- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.141
Evet canım iPad ama cok saçma yaaa:111: :111: :111:
cnm tabletin ipad ise havada bulut, sen resmi unut
izin vermiyor apple bu tarz seylere
değerin iyi cnm, doktorda endişelenme demiş
tebrik ederim
cnm 32 de hemen almazsan o güne kadar rapor kullanman gerek
bende 32 ye dek rapor aldım 32 doldugu gün gittim çalışamaz aldım
bende de septum vardı laparaskopi eşliğinde histereskopi oldum
3 ay sonra hamile kaldım
ve 13. haftamda dikiş atıldı
38 haftada bebeğim 3800 gr olarak doğdu
tabi bir sürü ilaç ve iğne eşliğinde bir hamilelik geçirdim
aradan 4.5 sene geçti şimdi 2. meleğime hamileyim ve 33 haftaya gelmeme ragmen rahim ağzım beni idare etti ve dikişsiz, ilaçsız devam ediyorum
yani iki hamileliğim arası dağlar kadar fark var
aaradan geçen zaman rahmi toparladı mı
yoksa ilk gebeliğimde boşuna mı dikiş atıldı bilemiyorum:26:
Sony benim tabletEvet canım iPad ama cok saçma yaaa
Duaydin seninki başka bı marka mı?
Sony benim tablet
hidenisko
Canım tam gününde almalısın demişsin şimdi 32 ye 1 ay var bunlar bana 45 gün rapor yazarlarsa sorun mu olur?45 gün sonra 32 değil de 34 te falan çalışamaz raporu alırsam sıkıntı mı olur
chnb
Canuım maalesef yasadan ses seda yok..
Merhaba.. Uzun zamandir giremiyorum beni hatirlarmisiniz bilmem ocak ayinda 28 haftada dogum yapmistim. İmkansiz olacak bir zamanda kaza sonucu 6 haftalik hamileyim. Arda beye gittim tek care laporaskopik serklaj dedi gitgeller yasiuoruz ama kiyamiuorum ben hamile kalabilmek icin neler yapmistim ilkinde simdi cana kiymak istemiyorum. Kafam karisik korkuuorum saskinim chnbc isimli arkadas olmustu bu operasyonu bu yaz ona dua ettigimi hatirliyorum sanirim saglikla vaktinde kucagina aldi. Bana bilgi verebilirmsin cok endiseliyim
cnm çokşükür 28 gördün inş 33 ve 38 haftalarında görürüsün inş hayırlısıyla
7/24 yatıyormusun hiç kalkmadan
yada gün içinde nasıl vakit geçiriyorsun sakıncası yoksa anlatırmısın
Merhaba.. Uzun zamandir giremiyorum beni hatirlarmisiniz bilmem ocak ayinda 28 haftada dogum yapmistim. İmkansiz olacak bir zamanda kaza sonucu 6 haftalik hamileyim. Arda beye gittim tek care laporaskopik serklaj dedi gitgeller yasiuoruz ama kiyamiuorum ben hamile kalabilmek icin neler yapmistim ilkinde simdi cana kiymak istemiyorum. Kafam karisik korkuuorum saskinim chnbc isimli arkadas olmustu bu operasyonu bu yaz ona dua ettigimi hatirliyorum sanirim saglikla vaktinde kucagina aldi. Bana bilgi verebilirmsin cok endiseliyim
Canım hayırlı olsun hamileliğin. Rabbim hayırlı kararlar verdirsin
Bu topikte bir arkadaşınızda pramatüre bebeği varken hamile kalmıştı. Hemde dördüncü bebeğine. Onu sağlıkla 39 haftalarda doğum yaptı. Hatta birkaç gün bekleseydi diğeri ile aynı günde bile doğumu olabilirdi.
Yüce mevlam yardımcın olsun canım. Allah'a emanet olun.
Canım ben netten almadım ablamın vardı fazla giymedi yeni gibi duruyo,aquanin ürünü o sitede cok diye söyledim ama bende alcam ablaminki biraz fantastik hastanede giyerim birde evde giymek icin spor model istiyorum Cumartesi burdan bakmayı düşünüyorum bulamazsam haftaya evine geciyorum Kadıköy'den bakicam orda da bulamazsam lohusashophttps://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=163
bu model var aklımda simdi buna bakarken yeni bı ürün farkettim ama cok pahalı yaabeden ölçünü bulmak icin tablo var sitede orası yardımcı olabilir
Çamaşırları neyle yıkadık bilmiyorum 10 aylık bı yeğenim var onun detarjanini kullandık annem yikadi markasını bilmiyorum ama 30 derecede yikadigni biliyorum
Haklisin canm biraz karisik yazmisim. Dogumumu yaptiran dr um serklaj a ragmen yine erkn dogar istersen alalim dedi. Arda bey lap. Serklaj tek secenek diyor dusunun eger bebegi istiyorsaniz operasyonun detaylarini konusalim dedi yarin randevum var. Ben bebegimi istiyrum ama yatak istirahati benm icin imkansiz cunku 11 aylik bebegim var.
link olmamış canım ama baktım oraya güzel pijamalar var..zaten hamile ya da loğusa dedinmi herseyin fiyatı ucuyo ne kadar özel oldugu burdanda anlasılıyo işte..ben daha yıkamaya baslamadım deterjan alıcam daha eksikler var insan herseyden almak istiyo
valla süpersin dogum yaptın ama hala oglusundan fırsat bulup giriyosun girmekle kalmayıp herkesse tek tek cvp veriyosun ben cokmu üşengecim ne
Arkadaslar merhaba
Surekli yazmasamda girip okuyorumbir sikinti yok sukur
bende toparlanmaya calisiyorum
onumde en az 3 ay var ve tup bebek merkezlerini ve sartlarini arastiriyorum yinede
Metal
Gunlerin sikintili geciyor ama az kaldi
masallah 27+lari gordun
Landarch
bebegin hayirli olsun zamansiz bir bebek anladigim kadariyla ama rabbim verdiyse vardir bunda bir hayir ben buna inanirim
ve burda ilk gebeliklerinde yatan ama ikincilerde hem ayakta hemde bebeklerine bakanlar var
Insallah yarinki gorusmen olumlu gecer ve guzel haberlerle gelirsin.
Eylulgulu ve duyaydin
Alsverisler baslamis ne guzel
Rabbim kullanmayi nasip etsin
Chnb
Ahmet arda nasil
Esine ogluna ve evine kavusmana az kaldi sukurler olsun
Gurbetci
Insallah hersey yolunda gidecek
Aklim hep sende
Hiddenisko
doguma az kaldi hazirliklarda tamam
bu arada odaniza bayildim
Yani buralardayim iyi haberlerinizi takip ediyorum:82:
rabbim bende bebegimin haberini yazarim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?