Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Evet canım iPad ama cok saçma yaaa
Duaydin seninki başka bı marka mı?

chnbcım bı daha gonderdım ama netıce yok bı arıyım olmazsa
saol cnm konustugun ıcn tesekkur ederım
canım nette arastırdım bıraz hematom olarak gecıyor bebekten kucuk ve tam rahım agzında atma olasılıgı cok yuksek bende hıc yatmıyom desem yerıdır
atsın dıye gezıyorum acaba yanlısmı yapıyorum sasırdım kaldım emıldıgını nerden anlıyıcam ben bı dr bı daha mı gıdım ne
Allahım ımtıhanın cok zor yardım et sabır ver allahım sana sıgındım:85:

Evet canım iPad ama cok saçma yaaa
Duaydin seninki başka bı marka mı?
Sony benim tablet

hidenisko
Canım tam gününde almalısın demişsin şimdi 32 ye 1 ay var bunlar bana 45 gün rapor yazarlarsa sorun mu olur?45 gün sonra 32 değil de 34 te falan çalışamaz raporu alırsam sıkıntı mı olur
chnb
Canuım maalesef yasadan ses seda yok..

Son düzenleme:

cnm zaten 40 gün rapor hakkın var, sonrası heyete giriyor
32 den sonra alınan her rapor doğum izninden düşer zaten
o yüzden sen 30 günlük al (hatta ben hafta içi 5+5+5+5 olarak 20 gün almıştım) 32 de de çalışamaz raporunu al, garanti olsun

Merhaba.. Uzun zamandir giremiyorum beni hatirlarmisiniz bilmem ocak ayinda 28 haftada dogum yapmistim. İmkansiz olacak bir zamanda kaza sonucu 6 haftalik hamileyim. Arda beye gittim tek care laporaskopik serklaj dedi gitgeller yasiuoruz ama kiyamiuorum ben hamile kalabilmek icin neler yapmistim ilkinde simdi cana kiymak istemiyorum. Kafam karisik korkuuorum saskinim chnbc isimli arkadas olmustu bu operasyonu bu yaz ona dua ettigimi hatirliyorum sanirim saglikla vaktinde kucagina aldi. Bana bilgi verebilirmsin cok endiseliyim

cnm çokşükür 28 gördün inş 33 ve 38 haftalarında görürüsün inş hayırlısıyla

7/24 yatıyormusun hiç kalkmadan

yada gün içinde nasıl vakit geçiriyorsun sakıncası yoksa anlatırmısın

Hoşgeldin canım ve hayırlı olsun,chnb 36+4 te sezeryanla doğum yaptı,maşallah her ikisi de iyi,seni şu meşhur anneler bebekler listemizden hatırlıyorum,inşallah bu bebeğin daha uzun bekler annesinin karnında

Hamd olsun bu günlerimize canım.
Rabbim dualarımızı kabul dualardan eylesin.

Sadece Wc için kalkıyorum. Evde yalnızım hep. Eşim ve oğlum 8:30 evden çıkıyorlar. Eşim girmeden yanıma meyve su süt hazırlıyor. Öğlen eşim yine eve gelip öğlen yemeğimi veriyor sonra tekrara ara öğünümü hazırlayıp gidiyor. Akşam 5 de oğlumu okuldan alıp eve geliyorlar. Sonra tekrar yemeğimi hazırlıyor eşim. Sonra oğlanın dersi yemeği derken ben yine odada yalnız oluyorum. Zaten eşim çok fazla benimle sohbet etmez. Genelde ya tv seyreder ya kitap okur yada ibadet eder. Bide şimdi evin bazı işleri ona kalınca. Oturması 22:00 buluyor. Sonra bende birşey diyemiyorum adam ancak dinlenecek diye. Oğlumda erken yatınca ben gece gündüz yalnızım anlayacağın.

Hamd olsun. Şikayet etmiyorum. Rabbim yavrumu sağlıkla kucağıma alıp yetiştirmeyi nasip eylesin. Geçici bu yatmalar. Yüce mevlam şifasız derman vermesin kimseye.

Son düzenleme:

merhaba,
neden cana kıymak dedin ki?
Arda bey gebeliği sonlandırıp mı yapacak serklajı? anlayamadım
bebeğine birşey olmadan da gayet başarılı bir şekilde laparoskopik serklaj olabilirsin

Canım hayırlı olsun hamileliğin. Rabbim hayırlı kararlar verdirsin
Bu topikte bir arkadaşınızda pramatüre bebeği varken hamile kalmıştı. Hemde dördüncü bebeğine. Onu sağlıkla 39 haftalarda doğum yaptı. Hatta birkaç gün bekleseydi diğeri ile aynı günde bile doğumu olabilirdi.
Yüce mevlam yardımcın olsun canım. Allah'a emanet olun.

Haklisin canm biraz karisik yazmisim. Dogumumu yaptiran dr um serklaj a ragmen yine erkn dogar istersen alalim dedi. Arda bey lap. Serklaj tek secenek diyor dusunun eger bebegi istiyorsaniz operasyonun detaylarini konusalim dedi yarin randevum var. Ben bebegimi istiyrum ama yatak istirahati benm icin imkansiz cunku 11 aylik bebegim var.

