişiyor aslında evim dag manzaralıdağımdan ayrı düştüm
ne güzel yazmışşın tsk ederim canım..
pişik kremi hangi marka iyi oluyo
kac tane gecelik yada pijama yeter yada 2tane yeterlimi
gögüs kalkanı bagısla ama gögsün yara olunca emzirmek için de kullanılmıyomuyduarastırmadım ama aklımda öle kalmış yazman iyi olmuş
hastane cıkısı 1tane aldım 1tane daha alırım diyodum sen tek yazmıssın yeterlimi ki
doğru söylüyorsun canım her an için hazırlıklı olmak lazım sende cıkarsın inş alısverişe ne kadar zevkli oldugunu görürsün eşim diyo acaba duracakmısın kaptırmısım kendimi aklı cıktı adamcagzındısarısınıda okadar özlemişim ki ne oldum delisi oldum valla köyden indim sehire gibi bebişin kıyafetleri yıkamak için ne kullandın deterjan dalinin granül sabunu almak istiorum ama iyimiki...birde bencede arastırdım cocugu olanlarada soruyorum cevremde sebamed en iyisiymiş.pijama olayında bedeni nasıl tutturcaz netten büyük yada küçük olursa hangi beden aldın sen
gunaydin kizlar ankara karli bi gune merhaba dedi bendw uyandim sabah cocuk gibi sevindim kari gorunce bide tarlalarima kar yagmis tuh artik ineklerde gelmez :))
neyse cekerim yine tarlalarimi eklerim buraya ...
cikiyim kizlar kimsecikler yok..
kızlar merhabaaaa
Canım konuya cevap ver e tıklat,ondan sonra hani kalın yazmak ya da yazının fontunu değiştirmekle ilgili bir menü var orada mektup işaretinin yanındakinin yanına tıklıyorsun,sana soruyor bilgisayardan mı webdeb mi diye seçimini yapıp ekle diyorsun
Canım tam olarak kaç haftalik?benimde basında dış gebelikten şüphelendiler keseyi görene kadar sadece kan tahlilinden takip ettiler 2gun arayla kan verdim istersen send 2 gün sonra kan ver önemli olan artış oranı geç döllenmede olabilir
Chnb cim napıyosun,nasıl gidiyor ahmet ardayla işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?