Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
cnm haklisin seni cok iyi anliyorum ben simdi bakiyorum duramiyorum evet gormemisiz valla cocugum olunca cocuk bikacak bizden diyede cok korkuyorum hele esim arkadaslarin cocugunu bi seviyorki cocuk esimden kaciyor :))

kızlar merhabaaaa
ben de bugun son posta çamaşırlarımı attım
dün aldıklarım, 1-2 battaniye :))
sonra hastane valizimi hazırlayacağım
arabanın arkasında dursun diyroum
belki chnb gibi muayeneye giderim bakarsınız doğum olur :)))
arabanın arkasında valizin içinde birşey olmaz herhalde değil mi??

duyaydın , saba tümerde saraçoğlu var birazdan
diyabet hastaları için karışım verecekmiş izle istersen
Yok canım birşey olmaz da araba hep sernle olcak dimi sonra araba eşinde olur falan sen açıkta kalmayasın
Du açıyıyım tv yi sağol canım :)

Gırbetciii
Canım trl. Resmimi Çek telden gönder. Mesaj yazdığımız alanın üstünde yazı karakterlerini olduğu satırda çerçevrli resim varya orayı tıkla dosya yükleyin seç. Ordan mevcut resimleri ekle de sonra paylaş canım.

Yok canım birşey olmaz da araba hep sernle olcak dimi sonra araba eşinde olur falan sen açıkta kalmayasın

bilemiyorum benimle mi olur?
son zamanlarda iyice işlere gömüldü bizi unuttu

şaka bir yana, istanbula gidip geliyoruz ya doktora araba hep bizimle olur

tamda istedigim cvbı vermişsinz kızlar [chnb ve eylülgülü] serklajın 2li testle alakalı olmaması sevindrdi beni tabi yinede yaptrmak isterm ama sonuc ne olursa olsn beegimn hayatına son vereck olan ben degilim tesekkürlr cvplar için

amannn ne becerıksızım valla ya bıder devamlı hata verıyor:

Canım belli mi olur,servise gider,birine ödünç verirsiniz,ben çok pimpirikliyimdir böyle konularda sana da bulaştırayım :)

İyi yaparsın canım senin evle hastane arası cok uzak esın eve gidip alıp gelene kadar sen çoktan doğurmuş olursun
Hiç bisey olmaz arabanın arkasında

Canım bende diyordum hep 30 dan sonra Alicam 32 olmadan herseyi tamamladım bı sepet beşiği kaldı oda muamma arkadasımdan alcaktim bizimkiler biz alalım diyolar kabul etmiyolar baskasından almamı en fazla yatacağız 5-6 ay bosuna masrafımis gibi geliyor zaten cok masraf yaptılar kaldım arada
Rabbim insallah kullanmamizida nasip eder her şeyi hazır ama endişelerde bitmiyor iste

Ah kızlar resim Bende ekliyemiyorum tabletten ekleniyormu?bilen varmı

Ah kızlar resim Bende ekliyemiyorum tabletten ekleniyormu?bilen varmı
Canım konuya cevap ver e tıklat,ondan sonra hani kalın yazmak ya da yazının fontunu değiştirmekle ilgili bir menü var orada mektup işaretinin yanındakinin yanına tıklıyorsun,sana soruyor bilgisayardan mı webdeb mi diye seçimini yapıp ekle diyorsun

Canım her iste bı hayır vardır doktor dikişi alamamış belki bu durum 3.ciye isarettir:)

He, he, he siz 2. leri yaparken ben de başbakanımızı dinleyip 3. yü yaparmışım...:))
İşin şakası şu genetik sorun olmasa ve yaşım küçük olsa düşünürdüm bir tane daha kalabalık güzel...
Şu an için zor:))

Ah benim manzara surekli değişiyor aslında evim dag manzaralı dağımdan ayrı düştüm

Ah canım benim evde öyleydi ben de 8 aydır ayrıyım

Rica ederim. Canım ben özellikle araştırmadım chicco kampanyadaydı onun içinde pişik kremi de çıktı...
Ben 3 gündüz 2 gece kaldım 3 gecelik bir pijama kullandım çok terlediğim için...
yok o göğüs ucuna takılan göğüs ucu olmayanlar takıyor. Bu kahvaltı tası gibi. Ben de yeni öğrendim. Şu ana o kadar akmıyor kullanmıyorum 15gün kadar kullandım...
Hastane çıkışı ben tek aldım diğerleri parça parça aldım...
Bu arada bizim giydiğimiz atlet kumaşında çıtçıtlı body gibi atletler var çok güzel onlardan almanızı tavsiye ederim. Pazen ve penye battaniye de bol alın...

Ben hacışakir sabun aldırdım bebek için. Bu arada yumuşatıcılar alerji yapabilirmiş yumuşatıcı kullanmadım...

gunaydin kizlar ankara karli bi gune merhaba dedi bendw uyandim sabah cocuk gibi sevindim kari gorunce bide tarlalarima kar yagmis tuh artik ineklerde gelmez :))
neyse cekerim yine tarlalarimi eklerim buraya ...
cikiyim kizlar kimsecikler yok..

Oh mis gibi kar. Hastanede hatayda 20 gün yattım. orada benim de odam inek manzaralıydı:))

Yok canım olmaz... Bence de her muayenede yanında olsun...

Denedim canım beceremedim dediğin tablo çıkıyor ama aktif değil bisey yapamıyorum

5 Haftalık görünüyor.Bugün tekrar test verdim.276,9'dan 767,7'ye çıkmış.Normal görünüyor.Endişe etme dedi doktorum. çok şükür.İnşallah bir sıkıntı olmaz.

Chnb cim napıyosun,nasıl gidiyor ahmet ardayla işler

Biraz gazımız oluyor çok şükür iyiyiz ... Anakucağında sallıyorum buraya bakayım dedim...
Sen de alışveriş heyecanını yaşıyorsun süper di mi?

İnsan milyar harcasa gözü görmüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…