Cok tesekkur ederim canm yarin belli olur arda beyle operasyonun detaylarini konusucaz. Benim yatma luksum yok tek cekincem bu. Oglum cok hareketli fizik hareketleri falan yaptiriyorum gun icinde neredeyse hic oturamiyorum sadece o uyudugu zaman

cnm biz bu topicte ne imkansızlıklar gördük
sen canını hiç sıkma, Allah yardımcın olsun ama ya tutunursa sana bebeğin ya düşündükleri gibi olmazsa
tabi gene karar senin
yanında kalabilecek sana yardımcı olabilecek kimse yok mu?

benimde dikişim yok , rahim ameliyatı geçirdim ama dikişsiz hemde ginde 8-9 saat ful ayakta geçiriyroum hamileliğimi ve 33 haftaya geldim
belli olmaz yani

link olmamış canım ama baktım oraya güzel pijamalar var..zaten hamile ya da loğusa dedinmi herseyin fiyatı ucuyo ne kadar özel oldugu burdanda anlasılıyo işte..ben daha yıkamaya baslamadım deterjan alıcam daha eksikler var insan herseyden almak istiyo

Rica ederim. Canım ben özellikle araştırmadım chicco kampanyadaydı onun içinde pişik kremi de çıktı...
Ben 3 gündüz 2 gece kaldım 3 gecelik bir pijama kullandım çok terlediğim için...
yok o göğüs ucuna takılan göğüs ucu olmayanlar takıyor. Bu kahvaltı tası gibi. Ben de yeni öğrendim. Şu ana o kadar akmıyor kullanmıyorum 15gün kadar kullandım...
Hastane çıkışı ben tek aldım diğerleri parça parça aldım...
Bu arada bizim giydiğimiz atlet kumaşında çıtçıtlı body gibi atletler var çok güzel onlardan almanızı tavsiye ederim. Pazen ve penye battaniye de bol alın...

Ben hacışakir sabun aldırdım bebek için. Bu arada yumuşatıcılar alerji yapabilirmiş yumuşatıcı kullanmadım...

evet baska topiktede okumustum yumusatı olayını b ende kullanmayı düşünmüyorum

valla süpersin dogum yaptın ama hala oglusundan fırsat bulup giriyosun girmekle kalmayıp herkesse tek tek cvp veriyosun ben cokmu üşengecim ne

Duaların için teşekkür ederim. Sakın aldırma bebeğni. Burada Ayer82 vardı ilki 25 gibi bir haftada kayıptı. 2. si serklajla ha doğdu doğacak erzurumda hastanelerde aylarca yattı kolunda beyaz yer kalmadı mor olmayan. sonra vakitli doğurdu. ardından 7 aylıkken hamile kaldı kararsız kaldı. o da serklaj bile yaptırmadı kader dedi... ve hareketli bir yaşam sürdü mecbur ve zamanında doğurdu. arzufirdevs 2 kızı zamanında doğdu 3. kızı 29 daydı sanırım . 40 çıkınca yine hamile kaldı serklajsız zamanında doğurdu.

peki neden laporoskopik rahim boyun çok mu kısa benim gibi?
telimi yazarım özeline istersen konuşuruz...,
ya da hangi konuda bilgi istiyorsan sor cevaplarım elimden geldiğince...

Canım sağ olbebiş uyurken yazıyorum hataya dönünce diğer oğluş da olacak bakalım yazabilecek miyim?

Landarch canım şahsi fikrimi de belirteyim ben olsam sonlandırmam ve ne gerekiyorsa yapardım...

Arkadaslar merhaba

Surekli yazmasamda girip okuyorum bir sikinti yok sukur
bende toparlanmaya calisiyorum
onumde en az 3 ay var ve tup bebek merkezlerini ve sartlarini arastiriyorum yinede

Metal
Gunlerin sikintili geciyor ama az kaldi
masallah 27+lari gordun

Landarch
bebegin hayirli olsun zamansiz bir bebek anladigim kadariyla ama rabbim verdiyse vardir bunda bir hayir ben buna inanirim
ve burda ilk gebeliklerinde yatan ama ikincilerde hem ayakta hemde bebeklerine bakanlar var
Insallah yarinki gorusmen olumlu gecer ve guzel haberlerle gelirsin.

Eylulgulu ve duyaydin

Alsverisler baslamis ne guzel
Rabbim kullanmayi nasip etsin

Chnb
Ahmet arda nasil
Esine ogluna ve evine kavusmana az kaldi sukurler olsun

Gurbetci
Insallah hersey yolunda gidecek
Aklim hep sende

Hiddenisko
doguma az kaldi hazirliklarda tamam
bu arada odaniza bayildim

Yani buralardayim iyi haberlerinizi takip ediyorum:82:
rabbim bende bebegimin haberini yazarim insallah.

Allah razı olsun.
Gelecek canım tez zamanda seninde buraya müjdeli haberlerimi paylsştıracak.
Yüce mevlam emeklerini karşılığını tez göstersin.

Günaydın canlar. Herkese hayırlı cumalar.
Günlerimiz su gibi geçsin. Rabbim bizi ve yavrularımızı korusun. Allahım bizlere rahatlık ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…